ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:16 ,大小:37.72KB ,
资源ID:425427      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-425427-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新教材高中英语 Unit 7 Art单元测评练习(含解析)北师大版必修第三册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新教材高中英语 Unit 7 Art单元测评练习(含解析)北师大版必修第三册.docx

1、第七单元测评(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.What did the man eat just now?A.An apple.B.Some chicken.C.Two peaches.2.How is the new house different from the old one?A.It has more rooms.B.It has l

2、arger rooms.C.It has a small garden.3.Whats the relationship between the speakers?A.Classmates.B.Colleagues.C.Teacher and student.4.When does the conversation probably take place?A.In the morning.B.At noon.C.In the evening.5.Why did the man call the woman?A.To return her hat.B.To thank her for the g

3、reat party.C.To ask her if he left something in her house.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。6.Where is the man going?A.A hotel.B.A park.C.A museum.7.Why does the woman suggest Park Stree

4、t?A.There is heavy traffic on Madison Street.B.It is the fastest way.C.She knows the route better.8.Which way do the speakers finally go?A.Madison Street.B.Park Street.C.50th Street.听第7段材料,回答第9至11题。9.Where does the conversation take place?A.In a waiting room.B.In the doctors office.C.Over the phone.

5、10.Whats wrong with the man?A.He has a stomachache.B.He has a toothache.C.He has a headache.11.When can the man see the doctor?A.Right now.B.This afternoon.C.Tomorrow.听第8段材料,回答第12至14题。12.Whats the relationship between the speakers?A.Co-workers.B.Friends.C.Coach and player.13.Which sport does the wom

6、an do for exercise?A.Running.B.Basketball.C.Swimming.14.How often does the woman play volleyball?A.Twice a week.B.Three times a week.C.Every day.听第9段材料,回答第15至17题。15.Who is Bobby?A.A friend.B.A dog.C.A neighbour.16.What happened to Bobby?A.He went missing.B.He left with Jim.C.He lost his sight.17.How

7、 does the woman feel?A.Angry.B.Worried.C.Regretful.听第10段材料,回答第18至20题。18.What do we know about the woman?A.She is a nurse.B.Her husband is dead.C.She lives with her children now.19.When does the woman usually get up?A.At 5:00.B.At 6:30.C.At 7:00.20.What does the woman like doing?A.Reading newspapers

8、in the park.B.Doing something indoors.C.Looking in the shop windows.第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AWhen you study abroad in France,you can expect to be treated the same as your native classmates,whether in a lecture or a discussion class.While you can stud

9、y abroad in France and focus on nearly any subject,its the students with a passion for the arts,architecture and history that rush to the country in the largest numbers.And thats no shock,considering that France has been the centre of the arts for centuries.As students of the arts,you will have to m

10、ake careful use of your time,given all that France has to offer.Visit the Louvre to view the works of French artists such as Monet,Matisse and Renoir;Read the works of such French literary geniuses as Baudelaire,Proust and Voltaire;Listen to the music of Debussy,or more contemporary artists like Air

11、 and Daft Punk.France is also a main destination for architecture students,as you will see architecture in nearly every style:The Gothic Chateau de Chambord,built in the 1500s;Place Dauphine built in 1607 in Baroque style;The post-modern housing development,Marne-la-Vallee.History students will find

12、 that France has been where the action is for quite some time.Over the course of the centuries,it has been the stage for the most important developments in the history of mankind,including the French Revolution,the rise of Napoleon and the rise of the Fifth Republic under President Charles de Gaulle

13、.It was also the site of the D-Day invasion(诺曼底登陆) of World War .As a possible study abroad location,France has a lot to offer,because the combination of educational institutions(教育机构),arts and culture,and national history are second to none.21.What can we learn about studying abroad in France from

14、the text?A.Few students choose to study in France.B.There are many lectures and discussion classes.C.Students from China are usually treated badly.D.France is the best place for students who love the arts.22.What can art students do on weekends?A.Enjoy Voltaires music.B.Listen to Prousts music.C.Rea

15、d Renoirs literary works.D.View Monets works in the Louvre.23.According to the text,you can see many kinds of architecture in France,such as .post-modern housing developmentBaroque style buildingsthe Big BenGothic architectureA.B.C.D.24.The text is most likely taken from .A.a study abroad websiteB.a

