ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:9 ,大小:2.31MB ,
资源ID:423778      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-423778-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019_2020学年高中英语Module6OldandNew课时作业17外研版必修3.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019_2020学年高中英语Module6OldandNew课时作业17外研版必修3.doc

1、课时作业17.单句改错1. People often talk about Hangzhou, that is famous for the West Lake._2. He reached London in 1996, when, some time later, he became a famous actor._3. I have never been to Dalian, where is said to be an attractive city._4. The sun gives off light and warmth, who makes it possible for pl

2、ants to grow._5. In an open boat, there were four men, one of who was a doctor._6. Which his parents expect, Tom studies hard and is ready to help others._7. They will fly to Kunming, which they will stay for two or three days._答案1. thatwhich2. whenwhere3. wherewhich4. whowhich5. whowhom6. WhichAs7.

3、 whichwhere或在which前面加in.用非限制性定语从句完成句子8The teacher,_,is coming.你正在等候的那位老师快来了。9His father,_,was praised by the government.他的父亲在河中救了两个孩子,受到了政府的表扬。10The weather turned out to be very good,_天气变好了,这我们都没想到。11I will visit Beijing,_我将要去北京,在那儿住着我的父母。12The girl,_,was admitted to Beijing University.父亲是老师的那个女孩被北

4、京大学录取了。13_,Mo Yan is a famous writer.正如我们所知,莫言是一位著名的作家。14My house,_,has got a lovely garden.我去年买的那幢房子有漂亮的花园。答案8. for whom you are waiting9. who saved two children in the river10. which was more than we could expect11. where live my parents12. whose father was a teacher13. As we all know14. which I b

5、ought last year.阅读理解ANew research has found that even if you give up smoking, the damage it has done to your genes (基因) will stay there for a much longer time.In the research, a team of US scientists studied the blood of 16, 000 people.Among them, some were smokers, some used to smoke, and the rest

6、were nonsmokers.Scientists compared their genes and found that more than 7, 000 genes of smokers had changeda number that is onethird of known human genes.According to NBC News, both heart disease and cancer are caused by genetic changes.Some people may have had the changes when they were born, but

7、most people get them in their daytoday lives while doing things like smoking.When you stop smoking, a lot of these genes will return to normal within five years.This means your body is trying to heal (治愈) itself of the harmful effects of smoking.But the changes in some of the genes stay for longer.T

8、hey can stay for as long as 30 years.Its almost like leaving a footprint on wet cement (水泥) it will always be there, even when youve walked away and when the cement becomes dry.Although the study results may make people unhappy, there is a bright side:the findings could help scientists invent medici

9、ne to treat genetic damage caused by smoking or find ways to tell which people have heart disease or cancer risks.15The function of Paragraph 1 is to_Agive an exampleBarouse readers interestCmake an argumentDgive the main idea of the passage16Most genetic changes happen because of_Apeoples condition

10、 at birthBenvironmental pollutionCpeoples bad living habitsDheart disease and cancer17The underlined word “it” in Paragraph 4 refers to_Athe cementBthe footprintCthe harmful effects Dthe genetic change18Which of the following statements is true?AThe findings are the fruit of more than three years re

11、search.BThe findings have prevented more people from starting smoking.CThe findings offer evidence that a damaged gene can heal itself.DThe findings help to find cures for genetic damage caused by smoking.答案与解析这是一篇说明文。研究发现即使已经戒烟,它对基因造成的伤害还会保留很长的时间,基因变化会使人患心脏病和癌症。15B推理判断题。由第一段“New research has found

12、that even if you give up smoking, the damage it has done to your genes (基因) will stay there for a much longer time.”可知,新的研究发现,即使你戒烟,它对你的基因造成的损害也会在身体里停留更长的时间。以及下文通过实验说明这一问题的和具体的影响,所以第一段点明了短文的主题,同时第1段的作用也是引起读者的兴趣。故B选项正确。16C细节理解题。由第三段“Some people may have had the changes when they were born, but most p

