1、SectionGrammar一、单句语法填空1.You should make yourself (hear) when speaking.2.He wont like such questions (discuss) at the meeting.3.Another tradition is to have their photographs (take).4.The cruel boss had his employees (work) all day long.5.The news that we won the game is very (excite).6.The teacher s
2、tood among the (laugh) children.7.Those (wish) to join this club should sign here.8.The next thing he saw was smoke (rise) from behind the house.9.Claire had her luggage (check) an hour before her plane left.10.Hearing the news,he became very sad and (disappoint).11.Facing the puzzling situation,the
3、 sales manager looked (puzzle).12.She looks (worry) these days.What do you think has happened to her?二、完成句子1.突然我们听到有人在轻轻地敲窗户。Suddenly we heard someone .2.他们使用电脑来保持交通顺畅。They use computers to .3.老师们喜欢这个为了实现他的梦想正在努力学习的男孩。The teachers like the boy .4.明天他要去看望在车祸中受伤的学生们。He will go to see the students tomo
4、rrow.5.孩子们站在那里,盯着老人手里的风筝看。The children stood there,in the old mans hands.6.这个躺在床上的人为社区做出了巨大贡献。has made a great contribution to the community.7.被很多老师赞扬了,这个男孩感到非常开心。,the boy felt very happy.8.村民们都去看那个被重点大学录取的学生。The villagers went to see the student .三、阅读理解AGold Coast family holidays are always great f
5、un whether you are from Australia or from abroad.There are beautiful beaches,adventure parks,nature parks and so many more.There are so many sights to see here.It is a pity to drive in a car and youll miss a great part of it.Australia is home to many animals and birds that can only be seen when movi
6、ng slowly and going into the areas where they live.When you are on a bicycle,you have the advantage of being able to stop whenever you want to see an interesting animal or bird that you have never seen before.It is a quieter way of transportation as well,so you might even be able to take a picture.W
7、hen you are on the beach,you can breathe that clean air and view the beauty of the water and sand.It is a totally different experience from either simply sunbathing or passing it in a car.There are many choices of hiring a bicycle to experience the Gold Coast attractions.There are stores that will f
8、it a bike perfectly to your size.These bikes for both adults and children are in many styles and colours to please any taste.If you have ever wanted to try a tandem bike (双人自行车),now is your chance,because they have those too.A bicycle hire on Gold Coast is something that everyone should try at least
9、 once.This is a wonderful chance for anyone who likes to cycle and it is also a cheap way to travel with your family.1.Driving in a car on Gold Coast is not suggested because .A.you will break the traffic rulesB.you cant enjoy the beautiful scenery wellC.you will cause much noiseD.you cant drive int
10、o some parks2.The following advantages of hiring bikes are mentioned EXCEPT that .A.it is a good way to do sunbathingB.it is a cheap way of travellingC.you can get a clearer sight of animalsD.you can take photos of animals3.Whats the authors attitude towards a bike hire on Gold Coast?A.He doesnt lik
11、e this way of travelling.B.He thinks it is a personal choice.C.He supports it very much.D.He thinks it is only good for adults.4.What is Paragraph 4 mainly about?A.How to hire bikes on Gold Coast.B.What kinds of bikes there are in stores.C.What bikes are the most popular.D.Who can hire bikes on Gold
12、 Coast.BMore and more birds are flying to settle at Qinghai Lake,one of the highest inland lakes in China,thanks to the efforts of local governments.Covering an area of over 4,000 square kilometres,Qinghai Lake is also the countrys biggest saltwater lake.Located in Northwest Chinas Qinghai Province,
13、the lake is famous for the two islands at its northwest pointCormorant Island and Egg Island.The two islands have plenty of floating grass and various schools of fish,offering rich food sources for birds.The islands have become a paradise for different kinds of groups of birds and have been called “
14、Bird Islands”.Each March and April,when ice and snow covering the Qinghai-Tibet Plateau starts to melt,over 20 kinds of birds fly to the Bird Islands to lay eggs.During the months,flocks of birds cover the whole sky over the islands and birds eggs can be found everywhere.Visitors can hear the singin
15、g of birds from miles away.These have become a world-famous symbol of the lake.To protect this paradise for birds and support calls for ecological protection,China set up the Qinghai Lake Natural Protection Zone at the end of 1997.Meanwhile,the State has pointed out the Bird Islands and Spring Bay o
16、f the Qinghai Lake as central protection zones.Inspection officials and management employees often patrol the lake,improving local residents knowledge of related laws and spreading knowledge about animal protection to visitors.They are making great efforts to call on people to love and protect the b