16、n architecture advertisementC.a history bookD.a fashion magazineBJim Denevan is an amazing artist whose work is admired by all,but owned by nonethats because all of Jims art is created on an unusual canvas (画布)the soft sand.He sometimes spends days working on a piece,only to see it washed away by th

17、e sea or a storm and that is just the way he likes it.Denevan discovered his artistic talents about ten years ago,when he was wandering aimlessly on the beach with a stick.He ended up drawing a 12-foot-long fish.Since then,Jim has travelled over 1,800 miles while creating over 600 pieces of sand art

18、.Over the years,his drawings have become bigger,but the tools he uses havent changedall he needs is a stick,a garden rake(耙) and most importantly,his lively imagination!Just like any good artist,Jim is quite particular about the “quality” of his canvas,sometimes walking for miles,in search of perfec

19、t sand.His latest piece of work,which is also the worlds largest freelance drawing(自由绘画),was created in the desert sands of Nevada.It took Jim three trips,eight days and over 100 miles of walking to create this 3-mile work of art.It took the storm just one night to destroy it!However,Jim says he act

20、ually enjoys watching the waves or rain wash his paintings away.Jims art has become very popular over the years and was even the topic of a documentary named “Sandman” in 2005.Jim Denevan is not just about art in the sandhe is also an excellent chef and founder of an organisation called “Outstanding

21、 in the Field”,whose motto is to celebrate food at its source.Accordingly,group dining events are held outdoors on farms,with the diners being treated to a delicious meal.The events,which are held in different farms throughout America,are always sold out the minute the schedule is announced.25.It ca

22、n be learnt from the text that.A.Denevan walks a lot to complete his workB.it is not hard for Denevan to find suitable sand to draw onC.it usually takes long for the storm to destroy Denevans workD.Denevan is very particular about his drawing tools26.What does Denevan enjoy about his work according

23、to the text?A.Walking a long distance.B.Waiting for the storm to come.C.Looking for a suitable canvas.D.Watching his work being destroyed by nature.27.Which of the following can best describe Denevan?A.Generous.B.Open-minded.C.Imaginative.D.Traditional.28.What can we learn from the last paragraph?A.

24、Denevan loses his interest in art soon.B.Denevan is also popular as a chef.C.Being a happy chef is Denevans final goal in life.D.Denevans fame helps him with his chef job.CIn recent years,little free libraries of all shapes and sizes have popped up.Often built by community members,they could be foun

25、d on street corners and the sidewalks across the United States,hoping to share their book collections with their neighbours.Minneapolis,Minnesota,even hosted the first Little Free Library Festival,where book fans came together to promote literacy (读写能力) in their communities.For the most part,little

26、free libraries have more in common with book sharing shelves in hotels,local parks,coffee shops and other public spaces than the traditional public library.Based on the rule of “take a book,leave a book”,these little libraries can take many forms from birdhouse-like wooden structures to redesigned n

27、ewspaper selling machines,Robert Wirsing writes for BronxTimes.The little free library organisation began when a citizen of Hudson,Wisconsin,named Todd Bol built a little one-room schoolhouse,filled it with books and placed it in his front yard to honour his mother who passed away in 2009.Together w

28、ith a local educator named Rick Brooks,the two began placing little free libraries across Wisconsin and sharing the idea with people across the country.“Something we are eager for in this information age is that connection between people,” Bol tells Margret Aldrich for Book Riot.“I want to show how

29、Little Free Library is about readers inspiring readers.It goes on and on.”While Little Free Libraries seem like a harmless means to promote literacy by sharing books with neighbours,a few of the roadside landing libraries have caused minor legal problems.Officials in Los Angeles and Shreveport,Louis

30、iana,have told some citizens that their homemade libraries broke city roles and that they would have to remove them to avoid being fined.Still,little free libraries have been well accepted by their communities.For anyone interested in making their own at home,the organisation has posted helpful tips

31、 and guides for building the little book lending boxes in their neighbourhoods.29.What can we know about the little free libraries in America?A.They are state-owned.B.They are popular nationally.C.They are set up to sell books.D.They help those with no books to read.30.What is a common character of

