ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:2.71MB ,
资源ID:423895      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-423895-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019_2020学年高中英语Unit2HealthyeatingSectionⅠWarmingUpPre_readingandReading练习新人教版必修3.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019_2020学年高中英语Unit2HealthyeatingSectionⅠWarmingUpPre_readingandReading练习新人教版必修3.doc

1、Section Warming Up, Prereading and Reading随堂巩固.单词拼写1.Children show_(好奇心) about everything.2.Mr. Wang is one of the regular_(顾客).3.How do you manage to stay so_(苗条的)?4.The old man likes eating_(生的) vegetables.5.My mother is always the perfect_(女主人).6.Its important to know your own_(弱点).7.She could fe

2、el her skin beginning to_(烘烤).8.They were selling everything at a_(折扣).9.The ability to keep calm is one of her many_(长处).10.We should try to keep the_(平衡) of nature.答案1.curiosities2.customers3.slim4.raw5.hostess6.weaknesses7.roast8.discount9.strengths10.balance.短语选填tell a lie, lose weight, win.back

3、, on a diet, out of curiosity, get away with, lose ones balance, ought to1.Judging by his expression,he_just now.2.Dont_when you stand on the beam.3.If you want to keep slim,you have to be_.4.Alan went to see the strange man more_than anything else.5.The floors_be washed at least every two days.6.Ho

4、w did he_cheating?7.Youre too fat,and youd better_.8.He is working hard to_his reputation_.答案1.told a lie2.lose your balance3.on a diet4.out of curiosity5.ought to6.get away with7.lose weight8.win;back.完成句子1.Im _ next week and hope to lose some weight before Christmas.(diet)我打算下周节食,并且希望在圣诞之前能够减轻一些体重

5、。2.You have to_ the disadvantages. (balance)你不得不权衡好生活在大城市的利与弊。3.If you place orders now, we would _.(discount n.)如果你现在订购,我们会给你打九五折。4.John strongly hopes to _.(win)约翰强烈希望能重新赢得他父亲对他的爱和信任。5.If you cheat in the exam _.(get)如果你考试作弊,你将不会逃脱惩罚的。答案1.going on a diet2.balance the advantages of living in a big

6、city against3.give you a 5% discount4.win back his fathers love and trust5.youll never get away with it.课文语法填空Wang Peng felt 1._(frustrate) in his empty restaurant because no customers had come to his restaurant ever 2._he got up early in the morning.He wanted to find out why.He hurried out and 3._(

7、follow) Li Chang into a newlyopened restaurant.He found that the owner 4._(name) Yong Hui was serving slimming food to make people thin.Driven by 5._(curious), Wang Peng came forward to take a close look at the menu.He could not even believe his eyes.He was amazed at 6._he saw.He hurried outside and

8、 went to the library to do some research.After a lot of reading, he realized that Yong Huis food made people 7._(become) tired 8._(quick) because it was not enough energygiving food.9._(arrive) home Wang Peng rewrote his own sign.The 10._(compete) between the two restaurants was on!答案1.frustrated2.s

9、ince3.followed4.named5.curiosity6.what7.become8.quickly9.Arrivingpetition限时训练限时30分钟.阅读理解A“Food in France is still primarily about pleasure,” says Mark Singer, technical director of cuisine at Le Cordon Bleu in Paris.“Cooking and eating are both pastimes(消遣) and pleasure.”The French might start their

10、 day with bread, butter, jam, and perhaps something hot to drinkits a time of the day when the whole family can be united.Singer, born in Philadelphia, has lived in France for more than 40 years.“Although things have changed greatly in the past 20 years when it comes to food in the country,” he says

11、, “and what was a big affair with eating has been slowly softened up, there are still events in the year, like birthdays and New Years Eve and Christmas Eve that are still really anchored in traditional food and cooking.But its not every day.”Some people think French food life may be a performance,_

12、adds Jennifer Berg, director of graduate food studies at New York University.“They want to believe that France is this nation where people are spending five hours a day going to 12 different markets to get their food.The reality is most croissants(羊角面包) are factorymade, and most people are buying co

13、nvenience food, except for the very small group of people in high society.But part of our identity relies on believing that myth.”In Italy, as in France, takeout is still relatively rare.“Eating fast is not at all part of our culture,” says Marco Bolasco, editorial director of Slow Food and an Itali

14、an food expert.“Our meals are relaxed, even during a lunch break.Food in Italy is love, and nutrition, and pleasure,” he says.An Italian childs first experience with food is not small round cakes or rice or eggs, but probably ice cream, notes Bolasco.Status and wealth play less of a role in food.语篇解

15、读本文是一篇说明文。作者通过专家的话语来说明法国人和意大利人对于食物是一种享受生活的态度。1.How have things about French food changed?A.People prefer to cook at home.B.More people choose to eat out.C.Traditional food is less frequently cooked.D.People eat faster than before.解析推理判断题。根据第二段的内容可知,法国传统美食受到冲击,人们只是偶尔在重大节日中才去享用传统美食,并不是每一天,故选C。答案C2.Wha

16、t does the underlined word “performance” in Paragraph 3 refer to?A.A bother.B.A play.C.A hobby. D.A routine.解析词义猜测题。由后文中的“people are spending five hours a day going to 12 different markets to get their food”可知, 此处应是指部分人认为法国传统烹饪比较繁琐。故此处performance指“麻烦”。故选A。答案A3.Why is Italian food compared with Frenc

