ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:23.57KB ,
资源ID:425368      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-425368-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新教材高中英语 Unit 5 Music Section Ⅰ Listening and Speaking & Reading and Thinking习题(含解析)新人教版必修第二册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新教材高中英语 Unit 5 Music Section Ⅰ Listening and Speaking & Reading and Thinking习题(含解析)新人教版必修第二册.docx

1、Unit5MusicSectionListeningandSpeaking&ReadingandThinking一、阅读下列小对话,写出画线部分的汉语意思1.The girl on the stage is very lovely!So she is.She is good at classical music.No wonder she performed so well just now!2.Nowadays,there is a phenomenon that a lot of people are crazy about the virtual choir.Because they w

2、ant to find an opportunity to prove themselves.3.Do you know the composer standing there?Yes.He is also a conductor working for a famous band.He has won several awards.二、用适当的介词填空1.Could you tell me who came up such a good idea?2.The boy,together some old people,was offered some warm clothes.3.It is

3、reported that many children have taken part this ceremony.4.He decided to add some more new words the article.5.The information led the thiefs being caught by the police.三、单句语法填空1.I dont know why the woman is always so (energy).2.I was impressed by her fascinating (perform) that day.3.The money enab

4、led him (realise) his dream.4.The young man (award) was from a small village.5.Its said that his father was a famous (conduct) when hes young.四、完成句子1.那封信,连同一些花,被送到了那位老太太家里。The letter,was delivered to the old woman.2.正如我们预料的,这个女孩在最后的比赛中获奖了。,the girl won the prize in the final game.3.他们提供给我一个舞台,我可以展示我

5、的才能。They offered me a stage .4.演出那么经常,这部剧对大多数人来说很熟悉了。,the opera is very familiar with most people.5.想象一下和一个每天都精力充沛的人一起工作的样子。Imagine who is full of energy every day.五、阅读理解Seventy years ago,a group of well-known people from the art world headed by an Austrian conductor decided to hold an international

6、 festival of music,dance and theatre in Edinburgh.The idea was to reunite Europe after the Second World War.It quickly attracted famous names such as Alec Guinness,Richard Burton,Dame Margot Fonteyn and Marlene Dietrich as well as the big symphony orchestras(交响乐团).It became a fixed event every Augus

7、t and now attracts 400,000 people yearly.At the same time,the “Fringe” appeared as a challenge to the official festival.Eight theatre groups turned up uninvited in 1947,in the belief that everyone should have the right to perform,and they did so in a public house disused for years.Soon,groups of stu

8、dents firstly from Edinburgh University,and later from the universities of Oxford and Cambridge,Durham and Birmingham were making the journey to Edinburgh each summer to perform theatre by little-known writers of plays in small halls to the local people.Today the “Fringe”,once less recognised,has fa

9、r outgrown the festival with around 1,500 performances of theatre,music and dance on every one of the 21 days it lasts.And yet as early as 1959,with only 19 theatre groups performing,some said it was getting too big.A paid administrator was first employed only in 1971,and today there are eight admin

10、istrators working all year round and the number rises to 150 during August itself.In 2004 there were 200 places housing 1,695 shows by over 600 different groups from 50 different countries.More than 1.25 million tickets were sold.1.What was the purpose of Edinburgh Festival at the beginning?A.To int

11、roduce young theatre groups.B.To honour heroes of World War.C.To attract great artists from Europe.D.To bring Europe together again.2.Why did some uninvited theatre groups come to Edinburgh in 1947?A.They owned a public house there.B.They wanted to take part in the festival.C.They thought they were

12、also famous.D.They came to take up a challenge.3.Who joined the “Fringe” after it appeared?A.Popular writers.B.Artists from around the world.C.University students.D.Performers of music and dance.4.We may learn from the text that Edinburgh Festival .A.keeps growing rapidly B.has gone beyond an art fe

13、stivalC.gives shows all year roundD.has become a non-official event六、七选五阅读理解HowtoDoMan-on-the-StreetInterviewsThe man-on-the-street interview is an interview in which a reporter hits the streets with a cameraman to interview people on the spot.1 But with these tips,your first man-on-the-street inter

14、view experience can be easy.When your boss or professor sends you out to do man-on-the-street interviews for a story,think about the topic and develop a list of about ten general questions relating to it.For example,if your topic is about environmental problems in America,you might ask,“Why do you t

15、hink environmental protection is important in America?”2Hit the streets with confidence.3 Say,“Excuse me,I work for XYZ News,and I am wondering if you could share your opinion about this topic.” This is a quick way to get people to warm up to you.Move on to the next person if someone tells you she i

16、s not interested in talking on camera.Dont get discouraged.4 Each interview that you get on the street shouldnt be longer than ten minutes.As soon as you get the answer you need,move on to the next person.Make sure that as you go from interview to interview,you are getting a variety of answers.If ev

17、eryone is giving you the same answer,you wont be able to use it.A safe number of interviews to conduct is about six to ten.5If your news station or school requires interviewees to sign release forms to appear on the air,dont leave work without them.A.Limit your time.B.As you approach people,be polit

18、e.C.If you dont own a camera,you can buy one.D.For new reporters,this can seem like a challenging task.E.To get good and useful results,ask them the same question.F.That number of interviews should give you all the answers you need.G.With a question like this,you will get more than a “Yes” or “No” r

19、eply.七、完形填空On the first day of my school life in the USA,I showed a great interest in my marketing class.My teacher,Mrs Tolman,suggested I 1a national marketing club called DECA attracting many students with talent and interest in 2.So I did.The first 3 was to collect money for the marketing competi

20、tion later in the year by selling candles.Mrs Tolman said the competition was due in a week and that 40 percent of the 4 would go into my personal account.At the beginning,I tried to sell some candles to my host mom.She said that if I could 5 confidence and do a wonderful sales presentation,she woul