32、little free libraries?A.They lie in many public places.B.They share a large collection of books.C.They compete with traditional public libraries.D.They exist mainly in the form of wooden houses.31.What is Todd Bols primary aim of building a library?A.To remember his dead mother.B.To help people form

33、 a habit of reading.C.To set an example to other communities.D.To share his knowledge with other citizens.32.What does Todd Bol think of the little free libraries?A.They cause minor legal problems.B.They should continue to exist.C.They mean a lot to community members.D.They should be supported by th

34、e government.DOne of the greatest stories of rags to riches success is that of Andrew Carnegie,who started life in poverty but became the richest man in the world.Carnegie was born in Scotland in 1837,the son of a weaver.In 1848,the family moved to the United States and at 13 Carnegie began to work

35、in a cotton mill,earning $1.5 per week.About three years later,he found a better job as a telegraph messenger boy.At work,his superiors were impressed by his abilities and willingness to work hard.In 1853,he gained an office job at the Pennsylvania Railroad Company.This was his first big break.He co

36、ntinued to impress and rose rapidly through the company,gaining more and more responsibility.At the same time,Carnegie loved reading very much and made use of every opportunity to visit the library.He read widely on all subjects,particularly literature.Carnegie now began to save a little money and,w

37、ith the help of his employer,began to make some successful investments(投资).He invested in the iron industry and eventually set up in business himself,owning several iron and steel plants.This was where he made his fortune.By the 1890s,the Carnegie Steel Company was the biggest and most successful bu

38、siness in the world.Carnegie had always believed that the pursuit of wealth was never an end in itself.In his view,successful,wealthy people should give away their wealth for the benefit of everyone in society.True to his word,in 1901,at the age of 66,he retired from business and devoted the rest of

39、 his life to charity work.Carnegies lack of formal education and his poor family background clearly didnt influence his success.His rapid rise from poverty to wealth was due to his willingness to work hard,his intelligence and good business sense,and his talent for making things happen.He died in 19

40、19 at the age of 83.33.What can be learnt from the text?A.Carnegie was highly thought of by his employers.B.Carnegie made his investments independently.C.Carnegie believed that money was everything.D.Carnegie could have been more successful if he had been formally educated.34.What does the underline

41、d part “gaining more and more responsibility” in the second paragraph most probably mean?A.Becoming more and more intelligent.B.Being put to higher positions.C.Having a better sense of confidence.D.Reading more and more books.35.Which of the following will be the suitable title for the text?A.Andrew

42、 Carnegie:A Wealthy ManB.Steel & Iron:The Most Profitable BusinessC.From Rags to Riches:The Story of Andrew CarnegieD.Intelligence and Good Business Sense:Two Factors in Becoming Rich第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Everyone complains.Even if you argue that you are the h

43、appiest person in the world,you still complain sometimes.Sometimes you complain without even realising it,but rarely is it ever helpful.36Here are some tips to stop complaining and give up the negative thoughts:37When you find yourself thinking or saying a negative comment about something or someone

44、,stop and force yourself to say something positive instead.Seek the help of a cheerful friend to change you when you complain and help you to see the positive in the situation.Make a list of things we are grateful for.We often complain about the things we dont have without noticing those things we a

45、lready have.Be grateful for what we have in our life because we are lucky simply for being ourselves.38Learn to adapt to the changes.There are many things we cant change.39Always find the positive side of each situation,regardless of however difficult the situation is.With parents and friends suppor

46、t,we can survive any life changes.Allow yourself to vent(发泄) your feelings every once in a while.Constantly ignored negative thoughts could add up.If you are really going through a rough time,dont be afraid to share your feelings with a close friend or family member or see a therapist.Find what make

47、s you happy.40 Maybe it is time to make the hard decision to move on to another job or career.Uncover what your biggest complaints are about and see if you can change the situation to make you happy.Choose happiness,focus on the positive,and be kind always!A.Change the way you think.B.Make positive

48、people friends.C.The best and only thing we can do is to accept them.D.Are you constantly complaining about your present job?E.Sometimes this list can be easy,full of hobbies you enjoy.F.So how can you manage to force yourselves to end complaining?G.Set down things we are thankful for and well see t

