ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:23.89KB ,
资源ID:425423      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-425423-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新教材高中英语 Unit 7 Art Section Ⅰ Topic Talk & Lesson 1 Masterpieces练习(含解析)北师大版必修第三册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新教材高中英语 Unit 7 Art Section Ⅰ Topic Talk & Lesson 1 Masterpieces练习(含解析)北师大版必修第三册.docx

1、Unit7ArtSectionTopicTalk&Lesson1Masterpieces一、复习本部分的词汇,写出画线部分的汉语意思1.What is your brother?He is talented in singing and he is the leading singer in the band.2.What are you looking at?The performer standing on the stage.He is giving an excellent performance now.3.What do you think of the painter Van G

2、ogh?He was mentally ill,but a lot of people were affected by his paintings.4.What caused you so angry that day?His failure and his reaction to his failure.5.How did you find the performance last night?Wonderful!It was so wonderful that some viewerslet out a scream.二、用适当的介/副词填空1.I couldnt figure why

3、he refused to take part in my wedding.2.He told me that his son was talented art while at college.3.The boy was mentally ill,and he often let a scream.4.I dont know how the citizens will react the new policy.5. for my composition,I will finish it in two days.三、用所给单词的适当形式填空1.I dont know why the old m

4、an is always so(energy).2.The girls (perform) was so interesting that we all liked it.3.The woman told the police that her son had a(strike) feature.4.(mental),I began making a list of things I had to do for the ceremony.5.To our disappointment,the whole thing was a complete (fail).6.One day my cous

5、in came to my house and (challenge) me to a game of chess.7.There has been a mixed (react) to his appointment as director.8.As a (talent) musician,her music is very popular with old people.9.The man is (figure) out how much it will take to build a new house.10.(affect) by the bad news,the girls were

6、 feeling sad those days.四、完成句子1.我们都对他对此事的反应感到惊讶。All of us were surprised at .2.几次失败导致他完全失去信心了。Several failures completely.3.当孩子们在大笑时,我发现一个女孩在哭。When the children were laughing,I .4.志愿者们走过去安慰那些被地震影响的孩子们。The volunteers walked to comfort those children .5.他陷入了不得不自己做出决定的境地。He got into a stage .6.医生让我们不要待

7、在家里,而是出去散步。The doctor asked us .7.我正在听音乐,这时妈妈让我打扫房子。I my mother asked me to clean the house.8.孩子们正在吃午饭,这时一个女孩发出了尖叫声。The children were having lunch .9.这个女孩看上去那么难过。她或许是知道了那个坏消息。The girl looks so sad.She .10.被孩子们围着的那位老人是一位著名的科学家。The old man was a famous scientist.五、阅读理解Carmen Herrera:“Every painting ha

8、s been a fight between the painting and me.I tend to win.But you know how many paintings I threw in the garbage?I wouldnt have anything were it not for my husband.He didnt have a hand in anything?But no,they say that behind every great man there is always a woman.Well,behind a great woman there is a

9、lways a man.You need it;I was very lucky.You dont decide to be an artist;art gets inside of you.Before you know you are painting,you are so surprised.Its like falling in love.”Born in Cuba in 1915,Carmen Herrera lived in New York and Paris and eventually settled in New York where she lived till now.

10、Through the years,she worked quietly and created a huge quantity of paintings.While living in New York in the 1950s,she made reductive,hard-edged abstractions that predate(早于) the works of artists such as Lygia Clark in Brazil and Ellsworth Kelly in the US.Her works also proved her foresight as Mini

11、malism and Op Art took hold in the 1960s,and with later developments in the works of American painters such as Brice Marden Agnes Martin,both of whom are represented in the collection.It wasnt until 2004,at the age of 89,that Carmen Herrera sold her first painting;like many women artists of her gene

12、ration,her works were overlooked despite her friendships and associations with great male artists like Barnett Newman.Now,however,the artist and her works are now receiving much-deserved attention in and beyond the US.Herreras paintings have entered the collections of the Museum of Modern Art,the Hi

13、rshhorn Museum,and the Tate Modern;the Walkers acquisition is special in that.1.Which of the following can be inferred from the passage?A.Carmen is addicted to drawing.B.Carmens husband objects to her drawing.C.Its easy for Carmen to be famous.D.Carmen sold her first picture at $1,000.2.What does th

14、e underlined sentence mean in Paragraph 1?A.Carmen is successful finally.B.Carmen has sold her first painting.C.Carmen has a good husband supporting her.D.Carmen thinks she has a gift for drawing.3.What is the key to Carmens success?A.Kindness.B.Love for family.C.Passion.D.The museums help.六、完形填空My

