1、Section Learning about Language & Using Language 品句填词1Two lawyers have donated(捐赠)$50,000 to sponsor our schools campaign “Help the Needy”2The other day we purchased(买) some valuable jewels, which cost us 20,000 yuan.3Peter is determined to become a(n) astronaut(宇航员) one day.4Dont let the informatio
2、n out, or it will become a threat to national security(安全)5If you keep the machine operating(运转) day and night, it will break down soon.6Susan has successfully organized some voluntary(自愿的) activities since she joined the group.7Jack bought his wife a big diamond ring on their tenth wedding annivers
3、ary(周年纪念日)8Bring your baby to the clinic(诊所) and well take a look at her.9If you plant a seed(种子) in suitable soil, it will grow into a new plant.10After the snowstorm, a great number of volunteers were busy distributing(分配) food and water to the victims in the town. 选词填空make a difference; dry out;
4、up to; the other day; lead to; hear from; dry up; come across1As is often the case, the river in this area dries_up in the summer every year.2I felt very excited when I heard_from Tom again after ten years.3She came_across some old pictures in a drawer when cleaning the house.4Drought and famine hav
5、e killed up_to two thousand people in this area this year.5It has been proved that eating too much junk food can lead_to health problems.6Avoid soaps since they do tend to dry_out skin.7Parents words of encouragement make_a_difference to their childrens growth.8The_other_day,_I was informed that som
6、e exchange students would come to our university to take part in the Art Festival. 完成句子1李教授正在做演讲,这时一个年轻人进来打断了他。Professor Li was_making_a_speech_when a young man came in and interrupted him.2她似乎在等待某人的信息,时不时看看手机。She seems_to_be_waiting_for someones message, looking at her cellphone now and then.3他坐在窗户
7、旁,盯着餐厅外面的那棵圣诞树。He sat by the window, with_his_eyes_staring_at the Christmas tree outside the restaurant.4根据调查,不是他而是你应对这起事故负责。According to the investigation, not_he_but_you_have_to_be_responsible_for the accident.5总之,我们应该向处于困难中的人们提供帮助和关爱。In a word, we should offer_our_help_and_love_to_the_persons_in_
8、need 课文语法填空If you would like to donate 1.an unusual gift, this is the catalogue for you. The gift you give is a 2.voluntary(volunteer) contribution towards the lives of people 3.who/that really need it. You can choose from this catalogue a really useful gift for some of the worlds poorest and bring
9、hope for a 4.better(good) future to a community 5.in need. When you buy an item, we will send you an attractive card for you to send to your special person. You can use the cards for any special occasionweddings, births, birthdays, Christmas or 6.anniversaries(anniversary), etc. The card is like thi
10、s:“7.To_let(let) you know that I am thinking of you, I 8.have_purchased(purchase) a gift from the Worlds Most Useful Gift Catalogue for you to give to some of the worlds poorest.”“This gift will train a whole village of about 40 families in India, Kenya, or Bangladesh in new agricultural methods, an
11、d provide seeds and simple agricultural equipment. Just 20% more produce will mean the difference between sickness and health, between families 9.going(go) hungry and families providing for 10.themselves(them)” 单句语法填空1The meeting held the day before yesterday discussed the fair distribution(distribu
12、te) of income and wealth.2The World Bank president says the most important issue is to act quickly in order to cut economic(economy) losses.3Mrs. Green had just finished her housework when her son Tony got home yesterday.4A live program on TV is calling on people to_donate(donate) money or some othe
13、r things to the people who have suffered from the flood.5The application WeChat provides a networking platform where communication is faster and easier.6Jack is highly spoken of because he is always willing to help people in need.7Between the two generations, it is often not their age, but their edu
14、cation that causes misunderstanding.8He didnt selfishly keep for himself the money inherited from his uncle. Instead, he made a generous contribution(contribute) to help the community.9With all the necessities purchased(purchase), Mrs. Clark drove home directly.10They set off for the destination too
15、 late; otherwise they wouldnt have_been_stuck(stick) in the storm. 阅读理解ASamantha “Sammi” JanowerSamantha “Sammi” Janower, now 18 years old, was told 15 years ago that she had cancer. Chemotherapy(化疗) is the only option, so Sammi underwent(经历) 15 months of chemo at the age of three. Today, her dad sa
16、ys the cancer survivor is determined to help other kids avoid having to go through what she has gone through. To that end, in 2017 her team of cyclists, Team Samantha, raised more than $327,000 for the hospital that saved her life by riding 192 miles in the PanMass Challenge (PMC), a bikeathon acros
17、s their home state of Massachusetts. One hundred percent of every dollar raised goes directly to the doctors and research that work on cancers like hers.Annika VisweshEighthgrade student Annika Viswesh, who attends the Stratford School in Sunnyvale, California, became legally blind when she was just
18、 one year old due to a condition known as amblyopia(弱视). Various methods have helped to improve her sight over the years, but more than anything it was that very experience that pushed her to search for better ways to treat and manage the condition, which affects about 12 million children worldwide.
