ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:108KB ,
资源ID:424274      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-424274-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 3 单元综合 WORD版含解析.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 3 单元综合 WORD版含解析.doc

1、高考资源网() 您身边的高考专家1、They were forced a dark room, not knowing what to do next.2、The money (earn)is enough to support the family for a couple of days.3、Im sorry to tell you that you made a mistake in your test.How can that be? I did it as(tell) in class.4、Comparison may make something appear more beaut

2、iful than it is when(see) alone.5、The climate here is quite pleasant, the temperature rarely, reaching 30 in summer.6、“What made her so happy?” “her son passed the college entrance examination. ”7、正如你所知,众口难调。As you know, it is not easy to .8、这些旅游景点不仅吸引了成千上万的游客,还提高了当地人的收入。 the tourist attractions att

3、racted thousands of visitors, but also the income of the local people is increased.9、Besides, having a good knowledge of Chinese paintings because of my familiarity with Chinese painting culture, I can get foreigners and the locals to know more about it.译:此外,_,我对国画有了很好的了解,我可以让外国人和当地人对国画文化有更 多的了解。10、

4、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。The world is a colorful landscape of different languages, skin colors, and different cultures. Its important to have a good understanding of different cultures in order to become a well-rounded person _One way is to read books written by authors from a partic

5、ular culture. Reading works by authors who have a close relationship with a particular culture allows people to gain an authentic glimpse into the food, music, language, religion, and way of a life of a particular group of people._Another way to learn about different cultures is to try to learn a fo

6、reign language._ A person can choose a language she has always wanted to learn and locate learning programs to help her master the language. Besides, one can enroll in a foreign language class in order to learn in a more formal setting. One can also try to visit areas of the city to establish social

7、 connection with native speakers of the language._Seek out restaurants that feature authentic food from a variety of countries. Food is an important part of different cultures and allows people to gain deep understanding into a particular cultural groups way of life.Communicating with people from ot

8、her countries through email or snail mail is another useful way to become familiar with different cultures. _Various websites offer pen pal services, offering to connect individuals with pen friends around the world.A. Stories based on a local culture expose one to a different culture.B. Trying auth

9、entic food from a specific cultural group is also a great idea.C. There are several ways to become knowledgeable about different cultures.D. A variety of language-learning books, software, and audio programs is available.E. The Internet has made it possible to communicate with others from different

10、countries.F. Making contact with native speakers of the language allows one to gain firsthand knowledge.G. One way to develop this appreciation is to try to learn about other cultures around the world.11、阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。As we all know, Columbus was a great explorer. He left Spain in

11、August 1492,_ (look) for gold. Native Americans greeted him, offering gifts of corn. Columbus found little gold on that trip, but he collected many _ (plant),including corn, to bring hack to Spain. Columbus didnt know it, but the corn was much more valuable than gold. Farmers from Europe to Asia acc

12、epted it _ (immediate). They grew it on cold mountainsides and in rainforests. So it _ (feed) millions of people all over the world today.On his second trip, Columbus brought back a few chocolate beans to make chocolate. Europeans and Asians loved this new drink, and soon they were paying_ great dea

13、l of money for the beans. Chocolate beans became so valuable in Central America_ they were used as cash for 200 years.Tomatoes and potatoes _ (take) some time to become popular. Eventually, however, they became the basis of a lot of popular foods._ is hard to imagine life without fried potatoes or c

14、hocolate. Thanks_ native American culture, many people are able to enjoy lots of_ (taste) food. 答案以及解析1答案及解析:答案:into解析: 2答案及解析:答案:earned解析: 3答案及解析:答案: told解析: 根据结构可知考查状语从句中省去“”主语+be的形式。tell的逻辑主语是I,两者之间为被动关系,故填 told。句意:很抱歉告诉你,你在考试中犯了一个错误。怎么会这样?我就是按课上讲的做的呀 4答案及解析:答案: seen解析: 考查省略句。省略的是“主+be”,其中see与som

