1、Section Warming Up & ReadingLanguage Points 品句填词1Everyone desires(渴望) to live in a world free of worries and pains.2Alarmed(惊动) by the noise, the birds flew away.3Since Janes colleague resigned, there have always been piles(堆) of work waiting for her each day.4The court declared(宣布) that the strike
2、action was illegal.5To our satisfaction(满意), the disabled have easy access to any parts of the new theatre.6She begged me to accompany(陪伴) her to attend her daughters graduation ceremony.7My mother is so kind that she has a lot of sympathy(同情心) for those in need.8I dont envy(羡慕) you your journey in
3、this bad weather.9The minister is so busy with the affairs(事务) of state that he often forgets to eat and sleep.10If your baggage is overweight(超重的) youll have to pay extra. 单句改错1After a whole afternoons heated discussion,they finally declared us what had been decided.在declared后加to2The superstar show
4、ed up at the court,accompanying by his agent.accompanyingaccompanied3Jenny hopes that Mr. Smith will suggest a good way to have her written English improving in a short period.improvingimproved4There stands two lions at the entrance to the zoo.standsstand5It is desired that remote control introduced
5、 into this system.在introduced前加(should)_be 完成句子1当那个调皮的男孩从墙上跳下时,校长站在那里。When the naughty boy jumped off the wall, there stood_the_headmaster2她脸上惊讶的表情表明,她没想到这个机器人如此英俊。The surprised_look_on_her_face suggested that she hadnt expected that the robot was so handsome.3我刚从网上得知李磊去世了。就在那时我才意识到健康是多么重要。I just go
6、t the news online that Li Lei had passed away. It_was_then_that I realized how important health was.4放弃你愚蠢的想法吧。你父母不会允许你辍学帮他们养家的。Give up your foolish idea. Your parents wont_have_you_dropping_out_of_school to help them support the family.5当我第一次去杭州西湖时,它美丽的景色给我留下了极为深刻的印象。The first time I went to the We
7、st Lake in Hangzhou, I was_deeply_impressed_by its beautiful scenery. 课文语法填空A robot was going to be tested out in Claires house when her husband wasnt at home. When the robot named Tony first appeared in her house, Claire felt 1.alarmed(alarm), because Tony was more like a human than a machine. On 2
8、.the second morning, Tony brought Claire breakfast and then asked her if she needed help dressing, 3.which made her embarrassed.One day, when Claire told her troubles to Tony, he promised to help her make herself 4.smarter(smart) and her home more elegant. When Claire went to buy a necklace and was
9、treated 5.rudely(rude) by a clerk, Tony got him to apologize to her. Claire was excited and called Tony a “dear”. When they worked on the 6.improvements(improve) to the house, Claire fell off a ladder, but Tony managed 7.to_catch(catch) her in time. He held her firmly in his arms and she felt the wa
10、rmth of his body. She screamed and ran away. A party 8.was_held(hold) on the night before Tony left. Claire was 9.in great pain when she remembered Tony was just a machine and cried all night.The next morning Tony was taken away. The company was pleased with Tonys report, but he would be rebuilt bec
11、ause the company cant have women 10.falling(fall) in love with a robot. 单句语法填空1Lilys boyfriend picks her up after work every day, which is_envied(envy) by her female colleagues.2Andrew felt alarmed(alarm) when he saw the big creature, because he had never seen it before.3He sang and Alice accompanie
12、d(accompany) him on the piano.4Henry is very annoying and is always trying to influence other peoples affairs(affair)5Our foreign teacher is from England, who is a tall, elegantly(elegant) dressed man with a mustache.6William was_declared(declare) to be innocent and was set free at once, which was a
13、 huge relief to his parents.7I have a lot of sympathy for her;she had to bring up the children on her own after her husband died.8Hearing the students answer,the old professor nodded with great satisfaction(satisfy)9In my opinion, a robot like this is more a friend than a machine.10It was awful! One
14、 of my violin strings broke right in the middle of the Mozart piece.I felt so embarrassed(embarrass) 阅读理解Many animals have adaptations that help them cope with specific environments or lifestyles. These special adaptations are written in the genome(基因组) and passed down from generation to generation.
