ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:130.57KB ,
资源ID:425022      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-425022-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新教材高中英语 Unit 1 Art Section A Reading and Thinking课后习题(含解析)新人教版选择性必修第三册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新教材高中英语 Unit 1 Art Section A Reading and Thinking课后习题(含解析)新人教版选择性必修第三册.docx

1、UNIT1ARTSectionAReadingandThinking课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.The majority of nurses are women,but in the higher (地位;级别) of the medical profession women are in a minority.答案ranks2.He was an upright and (崇高的) man who was always willing to help in any way he could.答案noble3.The doctor is skilled at treating hear

2、t trouble,so he has a very good (声望).答案reputation4.In terms of shopping online,I tend to consult consumption ratings whatever I p.答案purchase5.Social workers must always consider the best interests of their (委托人).答案clients6.I would like to c my heartfelt appreciation to you for your kind assistance i

3、n my English learning.答案convey7.Shes the most exciting British singer to (出现) on the pop scene for a decade.答案emerge8.As we know,early settlers had to cope with very p living conditions.答案primitive.短语填空no longer,in particular,be fond of,focus on,set apart from,turn to,as a result,as early as1.For re

4、asons he could not explain he was made to the other boys.答案set apart from2.We should pay attention to our behaviour,in formal situations .答案in particular3. the fifth century B.C.,Parmenides of Elea declared that the earth was a sphere.答案As early as4.My grandparents the atmosphere of peace and calm i

5、n the country.答案are fond of5.In pursuing a dream,we might only one way of making it come true,forgetting that there may be alternatives.答案focus on6.No matter when Miss Smith was in real trouble,she always Jack for help.答案turned to7.Many customs and traditional ways of behaviour are relevant to the m

6、odern life.答案no longer8.People have better access to health care than they used to,and theyre living longer .答案as a result.完成句子1.汤姆是个聪明诚实的人,比任何人都称职。Tom was a wise,honest man who was more fit for his office .答案than anyone else2.他们的工作重心由乡村移到了城市。The centre of gravity of their work has the village the c

7、ity.答案shifted from;to3.当他有问题要解决的时候,他绝不放弃,直到找到答案。When he had a problem to solve,he would never stop an answer.答案until he found4.当杨利伟在太空飞行时,他和国际空间站的两名宇航员通了话。in space,Yang Liwei spoke to two astronauts aboard the International Space Station.答案While traveling5.这些书不只是给你自己(阅读)的,而是供所有的学生阅读的。The books are f

8、or yourself, for all of the students to read.答案not;but素养提升.阅读理解A主题语境:人与社会语篇类型:说明文难度:France is a country of great food,great fashion,and great art.It was also the birthplace of various painting movements and has been home to the worlds most influential painters.ClaudeMonetClaude Monet started the Imp

9、ressionist movement that completely changed the face of French painting in the second half of the 19th century.He first started out with selling charcoal pictures in Paris and started painting with oil after meeting Eugene Boudin.Eugene,who taught him to use oil paints,also encouraged him to paint o

10、utdoors,a technique that he mastered later.VincentvanGoghVincent van Gogh was a post-Impressionist French painter of Dutch origin whose work had a huge influence on the 20th century art.His early works consisted more of somber(忧伤的) earth tones.However,influenced by Gauguin,Monet,Pissarro,and Bernard

11、,he adopted brighter colors in his works,started experimenting with various techniques and formed his own.Having produced more than 2,000 works of art,the artist sold only one painting during his lifetimeTheRedVineyardatArles.douardManetAs one of the first artists to paint modern life,he began to pa

12、int in his own style,maintaining some of Coutures technique like the use of thick lines and dark colors.He was greatly influenced by Claude Monet and Berthe Morisot,which can be seen in his use of light shades.Most of his paintings show scenes from daily life on the streets of Paris.CamillePissarroI

13、n his early years,Pissarro painted scenes of rivers or paths from memory.After meeting Paul Cezanne,who shared his interest of painting in a more realistic style,he changed his course to Impressionism.During his career,he experimented with various styles and formed his own one.【语篇解读】本文是应用文。文章介绍了四位法国

14、画家,克劳德莫奈,文森特凡高,爱德华马奈和卡米耶毕沙罗。他们都对世界绘画艺术产生了巨大的影响。1.Who was one of the founders of the Impressionist movement?A.Claude Monet.B.Vincent van Gogh.C.douard Manet.D.Camille Pissarro.答案A解析细节理解题。根据“ClaudeMonetstartedtheImpressionistmovementthatcompletelychangedthefaceofFrenchpaintinginthesecondhalfofthe19thc

