ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:30.20KB ,
资源ID:426256      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-426256-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 4 SECTION B LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 4 SECTION B LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.docx

1、Section BLearning about Language课后篇巩固提升基础训练.单词拼写1.The (事件) is of great importance and I think it should be dealt with right now.答案incident2.He had just given a (试用) to a young woman who said she had previous experience.答案trial3.The children argued because one slice of cake was (稍微) larger than the o

2、ther.答案slightly4.Before we left the camp,my (双胞胎之一) brother and I made a chair out of mud.答案twin5.The committee will (评估) whether the old building is worth preserving.答案assess6.We have no intention of intervening in the i affairs of other countries.答案internal7.Make a good p and I will take a photo f

3、or you and your brother.答案pose8.However weak the nation may be,it will never b to a greater power.答案bend.完成句子1.While civilizations in the world (与不同) one another in their length of history,none of them is superior to any other.答案differ from2.On average,seventy percent of the students in each class a

4、re (赞同) the proposal.答案in favour of3.I (赞成) your trying to make money,but please dont neglect your studies.答案approve of4.If you dont know what you want,you might (最终) not getting something you want.答案end up5.He managed to (挺直身子)with an air of studied ease and courage.答案straighten up6. (与相比) Susans E

5、nglish,yours is better,so you should be confident about yourself.答案Compared with/to.语法专练1.You may drink,smoke,be overweight and still reduce your risk of (die) early by running.答案dying2.I quickly lower myself,ducking my head to avoid (look) directly into his eyes so he doesnt feel challenged.答案looki

6、ng3.I still remember (visit) a friend whod lived here for five years and I was shocked when I learnt she hadnt cooked once in all that time.答案visiting4.Fast food is full of fat and salt; by (eat) more fast food people will get more salt and fat than they need in their diet.答案eating5.But unlike her s

7、chool friends,16-year-old Sarah is not spending half-term (rest).答案resting6.The manager told me that my task was (clean) the floors of the building.答案cleaning7.The most popular pastime for a number of old people is (play) chess.答案playing8.My grandpa said last summer they earned quite a lot by (sell)

8、 the fish.答案selling9.We can choose between staying at home and (take) a trip.答案taking能力提升.阅读理解(2019河南郑州三模)On a recent trip to the island of Newfoundland,Canada,my husband asked our talkative cab driver what made him most proud to be a native.“Our generosity and hospitality(好客),” he replied in a stro

9、ng local accent.“If your car breaks down in the middle of nowhere,someone will stop to help.People here are kind like that.” His answer rang in my mind during that ride with my husband and teenage kids,as we headed out to explore on the first day of our vacation.Little did I know we were about to ex

10、perience some of that remarkable Newfoundland kindness for ourselves.We met Alma that same morning at the start of a long hike.Our teenagers hurried ahead,and as we walked behind,admiring the scenery,two women in sunglasses and summer hiking equipment stopped.Theyd heard us discussing different rout

11、es,and then asked if wed like suggestions.They looked to be in their 40s,and were both enthusiastic to share their local expertise.We listened eagerly,taking mental notes,until one of the women asked,“You have a car,right?” I explained that there were no cars available during our week on the island,

12、so we had to rely on cabs instead.“Oh no,” she said,“you need a car.” And then,as casually as if offering a piece of chewing gum (口香糖),she said,“Take mine!” My husband and I just smiled in disbelief,dumbfounded.“Why not?” she insisted.“You need a car to get to know all these places.”“But you dont ev

13、en know us,” I said.“That doesnt matter,” she continued with absolute determination.Surprised,I looked over at her friend,who shrugged and said,“Thats Alma.”Forty minutes of talking later,my family climbed into Almas car.We spent the rest of our vacation discovering different areas of this beautiful

14、 island.But it wasnt the groups of whales we saw,or the vast areas of woodland,that made this place so memorable.Instead,it was the act of kindness from a complete stranger that made us realize how special Newfoundland really was.Next year,theres no doubt where well be taking our summer vacation.Who

15、 knows what act of kindness well meet then?【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章中作者介绍了一家人的加拿大纽芬兰岛之旅。在这次旅行中,给作者印象最深刻的不是美丽的景色,而是她遇到的陌生人的善良和热情好客。1.What did the cab driver take pride in as a native?A.Their kindness and enthusiasm.B.Their cheap service and friendliness.C.Their unselfishness and determination.D.Their rich ex

