ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:36.23KB ,
资源ID:425287      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-425287-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 4 BODY LANGUAGE Section Ⅱ Learning About Language习题(含解析)新人教版选择性必修第一册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 4 BODY LANGUAGE Section Ⅱ Learning About Language习题(含解析)新人教版选择性必修第一册.docx

1、UNIT 4 BODY LANGUAGESectionLearningAboutLanguage课后训练提升一、单句语法填空1.I am looking forward to (return) to school soon,for I have stayed at home for a month because of illness.答案returning2.After the earthquake,many buildings in the area need (rebuild).答案rebuilding/to be rebuilt3.I regret (tell) you that I

2、have forgotten to bring the book you want.答案to tell4.I didnt mean (eat) anything,but those apples looked so good that I couldnt help eating one.答案to eat5.I used to practise(speak) English every morning at university.答案speaking6.Their job is (make) wheelchairs for disabled people.答案making7.The most i

3、mportant contribution of technology is (make) life much easier.答案making二、完成句子1.他试图逃避回答我的问题。He tried my questions.答案to avoid answering2.我忍受不了在公众场合被人看不起的感觉。I cant standin public.答案being looked down upon3.我一直盼望着收到你的来信。I have been looking forward to .答案hearing from you4.不要忘了给你母亲写信。Dont forget .答案to writ

4、e to your mother5.我没能听他的讲座真遗憾。I really regret .答案having missed his lecture三、阅读理解(2019浙江杭州七县区高一上学期期末)Smiling really can make people feel happier,according to a new study.American psychologists(心理学家) looked at nearly 50 years of data testing whether facial expressions can lead people to feel the emoti

5、ons related to those expressions.They found smiling made people feel happier;frowning(皱眉) made them feel angrier or sadder.However,the effects are not so strong,and the researchers warn this should hardly be held up as a way to offset weak mental health conditions like depression.Lead researcher Nic

6、holas Coles said:“Ordinary wisdom tells us that we can feel a little happier if we simply smile.Or that we can get ourselves in a more serious mood if we frown.But psychologists have actually disagreed about this idea for over 100 years.”The research team says the disagreements became more pronounce

7、d in 2016,when 17 teams of researchers failed to copy a well-known experiment showing that the physical act of smiling can make people feel happier.Colessaid:“Some studies have not found evidence that facial expressions can influence emotional feelings.But we cant focus on the results of any one.Psy

8、chologists have been testing this idea since the early 1970s,so we wanted to look at all the evidence.”Using a data technique called meta-analysis(荟萃分析),the team collected data from 138 studies testing more than 11,000 people from all around the world.The results of the meta-analysis suggest that fa

9、cial expressions have a small influence on feelings.Coles added:“We dont think that people can smile their way to happiness.But these findings are exciting because they provide evidence about how the mind and the body affect each other to shape our experience of emotion.We still have a lot to learn

10、about these effects,but this meta-analysis put us a little closer to understanding how emotions work.”1.What did the latest study find?A.Facial expressions could show how happy people are.B.Acting happy and feeling happy have a weak connection.C.Researchers share the same idea in the influence of sm

11、iling.D.Smiling is the best way to fight with weak mental health conditions.答案B解析细节理解题。根据第一段中的“Theyfoundsmilingmadepeoplefeelhappier;frowningmadethemfeelangrierorsadder.”,第二段中的“However,theeffectsarenotsostrong”可知,面部表情和心理情绪之间的关系非常的微弱。故选B项。2.Theunderlinedword“offset”inparagraph2canbereplacedby“”.A.rec

12、ogniseB.testC.sufferfromD.makeupfor答案D解析词义猜测题。根据上一题可知,面部表情和心理情绪之间的关系很微弱,因此在面对一些心理疾病如抑郁症的时候,并不能通过笑容去抵消心理情绪方面的变化。recognise“识别”;test“测试”;sufferfrom“遭受”;makeupfor“抵消,弥补”。故选D项。3.Whatmightbethebesttitleforthetext?A.SmilingReallyCanMakePeopleFeelHappierB.Meta-analysisProvidesStrongEvidenceforScientistsC.Ne

13、gativeFeelingsWillGetYouinaWorseMoodD.SecretsofEmotionsHaveBeenFinallyUnlocked答案A解析主旨大意题。分析文章可知,本文采用了总分结构,文章第一段先说微笑让人更幸福,在后文中接着论述了微笑和情绪之间的关系。由此可知,SmilingReallyCanMakePeopleFeelHappier是本文最佳标题。故选A项。四、七选五阅读理解(2019云南玉溪一中高二上学期期末)I want the world to be a better one because I am in it.However,“changing the

14、 world” isnt easy.Here are some great ways to change it for the better.SmileatEveryone.1 Smile at peoplethe folks on the bus,or the receptionist at the office,forinstance.Depending on your culture,you might feel a bit awkward or shy at first.2 People would respond brilliantly to a smile.Take it furt

15、her:Give out free hugs.WriteaLettertoSomeoneYouLove.If a letter takes too long,write a card or postcard to your parents,or a relative who you dont see often but who you care deeply about.3 Take it further:Write to a sick child,or a stranger in trouble.Your letter or card could make his or her day sp

16、ecial.4Being creative is a good way.Its not a necessarily big thingbut your poem,painting,specialrecipe,blogpost,etc.may impress others.Take it further:Offer your creative skills to a local youth group,school or retirement home.You could play a game,run a class,organise a concert.Say“Thankyou”.Sayin

17、g a heartfelt “thank you” means a huge amount to someone.If youre a manager at work,take time to thank your men for what they do.5 Take it further:Write,phone or email someone in your community to thank them for the role they play.A.Give it a try anyway!B.Speak less and do more.C.Create something unique.D.Let them know how special they are to you.E.Its such a tiny thing,but it really does work.F.Keeping writing will surely improve your social skills.G.In your family,appreciate your partner,parents or kids.答案1.E2.A3.D4.C5.G

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1