15、entury.”可知,克劳德莫奈开始了印象派运动,所以是印象派运动的创始人。其他三位画家在他们的介绍中都没有提到。2.How do we know douard Manet was influenced by Claude Monet and Berthe Morisot?A.From his use of thick lines.B.From his use of dark colors.C.From his use of light shades.D.From his paintings about daily life.答案C解析细节理解题。根据“Hewasgreatlyinfluenc

16、edbyClaudeMonetandBertheMorisot,whichcanbeseeninhisuseoflightshades.”可知,从光的色调中可以看出他受到了上面两人的影响。粗线条和深色是Couture的技巧,日常生活是他画的内容,所以其他三项都可排除。3.What did the four painters have in common?A.They were all French origin.B.They all learned to paint outdoors.C.They were all taught by famous artists.D.They all for

17、med their own painting styles.答案D解析推理判断题。根据对凡高介绍中的“painterofDutchorigin”排除A项;除对克劳德莫奈的介绍中提到“教”和paintoutdoors之外,其他三人的介绍中都没提到,所以排除B、C两项;对四位画家的介绍中都提到“形成了自己的风格”,所以选D项。B主题语境:人与社会语篇类型:新闻报道难度:When little kids line up for school picture day,theres the typical nervousness and joking as they get ready to show

18、off their brightest smiles.Maybe theyre wearing their best clothes or even sporting a new haircut.But the children who sit in front of the camera as part of Project Picture Day are a special kind of subject.Theyre kids in low-income communities who get to be the focus of attention for maybe the very

19、 first time.Jules Alonzo brainstormed with his professional photographer friend,Jen Campos,about a way they could combine a love for photography and working with children in poor areas around the world.They came up with a concept and,in 2015,they had a trial run in Africa,taking photos of kids at sc

20、hool.“I had gone on a five-week volunteer project a few years back and still had connections there.We got in touch with a school director there who spoke English well and was happy to have us,”said Alonzo.“It turned out to be a huge success.” Since then,the non-profit organisation has reached 1,765

21、students in 14 schools in three countries.The Project Picture Day team of four to six members goes into a school and sets up two stations with a camera,a tripod(三脚架),and so on.Campos decides where the best spots will be whether inside or outside the classroom or school.Then the team spends two or th

22、ree days photographing the students and editing and printing their photos.They also take a class photo and faculty pictures.On the final day,each student receives a 46 school portrait.“The majority of the students laugh.Its funny and maybe even embarrassing seeing a photo of yourself.They love to sh

23、ow their peers and everyone gets a good laugh,” said Alonzo.“Theres a sense of pride.What we didnt expect and love to see is,sometimes the students will exchange photos with their best friends.Its actually really cute.Others run to their parents to show them.Honestly,the reactions are the best part

24、of all of this.”【语篇解读】本文为新闻报道。作者及其朋友创办了一个名叫ProjectPictureDay的非营利组织,旨在帮助那些很难照上相的贫困地区的孩子。4.In what aspect are children lining up for Project Picture Day special?A.They are too nervous.B.They are smiling happily.C.They are from poor areas.D.They are informally-dressed.答案C解析细节理解题。由第二段中的“Theyrekidsinlow-

25、incomecommunitieswhogettobethefocusofattentionformaybetheveryfirsttime.”可知。5.What do the underlined words “a concept” refer to?A.A project to help poor kids complete their education.B.A project to help children know the world more and better.C.A project to help children dreaming of becoming film sta

26、rs.D.A project to help children who have few chances to take a photo.答案D解析推理判断题。根据语境可知,画线词语指代的是上句的内容,也即创办ProjectPictureDay组织,帮助那些很难照张相的贫困地区的孩子体会到照相的滋味。6.What do we know about their trial run of Project Picture Day?A.It lasted five days.B.The place was in Asia.C.It was not very successful.D.They chos

27、e a school whose director spoke English well.答案D解析细节理解题。根据第四段中的“WegotintouchwithaschooldirectortherewhospokeEnglishwellandwashappytohaveus”可知D项正确。7.What does the author intend to tell us in Paragraph 5?A.What they do in a school.B.Who are to be taken photos of.C.Why the organization is not for profit.D.How they are warmly received in schools.答案A解析推理判断题。第五段主要讲述作者一行到达所选学校后做些什么。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1