49、hat we dont have any reason to complain.第三部分语言知识运用(共两节,满分40分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。I guess I was spoiled at first.I was an only child,41 by all relatives.Up until I was eight years old,life was 42.Then along came Grant and everything 43.Grant is my littl

50、e brother.He was born a month earlier,so he needed a lot of extra 44.My parents still 45 me,but I was no longer the centre of the universe.I was angry about the change.And at first,I was also 46 with Grant.Fortunately,Grant didnt cause any real 47 in his growth.Gradually,he developed the habit of 48

51、 himself to me.My parents want me to be 49 to him,but I found him totally annoying.By the time I became a teenager,he was,at five,my shadow,50 me around,copying my every move,and asking endless questions.Still,in spite of my unhappiness towards him,I began to 51 the time we spent together.As time we

52、nt on,we developed connections and partnership,becoming more 52.Grant stopped asking to go along on dates with me,and I set aside time to go fishing with him.He cheered me on at my soccer games,and I 53 to coach his T-ball team.He became less 54 and more of a buddy.I became more patient,more able to

53、 55 and more likely to accept the unconditional love he 56.Today I am happy to say that Grant and I are a 57.We have already 58 how he will come to visit me when I am in college.It will be hard to be 59,but I know that we will always be close,if not in age or distance,we will be close in the long jo

54、urney shared by 60.41.A.enviedB.affectedC.challengedD.loved42.A.convenientB.freeC.sweetD.valuable43.A.changedB.brokeC.arrivedD.disappointed44.A.moneyB.spaceC.timeD.attention45.A.waited forB.cared aboutC.doubtedD.disturbed46.A.pleasedB.angryC.familiarD.strict47.A.problemB.surpriseC.performanceD.sight

55、48.A.introducingB.contributingC.attachingD.applying49.A.gratefulB.friendlyC.similarD.energetic50.A.showingB.havingC.pushingD.following51.A.enjoyB.missC.hateD.disappoint52.A.competitiveB.regretfulC.closeD.humorous53.A.refusedB.pretendedC.dreamedD.volunteered54.A.amazingB.troublesomeC.satisfyingD.frig

56、htening55.A.decideB.collectC.shareD.order56.A.lostB.offeredC.boughtD.felt57.A.teamB.classC.coupleD.family58.A.talked aboutB.brought aboutC.wrote aboutD.heard about59.A.rememberedB.touchedC.separatedD.defeated60.A.friendsB.parentsC.classmatesD.brothers第二节(共10小题;每小题1分,满分10分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的

57、正确形式。The best and most amazing thing about life is that no matter what happens or how hard it may get,or how 61.(disappoint) you feel,stay patient.All you need to focus 62. is doing good,even if it may be the smallest thing,like 63.(greet) someone with a smile.It can brighten up someones day,and you

58、 will have made the smallest yet biggest difference to their life.It all starts with your small 64. sincere smile!I learned 65.(patient) the hard way.I had been trying to rush through life rapidly,always 66.(compare) myself to my friends and family and wondering when my life would change.I was too b

59、usy 67.(try) to speed things up,but things just werent moving,so I finally gave up.However,when I continued to help people and do little things I could every day 68.(make) a difference,life pays me back.Therefore,I believe you will be successful,because everything has its own special time 69. everyt

60、hing goes well,and yours is 70.(absolute) coming.You just need to wait a little longer.Its not easy,but it will.第四部分写作(共两节,满分40分)第一节应用文写作(满分15分)假如你是李华,你约好昨天去公交车站接你的朋友Dylan,但你却迟到了10分钟,这令他很失望。请用英语给他写一封道歉信,要点如下:1.向他表示道歉;2.表达你对此事的认识;3.请求他的原谅。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯;3.开头和结尾已为你写好,不计入总词数。Dear Dylan,Y

61、ours,Li Hua第二节读后续写(满分25分)阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。Twenty years ago,I drove a taxi for a living.One night I went to pick up a passenger at 2:30 am.When I arrived to collect,I found the building was dark except for a single light in a ground floor window.I walked to the door and knocked,“Just a m