15、 This information can help scientists project into the future as well. Reading an animals genes can help us predict whether an organism(有机体) might adapt to rapid changes in their environment, like those brought on by climate change, so as to match conservation efforts for atrisk species.A group of b
16、iologists are associated with the Bird Genoscape Project that is concerned with the effects of a changing climate. They investigated this question by using yellow warblers(黄莺) and found that some genes looked different in birds from rainy regions when compared with the same genes in birds living in
17、dry zones. These birds have ideally adapted to their local climates.But if birds have adapted to their current climate, what will happen in the coming years as the climate changes?Many regions of the US are predicted to get warmer and drier over the next century. Because the biologists had an idea o
18、f which genetic changes are ideal for each climate, they could calculate how much the genome sequences of yellow warbler populations would have to change over the next 50 years to match the genetic conditions of yellow warblers in future conditions. Yellow warblers in some regions, like the Rocky Mo
19、untains, showed very high levels of genomic vulnerability(脆弱性), suggesting they would need many changes in their genomes to keep up with climate change. Meanwhile, yellow warblers from other regions, like the Midwest, had low genomic vulnerability and were less at risk.When we compared genomic vulne
20、rability to changes in yellow warbler populations over the past 50 years, in areas like parts of California and the Rocky Mountains, which had the highest genomic vulnerability, yellow warbler populations have already declined. This could mean that climate change has already affected these populatio
21、ns, and those effects are likely to become even more severe over the next century.【解题导语】本文是一篇说明文。动物的基因可以体现其对环境的适应能力。科学家们通过研究动物的基因以帮助预测这些动物是否能够适应未来的环境变化,从而保护濒危动物。1Why should we study the genes of animals according to the author?ATo protect them from extinction.BTo study the climate change in history.
22、CTo predict the environment in the future.DTo know how climate affects their reproduction.A解析:细节理解题。根据第一段的Reading an animals genes can.conservation efforts for atrisk species.可知,研究动物的基因是为了保护那些濒临灭绝的动物。2From the comparison between rainy regions and dry regions, we know that _Abirds in rainy areas have
23、 worse adaptabilityBthe genes of birds are influenced by the environmentCglobal warming has limited effects on birds in dry areasDthe environment birds live in determines the order of their genesB解析:推理判断题。根据第二段的内容可知,经过对比干旱地区和湿润地区鸟的基因可发现,它们的基因受环境的影响。3What can we learn about the yellow warblers in the
24、 US?AMost of them can adapt to the climate change easily.BFew of them will exist in Rocky Mountains in the future.CTheir population is related with the level of genomic vulnerability.DThe change in their DNA code can help them adapt to climate change.C解析:推理判断题。根据第四段的内容及第五段的第一句话可知,在一些地区,黄莺的基因脆弱性较强,气候
25、变化使这些地区的黄莺数量不断减少,由此推断,黄莺的数量与其基因脆弱性水平密切相关。4Whats the main idea of the passage?AAnimals DNA can tell their adaptability.BYellow warblers are highly vulnerable species.CChanging is the matter of life and death.DEnvironment affects animals genome.A解析:主旨大意题。文章主要讲述的是动物的基因可以体现其对环境的适应能力。 完形填空Because I had p
26、layed soccer for many years, my decision to play football in my senior year was rather bold. It came after several months of hard _1_. I remembered the day before summer _2_ started, my father asked whether I was scared, to which I _3_, “How can I be scared of something I dont know?” After making th
27、at _4_, I realized that I am not afraid of the unknown. And all this is owed to one earlier experience.When I was ten, I received _5_ that my father had been removed to work in England, and my family and I were moving to London. It was big, and I was a smalltown kid from _6_ New Jersey who barely kn
28、ew where London was. I didnt take kindly to the fact that I would be leaving the only place I had ever known as _7_. A fiveyear journey began with a(n) _8_ kid in an airport who was, _9_, the last person to board the plane _10_ the unknown.But after four years in London, I had changed. I had _11_ th
