1、 Section Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业.单句语法填空1Sometimes teasing(tease) is funny,but sometimes it is hurtful.2We appreciate your flexibility (flexible) in dealing with this matter.3I feel so nervous about the National English Speech Competition tomorrow.Take it easy.4Visitors to the exhibit
2、ion came in an endless (end) stream.5She worked so hard that eventually(eventual) she suffered from a serious headache.6The head office of the bank is in Beijing,but it has branches(branch) all over the country.7The company has been_transformed (transform) from a family business into a state operati
3、on.8Having been translated (translate) into many languages,Harry Potter is popular with children and adults all over the world.单句改错1The reason why he hurt his leg was because he fell from a tall tree.becausethat2We went to a nursery,which was made of more than 120 children.made后加up3The passengers wo
4、uld have died if their food and water had been run out.去掉been4Life is like a bus loading with passengers,each man to his destination.loadingloaded5The man was brought in with his hands tying behind his back.tyingtied.阅读理解2019 TFK Poetry ContestCall all poets! Time for Kids has a challenge for you:wr
5、ite a funny,rhyming poem.It must be an original poem that does not copy another poets work.Enter the Time for Kids Poetry Contest! As fewer and fewer children are interested in writing poetry of their own,Time for Kids decides to organize and sponsor such a contest to change the situation.Contest Ru
6、les1How to enterThis contest begins at 1210 am. on March 6,2019 and ends at 1159 pm. on July 24,2019.To enter,mail the following information to 1271 Avenue of the Americas,32nd Floor,New York,New York 10020:(a) an original and previously unpublished poem that is humorous and has a rhyme scheme; (b)
7、entrants first name only and a parents mail address.Limit one entry per person.When entering,entrants promise that the entry is original,and has not been published in any medium and has not won an award.2JudgingAll entries will be judged by poet Kenn Nesbitt,based on the following criteria:creativit
8、y and originality (50%),use of language and rhyme (25%) and appropriateness to the theme of the contest (25%)The length of the entry will not be taken into consideration.3PrizesOur judges will select four semifinalists(参加半决赛的选手) from which one grand prize winner and three finalists will be chosen.Th
9、e one grand prize winner will receive an online class visit from Childrens Poet Laureate Kenn Nesbitt and a signed copy of his newest book of poetry,The Armpit of DoomFunny Poems for Kids,approximately value at $275.The three finalists will each get a signed copy of Nesbitts newest book of poetry,Th
10、e Armpit of Doom:Funny Poems for Kids,and both their poems and that of the grand prize winner will be published at .4Eligibility(参赛资格)Open to legal citizens of the 50 United States and the District of Columbia who are primary school students and are 8 to 13 years old at time of entry.5Winners listFo
11、r names of the winner and finalists,visit (after August 1,2019,available for a period of 10 days)【解题导语】为了激发孩子们写诗的兴趣,Time for Kids决定举办一次诗歌大赛。本文主要介绍了该比赛的一些规则,包括参赛方式、评判标准、奖品设置、参赛资格等。1The purpose of the contest is to _.Aencourage children to learn from other poetsBhelp children realize the dream of poet
12、ry writingCencourage childrens interest in poetry writingDencourage children to read more original poems解析:选C细节理解题。根据文章第一段的最后一句“As fewer and fewer children are interested in writing poetry of their own,Time for Kids decides to organize and sponsor such a contest to change the situation.”可知,比赛的目的是为了激
13、发孩子们写诗的兴趣,故选择C项。2Which of the following characteristics of a poem is valued most in judging?ABeing creative and original.BUsing a proper number of words.CUsing proper language and rhyme.DBeing appropriate to the contest theme.解析:选A细节理解题。根据Judging中的“creativity and originality (50%),use of.of the cont
14、est (25%)”和“The length of the entry will not be taken into consideration.”可知,在评判过程中一首诗的创意和独创性是最重要的,故选择A项。3What can be known about the finalists of the contest?AThey will get a great deal of money.BTheir poems can be read at time .CThey will receive an online class visit from Nesbitt.DTheir poems wil
15、l appear in Nesbitts newest book of poetry.解析:选B细节理解题。根据Prizes的介绍中的最后一句“The three finalists.and that of the grand prize winner will be published at .”可知,参加决赛的选手的诗能在time 上读到。4According to the contest rules,_.Apoems can be sent to the organizers by emailBall the children have the right to take part in
16、 the contestCthe number of one entrants poems to enter the contest is not limitedDthe result of the contest will be unknown before August 1,2019解析:选D细节理解题。根据文章Winners list下的“For names of the winner and finalists,visit (after August 1,2019,available for a period of 10 days)”可知,比赛结果将于2019年8月1日以后公布,故选D
17、项。.完形填空How did poetry begin?Poems can make you feel emotions,like anger or sadness,depending on the words and how they are put together.That is the _1_ of poetry.Poetry _2_ even before humans knew how to read and write,_3_ back to around 3000 BC.Some of the earliest poetry was recited or sung,and wa