17、irds.At the same time,they have built special fences around the island area to prevent wolves,foxes and other carnivorous animals,as well as illegal hunters from breaking up the birds nest-building,egg-laying and breeding.As a result,more and more birds are coming to the islands for sheltering and b
18、reeding.5.Why are more and more birds coming to the biggest saltwater lake in Qinghai Province?A.Because it is getting warmer and warmer.B.Because it is being reformed.C.Because the environments there is getting more and more agreeable for them to live in.D.Because the people there are becoming rich
19、er and richer.6.The birds feed on according to the passage.A.floating fish and various grassB.grass moving on the water surface and different kinds of fishC.salt water and plenty of grainsD.corn from the local farmers7.Which of the following statements is TRUE according to the passage?A.The ice and
20、snow covering the Qinghai-Tibet Plateau doesnt change into water,unless more than 20 kinds of birds come to the Bird Islands.B.Flocks of birds fly up to the whole sky over the islands to dance.C.Visitors can listen to the singing of birds from miles away,but they couldnt see any bird.D.“The ice on t
21、he Plateau begins to change into water” means spring is coming.8.The officials go around the lake mainly to.A.let the farmers there know the animal protection lawB.tell the farmers there some knowledge about animal protectionC.call on people to love and protect the birdsD.all of the above四、七选五阅读理解Ar
22、eYouaHappyPersonoranUnhappyPerson?If youre an unhappy person,please remember that happiness is a choice.1 What you need to do is to make some changes.Unhappy people are more likely to believe that life is hard.They see themselves as victims of life when something bad happens to them.Yes,as is known
23、to all,life can be hard.2Unhappy people are more likely to believe that most people cant be trusted.They dont think strangers can be trusted.Unfortunately, this thought slowly starts to prevent them from meeting new people.3In this way,you can make more friends,who can increase your happiness.Unhapp
24、y people like comparing themselves with others and feel jealous.4This is wrong.Instead,you should get inspired and try to achieve more.Learn to believe in unlimited possibilities.Dont get upset and think that somebodys luck limits your possible outcome in life.Unhappy people consider their future wi
25、th worry and fear.5Unhappy people fill the head space with worry and fear.How can you be happy if you are always in worry or fear?When fear or worry crosses your mind,ask yourself if there is an action you can take to prevent your fear or worry from happening.If there isnt,just lay it down because w
26、orry or fear does you no good at all.Everyone will probably swim in negative waters once in a while,but what matters is how long you stay there.Follow the ways mentioned above and then you will be much happier.A.But you should have a positive attitude towards life instead of complaining all the time
27、.B.There is only so much space between your ears.C.Unhappiness is also a choice.D.You can choose to be happy.E.You should try to be kind to others in order to make more friends.F.Instead,you should believe in the good in people and stay open and friendly towards people you meet.G.They believe that s
28、omeone elses luck is stolen from their own.答案:一、1.heard2.discussed3.taken4.working5.exciting6.laughing7.wishing8.rising9.checked10.disappointed11.puzzled12.worried二、1.knocking gently on the window2.keep the traffic running smoothly3.working hard to make his dream come true4.injured in the car accide
29、nt5.staring at the kite6.The man lying on the bed7.Praised by many teachers8.admitted into a key university三、1.B细节理解题。根据第二段中的“Itisapitytodriveinacarandyoullmissagreatpartofit.”可知,不建议在黄金海岸开车,因为你会错过很大一部分美景。故选B项。2.A细节理解题。根据最后一段中的“Thisisawonderfulchanceforanyonewholikestocycleanditisalsoacheapwaytotrave
30、lwithyourfamily.”可知,租自行车旅行是一种很省钱的方式,排除B项;根据第三段中的“Whenyouareonabicycle,youhavetheadvantageofbeingabletostopwheneveryouwanttoseeaninterestinganimalorbirdthatyouhaveneverseenbefore.”可知,租自行车旅行,可以更清楚地看到动物,排除C项;根据第三段中的“Itisaquieterwayoftransportationaswell,soyoumightevenbeabletotakeapicture.”可知,租自行车旅行,你可以
31、给动物拍照,排除D项。故选A项。3.C推理判断题。根据最后一段中的“AbicyclehireonGoldCoastissomethingthateveryoneshouldtryatleastonce.”可知,作者认为在黄金海岸租自行车旅行是每个人至少应该尝试一次的,由此推知作者非常支持租自行车旅行。故选C项。4.B段落大意题。根据第四段前两句“TherearemanychoicesofhiringabicycletoexperiencetheGoldCoastattractions.Therearestoresthatwillfitabikeperfectlytoyoursize.”可知,第
32、四段主要讲了在租自行车时,可供选择的自行车种类。故选B项。5.C推理判断题。根据第一段可知,多亏了当地政府的保护,越来越多的鸟儿迁徙到青海湖,可推知青海湖是一个适宜鸟儿生活的地方。故选C项。6.B细节理解题。根据第一段中的“Thetwoislandshaveplentyoffloatinggrassandvariousschoolsoffish,offeringrichfoodsourcesforbirds.”可知,鸟儿是以漂浮的水草和鱼儿为食的。故选B项。7.D推理判断题。根据第二段中的“EachMarchandApril,wheniceandsnowcoveringtheQinghai-TibetPlateaustartstomelt”可知,每年的三四月份,高原上的冰雪融化了,春天来了。故选D项。8.D细节理解题。根据最后一段的内容可知,政府给人们普及动物保护法,而且告诉人们关于动物保护的知识,并呼吁人们爱护鸟儿,A、B、C项均正确。故选D项。四、1.D2.A3.F4.G5.B
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有