16、perience and local knowledge.答案A解析细节理解题。根据第二段中“Our generosity and hospitality, he replied in a strong local accent.”可知,出租车司机最为自豪的是当地人的慷慨和好客,所以选A项。2.The underlined word “dumbfounded” in paragraph 5 probably means “ ”.A.annoyedB.satisfiedC.shockedD.embarrassed答案C解析词义猜测题。根据前句“My husband and I just smil

17、ed in disbelief”可知,当Alma提出让作者一家开自己的车去旅行时,作者和丈夫很惊诧。dumbfounded“惊呆的,目瞪口呆的”。3.What impressed the author most during her stay in Newfoundland?A.The local culture of the island.B.The answer from the cab driver.C.The beautiful scenery of the island.D.The help from an enthusiastic stranger.答案D解析细节理解题。根据文章倒

18、数第二段中的“Instead,it was the act of kindness from a complete stranger that made us realize how special Newfoundland really was.(取而代之,是一个陌生人的善意之举让我意识到纽芬兰的真正特别之处)”可知,给作者留下最深刻印象的是来自一位热心的陌生人的帮助。4.What can we infer about the author from the last paragraph?A.She expects to visit Newfoundland again.B.She hasn

19、t decided where to go next year yet.C.She is looking forward to meeting Alma once more.D.She also wants to be kind to others during the vacation.答案A解析推理判断题。从本文可知,陌生人的善良和热情好客给作者留下了最深刻印象,且根据最后一段“Next year,theres no doubt where well be taking our summer vacation.Who knows what act of kindness well meet

20、 then?(毫无疑问我们明年会去哪里过暑假。谁知道到时候我们又会遇到什么样的善意之举呢?)”可知,作者将还会去纽芬兰岛旅行。.七选五Want to Be Happy at Work?Care Less About ItA friend recently told me that she was ready to quit her job,explaining to me that there were big changes at her workplace and no way she could perform all her tasks on time.1For many of us

21、introverts(内向的人),our professional efforts and results are a reflection of ourselves and our dedication to our employer.Because we arent the social butterflies of the office,we feel a need to prove to our superiors that we are smart,hard-working,and dependable.For people like me and my close-to-quitt

22、ing friend,the concept of giving anything less than our best doesnt cross our mind.2We are disappointed and frustrated when we can t always achieve those standards.Its great to make a difference at work,but you have to take care of yourself first.Putting in slightly less effort in times of high stre

23、ss doesnt mean you dont care about your job.3Consider this saying: The perfect is the enemy of the good.When you reduce the pressure on yourself to attain perfection,you can flow more quickly and easily through your tasks.4Here is my advice for you when you find yourself in the midst of panic.First,

24、ask yourself: whats the worst that will happen if I miss a deadline by one day?5 Write down the specific tasks that are causing the feelings of stress.Talk it out with a friend or family member.You might discover that the situation isnt as horrible as you thought.By approaching your tasks one at a t

25、ime you can make real progress.A.We set high standards for ourselves.B.It means you care about yourself more.C.The pressure on yourself shouldt be ignored.D.You might achieve more when you care less.E.As her friend whod been in a similar situation,I wanted to help.F.Next,slow down and analyze what,p

26、recisely,is stressing you out.G.Freedom from the weight of perfection can be creatively liberating.答案与解析【语篇解读】作者劝解要辞职的朋友,工作中要想快乐,就要少一些担心,不考虑太多,不要太过追求工作中的完美。1.E文章首段叙述作者的一个朋友准备辞职和辞职的原因,故E项 (作为她以前有过类似处境的朋友,我想帮帮她。)符合语境。2.A下文写到“当我们不能总是达到那些标准时,我们感到失望和沮丧”。A项(我们为自己设定了很高的标准。)符合行文逻辑。3.B上句表示“在压力很大的时候,减少一点点努力并不意味着你不关心你的工作”,故B项(这意味着你更关心自己。)符合要求。4.G根据上文中的信息词 perfect以及 perfection可知,G项符合语境。易误选C项。因为C项中的 pressure与此空前一句中的pressure照应。尽管如此,也不能选C项。5.F上文介绍了作者的第一条建议,故F项(下一步,放慢速度,分析一下是什么使你非常紧张。)符合行文逻辑。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1