15、4-year-old son now enjoys posting letters.He has formed the 1of drawing pictures,writing his name on them,and then 2 the artwork in an envelope.He then insists on 3 his handwork to the neighbours,and a mailbox he 4 belongs to the elderly couple who live next door.To be 5,I didnt think much of it,but

16、 I had 6 to warn my neighbours of the drawings 7 appearing in their letterboxesI just didnt have the 8 to do so,because I was a little busy recently.On Tuesday of last week,I was walking down to school to collect my son when I 9 Mary,my elderly neighbour,10at her mail box.She said,“Jodie,is it your

17、little son that has been posting items in my letterbox to me?” I was at once 11,“Oh yes,Mary,it is.Im sorry.I meant to tell you.” She cut me off,“Jodie,I just love his mail.Ive 12 every item he has sent.You dont know how much 13 the letters has made my day.I just love them.” While I was walking down

18、 to school after our 14,many thoughts came to me.Mary doesnt have a lot to fill her days,15 she was a mother to a number of children herself who receives fairly regular visitors.The small 16 of getting some mailpictures drawn by the hand of a young childhas brought 17 to her days,just as my visit to

19、 my grandparents does.I have decided that my son should 18 this practice.He should also start sending some items to his grandparents in Perth.It will most 19 make their day.Its doing the little,simple things that can often make a big 20 in someones life.1.A.habitB.attitudeC.styleD.form2.A.hidingB.wr

20、itingC.drawingD.putting3.A.handingB.holdingC.postingD.writing4.A.openedB.setC.choseD.saw5.A.kindB.surprisedC.carefulD.honest6.A.meantB.askedC.hatedD.refused7.A.actuallyB.suddenlyC.hardlyD.partly8.A.intelligenceB.strengthC.moneyD.time9.A.metB.visitedC.datedD.called10.A.cryingB.lyingC.laughingD.standi

21、ng11.A.humorousB.sorryC.gladD.angry12.A.copiedB.boughtC.keptD.examined13.A.receivingB.writingC.paintingD.exchanging14.A.reportB.expressionC.talkD.discussion15.A.unlessB.butC.soD.although16.A.chargeB.offerC.actD.help17.A.worthB.happinessC.valueD.future18.A.addB.stopC.continueD.form19.A.certainlyB.unf

22、ortunatelyC.accidentallyD.confidently20.A.pointB.differenceC.behaviourD.living七、语篇填空Have you ever tasted or perhaps heard of sugar painting?As fewer people choose to make sugar paintings,the traditional Chinese folk craft might have become a 1.(distance) memory in some ways.However,a 38-year-old cra

23、ftsman,Li Jiangzhong,is devoted to 2.(keep) the art of sugar painting alive.Li worked as a miner for more than ten years.After 3. mine closed down,Li turned 4. housing decoration until he 5.(force) to give that up due to a finger injury.Earlier this year,he discovered sugar painting,something he rea

24、lly had an interest in.Since there was no sugar painting craftsman in his village,he studied by 6.(he) through large quantities of videos and information on the Internet.Li loved painting when he was young,and he found it easy to learn the skill in sugar painting.He soon mastered the skill and could

25、 make 7.(vary) of sugar paintings.A sugar painting is made with 8.(melt) brown or white sugar.Craftsman 9.(basic) paint animals and flowers on a stone board with the syrup(糖浆).When the sugar cools down,10. appears is a piece of sugar art.答案:一、1.有天资的;乐队2.舞台;表演3.精神上;影响4.导致;反应;失败5.观看者;发出尖叫声二、1.out 2.in

26、3.out4.to 5.As三、1.energetic2.performance3.striking4.Mentally5.failure6.challenged7.reaction8.talented9.figuring10.Affected四、1.his reaction to this thing2.caused him to lose heart3.spotted a girl crying4.affected by the earthquake5.where he had to make his own decision6.not to stay at home but to go

27、out for a walk7.was listening to music when8.when a girl let out a scream9.may have known the bad news10.surrounded by some children五、1.A推理判断题。根据文中第一段最后两句“Beforeyouknowyouarepainting,youaresosurprised.Itslikefallinginlove.”可知,Carmen非常喜欢绘画,其余三项均与原文无关。2.C句意理解题。根据第一段第四句“Iwouldnthaveanythingwereitnotfor