19、 So, she created the Oculus Patch Assistant which helps to simplify and improve the effectiveness of amblyopia treatment. She is now working with doctors at the Palo Alto Medical Foundation to conduct field testing.Jahkil JacksonJahkil Jackson, 9, of Chicago, founded Project I Am to help the homeles
20、s in his hometown. Within the last year, hes collected and handed out more than 3,000 “Blessings(祝福) Bags” filled with toiletry things, socks, and food. A frequent public speaker, Jahkil challenges children to find their enthusiasm and use it to make a difference. “When I speak to other kids at scho
21、ols and community centers, I always say, Dont wait until you are an adult to be great,” Jahkil said. “You can be great now!”【解题导语】本文是一篇应用文。文章介绍了三位表现突出的青少年。1Why did Sammi found Team Samantha?ATo improve medical conditions.BTo raise money for herself.CTo support cancer research.DTo attract cycling lov
22、ers.C解析:细节理解题。根据Samantha “Sammi” Janower中的in 2017 her team of cyclists, Team Samantha, raised more than $327,000 for the hospital that saved her life及One hundred percent of every dollar raised goes directly to the doctors and research that work on cancers like hers.可知,Sammi成立Team Samantha的目的是为医院的癌症研
23、究筹款。2What did Annika make efforts to do?AHelp the legally blind see better.BFind a longterm treatment for amblyopia.CCarry out several scientific studies at her school.DSearch for economical ways to treat her condition.A解析:细节理解题。根据Annika Viswesh中的So, she created the Oculus Patch Assistant which help
24、s to simplify and improve the effectiveness of amblyopia treatment.可知,Annika在努力提高弱视治疗的效果。3What should kids do according to Jahkil?ALend a hand to the homeless.BTake action and contribute.CTake part in Project I Am.DAct like adults.B解析:细节理解题。根据Jahkil Jackson中的Dont wait until you are an adult to be gr
25、eat和You can be great now!可知,Jahkil告诉儿童们应该从现在起就试图让自己有所作为。BFor Serena AunChancellor, joining the Young Astronauts Club was more than an afterschool hobby; it was the very beginning of her journey to space! When Serena was growing up in the 1980s, National Aeronautics and Space Administration(NASA) lau
26、nched(发射) space shuttles many times a year. One day as she watched a shuttle launch on TV, Serenas father said, “You want to work for NASA? You need to be an engineer.” Serenas father was an engineer himself. And he was right: half of all astronauts have studied engineering. From then on, Serena pla
27、nned to be an engineer.When she turned sixteen, Serenas parents gave her a gifta weeklong trip to Space Camp in Huntsville, Alabama. Her experiences at Space Campusing science, math, and technology to practice tasksshowed Serena that her childhood dream was possible. In college, Serena earned a degr
28、ee in electrical engineering. Afterward, she attended medical school and studied aerospace(航空航天) medicine.In 2006, Serena was employed as a doctor at NASA, helping astronauts in the United States and Russia. She loved helping people through medicine, but she still wanted to be an astronaut, too. The
29、_odds_were_against_her. Every year thousands of people apply to the astronaut training program and only ten to fifteen people are chosen. In 2009, Serena got the phone call shed been hoping for since she was a kid: She was chosen to be an astronaut!Since becoming an astronaut, Serena has learnt wild
30、erness survival skills, searched for meteors(陨石) in Antarctica, and sailed in a submarine(潜水艇) in the deep ocean. But her greatest adventure has not been any of those. She has been in space since June 6, 2018, serving as a flight engineer in Expedition 56/57 to the International Space Station. Her d
31、ream of heading into space has come true! While in space, she has been conducting science experiments. Think of her the next time you look up at the stars!【解题导语】本文是一篇记叙文。文章介绍了美国女宇航员Serena AunChancellor逐步实现自己梦想的经历。4Why did Serena want to be an engineer?AShe was talented in engineering.BShe dreamed of
