ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:17.38KB ,
资源ID:425352      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-425352-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新教材高中英语 Unit 5 Humans and Nature Section Ⅲ Writing WorkshopViewing Workshop & Reading Club习题(含解析)北师大版必修第二册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新教材高中英语 Unit 5 Humans and Nature Section Ⅲ Writing WorkshopViewing Workshop & Reading Club习题(含解析)北师大版必修第二册.docx

1、Unit 5 Humans and NatureSectionWritingWorkshop,ViewingWorkshop&ReadingClub一、单句语法填空1.He gave me a lift but dropped me 5 miles off the subway station.2.China is home giant pandas.3.He hurried up,trying to make up for the time he was held in the accident.4.The birds are native this country.5.The girl h

2、eld on the opinion and wouldnt listen to our persuasion.6.He left some important information when retelling the story.7.The price of this product has been changing,varying from $29 $42.8.This village is famous the birthplace of Shakespeare.9.The passage is made up three paragraphs.10.We cannot make

3、a decision only based previous experience.二、用所给短语的正确形式填空protect.from.do harm toleave.alonehold on toa pack ofhave a negative effect ondrop out of1.He wrote in an account that he was attacked by wolves.2.Smoking not only you but also the people around you.3.Wearing sunglasses can you the strong sunli

4、ght.4.The boy a rock so that he survived in the flood.5.Parents are worried that violence on TV children.6.She decided to the project as she was not respected.7.He preferred to be and think over the matter on his own.三、阅读理解AArchitects often have to deal with difficult clients(客户),but Lee Ehmkes cust

5、omers are especially hard to work for.They sleep through meetings.They never pay.They dont even use bathrooms when they have to go.However,Ehmke puts up with such rude behaviour,and he does it happily.Why?Because he designs homes for gorillas,bears,lions,and other zoo animals.And he enjoys the chall

6、enge of looking at the world through their exotic(奇异的) eyes.“The role of a zoo designer is to think as much as possible about what will make each animal comfortable,happy,and active,” says Ehmke,director of the Minnesota Zoo in Apple Valley.“It would be wrong to say you can know what an animal is th

7、inking and feeling,” he adds.“But we do our best to get as close to that as possible when were designing homes for them.”Most zoo visitors focus on the animals,not on the habitats and barriers that fence the animals in.But details like these have received extra attention when a female Siberian tiger

8、 escaped from her enclosure(围场) at San Francisco Zoo.The 4-year-old,350-pound cat killed one person and injured two.The incident raised fears among zoo goers and sent staff at zoos across the nation rushing to evaluate how safe their own exhibits are.Still,expertssay,the tragic event should not scar

9、e people away from zoos.“There have probably been 5 billion visits to zoos in the last 50 years,”Ehmke says.1.What is Lee Ehmke?A.An official.B.A professor.C.A designer.D.A feeder.2.Focusing on the habitats and barriers begins with .A.architects designing homes for the zoo animalsB.animals looking a

10、t the world through their exotic eyesC.a female Siberian tigers escaping and killing personsD.the nation rushing to evaluate the importance of the zoos3.Which of the following is TRUE according to the passage?A.All the zoo animals in the passage are very easy to deal with.B.The purpose of a zoo desi

11、gner is to make the zoo animals life easier.C.Many of the zoo visitors would pay attention to the animals enclosures.D.There are 5 billion tragic events that happened in the zoos in the last 50 years.BNew Zealand is one of the most famous tourism destinations in the world.Travellers travelling to Ne

12、w Zealand need to consider the following things:BookingsSince most of the activities are done in a group like arranging hotels and meals,it is important that people travel as a group.They can enjoy special offers and discounts from the travel agencies,which will save them a lot of money.But individu

13、al travellers cant enjoy those things.Travellers should also select their dates of starting and book their travels ahead of time.SeasonsTravellers should also find out the season that New Zealand is now experiencing.This will help them carry the right clothing for the given season during their trave

14、ls.Travellers travelling during summer should carry light clothes and their swimming suits if they are to enjoy the sunny beaches in New Zealand.But those travelling in winter should carry heavy clothing including hats and boots.The rental(租赁)Travel agencies have rental houses,bikes and motorcycles

15、for tourists wishing to enjoy these services.Fortravellers wishing to get a rental car,they must have driving licenses and must be allowed by the New Zealand government.The culturePeople travelling to the country are also encouraged to learn the culture of the people of New Zealand.This will enable

16、them to be freely accepted into the country by the locals since they will be doing many things that they will consider acceptable.Learning the local language and the culture will help the tourist enjoy his New Zealand visit.People wishing to travel during holiday seasons will spend more money,so it

17、is important to look at the package holiday and make the best decision.4.What does the underlined word “discounts” in paragraph 2 mean?A.Good food and hotels.B.Reductions in the usual prices.C.Very beautiful scenery.D.Very interesting activities.5.If you find out the season you will take with you .A

18、.light clothesB.swimming suitsC.suitable clothingD.heavy clothing6.Which of the following will take you a lot of time to get?A.Getting a rental bike.B.Getting a rental motorcycle.C.Getting a rental house.D.Getting a rental car.7.This text is written mainly to tell readers .A.the people of New Zealan

19、dB.the package holiday is good for touristsC.something that tourists should notice when you are travelling in New ZealandD.New Zealand is the best destination四、选词创境运用下列写作词汇,自己创设一个语境,形成一个小语段。wildlife,protection,turn ones back on,survive,globalwarming,loss,run out of,be based on,break downSectionWriti

20、ngWorkshop,ViewingWorkshop&ReadingClub一、1.off2.to3.up4.to5.to6.out7.to8.as9.of10.on二、1.a pack of2.does harm;to3.protect;from4.held on to5.has a negative effect on6.drop out of7.left alone三、1.C细节理解题。根据第二段的“.hedesignshomesforgorillas,bears,lions,andotherzooanimals.”以及下文的相关信息词可知,LeeEhmke是一位设计师。故选C项。2.C

21、细节理解题。根据文章第五段可知,C项正确。3.B细节理解题。根据文章第三段第一句可知,B项正确。4.B词义猜测题。根据“whichwillsavethemalotofmoney”可知,这样可以省下很多钱。B项表示价格的降低,故选B项。5.C细节理解题。根据“TravellersshouldalsofindouttheseasonthatNewZealandisnowexperiencing.Thiswillhelpthemcarrytherightclothingforthegivenseasonduringtheirtravels.”可知,旅行者也应该了解新西兰正在经历的季节。这将有助于他们

22、在旅行期间为特定的季节携带合适的衣服。故选C项。6.D细节理解题。根据“Fortravellerswishingtogetarentalcar,theymusthavedrivinglicensesandmustbeallowedbytheNewZealandgovernment.”可知,对于想要租汽车的旅客,他们必须持有驾驶执照,并且必须得到新西兰政府的许可。由此看出租赁汽车需要花一些时间才可以做到,故选D项。7.C写作意图题。根据全文及第一句可知,本文是告诉读者在新西兰旅行时需要注意的事情。故选C项。四、If we human beings continue to turnourbackon climate change and wildlifeprotection,it will be hard for us to survive if the ecosystem breaksdown.Basedon the study of some scientists,we have to take immediate action to reduce the loss of globalwarming because we are runningoutof time.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1