ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:80.48KB ,
资源ID:421574      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-421574-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT 4 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT 4 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx

1、Unit4PygmalionSectionWarmingUp,Pre-reading,Reading&Comprehending课后篇巩固探究一、写作词汇检测A.根据每一组的提示词,完成或者翻译句子。1.plot(1)Steve was engaged in some kind of against her.(2)他概述了歌剧的情节。答案(1)plot(2)He roughly outlined the plot of the opera.2.uncomfortable(1)Are you in the presence of so many women?(2)这把椅子很硬,非常不舒服。答案(

2、1)comfortable(2)This chair is hard and very uncomfortable.3.mistaken(1)Waiter!I think youve made a over the bill.(2)如果我没弄错,林老师是你弟弟吧!答案(1)mistake(2)If Im not mistaken,Mr Lin is your younger brother!4.remark(1)Kate that it was amazing how much her kids knew about science.(2)孩子们无礼地评论那个老太太。答案(1)remarked

3、(2)The children made rude remarks about the old woman.5.adaptation(1) himself to the new conditions took up about half a year.(2)她迅速适应环境的能力令人敬佩。答案(1)Adapting(2)Her quick adaptation to the new environment is admirable.6.brilliant(1)Her little brother passed his exam .(2)作为一名市长,他成就不凡。答案(1)brilliantly(

4、2)He had a brilliant achievement as a mayor.B.根据图画内容及所给词语造句。7.(thief,wallet)答案On the bus,the thief is stoling a mans wallet.8.(hesitate,go home)答案The man is hesitating about how to go home.9.(whistle,fan)答案The football fan is whistling happily.二、阅读词汇检测阅读下列句子,写出黑体词的含义。1.Amanda carefully examined the

5、photos and the captions.答案文字说明2.I think you will make an excellent ambassador in the future.答案大使3.He did not believe that such relics were authentic.答案真实的4.The status of a doctor is very high in this community.答案地位5.The servant was dismissed for being rude to her superiors.答案上级三、用所给短语的适当形式填空condemn

6、sb to .to ones amazementpass oneself off asbe classified asremark onmake ones acquaintance withmake a quick adaptation tohesitate for a moment1.We the new environment after we got to the island.答案made a quick adaptation to2.Though she ,she finally went in and asked to try on a dress that was expensi

7、ve.答案hesitated for a moment3.The judges the high standard of the game.答案remarked on4.He a policeman and fined the driver 1,000 yuan.答案passed himself off as5.It was in New York that I first Professor Smith.答案made my acquaintance with6.This accident a major one.答案was classified as7.His character an ac

8、tor and he was fortunate enough to meet a famous director.答案condemned him to8.,he was able to recite the whole poem from memory.答案To our amazement四、阅读理解George Bernard Shaw was an Irish playwright(剧作家) who was born in 1856,and died in 1950.Although he wrote music as well,he most enjoyed writing plays

9、,with the purpose of explaining a social message,and making it more memorable with the use of comedy while doing so.Some of his plays direct peoples attention to the problem of education,religion and government,however,one topic he often considered was the exploitation(剥削) of the working class.As a

10、socialist,he played a role in the Fabian Society,which was a British socialist movement,writing brochures and leaflets for them.He even married a fellow member of the Society,called Charlotte Payne-Townshend.He was a wonderful speaker,and gave speeches on equal rights in politics for men and women,h

11、ow to live healthy lifestyles,and condemning the attitudes of the rich towards the poor.This socialist attitude of Bernard Shaw influenced many of his writings,including Pygmalion,which has become a classic.The play was first shown in 1913 in Vienna,with Shaw himself as the director.Shaw chose Mrs P

12、atricia Campbell to play the role of Eliza,although many thought that she was too old for the role at the age of 49.Shaw claimed that he had written the role with her in mind,and only she would play Eliza.Higgins was played by Sir Herbert Tree.It has now become more popular,due to the 1964 musical M

13、yFairLady,which is based on Pygmalion.1.George Bernard Shaw wrote plays to .A.entertain the audienceB.make his works memorableC.make the Fabian Society knownD.express his view on social problems答案D解析细节理解题。由第一段“.hemostenjoyedwritingplays,withthepurposeofexplainingasocialmessage.”可知,萧伯纳创作戏剧的目的是解释社会信息,

14、即表达对社会问题的看法或观点。2.We can infer from Paragraph 2 that Bernard Shaw .A.had pity on the poorB.was head of the Fabian SocietyC.didnt care much about the working classD.preferred to be a public speaker than a writer答案A解析推理判断题。由第二段“.andcondemningtheattitudesoftherichtowardsthepoor.”可推知,萧伯纳对穷人怀有同情心。3.Why di

15、d Bernard Shaw choose Mrs Patricia Campbell to play the role of Eliza?A.Only she was suitable for the role.B.She was at the right age for the role.C.He had designed the role especially for her.D.She helped Bernard Shaw with his writing.答案C解析细节理解题。由最后一段“Shawclaimedthathehadwrittentherolewithherinmind

16、.”可知,萧伯纳之所以选择MrsPatriciaCampbell饰演戏剧的女主角是因为当时他创作戏剧时已经想到让她出演主角了。五、七选五阅读理解(2020浙江)I experienced years of loneliness as a child.1 His friends teased him about babysitting his sister and his interests were far different from mine.With no other kids of my age in the neighborhood,I had to spend hours by m

17、yself.A bright spot for me turned out to be reading.My love of the written word began early as my mother read to me every evening.2 I started reading books on my own before age 5 and my mother took me to the public library once a week to borrow several books.I quickly graduated from typical children

18、s books to ones with fewer pictures and longer chapters.Reading opened new worlds to me.3My mother also encouraged me to make what I wanted.I tried making toy cars with cardboard boxes and constructing buildings from leftover cardboard and bits of wood my father gave me.When my mother saw my creatio

19、ns,she told me how creative my designs were.4 I learned a lot about how to extend the life of objects and transform them into something new and useful.It was a trait(特点) others found helpful,and I soon had friends who wanted to make things with me.5 My parents made it a point for their two kids to s

20、pend time outside,no matter the weather or season.My brother,of course,raced off to be with his friends,while I had plenty to do myself.There was making leaf houses in autumn,ice skating in winter,and so much more.Theyre all memories I treasure today.A.I wasnt alone any longer.B.I enjoyed reading st

21、ories aloud.C.I was invited to play with another kid.D.I loved the colorful photographs in the books.E.Another habit I formed early was being outdoors.F.Thus,I began my lifelong interest in making things.G.My older brother couldnt be bothered to play with me.答案15 GDAFE六、短文改错My uncle attended a confe

22、rence last Friday.After the conference,he went to a restaurant for a lunch.But when it was time to pay the bill,his purse was nowhere be found.He remembered take it when he left the hotel.He thought someone should have stolen it.Just then,a woman in her early twenty came up and paid the bill for him

23、self.My uncle was very grateful.They talked for a while and he finally realized what the young woman was.About ten years before,my uncle helped collected some money to help the daughter of a poor man.But the young woman was the daughter.答案第二句:去掉for之后的a第三句:在be之前加to第四句:taketaking第五句:shouldmust第六句:twentytwenties;himselfhim第八句:whatwho第九句:beforeago;collectedcollect第十句:ButAnd

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1