32、 being an astronaut.CShe wanted to join the Young Astronauts Club.DShe expected to follow in her fathers footsteps.B解析:细节理解题。根据第一段中的One day as she watched a shuttle launch on TV.From then on, Serena planned to be an engineer.可知,Serena希望成为一名宇航员,而她父亲告诉她如果想进入美国国家航空航天局就要成为一名工程师,所以她想先成为一名工程师,再逐步实现她的梦想。5W
33、hat did the trip to Huntsville mean to Serena?AIt was very precious to her.BIt strengthened her family ties.CIt freed her from pain and stress.DIt improved her interpersonal skills.A解析:推理判断题。根据第二段中的Serenas parents gave her a gifta weeklong trip to Space Camp in Huntsville.her childhood dream was pos
34、sible可知,Serena的太空营地之旅让她离自己的梦想更进一步,由此可知,一周的营地之旅对她来说弥足珍贵。6What does the author mean by the underlined sentence in Paragraph 3?ASerena faced great difficulties.BSerena was unskilled at helping people.CSerena gave up trying to be an engineer.DSerena found it challenging to be a doctor.A解析:句意理解题。根据第三段中的E
35、very year thousands of people apply to the astronaut training program and only ten to fifteen people are chosen.可知,能够成为一名真正的宇航员是件极其困难的事情。7What did Serena do after becoming an astronaut?AShe concentrated on physical training.BShe had some unbelievable adventures.CShe traveled to space several times.D
36、She made a lot of new discoveries.B解析:推理判断题。根据最后一段中的Serena has learnt wilderness survival skills.in the deep ocean及She has been in space since June 6, 2018可知,Serena在成为一名宇航员后做了许多令人难以置信的事情,比如学习野外生存技能,在南极寻找陨石以及乘潜水艇在深海航行,而最不寻常的经历就是她于2018年首次进入太空执行任务。 七选五Once a father and son went to a kite flying festiva
37、l. The young son became very happy seeing the sky filled with colorful kites. 1._ So, the father went to the shop at the park where the festival was being held and bought a kite for his son.2_Soon, his kite reached high up in the sky. After a while, the son said, “Father, it seems that the thread is
38、 stopping the kite from flying higher. If we break it, it will be free and will go even higher. Can we break it?” So, the father cut the thread. 3._ That made the son very happy.But then, slowly, the kite started to come down.And, soon it fell down on the top of a building. 4._ The kite had been cut
39、 loose of its thread so it could fly higher, but instead, it fell down. He asked his father, “Father, I thought that after we cut the thread, the kite would be free to fly higher. But why did it fall down?”The father explained, “Son, at the height of life,we often think that some things we are tied
40、to are preventing us from going even higher. 5._ It was helping it stay higher when the wind slowed down and when the wind picked up. You helped the kite go higher in a proper way through the thread. And when we cut the thread, without the support you were providing to the kite through the thread, i
41、t fell down.”The son realized his mistake.AHis son started to fly the kite.BThe kite started to go a little higher.CHe asked his father to get him a kite.DThe young son was surprised to see this.EThe father and the son cant fly kites at all.FThe thread was not stopping the kite from going higher.GTh
42、e kite was blown up so high by the wind that it could stay in the sky.【解题导语】本文是一篇记叙文。文章讲述了一对父子通过放风筝而得到的人生哲理:生活中束缚我们的事物并非阻止我们飞得更高,而是帮助我们飞得更高、更稳。1C解析:C项He asked his father to get him a kite.与设空处后的So, the father went to the shop.bought a kite for his son.构成因果关系,故C项符合此处语境。2A解析:根据设空处后的Soon, his kite reac
43、hed high up in the sky.可知,儿子开始放风筝了,故A项符合此处语境。3B解析:根据设空处后的That made the son very happy.可知,风筝被剪断后飞得更高了,这使得儿子很开心,故B项符合此处语境。4D解析:根据设空处后的The kite had been cut loose of its thread so it could fly higher, but instead, it fell down.可知,儿子对此感到很惊讶,故D项符合此处语境。5F解析:根据设空处后的It was helping it stay higher when the wind slowed down and when the wind picked up.可知,风筝的线能使风筝稳定并飞得高,而不是阻止风筝飞高,故F项符合此处语境。