18、s used as a way to record and pass down historical and religious stories and cultural _4_ from one generation to the next.Since writing was not _5_ then,certain sounds and rhymes were used to make these stories _6_ and therefore,memorable.There are _7_ three types of ancient poetry.The first was an
19、epic (史诗) or long narrative poetry usually about a (n) _8_ event.The second type was lyric (抒情的)poetry or poetry that _9_ personal feelings.Finally there was drama or stories written in verse and usually _10_ like Greek tragedies and Shakespeares plays.The _11_ of the printing press(印刷机)in the 15th
20、century brought poetry to the common people.This was _12_ by several major literary periods,during which poetry _13_ dramatic changes.It started with Europes Renaissance period from the 14th to the 16th century,which first helped poetry and poets like Shakespeare and Sir Walter Raleigh become _14_.T
21、he Romantic period saw personal poems that expressed a poets joys,hopes,and sorrows _15_ a conversational tone.Then came the Victorian era,which saw the _16_of structured poems and the birth of modern “_17_ verse” poetry.American poet Walt Whitmans Leaves of Grass is _18_ to be the first example of
22、free verse poetry.Modern poetry is a _19_ of all of these styles.We still see rhymes in childrens poems and in the popular African American styles of hip hop and rap music,which are a _20_ of rhymed poetry put to a musical beat.【解题导语】本文介绍了诗歌的产生、诗歌的分类以及诗歌的发展等情况。1A.styleBpowerCtone Dbasis解析:选B结合空处前面的“
23、Poems can make you feel emotions,like anger or sadness”可知,诗歌可以让人们感觉到情感,比如生气或者悲伤等,这说明了诗歌的力量。2A.existed BsurvivedCworked Dmattered解析:选A根据空处后面的“even before humans knew how to read and write,_3_ back to around 3000 BC”可知,诗歌在人类懂得阅读和写作之前就已经存在了。3A.turning BlookingCkeeping Ddating解析:选D诗歌可以追溯到公元前3000年左右。date
24、 back to“追溯到”。4A.differences BinfluencesCtraditions Dorigins解析:选C结合空处前面的“historical and religious stories and cultural”和空处后面“from one generation to the next”可知,诗歌是传递历史和宗教故事以及文化传统的方式。5A.practiced BlearnedCtrained Drequired解析:选A根据语境可知,当时写作还没有进行实践。6A.mysterious BinterestingCconcrete Ddifficult解析:选B联系空处
25、前面的“certain sounds and rhymes were used to”可知,运用某些声音和韵律可以使诗歌有趣并令人难忘。7A.mainly BeventuallyCspecially Dwidely解析:选A根据下文可知,主要有三种类型的古诗。8A.typical BabstractCromantic Dhistorical解析:选D结合空处前面的“an epic(史诗)or long narrative poetry”可知,这里指的是史诗或某一历史事件的长篇叙事性的诗歌。故选historical。9A.expressed BexplainedCavoided Dlimited
26、解析:选A结合空处前面的“The second type was lyric(抒情的)poetry”可知,抒情诗应该是表达人们的个人情感的。10A.sorted out Btried outCacted out Dcarried out解析:选C根据空处前面的“there was drama or stories written in verse”可知,这些诗歌是戏剧或诗体故事,通常是表演出来的。act out “表演”。11A.benefit BinventionCeducation Dpattern解析:选B根据空处后面的“the printing press(印刷机)in the 15t
27、h century brought poetry to the common people”可知,由于15世纪印刷机的发明,诗歌进入普通人的生活。12A.divided BtransformedCcontributed Dfollowed解析:选D结合空处后面的“several major literary periods”可知,这里指印刷机发明之后,有几个重要的文学时期。13A.went through Bgot overCgave up Dlet out解析:选A根据空处前面的“several major literary periods”和后面的dramatic changes可知,在这
28、几个时期中,诗歌经历了巨大的变化。14A.public BparticularCpopular Dperfect解析:选C根据语境可知,诗歌的变化始于欧洲的文艺复兴,使诗歌和一些像莎士比亚一样的诗人变得受人欢迎。15A.with BatCon Din解析:选D根据空处后面的“a conversational tone”可知,这里表示的是以一种谈话式的语气。in a.tone“以语气”,为固定用法。 16A.end BstartCstrength Dsource解析:选A此处和后面的“the birth of modern _17_ versepoetry”中的birth对比,因此指struct
29、ured poems的结束。17A.simple BshortCoral Dfree解析:选D由下文中的“the first example of free verse poetry”可知,选D项。18A.referred BconsideredCchosen Dtreated解析:选B结合上下文可知,此处应是说美国诗人惠特曼的草叶集被认为是自由诗的第一例。consider“认为”,符合语境。19A.concept BcombinationCvariety Dnumber解析:选B根据空处前面的Modern poetry和后面的“of all of these styles”可知,现代诗歌是这
30、些类型的结合。20A.form BperformanceCchange Dresult解析:选A 结合空处前面的“childrens poems”和“hip hop and rap music”可知,它们是押韵诗歌的一种形式。.短文改错Dear David,Im glad to receive your email and happily to know that you are interested in learning Chinese.It is well known that the Chinese is difficult to learn.One cant avoid make m
31、istakes when learning a foreign language.Here are some tip on how to learn Chinese.First,dont be afraid to make mistakes.Making mistakes are a good way to learn how to say things right.Second,if you knew a Chinese friend,ask him or her practise with you.Third,we should spend more time practising lis
32、tening to or speaking Chinese frequently.I wish you success in learning Chinese.I am expecting to hear of you.Last of all,I welcome you to come to China.Yours,Li Hua答案:Dear David,Im glad to receive your email and to know that you are interested in learning Chinese.It is well known that Chinese is di
33、fficult to learn.One cant avoid mistakes when learning a foreign language.Here are some on how to learn Chinese.First,dont be afraid to make mistakes.Making mistakes a good way to learn how to say things right.Second,if you a Chinese friend,ask him or her practise with you.Third, should spend more time practising listening to speaking Chinese frequently.I wish you success in learning Chinese.I am expecting to hear you.Last of all,I welcome you to come to China.Yours,Li Hua
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有