ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:45.95KB ,
资源ID:421573      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-421573-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT 3 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT 3 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx

1、Unit3InventorsandinventionsSectionGrammar课后篇巩固探究一、变式训练1.The murderer was brought in,and his hands were tied behind his back.The murderer was brought in his hands behind his back.答案with;tied2.Because fallen leaves are buried in the earth every year,the soil becomes richer and richer.in the earth ever

2、y year,the soil becomes richer and richer.答案With fallen leaves buried3.I have read plenty of books and they are written by Mo Yan.I have read plenty of books Mo Yan.答案written by4.When he was holding up the Olympic torch in his hand,he felt excited.the Olympic torch in his hand,he felt excited.答案Hold

3、ing up5.She asked if there is anything that had been planned for the weekend.She asked if there is anything for the weekend.答案planned二、完成句子1.After so much failure he (变得泄气了).答案became discouraged2.(形势令人振奋),and everyone feels proud.答案The situation is encouraging3.He didnt notice (他的钱包被偷了).答案his wallet

4、 stolen4.It was found that her blood (含有毒素).答案contained poison5.She usually works in her study (锁着门).答案with the door locked三、单句改错1.Yesterday he had his watch fix at the watch-makers.答案fixfixed2.The hall was found thoroughly cleaned and everything being arranged in good order.答案去掉being3.The bridge bu

5、ild there will be one of the longest in China.答案buildbuilt4.His response to the question was quite disappointing.I felt disappointing at his response.答案第二个disappointingdisappointed5.My elder brother had his wallet stole on a train last week.答案stolestolen6.We must get the work fulfill by the end of t

6、his week.答案fulfillfulfilled7.He had his leg broke in the match last month.答案brokebroken8.The girl being invited to the party was my classmate.答案去掉being9.The package mark with name and date is your sisters.答案markmarked10.English widely being used all over the world is my favorite subject.答案去掉being四、阅

7、读理解AA recent study,while showing a generally positive attitude toward science,also suggests a widespread worry that it may be “running out of control”.This idea is dangerous.Science can be a force for evil as well as for good.Its applications can be channeled either way,depending on our decisions.Th

8、e decisions we make,personally or collectively,will determine the outcomes of science.But here is a real danger.Science is advancing so fast and is so strongly influenced by businesses that we are likely to believe whatever decisions we come to will make little difference.And,rather than fighting fo

9、r the best possible policies,we may step back and do nothing.Some people go even further.They say that despite the moral and legal objections,whatever is scientifically possible will be donesomewhere,sometime.They believe that science will get out of control in the end.This belief is dangerous too,b

10、ecause it fuels a sense of hopelessness and discourages them from making efforts to build a safer world.In our interconnected world,the lack of agreement in and out of the world of science can lead to the failure to control the use of science.Without a common understanding,the challenges of “control

11、ling” science in this century will be really tough.Take human cloning for example.Despite the general agreement among scientists on its possible huge impact(影响) on traditional moral values,some countries still go ahead with the research and development of its related techniques.The outcomes are hard

12、 to predict.Therefore,discussions on how science is applied should be extended far beyond scientific societies.Only through the united efforts of people with hope,can we be fully safe against the misuse of science and can science best serve mankind in the future.1.What can we conclude from the recen

13、t study?A.People think highly of science.B.People hold mixed opinions about science.C.Science is getting dangerously out of control.D.Science is used for both good and bad purposes.答案B解析细节理解题。根据文章第一段第一句可知人们对科学的态度喜忧参半,故答案为B项。2.According to the passage,what will happen if we hold that science is getti

14、ng beyond control?A.The development of science will hopelessly slow down.B.Businesses will have even greater influence on science.C.The public will lose faith in bringing about a bright future.D.People will work more actively to put science under control.答案C解析细节理解题。根据第三段最后一句可知,如果科学失控,公众就会对建设光明的未来失去信

15、心,故答案为C项。3.The discussion should reach beyond scientific societies because .A.scientists have failed to predict the outcomes B.the ties between different areas need strengthening C.united efforts are necessary for the development of science D.people need to work together to prevent the bad use of sc

16、ience答案D解析细节理解题。根据文章最后一段最后一句可知答案为D项。4.What is the main idea of the passage?A.Science and its applications bring us many dangers.B.The development of science mostly lies in peoples attitudes.C.Mankind can largely take control of science with their efforts.D.The future of science will be influenced by

17、 the dangerous ideas.答案B解析主旨大意题。根据文章第一、二段,尤其是第二段中“Sciencecanbeaforceforevilaswellasforgood.Itsapplicationscanbechanneledeitherway,dependingonourdecisions.”可知本文的中心是科学的发展在很大程度上取决于人们的态度,故答案为B项。BThe Netherlands on Monday launched its first-ever “intelligent bicycle”,fitted with a set of electronic devic

18、es to help bring down the high accident rate among elderly cyclists in this country.The intelligent bicycle runs on electricity.Its seat shakes when other cyclists approach from behind,while the handlebars do the same when obstacles appear ahead to inform cyclists to pay attention to the danger.It a