17、h food in the last paragraph?A.To show the advantages of Italian food.B.To prove the differences between them.C.To reflect the customs of Italian food.D.To indicate the common points of the two.解析推理判断题。由本段中的“In Italy, as in France”,再结合第一段中的“Food in France is still primarily about pleasure”和最后一段中的“Fo

18、od in Italy is love, and nutrition, and pleasure”可知,作者比较这两种食物的目的是找出二者的共同点,阐明主旨,故选D。答案D4.Whats the main idea of the passage?A.Food as identity. B.Food as pleasure.C.Food as survival. D.Food as status.解析文章大意题。由文中的“Food in France is still primarily about pleasure”,“Cooking and eating are both pastimes(

19、消遣) and pleasure.”以及“Food in Italy is love, and nutrition, and pleasure”可知答案。答案BBThe fried foods, salty snacks and meat are major foods of the Western diet, which account for about 30 percent of heart attack risk(风险) across the world.Meanwhile, a diet rich in fruits and vegetables, the socalled“Prud

20、ent”diet, can lower the risk of heart attack, according to a study.The research which looked at dietary habits in 52 countries, found people who ate a Western diet had a 35 percent greater risk of having a heart attack, compared to those who ate little or no fried foods and meat.Those who followed a

21、 “Prudent” diet had a 30 percent lower risk of heart attack, compared to those who eat little fruits and vegetables.The authors also looked at an “Oriental” diet, rich in tofu, soy and other sauces(酱类), and found it did not increase or decrease the risk of a heart attack.Previous studies have reache

22、d similar conclusions about the “Prudent” and Western diet in the United States and Europe, but did not include the Oriental pattern of eating.While some food of the Oriental diet may protect against heart trouble, the higher sodium(钠) content of sauces counter(抵消) that benefit.“This study indicates

23、 that the same relationships that are observed in Western countries exist in different regions of the world,” a professor of medicine at McMaster University said.Canadian researchers analyzed risk factors in food choices and the risk of heart attack in about 16,000 people in 52 countries.Almost 6,00

24、0 people had heart attacks, while the rest had no heart disease.语篇解读文章叙述了饮食与健康的关系。5.According to the passage, the_can lower the risk of heart attack by 30%.A.Western diet B.“Prudent”dietC.“Oriental”diet D.not mentioned解析细节理解题。从第二段的最后一句话可知B项正确。答案B6.The“Oriental”diet mainly includes the following food

25、s EXCEPT_.A.fried foods B.tofuC.soy D.sauces解析细节理解题。从第三段可知A项正确。答案A7.If you want to avoid a heart attack,you should avoid_.A.vegetables and fruits B.tofu and soyC.high sodium D.the“Prudent”diet解析细节理解题。从第四段的最后一句话可知C项正确。答案C8.The underlined word “relationships” mentioned in the last but one paragraph re

26、fers to “_”.A.study and dietB.diet and heart attackC.the Western diet and the “Oriental” dietD.the United States and Europe解析猜测词义题。从最后一段以及前四段可以推知,relationships指的是饮食和心脏病之间的关系,故B项正确。答案B.语法填空(2018全国卷)According to a review of evidence in a medical journal, runners live three years 1._(long) than nonrunn

27、ers.You dont have to run fast or for long 2._(see) the benefit.You may drink, smoke, be overweight and still reduce your risk of 3._(die) early by running.While running regularly cant make you live forever,the review says it 4._(be) more effective at lengthening life 5._walking, cycling or swimming.

28、Two of the authors of the review also made a study published in 2014 6._showed a mere five to 10 minutes a day of running reduced the risk of heart disease and early deaths from all 7._(cause).The best exercise is one that you enjoy and will do.But otherwise.its probably running.To avoid knee pain,

29、you can run on soft surfaces, do exercises to 8._(strength)your leg muscles(肌肉), avoid hills and get good running shoes.Running is cheap, easy and its always 9._(energy).If you are time poor,you need run for only half the time to get the same benefits as other sports, so perhaps we should all give 1

30、0._a try.1.解析考查副词的比较级。句中的than是比较级的标志,故填long的比较级longer。答案longer2.解析考查非谓语动词。此句意为“你不必跑得很快,也不必跑很长时间就见到效果”,不定式短语to see the benefit作目的状语。答案to see3.解析考查非谓语动词。介词of后接动词时要用其动名词形式。答案dying4.解析考查时态和主谓一致。根据语境知这里用一般现在时,主语it是第三人称单数形式,故谓语动词用is。答案is5.解析考查介词。根据句中的比较级more effective可知,这里是把running与walking, cycling, swimm

31、ing进行比较,故填than。答案than6.解析考查定语从句的关系词。分析句子结构可知,所填词引导定语从句,修饰指物的a study,且在从句中作主语,故填关系代词that或which。答案that/which7.解析考查名词复数。cause表示“原因,起因”时是可数名词,前面有all,故填cause的复数形式。答案causes8.解析考查词性转换之名词变动词。此处不定式短语作目的状语,故填strength的动词形式strengthen。答案strengthen9.解析考查词性转换之名词变形容词。连系动词is 后接形容词作表语,故填energy的形容词形式energetic。答案energetic10.解析考查名词或代词。此处号召我们尝试一下这种运动,因此可以填名词running,也可以用it指代。give sth. a try“尝试一下某事”。答案running/it

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1