ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:49.50KB ,
资源ID:424281      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-424281-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年高中英语人教版(2019)选择性必修二同步课时作业(6)::UNIT1 SCIENCE AND SCIENTISTS USING LANGUAGE & ASSESSING YOUR PROGRESS WORD版含解析.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年高中英语人教版(2019)选择性必修二同步课时作业(6)::UNIT1 SCIENCE AND SCIENTISTS USING LANGUAGE & ASSESSING YOUR PROGRESS WORD版含解析.doc

1、2020-2021学年高二英语人教版(2019)选择性必修第二册同步课时作业(6)Using Language & Assessing Your Progress一、1.A g_(掌握) of how to manage color in your spaces is one of the first steps to creating rooms youll love to live in. 2.Computer programming needs someone with a l_ (逻辑的) mind.3.The photo was taken from a different a_(角

2、度).4.Students who take a gap year are often more m_ (成熟的) and responsible.5.They planned to keep the b_(预算) low by living on boiled noodles, with the occasional hamburger shop treat.6._(所有的事物都有两面性).7.I quite agree with the statement that studying abroad is necessary.Thereasons _ (主要如下).8._(该是的时候了) w

3、e put an end to our bad living habits.9.Peoples views on studying abroad_(仁者见仁). Some people _(认为) it is of great benefit. However, others believe that it puts too much burden on families.10.Therefore, _(我坚信) studying abroad will become increasingly popular.二、break down, costan arm and a leg, in add

4、ition to, contribute to, take up, deal with, in turn, all in all1. _ giving a general introduction to computers,the course also provides practical operation.2. Id like to travel all over Europe, but the costly airfare might _.3. English, history and geography are subjects which _much time in school.

5、4. Losing friends is quite easy if you dont know how to _ the differences between you and your friends.5. His research has greatly _our understanding of this disease.6. _, my sense of responsibility will make me a qualified volunteer.7. At first he refused to admit his guilt, but when he was shown t

6、he evidence he _ and admitted.8. I asked her opinion, but she just asked me a question _.三、 Paris is the city of dreams. If you plan to head to Paris for a study period, then perhaps a little reality check is in order. But my experience was a romantic one. I paved my path to Paris through an exchang

7、e program. On arrival in Paris, I was constantly reminded of the official processes I had to completeforms to be filled in, meetings to attend, the list seemed endless. Then the real work began. Once classes were underway, I found myself volunteering to do oral presentations and assignments first, r

8、ather than last. This method proved to be very helpful. Once I had finished class for the week, I had an ever-increasing list of museums to visit, neighborhoods to explore, and cafs to sit in. Read as many books about Paris as you can. Talk to as many locals and other foreigners living there as you

9、can. But the one thing that reading a book or talking to someone cannot do is to provide you with the experience of wandering Paris on foot. I discovered some of my favorite places in Paris by wandering. The peoples watching, the sounds of the city, the colors as the seasons change, they all add to

10、the ecstasy that I experienced in Paris as an exchange student. After spending five months wandering through the charming neighborhoods, I fell in love with the atmosphere that came out from every open door, and with every spoken word. There is something comforting about walking to the market each S

11、unday to enjoy the beautiful display of fruits, vegetables and dairy products. There is warmth in saying bonjour (你好) to the passers-by.On my last day in Paris, I confidently said, Bonjour Monsieur, as I passed the little store down the street. I guess the best part about going on exchange in Paris

12、is falling in love with the city in your own way. And I know mine is unique and special to me, my own little pieces of Paris.1.What does the underlined word ecstasy in Paragraph 4 probably mean?A.Courage.B. Imagination.C. Happiness.D. Reputation.2.What does the passage mainly tell us?A.An exchange s

13、tudents life.B.Charming neighborhoods.C.An exchange program.D.A traveling experience.3.Beyond reading books, which experience would the author treasure most?A.Enjoying coffee in his spare time.B.Greeting people in French in the street.C.Buying vegetables in the market.D.Hanging around in Paris.4.Acc

14、ording to the passage, what left the author the deepest impression?A.The friendly people he met in Paris.B.The special culture he experienced in the city.C.The academic achievement he made in his study.D.The presentations and assignments he did in class.四、阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为

15、150左右。 A month ago, I received an admission letter from Berkeley University, America, which made my whole family excited. Very soon, its time for my leaving. On an unforgettable morning, my sister came to see me off. We arrived at the airport just in time for my flight. Well, here we are, my sister