62、inute,” answered a weak,elderly voice.After a long time,the door opened.A small woman in her eighties stood before me.By her side was a small suitcase.I took the suitcase to the car,and then returned to help the woman.She took my arm and we walked slowly towards the car.She kept thanking me for my k

63、indness.“Its nothing,” I told her.“I just try to treat my passengers the way I would want my mother treated.”“Oh,youre such a good man,” she said.When we got into the taxi,she gave me an address,and then asked,“Could you drive through downtown?”“Its not the shortest way,” I answered quickly.“Oh,Im i

64、n no hurry,” she said.“Im on my way to a hospice(临终安养院).I dont have any family left.The doctor says I dont have very long.”I quietly reached over and shut off the meter (计价器).For the next two hours,we drove through the city.She showed me the building where she had once worked,the neighbourhood where

65、 she had lived,and the furniture shop that had once been a ballroom where she had gone dancing as a girl.Sometimes shed ask me to slow down in front of a particular building and would sit staring into the darkness,saying nothing.At dawn,she suddenly said,“Im tired.Lets go now.” We drove in silence t

66、o the address she had given.“How much do I owe you?” she asked.“Nothing,” I said.“You have to make a living,” she answered.“Oh,there are other passengers,” I answered.She said thanks to me,but she looked so sad.注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词

67、语。Paragraph1:Almostwithoutthinking,Ibentandgaveherahug.Paragraph2:Thenextday,Iwasonmywaytovisither.答案:附:听力原文(Text1)W:Two peaches are missing.Thats strange.M:Dont worry about that.I ate them when you were cooking in the kitchen.(Text2)W:Tell me about your new house.M:Well,first of all,its much bigger

68、.It has the same number of rooms,but each room is larger.We also have a large garden.(Text3)W:Mr Black,could I have a meeting with a student here?M:Sorry,not here,Miss Hopkins.We need a quiet environment to prepare for tomorrows lecture.(Text4)M:Would you like some more coffee?W:No,thank you.Ive had

69、 enough.M:How were your eggs?W:Oh,they were delicious!My first meal of the day was perfect.Im ready to face the day now!(Text5)M:Hi,Marcie,this is David calling.W:Oh,hi there!How are you?M:Im fine.That was a great party last night.Listen,did I leave a black hat at your place?W:I havent seen a black

70、hat anywhere.Im happy to take a look around,though.(Text6)W:Where do you want to go?M:Im going to the Plaza Hotel.W:Do you want to go up Madison Street?M:Is that the fastest way?Im in a hurry.W:The traffic is very heavy on Madison Street now.M:What other way can you go?W:I can take Park Street.M:All

71、 right.W:Theres a traffic jam up ahead.M:In that case,turn left at the next traffic light.W:OK.Ill go west on 50th Street.M:Thanks.I dont want to be late.(Text7)W:Hello,Dr.Bakers office.M:Hello,this is Tom Keller.Id like to make an appointment to see the doctor as soon as possible.W:Is it an emergen

72、cy?M:Well,Ive been suffering a lot from very bad stomach pain for two days now.At first,I thought it would go away quickly.But now I dont think I can wait for another day.W:You are one of Dr.Bakers regular patients,arent you?M:Yes,I am.W:In that case,the doctor might be able to fit you in between ap

73、pointments.Why dont you come this afternoon?M:Thank you very much.W:You are welcome.(Text8)M:Hi,Jane.Long time no see!You look just as attractive as before.How can you keep such a good figure?You must have joined a health club.W:Well,thank you.I make sure to get plenty of exercise every day.M:So,do

74、you go running in the morning?W:No,I dont.I dont like running,especially in the morning.M:Then what kind of sports do you do for exercise?W:Swimming.I go swimming three times a week.I manage to swim two miles each time.M:Wow,no wonder you have such a fantastic figure.W:I also play volleyball.M:Reall

75、y?How often do you play volleyball?W:Usually twice a week.M:Thats great!(Text9)M:Crystal.Crystal.Hey,whats wrong with you,Crystal?W:I lost Bobby yesterday.M:You mean your pet dog?W:Bobby isnt just a common dog.He is my best friend.He understands me.M:Of course.You must feel terrible.W:Yeah.I dont wa