15、ething之间为被动关系,故填seen。句意:对比会使一些事物看起来比单独被看时的本色更美。 5答案及解析:答案: if ever解析: 本题考查省略句。句意:这里的气候宜人,_,在夏季气温极少达到30摄氏度。if ever如果曾经有;如果曾经发生。根据句中的关键词quite pleasant(宜人),rarely(极少)可知,空格处表达的意思是“如果曾经有(if ever)”。if ever相当于if it (the temperature) ever reached 30 in summer。 6答案及解析:答案: That解析: 答句为一省略句,将其补充完整为:That her son

16、 passed the college entrance examination made her so happy.,其他部分均已省略。 7答案及解析:答案:suit/satisfy everyones taste解析: 8答案及解析:答案:Not only have解析: 9答案及解析:答案:由于我对国画文化的熟悉解析: 10答案及解析:答案:1. C 2. A 3. D 4. B 5. E解析: 1.C.推理判断题.根据前文Its important to have a good understanding of different cultures in order to become

17、 a well-rounded.可知重要的是培养对不同文化的欣赏,以便成为一个全面发展的人.C项:There are several ways to become knowledgeable about different cultures.了解不同文化有几种方法.符合文意,故选C.2.A.细节理解题.根据上文Reading works by authors who have a close relationship with a particular culture allows people to gain an authentic glimpse into the food, music

18、, language, religion, and way of a life of a particular group of people.可知,来自特定文化的作者的阅读作品使人们能够真实地了解食物,音乐,语言,宗教和特定人群生活方式.A项:Stories based on a local culture expose one to a different culture.以当地文化为基础的故事使人接触到不同的文化.符合文意,故选A.3.D.文章衔接题.根据前文Another way to learn about different cultures is to try to learn

19、a foreign language.可知学习不同文化的另一种方法是尝试学习一门外语.D项:A variety of language-learning books, software, and audio programs are available at the public library or bookstores.公共图书馆或书店提供各种语言学习书籍、软件和音频程序.符合文意,故选D.4.B.理解判断题.根据后文Seek out restaurants that feature authentic food from a variety of countries.可知寻找那些以来自不

20、同国家的正宗食物为特色的餐馆.B项:Trying authentic food from a specific cultural group is also a great idea.尝试来自特定文化群体的正宗食物也是一个好主意.符合文意,故选B.5.E.推理判断题.根据下文Various websites offer pen pal services, offering to connect individuals with pen friends around the world.可知各种各样的网站提供笔友服务,提供连接个人与笔友世界各地.E项:The Internet has made

21、it possible to communicate with others from different countries.因特网使人们能够与来自不同国家的人交流.符合文意,故选E. 11答案及解析:答案:1. looking2. plants3. immediately4. feeds5. a6. that7. took8. It9. to10. tasty解析: 本文是一篇记叙文,讲述了哥伦布发现了新大陆并为欧亚大陆带回多种作物的故事,1.looking此处应用非谓语动词作伴随状语,look与句子主语He之间是逻辑上的主动关系,所以应用现在分词。故填looking。2.plants p

22、lant是可数名词,前有many修饰,所以应用复数。故填plants。3.immediately 修饰动词 accepted 应用副词。故填 immediately。4.feeds设空处是谓语动词,feed与主语it之间是主动关系/时间状语为today,所以应用一般现在时的第三人称单数形式。故填feeds。5.a a great deal of为固定搭配,意为“大量的”。故填an。6.that句意为:在中美洲,巧克力豆太珍贵了,以至于被当作现金使用了200年。so. that意为“如此以至于”,故填that。7.took take 是谓语动词,与主语Tomatoes and potatoes 之间是主动关系,动作发生在过去,所以应用一般过去时。故填took。8.It to imagine life without fried potatoes or chocolate 是真正的主语,设空处应用It作形式主语。故填It。9.to thanks to为固定搭配,意为“多亏了。故填to。10.tasty修饰名词food应用形容词。故填tasty。 - 6 - 版权所有高考资源网

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1