13、eople get them in their daytoday lives while doing things like smoking.”可知,有些人可能在出生时基因就已经发生了变化,但大多数人的基因变化是日常生活中如吸烟所导致的。所以大多数人的基因变化是日常生活中不良的生活习惯导致的。故C选项正确。17B词义猜测题。由第四段“Its almost like leaving a footprint on wet cement (水泥) it will always be there, even when youve walked away and when the cement beco

14、mes dry.”可知,这几乎就像在湿水泥上留下一个脚印,即使当你走了,当水泥变干的时候,它会一直在那里。所以第4段中带下划线的“it”一词是指“足迹”。故B选项正确。18D细节理解题。由最后段“the findings could help scientists invent medicine to treat genetic damage caused by smoking or find ways to tell which people have heart disease or cancer risks.”可知,这项发现可以帮助科学家发明药物来治疗吸烟造成的基因损伤,或者找到方法来判

15、断哪些人患有心脏病或癌症。所以D选项“这些发现有助于找到治疗吸烟引起的基因损伤的方法”是正确的。故D选项正确。BJuly 20, 1969 is a day that will forever go down in the history books as a day that changed the world forever. That was the day when American astronaut and explorer Neil Armstrong was the first person to set foot on the moon.The moon is located

16、 almost 240,000 miles from the Earth. Armstrong and his crew, which included fellow astronauts Michael Collins and Edwin “Buzz” Aldrin, began their journey into space on the Apollo 11 Lunar Module(登月舱) on July 16, 1969. Armstrong was the commander of the mission(任务) and he was the one who piloted th

17、e aircraft to the surface of the moon. At almost 11 pm. on July 20, 1969, Armstrong exited the craft and set foot on the moon, saying the now famous words, “Thats one small step for a man, one giant_leap for mankind.” Aldrin later exited the Apollo 11 Lunar Module as he and Armstrong collected sampl

18、es(样品) from the moon that they could bring back to the Earth with them and study. Also, they took photographs of the moon and its surroundings as well as their footprints on the moon. Michael Collins, the third member of the crew, remained in the command module during this time.The mission began its

19、 return from the moon on July 24, 1969, four days after its historic landing. The Apollo 11 returned, landing just west of Hawaii in the Pacific Ocean. The threemember crew was kept away from others for three weeks just to be sure they were not carrying any unknown diseases or illnesses. After all,

20、it was the first time the moon had been explored, so nobody really knew what to expect. Following that, they were treated as heroes.19. What do we know about the mission?A. It ended on July 16, 1969.B. Michael Collins piloted the craft.C. Three astronauts were in the craft.D. Edwin Aldrin was the co

21、mmander.20. What does the underlined part “giant leap” refer to?A. The first time man has landed on the moon.B. Three members successful cooperation.C. Mankinds first time to know the unknown.D. The shortening distance between the moon and the Earth.21. What did Michael Collins do as the others were

22、 collecting samples?A. He studied the samples.B. He also collected samples.C. He took some photographs.D. He stayed in the command module.22. Why were the astronauts kept away from others after their return?A. Because they had become ill.B. Because they needed to take a good rest.C. Because they car

23、ried unknown diseases on them.D. Because they might have brought back hidden dangers.答案与解析本文为说明文,题材为社会文化类。1969年7月20日,阿姆斯特朗将左脚小心翼翼地踏上了月球表面,这是人类第一次踏上月球。19C细节理解题。根据第二段的Armstrong and his crew,which included fellow astronauts Michael Collins and Edwin “Buzz” Aldrin,began their journey into space可知,飞船里面有三

24、位宇航员。20A词义猜测题。根据语境及第一段末句可知,当阿姆斯特朗踏上月球时,说道:“对一个人来说,这是小小的一步;但对人类来说,这是一个巨大的飞跃。”故此处指代人类首次登上月球这一历史性的时刻。21D细节理解题。根据第三段的Michael Collins,the third member of the crew,remained in the command module during this time可知应选D项。22D推理判断题。根据第四段的.to be sure they were not carrying any unknown diseases or illnesses可知,他们