76、nt to do anything now.I cant do anything without Bobby at my side.M:Poor Bobby.So,when did you last see him?W:Yesterday afternoon.I took him out for a walk after school.I saw Jim on a street corner and talked to him for a while.When I stopped talking to him,I couldnt find Bobby.M:Did you ask the nei

77、ghbours about him?W:Yes,I did,and I looked everywhere for him.I just couldnt find him.Its all my fault.Why did I let him out of my sight when I was talking to Jim?M:Dont blame yourself too much.It was just an accident.W:I know,but I still regret it.(Text10)W:Good evening.Im Janice Weston here in the

78、 studio.Im going to tell you about my schedule in the nursing home.I usually get up at 6:30.When my husband was alive,we had to be up by five oclock.He was a long-distance train driver,you see.Before breakfast,I have a cup of tea and listen to music on the radio.Then,between seven and eight,I get dr

79、essed and eat breakfast.I always watch television while I eat breakfast for the news and the weather.And then I usually have a nap until lunch.We have a big lunch here at Twyburys.After lunch,I like being taken out in my wheelchair.I hate staying indoors.I like looking in the shop windows or sitting

80、 in a park and watching the world go by.I usually fall asleep at about three,and we have our tea at around five.In the evening,we play cards,and then Im in bed by eight.I am getting old,you know.Im nearly eighty-three.15 CBBAC610 AACCA1115 BBCAB1620 ACBBC21.D推理判断题。根据上文对法国的介绍再结合最后一段“Asapossiblestudya

81、broadlocation,Francehasalottooffer,becausethecombinationofeducationalinstitutions,artsandculture,andnationalhistoryaresecondtonone.”可知,法国对热爱艺术的学生来说是最好的地方。22.D细节理解题。根据文中的“VisittheLouvretoviewtheworksofFrenchartistssuchasMonet,MatisseandRenoir”可知,艺术系的学生周末可以去参观莫奈的作品。23.B细节理解题。根据文中的“TheGothicChateaudeCh

82、ambord,builtinthe1500s;PlaceDauphinebuiltin1607inBaroquestyle;Thepost-modernhousingdevelopment,Marne-la-Vallee.”可知B项正确。24.A文章出处题。全文说的是在法国留学的学生可以在法国参观哪些著名的景点或艺术中心,应该是出自国外留学的网站。故选A项。25.A推理判断题。根据第二段中的“Sincethen,Jimhastravelledover1,800mileswhilecreatingover600piecesofsandart.”及第四段中的“sometimeswalkingfor

83、miles,insearchofperfectsand”和“IttookJimthreetrips,eightdaysandover100milesofwalkingtocreatethis3-mileworkofart.”可知,Denevan走了很多路来完成他的工作。故选A项。26.D推理判断题。根据第四段中的“Ittookthestormjustonenighttodestroyit!However,Jimsaysheactuallyenjoyswatchingthewavesorrainwashhispaintingsaway.”可知,Denevan喜欢看着他的作品被大自然破坏。故选D项

84、。27.C推理判断题。根据第三段“Overtheyears,hisdrawingshavebecomebigger,butthetoolsheuseshaventchangedallheneedsisastick,agardenrakeandmostimportantly,hislivelyimagination!”可知,Denevan是富于想象力的。故选C项。28.B推理判断题。根据最后一段中的“JimDenevanisnotjustaboutartinthesandheisalsoanexcellentchefandfounderofanorganisationcalledOutstand

85、ingintheField,whosemottoistocelebratefoodatitssource.”可知,Denevan作为厨师也很受欢迎。故选B项。29.B推理判断题。根据最后一段第一句“Still,littlefreelibrarieshavebeenwellacceptedbytheircommunities.”可知,免费的图书馆得到了他们的一致认可。故选B项。30.A细节理解题。根据第二段第一句“Forthemostpart,littlefreelibrarieshavemoreincommonwithbooksharingshelvesinhotels,localparks,

86、coffeeshopsandotherpublicspacesthanthetraditionalpubliclibrary.”可知,小型免费图书馆的共同特征位于公共场所。故选A项。31.A细节理解题。根据第三段中的“.ToddBolbuiltalittleone-roomschoolhouse,filleditwithbooksandplaceditinhisfrontyardtohonourhismotherwhopassedawayin2009.”可知,ToddBol建造了一个小房间的校舍,里面装满了书,并放在他的前院,用于纪念在2009年去世的母亲。故选A项。32.C细节理解题。根据第