29、e unknown and everything was okay. Five months into my fifth year, our time abroad was over, and my family would be returning to New Jersey. This aroused mixed emotions. _12_ I had wanted nothing more than to go back for the _13_ several years, now I had begun _14_ my situation. The moving day came,
30、 but this time I wasnt scared, and I _15_ that I would never again be afraid of the unknown.I will never _16_ my first day of football training. I came home and was _17_ by my mother. Seeing her I just said, _18_,“I must be out of my mind,” and walked away. The truth is, I was not out of my mind. _1
31、9_ to play football was, in effect, agreeing to _20_ what I had always known, and experience something I had never done before.【解题导语】本文是一篇记叙文。作者十岁从新泽西搬到伦敦的经历让他变得善于适应新环境。高三时他决定在踢了多年的足球后改去玩橄榄球,他意识到自己已经不再害怕未知的东西。1A.designBimaginationCworkDthoughtD解析:作者不再踢足球而改去玩橄榄球的决定是经过几个月的深思熟虑才做出的。hard thought意为“努力思考,
32、冥思苦想”,符合语境。2A.competitionBpracticeCvacationDtimeB解析:根据文章最后一段第一句I will never _ my first day of football training.可知,此处指暑假的橄榄球训练(practice)。3A.readjustedBrepliedCreportedDrepeatedB解析:当父亲问作者是否感到害怕时,作者回答(replied)说:“我怎么可能会害怕我不知道的东西。”4A.remarkBsuggestionCnoteDruleA解析:回答完父亲的问题后,作者意识到自己不惧怕未知的东西。remark意为“谈论,言
33、论”。5A.orderBfactCnewsDinvitationC解析:作者十岁的时候收到消息(news),父亲已经被调到英国工作,作者和家人也将搬到伦敦。6A.modernBbeautifulCurbanDremoteD解析:对即将搬到伦敦的作者来说,伦敦很大,新泽西很远(remote),他甚至都不知道伦敦在哪里。7A.homeBschoolCcountrysideDtownA解析:作者不乐意接受即将离开他认为是家(home)的地方这个事实。8A.excitedBfrightenedCconfidentDembarrassedB解析:根据上下文信息可知,此刻的作者是很害怕的(frighten
34、ed)。9A.patientlyBfinallyCcalmlyDunwillinglyD解析:根据上文信息可知,作者不愿意(unwillingly)离开家去伦敦。10A.running acrossBcoming fromCfighting withDleading toD解析:根据上文作者说自己甚至还不知道伦敦在哪里可推知,作者认为这架飞机是通往(leading to)未知的。11A.gone intoBlooked intoCfallen intoDbroken intoA解析:在伦敦待了四年后,作者变了,融入了(gone into)未知,一切都很好。12A.UnlessBNow that
35、CEven thoughDSinceC解析:根据空前的mixed emotions及其后的主句now I had begun.my situation可知,本从句应为让步状语从句,Even though符合语境。13A.differentBrecentCpreviousDvaluableC解析:根据下文now I had begun.my situation可知,作者只想搬回家是前(previous)几年的想法。14A.judgingBconsideringCappreciatingDreviewingC解析:根据下文I would never again be afraid of the u
36、nknown可推知,作者不再惧怕未知的东西,现在他开始感激(appreciating)自己的境遇了。15A.hopedBknewCinsistedDpromisedB解析:作者知道(knew)自己对未知的东西决不会惧怕了。16A.forgetBrememberCregretDadmireA解析:作者说自己决不会忘记(forget)第一天的橄榄球训练。17A.criticizedBgreetedCblamedDrequestedB解析:根据上文训练后回家的信息及下句与妈妈的对话可推知,此处是作者回家时,妈妈跟他打招呼(greeted)。18A.happilyBsadlyCsimplyDawkwa
37、rdlyC解析:根据Seeing her I just said可知,作者只是简单地(simply)回应妈妈的问候。19A.FailedBAgreeingCRefusingDDecidingD解析:作者做出玩橄榄球的决定(Deciding),实际上就是去体验未知的东西。20A.step away fromBgo in forCput up withDlook forward toA解析:根据.and experience something I had never done before.可知,此处指作者放弃(step away from)已经熟悉了的东西,去体验未知的东西。 短文改错My f
38、ormer headmaster Mr. Page will leave his job because of old age next week. Student of the school, old and new, will send him a present to marking the occasion. They will sign their names on a large photo. Mr. Page deserves to admired and respected. We shall all remember him for his patient and under
39、standing and for the kind encouragement he gave us to. Mr. Page will have been teaching for the total of forty years on the day of his retirement(退休). After his retirement, he will devote him to gardening. For him, this will be an entire new hobby. But this did not matter, for, as he has often said,
40、 one is never very old to learn.答案:My former headmaster Mr. Page will leave his job because of old age next week. of the school, old and new, will send him a present to the occasion. They will sign their names on a large photo. Mr. Page deserves to admired and respected. We shall all remember him fo
41、r his and understanding and for the kind encouragement he gave us . Mr. Page will have been teaching for total of forty years on the day of his retirement(退休). After his retirement, he will devote to gardening. For him, this will be an new hobby. But this not matter, for, as he has often said, one is never old to learn.
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有