1、Section Integrating Skills & Cultural Corner.七选五Do you have a spare room in your house? Do you like to share your driveway in front of your garage with others? 1 Many people are benefiting from this new business of renting.Perhaps the bestknown example of a company in this field is Airbnban American
2、 web business which allows you to rent out your spare room to holidaymakers. It says it operates in 34,000 cities and it has 800,000 listings of rooms and apartments. 2 A British company is doing something with parking spaces.JustParks founder,Anthony Eskinazi,says,“When I had the original idea,I sp
3、otted a driveway close to a sports stadium.It would have been so convenient if I could have just parked in that driveway rather than in a commercial car park.” 3 Around 20,000 people have advertised their spaces on the website,and he says around half a million drivers use it. 4 They are people who r
4、un things like traditional hotels and commercial car parks.They are afraid of ending up losing money. 5 Regulations for these new businesses are unclear.How will renting out your driveway affect your neighbor? Because this is a new business world,those rules arent there yet.AThey seem to have occupi
5、ed the majority of the market.BBoth of these can help you make money.CAnd there is another problem.DAnd his great idea has proved a success.EBut the new business of renting has its competitors.FThere are many ways to earn money.GA commercial car park is inconvenient.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了一种新的租赁形式:把你家空
6、闲的地方租赁出去。1解析:选B空前提到了把多余的房子和车库前的车道租出去,空后说许多人已经从这种新的租赁生意中获益,可知空处要表达的是“把房子和车道租出去都可以使你赚钱”,故答案为B项。2解析:选A根据空前的“it operates in 34,000 cities and it has 800,000 listings of rooms and apartments”可知,这种租赁业务已经占据了市场的大部分份额,故答案为A项。3解析:选D根据空后的“Around 20,000 people have advertised their spaces on the website,and he
7、says around half a million drivers use it.”可知,这项租赁业务获得了成功,故答案为D项。4解析:选E前面的内容都是叙述这项租赁业务好的方面,而空后是讲经营传统酒店和商业停车场项目的人们,他们害怕最终赔钱,可知他们也有竞争者,故最佳答案为E项。5解析:选C根据空后讲的这个新行业的规则还不清楚,如租赁车道是否影响邻居等,可知这是这项新业务的另一个问题,故答案为C项。.完形填空Jack was happily trying his new car.The car was good and there wasnt 1 traffic on the roads.
8、Suddenly,a flower shop 2 his attention.He stopped his car and took a closer look at the flowers 3 there.The beautiful “Mothers Day” card 4 him it was Mothers Day.Jack thought about his loving 5 who lived two hundred miles away.So he 6 a nice bouquet(束) of pink roses,signed the card and 7 the shopkee
9、per to send it express to his mother.Just 8 he got into his car,he noticed a girl standing outside the shop.She was 9 the money in her hand.She seemed a little 10 Jack asked,“Can I help you?” She replied in a 11 voice,“I want to buy some 12 for my mother,but I dont have enough money.”Jack asked her
10、to go to the shop with him and 13 a big bouquet of red roses for her.She 14 him.While leaving the shop,Jack offered her a 15 She was pleased and her eyes were shining with 16 On the way,she told him that her mother was dead.So when they arrived,she ran to her mothers 17 and placed the bouquet there.
11、Jack was silent for a minute.Then he made a Uturn 18 and drove back to the 19 flower shop to take the flowers.He decided to drive down to meet his mother.He handed his mother the bouquet and said,“I love you,Ma.” She kissed him and asked,“Why did you 20 down all the way?You could have simply sent th
12、e bouquet to me.” He understood this was a Mothers Love:mothers think only about their childrens comforts.【语篇解读】母亲节这天,Jack开着新车,打算给远方的妈妈寄送一束玫瑰花表达感情。在花店外遇到一个女孩,因为钱不够买花而伤心。他主动为她买了玫瑰花,还送她去她妈妈那里,结果他们去的是墓地。这让他很感动,立刻回到花店,开车200多英里亲自把花送到妈妈手上,表达他对妈妈的爱。1A.muchBenoughCanyDlittle解析:选A句意:Jack在试他的新车。车很好而且路上的交通不太拥挤
13、。traffic 是不可数名词。故选A。2A.caughtBturned CkeptDpaid解析:选Acatch ones attention“吸引某人的注意”。句意:一个花店引起了他的注意。故选A。3A.plantedBdisplayed CtransportedDrepaired解析:选B句意:他停下车走近去看那里摆放的花。前面说到花店,应该是摆放鲜花。故选B。4A.answeredBstoppedCremindedDfailed解析:选C句意:漂亮的母亲节卡片提醒他今天是母亲节。故选C。5A.fatherBmotherCbrotherDsister解析:选B今天是母亲节,Jack应该是
14、想到了远在200英里外的母亲。故选B。6A.discoveredBinventedCchoseDmade解析:选C句意:所以他选了一束粉色玫瑰,根据语境可知,是在花店选花。故选C。7A.forcedBrequestedCencouragedDinvited解析:选B句意:签好卡片,请店主把它快递寄给他的母亲。故选B。8A.whileBsinceCafterDbefore解析:选D句意:就在他进入他的车之前,他注意到一个女孩站在店外。故选D。9A.countingBtouchingCtakingDwasting解析:选A根据下一句可知,她在数她手里的钱。counting“数”;touching“
15、触碰”;taking“拿”;wasting“浪费”。故选A。10A.curiousBexcitedCangryDupset解析:选Dcurious“好奇的”;excited“激动的”;angry“生气的”;upset“心烦的”。应该是钱不够,这个女孩有一点儿心烦。故选D。11A.pleasedBsatisfiedClowDgentle解析:选C女孩说话应该是用低低的声音说。因为后面说钱不够。pleased“高兴的”;satisfied“满意的”;low“低的”;gentle“温和的”。故选C。12A.cardsBcandiesCrosesDclothes解析:选C下文“a big bouque
16、t of red roses for her”是提示。故选C。13A.boughtBlentCpackedDgrew解析:选A句意:杰克请她和他一起去花店,然后给她买了一大束红玫瑰。故选A。14A.thankedBpraisedCignoredDrespected解析:选A杰克为她买花,女孩应该表示感谢。故选A。15A.walkBpresentCrideDrest解析:选C句意:离开商店的时候,Jack主动提出捎她一段路。故选C。16A.happinessBsadnessCweaknessDkindness解析:选A由语境可知选A项。happiness“快乐”;sadness“伤心”;weak
17、ness“弱点”;kindness“仁慈”。17A.graveBhouseCcarDshop解析:选A上一句说女孩的妈妈去世了,所以他们去她妈妈的墓地,把花放在那里。故选A。18A.nervouslyBimmediatelyCcarefullyDpainfully解析:选B句意:他沉默了一分钟。然后立刻拐了一个U型的弯。nervously“紧张地”;immediately“立刻,马上”;carefully“小心地”;painfully“痛苦地”。故选B。19A.oldBbeautifulCsameDonly解析:选C句意:开车到同一个花店去拿花。因为他决定开车去见他妈妈。故选C。20A.breakBdriveCrunDfly解析:选B句意:她吻了他,问道:“怎么一路开车来了?邮寄一束花给我就行了。”故选B。1garage n车库2originaladj.最初的;原来的3commercialadj.商业的4bouquetn花束5comfortn宽慰;安慰
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有