87、四段中的“Somethingweareeagerforinthisinformationageisthatconnectionbetweenpeople,BoltellsMargretAldrichforBookRiot.”可知,Bol认为,“在这个信息时代,我们渴望的是人与人之间的联系”,而小型免费图书馆使人与人互相联系,所以对社区成员来说意义重大。故选C项。33.A细节理解题。根据第二段中的“Atwork,hissuperiorswereimpressedbyhisabilitiesandwillingnesstoworkhard.”可知,卡耐基被他的雇主高度评价。故A项正确。34.B词义

88、猜测题。根据画线句子前面的“Hecontinuedtoimpressandroserapidlythroughthecompany”可知,他继续给公司留下深刻印象并迅速成长,所以画线部分的意思是:卡耐基应该是被放到更高的位置。故选B项。35.C标题归纳题。全文主要讲述了卡耐基从贫穷一步一步努力取得成功的故事,所以“FromRagstoRiches:TheStoryofAndrewCarnegie(从贫穷到富有,安德鲁卡耐基的故事)”这个标题比较合适,故选C项。3640FAGCD41.Denvy“嫉妒”;affect“影响”;challenge“挑战”;love“爱”。根据“Iwasanonly

89、child,41byallrelatives.”可知,“我”是家里唯一的孩子,所有的亲戚都爱“我”。故选D项。42.Cconvenient“方便的”;free“自由的,免费的”;sweet“甜的,可爱的”;valuable“有价值的”。根据“UpuntilIwaseightyearsold,lifewas42.”可知,直到“我”八岁之前,生活都是甜蜜的。故选C项。43.Achange“改变”;break“弄坏”;arrive“到达”;disappoint“使失望”。根据“ThenalongcameGrantandeverything43.”可知,后来格兰特来了,一切都变了。故选A项。44.Dm

90、oney“金钱”;space“空间”;time“时间”;attention“注意力,关心”。根据“Grantismylittlebrother.Hewasbornamonthearlier,soheneededalotofextra44.”可知,格兰特是“我”的弟弟。他早产了一个月,所以他需要更多的关注。故选D项。45.Bwaitfor“等待”;careabout“关心,照顾”;doubt“怀疑”;disturb“干扰”。根据“Myparentsstill45me,butIwasnolongerthecentreoftheuniverse.”可知,“我”的父母仍然关心“我”,但“我”不再是家庭

91、的中心。故选B项。46.Bpleased“感到高兴的”;angry“生气的”;familiar“熟悉的”;strict“严格的”。根据“Iwasangryaboutthechange.Andatfirst,Iwasalso46withGrant.”可知,“我”对这种变化很生气。起初,“我”也生格兰特的气。beangrywithsb“生某人的气”。故选B项。47.Aproblem“问题,麻烦”;surprise“惊讶”;performance“表演”;sight“视线”。根据“Fortunately,Grantdidntcauseanyreal47inhisgrowth.”可知,幸运的是,格兰特

92、在他的成长过程中并没有造成任何真正的麻烦。故选A项。48.Cintroduce“介绍”;contribute“捐献”;attach“附上,附加”;apply“应用,申请”。根据“Gradually,hedevelopedthehabitof48himselftome.”可知,渐渐地,他养成了依恋我的习惯。attachoneselfto“依附,依恋”。故选C项。49.Bgrateful“感激的”;friendly“友好的”;similar“相似的”;energetic“精力充沛的”。根据“Myparentswantmetobe49tohim,butIfoundhimtotallyannoying

93、.”可知,“我”父母希望“我”对他友好,但“我”觉得他很烦人。故选B项。50.Dshow“展示”;have“有”;push“推,促进”;follow“跟随”。根据“BythetimeIbecameateenager,hewas,atfive,myshadow,50mearound,copyingmyeverymove,andaskingendlessquestions.”可知,“我”十几岁的时候,他五岁,成了我的影子,跟着“我”,模仿“我”的一举一动,问“我”无数的问题。故选D项。51.Aenjoy“喜爱”;miss“想念,错过”;hate“厌恶”;disappoint“使失望”。根据“Sti