28、myhusband.(要不是我的丈夫,我会一无所有。)”可知,她有一个支持她的丈夫。3.C推理判断题。从第一段最后两句“.youresosurprised.Itslikefallinginlove.”可以看出她成功的关键因素是她对绘画的热情,犹如坠入爱河。六、1.Ahabit“习惯”;attitude“态度”;style“风格”;form“形式”。句意:他养成了画画,在画上写上自己的名字,然后把画放在信封里的习惯。formthehabitofdoingsth“养成做某事的习惯”。故A项切题。2.Dhide“躲藏”;write“写”;draw“画”;put“放置”。句意:他养成了画画,在画上写上

29、自己的名字,然后把画放在信封里的习惯。putsthin“把放入里”。故D项切题。3.Chand“传递”;hold“握住”;post“邮寄”;write“写”。由下文的“Jodie,isityourlittlesonthathasbeenpostingitemsinmyletterboxtome?”可知,小男孩把自己的作品邮寄给了隔壁的邻居。故C项切题。4.Copen“打开”;set“设置”;choose“选择”;see“看见”。句意:他选择的邮箱属于住在隔壁的老年夫妇。故C项切题。5.Dkind“善良的”;surprised“惊讶的”;careful“小心的”;honest“诚实的”。句意:说

30、实在地,我并没有多想。故D项切题。6.Amean“想要,意欲”;ask“问”;hate“讨厌”;refuse“拒绝”。句意:我本想提醒我的邻居们那些突然出现在他们信箱里的画。由下文的“Imeanttotellyou.”可知,由于作者没有时间,所以本打算做的事情没有做。故A项切题。7.Bactually“事实上”;suddenly“突然地”;hardly“几乎不”;partly“一定程度上,部分地”。由前文可知,小男孩并未事先通知老邻居,所以男孩的母亲想提醒老夫妇那些突然出现在邮箱里的画。故B项切题。8.Dintelligence“智力”;strength“力量”;money“钱”;time“时

31、间”。由后文的“alittlebusy”可知,作者没有时间。故D项切题。9.Ameet“遇见”;visit“拜访”;date“约会”;call“呼唤”。由下文作者与老邻居的对话可知,作者遇到了老邻居。故A项切题。10.Dcry“哭”;lie“躺”;laugh“笑”;stand“站立”。句意:上周二我步行去学校接我儿子,这时我遇到了我的老邻居玛丽,她正站在邮箱前。故D项切题。11.Bhumorous“幽默的”;sorry“抱歉的”;glad“高兴的”;angry“生气的”。由下文的“Ohyes,Mary,itis.Imsorry.”可知,作者感到很抱歉。故B项切题。12.Ccopy“复制”;bu

32、y“买”;keep“保留,存放”;examine“检查”。由前文的“Ijustlovehismail.”可知,老邻居玛丽喜欢男孩寄来的画,所以保留了他寄来的每一件物品。故C项切题。13.Areceive“收到”;write“写”;paint“绘画”;exchange“交换”。老妇人开心的原因是收到了很多来自小男孩的画。故A项切题。14.Creport“报告”;expression“表达”;talk“谈话”;discussion“讨论”。句意:我们谈话结束后,当我向学校走去的时候,我想到了很多。由前文作者与老邻居玛丽的对话可知,C项切题。15.Dunless“除非”;but“但是”;so“所以”

33、;although“尽管”。句意:尽管她是很多孩子的母亲,孩子们也经常来看望她。但是她的生活不充实。故D项切题。16.Ccharge“费用”;offer“提供”;act“行动”;help“帮助”。句意:得到一些由小孩子亲手绘的图片的邮件的小举动给她的生活带来了幸福感。故C项切题。17.Bworth“价值”;happiness“快乐”;value“价值”;future“将来”。由前文的“Ijustlovethem.”可知,小男孩给老邻居玛丽带来了快乐。故B项切题。18.Cadd“增加”;stop“停止”;continue“继续”;form“形成”。由下文的“Heshouldalsostartse

34、ndingsomeitemstohisgrandparentsinPerth.”可知,作者决定让儿子继续做下去。故C项切题。19.Acertainly“确定地”;unfortunately“不幸运地”;accidentally“意外地”;confidently“自信地”。小男孩的小小举动已经给老邻居玛丽带来了快乐,作者相信也一定能给小男孩的祖父母带来快乐。故A项切题。20.Bpoint“点”;difference“不同”;behaviour“行为”;living“生计”。句意:简单的事情往往会对某人的生活产生很大的影响。makeadifference“有影响”。故B项切题。七、1.distant2.keeping3.the4.to5.was forced6.himself7.varieties8.melted9.basically10.what

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1