19、lso has a cradle(置物架)in which a computer can be inserted,to wirelessly connect and “talk” to the bicycle through a particular application.The computer also flashes a bright signal if there is an approaching obstacle in the bicycles path,like a tree,or if another cyclist comes up from behind intendin

20、g to pass.A commercial-available bicycle is expected to be on the market in the next two years and should sell for between 1,700 euros to 3,200 euros per bicycle.It weighs about 55 pounds but researchers are working on making the on-board systems smaller.“Accidents often happen when cyclists look be

21、hind them or get a fright when they are passed at high speed,”said Maurice Kwakkernaat,one of the scientists involved in the project,“The on-board system technology has already been at work in the automotive industry.”“More and more elderly people are using a bicycle,not only for short distances,but

22、 also for longer distances,”Dutch Environment Minister Melanie Schultz van Haegen said.“This type of bicycle is truly needed in the Netherlands because it will help us bring down the number of elderly people who are injured every year and allow them to continue enjoying cycling,” she said.5.What doe

23、s the text mainly talk about?A.The newly-invented bicycle can warn of danger.B.The intelligent computer runs on electricity.C.More elderly people enjoy electronic devices.D.The means of transportation in the Netherlands.答案A解析主旨大意题。根据第一段内容“TheNetherlandsonMondaylaunched.inthiscountry.”可知,荷兰在星期一推出了首辆“

24、智能自行车”,这种自行车配备了一套电子设备,用来帮助降低该国骑自行车的老年人的高事故发生率。故选A项。6.When a car appears ahead,the intelligent bicycle will .A.stop by itselfB.make a noiseC.warn its cyclistD.change its color答案C解析细节理解题。根据第二段第二句可知,当前方出现障碍物时,自行车把手会摇晃,提醒骑行者注意危险。故选C项。7.What do you know about the intelligent bicycle?A.It uses gas as the

25、fuel.B.It is widely used now.C.It will be lighter in weight.D.It will be free for everyone.答案C解析细节理解题。根据第三段最后一句可知,研究人员正致力于使车载系统变得更小。由此可知,这款自行车以后会更轻。故选C项。8.More and more elderly people in the Netherlands .A.try to invent intelligent bicyclesB.enjoy themselves by cyclingC.drive cars for longer distanc

26、esD.devote themselves to computers答案B解析细节理解题。根据最后一段中的“Moreandmoreelderly.forlongerdistances”以及“Thistypeofbicycle.allowthemtocontinueenjoyingcycling.”可知,越来越多的荷兰老年人享受骑车带来的快乐。故选B项。五、七选五阅读理解Applying for college in the United States from another country can be exciting and challenging.1.But it is not dif

27、ficult if you follow the procedures carefully.There are more applicants than those the colleges in the United States can accept in any year.2.The key to successful admission is in careful planning and completing the required steps on time.Keep in mind the following advice during your college plannin

28、g.3What kind of person are you?What are your interests?Why do you think studying in another country will be good for you?What if studying in another country makes you feel anxious?.Start planning ahead of time4.Identify the things that are the most important to you.Make a list of those characteristi

29、cs to help you compare the colleges that interest you.Talk with students in your country who have studied in the US.Plan your college budget.5.Be sure that your information is current and correct.A.Talk about your family situationsB.Consider your own characteristicsC.Be realistic about how you will

30、pay for your educationD.The process may be different from the one in your countryE.Plan about two years before you wish to start studying in the USF.Follow the advice above,you will make it to an ideal college in the USG.So college admission can be competitive,especially for applicants from outside

31、the US答案15 DGBEC六、语篇填空Colorful fruit and vegetables are helpful to our health.Their 1.(nature) colors help protect our bodies from disease.Think about the colors of fruit and vegetablesthe red of tomatoes,the orange of carrots,the green of apples and the purple of grapes.You can enjoy 2.(eat) fruit

32、and vegetables of all colorsgreen,yellow,blue,purple and white.Each color 3.(be) important to our health.These colors work together to protect 4.(we) bodies.Scientists have studied them and discovered 5. good of colorful fruit and vegetables.The list below shows some benefits of some colors in fruit

33、 and vegetables:Red gives us a healthy heart.It can 6.(possible) reduce heart disease.Red helps improve our memory.Yellow is good 7. our eyes.White can reduce cholesterol(胆固醇).Green is helpful to eyes.It also gives us strong bones and 8.(tooth).Blue helps us keep a good memory as we grow old.It also

34、 helps fight heart disease.So,9. you are buying or eating fruit and vegetables,remember 10.(try) different colors of them.答案1.natural2.eating3.is4.our5.the6.possibly7.for8.teeth9.when/while/if10.to try七、选词创境运用下列词汇,自己创设一个语境,形成一个小语段。call up,now and then,set about,seize,file,merry,caution,abrupt,distin

35、guish,product参考范文Im a sale manager in a company.Recently,a boss called me upnowandthen,asking about our products.I answered him with caution,thinking I would seize the opportunity to get the business done.Early this morning,he texted me abruptly to say that he would come to our company.I was happy,and setabout cleaning the room merrily.After that,I took out some files and laid some samples on the shelf.I think he is good at distinguishing the products.Now,Im seated in the armchair,waiting for him.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1