25、返回地球后被隔离三个星期是为确保他们身上没有携带一些隐藏的威胁。.七选五Step out of Your Isolation(孤立) ZoneMany teensmyself includedhave become ridiculously selfcentered,most without even realizing it._23_ We have created our own that suits us better.Sure,we know the names of the hottest celebrities(名人) and the newest trends,but those

26、 around us and issues that matter are foreign to us.In twenty years what clothes you wear or which iPhones you own wont matter.What will matter is the people in your life._24_ They only focus on themselves.They live on Facebook and Twitter,complaining to the world about how bored they are or how muc

27、h homework they have instead of interacting(互动) with their siblings(兄弟姐妹)When teens have a problem,they surf online instead of parents or siblingsreal people who can give real advice.Teens often ignore issues around themthe homeless man asking for money,the girl at school who hides in the shadows an

28、d is afraid that someone might notice her bruises(擦伤)_25_So I promise to stop caring just for myself and began to make changes.I started small,smiling and talking to my siblings and others more,helping my parents with housework,sitting next to a lonely looking student on the busand the change grew f

29、rom there.Ive begun to interact with the world,and Ive never been happier.Finding time for others is hard,but you just need to do it.Skip a few parties or do your homework later while your siblings are playing._26_ If your soup kitchen(流动厨房) needs donations,collect canned goods with kids at your sch

30、ool.When your museum needs volunteers,give time.It will be worth it,I promise.Dive into the world around you,starting with your family._27_ATake the opportunities that come your way.BStep out of your isolation zone and enter the real world.CTeens take care of others rather than themselves.DWeve been

31、 away from the real world.EThey seldom interact with their siblings at home.FToo many turn blind eyes to others,problems.GTeens are separating themselves from the real world.答案与解析本文主要讲了现在越来越多的青少年正在远离真实的世界,把自己封闭在一个孤立区域,作者呼吁走出你的孤立区域,进入真实的世界。23D语义理解题。由“Many teensmyself includedhave become ridiculously

32、selfcentered,most without even realizing it.和 We have created our own that suits us better.”可知我们正在远离真实的世界,选D。24G语义理解题。由“They only focus on themselves. They live on Facebook and Twitter, complaining to the world about how bored they are or how much homework they have instead of interacting (互动) with

33、their siblings (兄弟姐妹)When teens have a problem, they go online instead of parents or siblingsreal people who can give real advice”可知, 青少年正在让自己从真实的世界中分离,选G。25F语义理解题。由“Teens often ignore issues around themthe homeless man asking for money,the girl at school who hides in the shadows and is afraid that

34、someone might notice her bruises(擦伤)”可知太多人对其他人的问题视而不见,选F。26A语义理解题。由“Skip a few parties or do your homework later while your siblings are playing.和If your soup kitchen(流动厨房) needs donations,collect canned goods with kids at your school.When your museum needs volunteers,give time.It will be worth it,I

35、 promise.”可知抓住你身边的机会,选A。27B语义理解题。由“Dive into the world around you,starting with your family.”可知走出你的孤立区域,进入真实的世界,选B。.短文改错Im a fat girl. Its said that if a girl was fat, she has no chance to look beautifully. I used to think so much. I didnt even feel like trying different hairstyles, just wear my hai

36、r very short. One day when I was in library, I read a book that showed the important of being grateful. I started to be grateful for all that we had. Gradually many change happened. And I started to take a positive attitude for life. Now I still look fat, so Im no longer as sad as before. I believe

37、a fat but happy girl can also be attractive.答案Im a fat girl. Its said that if a girl fat, she has no chance to look . I used to think so . I didnt even feel like trying different hairstyles, just my hair very short. One day when I was in library, I read a book that showed the of being grateful. I started to be grateful for all that had. Gradually many happened. And I started to take a positive attitude life. Now I still look fat, Im no longer as sad as before. I believe a fat but happy girl can also be attractive.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1