16、said with a sigh. As I watched her unload my luggage, I could see the sadness in her eyes. We had both been fearing this moment for the past week. After one last hug and a final goodbye, I would be on my way to a new life abroad. I didnt put my bag in the overhead locker; instead, I just placed it o

17、n my legs. The departure meant I could not see my dear sister for quite a long time. I was lost in thought, recalling the happy moments my sister and I had spent together. Growing up, my sister and I would do everything together. One sunny summer day I was playing outside when she came up to me and

18、said, Want to come to the attic(阁楼)? We both knew that the answer to that question was always Yes. We were frightened of the attic but also fascinated by its smells and sounds. Whenever one of us needed something, the other one would come along. Before I knew it, the plane took off. But while it was

19、 going up, the plane shook heavily and the bag on my legs fell on the floor. My aspirin, hairbrush and a book I planned to read were spread on the floor. I was about to bend down to gather them up when I saw an unfamiliar little book in the middle of my belongings. It was not until I picked it up th

20、at I realized that it was a diary.Paragraph 1 : Immediately I recognized my sisters handwriting. _Paragraph 2 : I returned home two years later._答案以及解析一、1.答案:grasp解析:句意:掌握如何管理你的空间里的色彩是创造你喜欢居住的房间的最初一步。2.答案:logical解析:句意:计算机编程需要逻辑思维。3.答案:angle解析:句意:这张照片拍摄的角度与众不同。4.答案:mature解析:句意:经历间隔年的学生通常更成熟、更有责任感。5.答

21、案:budget解析:句意:他们打算靠吃煮面条来维持低预算,偶尔还会去汉堡店吃一顿。6.答案:Every coin has two sides7.答案:are chiefly as follows8.答案:It is high time that9.答案:vary from person to person; hold that10.答案:I am convinced that二、答案:1.In addition to 2.cost me an arm and a leg 3.take up 4.deal with 5.contributed to 6.All in all 7.broke d

22、own 8.in turn三、答案:1-4 CADB解析:1.词义猜测题。根据作者对在巴黎街上漫步的喜爱及第四段中的The peoples watching, the sounds of the city, the colors as the seasons change, they all add to the ecstasy that I experienced in Paris as an exchange student.可知,人们的注视,城市的声音,随着季节变化的色彩,它们都增加了作者作为交换生体验巴黎时的喜悦。由此推知,画线词的意思是快乐,幸福。故选C。2.主旨大意题。根据But

23、my experience was a romantic one.以及I paved my path to Paris through an exchange program.可知,作者作为一名交换生来到巴黎,他认为自己的巴黎之行非常浪漫。从第二段到最后,文章详细叙述了作者在巴黎的所见所闻,内心感受等。故整篇文章讲述的是一个交换生在巴黎的经历。故选A。3.推理判断题。根据第四段中的But the one thing that reading a book or talking to someone cannot do is to provide you with the experience

24、of wandering Paris on foot. I discovered some of my favorite places in Paris by wandering.可知,读书以及和人交谈无法提供在巴黎步行闲逛带给你的体验。通过闲逛,作者在巴黎发现了一些自己最喜欢的地方。由此可知,除了读书,作者最珍惜的经历是在巴黎闲逛。故选D。4.推理判断题。根据最后一段中I guess the best part about going on exchange in Paris is falling in love with the city in your own way. And I kn

25、ow mine is unique and special to me, my own little pieces of Paris.可知,给作者留下最深印象的是他在这个城市的独特经历。而从上文可知,他在巴黎体验到了不同的风土人情,不同的文化。故选B。四、答案:Paragraph 1: Immediately I recognized my sisters handwriting. Dear sister, what a day it has been today! Youve got an admission letter to go abroad for further study and

26、 we. Only then did I realize my sister had been keeping a diary every day during the past month. Holding the book in my hands, I could not hold back my tears any more. The old golden days we spent together came flooding back. Ill miss you. Ill join you after my graduation, I said in my heart, determ

27、ined to complete my university courses in America and return home.Paragraph 2: I returned home two years later. Seeing her after so long a time, I hugged my sister tightly, who was in pleasant surprise. Will you leave again? she asked softly. Never. Well explore the life ahead together if you like, just as we used to do with the attic, I said. Then for days we talked about our possible plans, feeling confident that with joint efforts we would have a bright future to look forward to.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1