94、ll,inspiteofmyunhappinesstowardshim,Ibeganto51thetimewespenttogether.”可知,尽管“我”不喜欢他,“我”还是开始享受“我们”在一起的时光。故选A项。52.Ccompetitive“有竞争性的”;regretful“后悔的”;close“亲密的”;humorous“幽默的”。根据“Astimewenton,wedevelopedconnectionsandpartnership,becomingmore52.”可知,随着时间的推移,“我们”建立了伙伴关系,变得更加亲密。故选C项。53.Drefuse“拒绝”;pretend“假装

95、”;dream“做梦,梦想”;volunteer“自愿做”。根据“Hecheeredmeonatmysoccergames,andI53tocoachhisT-ballteam.”可知,他在“我”的足球比赛中为“我”加油,“我”自愿去指导他的儿童棒球队。故选D项。54.Bamazing“令人惊讶的”;troublesome“令人烦恼的”;satisfying“令人满意的”;frightening“令人害怕的”。根据“Hebecameless54andmoreofabuddy.”可知,他变得不那么麻烦了,更像个朋友。故选B项。55.Cdecide“决定”;collect“收集”;share“分享

96、”;order“命令”。根据“Ibecamemorepatient,moreableto55andmorelikelytoaccepttheunconditionallovehe56.”可知,“我”变得更有耐心,更懂得分享,更能够接受他给予“我”的无条件的爱。故选C项。56.Blose“失去”;offer“提供,给予”;buy“买”;feel“感觉”。根据“Ibecamemorepatient,moreableto55andmorelikelytoaccepttheunconditionallovehe56.”可知,“我”变得更有耐心,更懂得分享,更能够接受他给予“我”的无条件的爱。故选B项。

97、57.Ateam“队”;class“班级”;couple“一对,夫妇”;family“家庭”。根据“TodayIamhappytosaythatGrantandIarea57.”可知,今天“我”很高兴地说,格兰特和“我”是一个团队。故选A项。58.Atalkabout“谈论”;bringabout“带来”;writeabout“写关于”;hearabout“听说”。根据“Wehavealready58howhewillcometovisitmewhenIamincollege.”可知,“我们”已经谈过“我”上大学时他怎样来看“我”。故选A项。59.Cremember“记得”;touch“触摸”

98、;separate“分离,分开”;defeat“打败”。根据“Itwillbehardtobe59,butIknowthatwewillalwaysbeclose”可知,“我们”分开是很难的,但“我”知道“我们”会一直很近。故选C项。60.Dfriend“朋友”;parent“父/母亲”;classmate“同班同学”;brother“兄弟”。如果不是在年龄或距离上,“我们”会在兄弟们共同经历的漫长旅程中很亲密。故选D项。61.disappointed62.on63.greeting64.but65.patienceparing67.trying68.to make69.when70.abso

99、lutely应用文写作Dear Dylan,I apologise for not arriving on time to pick you up from the bus station yesterday.I have no excuse for keeping you waiting for so long.Next time,Ill make sure to leave early enough in order to arrive as scheduled,or even ahead of schedule.I sincerely ask your forgiveness.I hop

100、e my mistake wont prevent you from seeking my help in the future.Im always happy to be of service.Yours,Li Hua读后续写Paragraph1:Almostwithoutthinking,Ibentandgaveherahug.She held onto me tightly.Before the woman left for the hospice,I said to her,“My mother treated everyone kindly and she is a person o

101、f great kindness,but she passed away years ago.You are like my mother.” The woman said,“ Thank you.If you want to visit me,Ill tell you my story.” Then the weak woman left,after which I drove the taxi to go home.Paragraph2:Thenextday,Iwasonmywaytovisither.She told me she was the owner of a particula

102、r building we saw last night.But she had no time to care about her family.Her only son died one year ago because of cancer.She sold everything to save him,but failed.How sad!At last,the old woman said to me,“Life is short,but please be in no hurry.Always remember that family is the most important thing to you,” After a long silence in the darkness,I nodded hard.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1