21、d certainly buy some.I started my presentation with a 6 handshake.Then I introduced all the different kinds of candles and the special sales I could offer and made her 7 that our candles were the best choices for gifts and home decorations.Finally she bought three candles.Greatly 8,I decided to sell

22、 my candles around the neighbourhood.On Saturday morning,with great courage,I knocked at the door of my first potential 9.“Im a student at Skyline High School and we are 10 money for DECA.Im trying to sell.”“Not today,sorry,”the man interrupted me and 11 the door.Embarrassed,I walked away and said t

23、o myself the 12 thing that might happen was being refused like that again.I couldnt even count how many times I was 13 with reasons like “Not today”,“I dont have any 14 money right now”or “I just bought some”.15,I had to continue with the day.16,a woman kindly bought nearly $60 worth of candles.I co

24、uldnt even hide my17and said “Thank you very much.” to her with a bow.After a18hard work,I turned in my $408 worth of sales of candles,which gave me $163.2 in my own account.I was 19 to find out I was the second highest seller in all classes.It was the first time that I had worked as a salesperson.N

25、ow I look back on this experience with satisfaction,and I feel glad that I did not 20 in face of difficulty.1.A.holdB.joinC.buildD.attend2.A.businessB.EnglishC.mathsD.sports3.A.chanceB.wayC.difficultyD.choice4.A.moneyB.candlesC.businessD.expense5.A.expressB.expectC.makeD.show6.A.firmB.suddenC.rudeD.

26、uncertain7.A.informB.believeC.explainD.request 8.A.satisfiedB.disappointedC.shockedD.encouraged9.A.businessmanB.sellerC.buyerD.shop keeper10.A.lendingB.raisingC.returningD.borrowing11.A.openedB.knockedC.burst intoD.shut12.A.worstB.uneasyC.bestD.unhappiest13.A.forbiddenB.permittedC.refusedD.demanded1

27、4.A.smallB.extraC.littleD.left15.A.ThereforeB.SoC.HoweverD.For16.A.BesidesB.SecondlyC.FirstlyD.Finally17.A.eagernessB.developmentC.excitementD.sadness18.A.weeksB.hoursC.daysD.months19.A.puzzledB.surprisedC.calmD.lucky20.A.give awayB.give outC.give offD.give in答案:一、1.舞台;古典的;表演2.现在;现象;虚拟合唱团;机会;证明3.作曲家

28、;指挥;乐队;奖二、1.with2.with3.in4.to5.to三、1.energetic2.performance3.to realise4.awarded5.conductor四、1.together with some flowers2.As we had expected3.where I could show my talent4.Performed so often5.working with a person五、1.D根据第一段中的“TheideawastoreuniteEuropeaftertheSecondWorldWar.”可知,这个主意是为了在二战后使欧洲重新团结起来

29、。故选D项。2.B根据第三段中的“Eighttheatregroupsturnedupuninvitedin1947,inthebeliefthateveryoneshouldhavetherighttoperform”可知,这些队伍认为每个人都有表演的权力,所以他们想要参加节日。故选B项。3.C根据第四段的内容可知,爱丁堡大学,后来的牛津大学、剑桥大学等都加入了,所以是大学生们参加了。故选C项。4.A根据最后一段中的“todaythereareeightadministratorsworkingallyearroundandthenumberrisesto150duringAugustits

30、elf.In2004therewere200placeshousing1,695showsbyover600differentgroupsfrom50differentcountries.”可知,它发展得非常快。故选A项。六、1.D2.G3.B4.A5.F七、1.B“我”的老师建议“我”加入一个营销俱乐部。join“加入”。故选B项。2.A根据上文可知“我”对市场营销很感兴趣,所以这个俱乐部是吸引对商业感兴趣的学生。business“商业,贸易”。故选A项。3.C第一个困难就是通过卖蜡烛来筹钱。difficulty“困难”。故选C项。4.A40%的收入归个人所有。money指此次活动的收入。故

31、选A项。5.D她说如果“我”能显示出自信做一个很好的销售展示,那么她就会买。show“显示出,展示”。故选D项。6.A“我”以坚定的握手开始“我”的展示。firm“坚定的”。故选A项。7.B“我”使她相信“我”们的蜡烛是作为礼物和家庭装饰最好的选择。makesbbelieve“使某人相信”。故选B项。8.D“我”受到极大的鼓励,决定开始在社区里卖蜡烛。encouraged“受到鼓励的”。故选D项。9.C“我”敲开第一个潜在买家的门。故选C项。10.B“我”们正在为DECA筹钱。raise“筹钱”。故选B项。11.D这个人打断了“我”,并关上了门。shut“关闭”。故选D项。12.A“我”对自己

32、说最坏的事情就是再像刚才那样被拒绝。worst“最坏的”。故选A项。13.C“我”数不清被拒绝了多少次。refuse“拒绝”。故选C项。14.B“我”现在没有额外的钱。extra“额外的”。故选B项。15.C根据上下文语境可知,虽然“我”被拒绝了多次,但是“我”还是坚持。however“然而,但是”。故选C项。16.D最后,一位女士好心地买了近60美元的蜡烛。finally“最后,终于”。故选D项。17.C“我”抑制不住“我”的兴奋,给她鞠躬表示感谢。excitement“兴奋”。故选C项。18.A根据第二段中的“thecompetitionwasdueinaweek”可知,这次竞赛持续一周,所以经过一周的努力工作,故选A项。19.B“我”很吃惊地发现自己竟然是第二名。surprised“吃惊的”。故选B项。20.D“我”很高兴在面对困难时没有屈服。givein“屈服”。故选D项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1