1、一、小题练习1、 (listen) to that piece of music always makes her feel happy.2、As the smallest child of his family,Alex is always longing for the time_he should be able to be independent.3、So long as you stick to it, the moment will definitely come _ you can have your dream come true.4、Fear is the concern o
2、ver events _ might happen in the future.5、Ive never performed such a task _ youve asked me to do.6、Many westerners _ come to China cook much less than in their own countries once they realize how cheap it can be to eat out.7、In the dark street,there wasnt a single person _ whom she could turn for he
3、lp.8、Creating an atmosphere in_employees feel part of a team is a big challenge.9、Look at everything as if it were new. Look at all _ you own as if you just bought or received them today. Dont take what you have for granted.10、Mencius was a thinker teachings were very similar to those of Confucius.二
4、、阅读理解 I love charity (慈善) shops and so do lots of other people in Britain because you find quite a few of them on every high street. The charity shop is a British institution, selling everything from clothes to electric goods, all at very good prices. You can get things you wont find in the shops an
5、ymore. The thing I like best about them is that your money is going to a good cause and not into the pockets of profit-driven companies, and you are not damaging the planet, but finding a new home for unwanted goods. The first charity shop was opened in 1947 by Oxfam. The famous charitys appeal to a
6、id postwar Greece had been so successful that it had been flooded with donations (捐赠物). They decided to set up a shop to sell some of these donations to raise money for that appeal. Now there are over 7,000 charity shops in the UK. My favourite charity shop in my hometown is the Red Cross shop, wher
7、e I always find childrens books, all 10 or 20 pence each. Most of the people working in the charity shops are volunteers, although there is often a manager who gets paid. Over 90% of the goods in the charity shops are donated by the public. Every morning you see bags of unwanted items outside the fr
8、ont of shops, though they dont encourage this. They would rather ask people to bring things in when the shop is open. The shops have very low running costs: all profits go to charity work. Charity shops raise more than 110 million a year, funding (资助) medical research, overseas aid, supporting sick
9、and poor children, homeless and disabled people, and much more. What better place to spend your money? You get something special for a very good price and a good moral sense. You provide funds to a good cause and tread lightly on the environment.1.The author loves the charity shop mainly because of
10、_.A.its convenient locationB.its great variety of goodsC.its spirit of goodwillD.its nice shopping environment2.The first charity shop in the UK was set up to _.A.sell cheap productsB.deal with unwanted thingsC.raise money for patientsD.help a foreign country3.Which of the following is TRUE about ch
11、arity shops?A.The operating costs are very low.B.The staff are usually well paid.C.90% of the donations are second-hand.D.They are open twenty-four hours a day.4.Which of the following may be the best title for the passage?A.What to Buy in a Charity ShopsB.Charity Shop: Its Origin & DevelopmentC.Cha
12、rity Shop: Where You Buy to DonateD.The Publics Concern about Charity Shops三、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Before there was the written word, there was the language of dance. Dance expresses love and hate, joy and sorrow, life and death, and everything else in between._ We dance from Flor
13、ida to Alaska, from north to south and sea to sea. We dance at weddings, birthdays, office parties and just to fill the time.I adore dancing, says Lester Bridges, the owner of a dance studio in Iowa. I cant imagine doing anything else with my life. Bridges runs dance classes for all ages. Teaching d
14、ance is wonderful. _ Its great to watch them. For many of them, its a way of meeting people and having a social life._ I can tell you about one young couple, says Bridges. Theyre learning to do traditional dances. They arrive at the class in low spirits and they leave with a smile. _So, do we dance
15、in order to make ourselves feel better, calmer and healthier? Andrea Hillier says, Dance, like the pattern of a beating heart, is life. Even after all these years, I want to get better and better. _ I find it hard to stop! Dancing reminds me Im alive.A. So why do we dance?B. Dance in the U.S. is eve
16、rywhere.C. My older students say it makes them feel young.D. If you like dancing outdoors, come to America.E. Dancing seems to change their feelings completely.F. I keep practicing even when Im extremely tired.G. They stayed up all night long singing and dancing. 答案以及解析一、小题练习1答案及解析:答案:Listening解析: 2
17、答案及解析:答案:when解析:句意:作为家里最小的孩子,亚历克斯一直渴望他能够独立的时候。先行词为时间名词the time,定语从句中不缺少主语、宾语或表语,所以选择关系副词when。 3答案及解析:答案:when解析:句意:只要你坚持,你能实现自己梦想的那一刻肯定会到来的。根据句意可知,定语从句修饰先行词the moment,且关系词在非限制性定语从句中作时间状语,故用when引导。 4答案及解析:答案:that/which解析:定语从句修饰先行词events,且关系词在定语从句中作主语,故用that或which引导。 5答案及解析:答案:as解析:句意:我从来没有做过你让我做的这种工作。
18、定语从句修饰先行词a task,且关系词在定语从句中作动词do的宾语,因为先行词前有such修饰,故定语从句用as引导。 6答案及解析:答案:who/that解析:分析句子可知, _ come to China作定语修饰westerners,为限制性定语从句。从句中缺主语,指代人,用who或that都可以。 7答案及解析:答案:to解析:定语从句中使用了固定短语turn to sb. for help,意为向某人求助”。根据固定短语的搭配可知应用介词to。 8答案及解析:答案:which解析:考査定语从句。句意:创造一种使员工感到自己是团队一部分的氛围是一大挑战。先行词为an atmosphe
19、re,在从句中作地点状语,此处in which相当于where。作介词宾语不可用that。 9答案及解析:答案:that解析: _ you own是定语从句修饰不定代词all,空格处在定语从句中作宾语,故用that。 10答案及解析:答案:whose解析:略 二、阅读理解答案:1.C; 2.D; 3.A; 4.C解析:1.推理判断题。由第一段第四句“The thing I like best about them is that your money is going to a good cause.(“我”最喜欢慈善商店的一点是你的钱用于有用的事业)”可推断出C项为正确答案。goodwill
20、意为“好意”。2.事实细节题。由第二段第二、三两句 “The famous charitys appeal to aid postwar Greece had been so successful.”可知第一个慈善商店的建立是为了筹钱援助战后的希腊。而从文章的第一段可知作者是英国人。因此D项正确。C 项中的patients未提。3.事实细节题。由第四段第一句“The shops have very low running costs.” 可知A 项正确。“running”相当于operating,意为“运营”。由第三段第一句中volunteer(志愿者)可知B项不正确。由第三段第二句可知慈善商
21、店中90%以上的商品为公众捐赠,但并不能推出是“二手货”,故C项不正确。D项未提。4.主旨大意题。本文的最后两句为主题句。由“ a good moral sense (好的道德感)”和 “ You provide funds to a good cause(你为一项有意义的事业提供资金)”可知C项为最好题目。Charity Shop: Where You Buy to Donate (慈善商店个买东西就相当于捐款的地方)。 三、七选五答案:BCAEF解析:1.根据下文的We dance from Florida to Alaska, from north to south and sea to
22、 sea. We dance at weddings,birthdays,office parties and just to fill the time.可知,B选项在美国,跳舞无处不在。切题,故选B项。2.根据上文舞蹈课为各个年龄段的人架起了桥梁,并且教跳舞是非常棒的。及下文Its great to watch them.可知是在谈论学员们,再根据本段最后一句可知此段主要介绍了跳舞对学员们的好处,故选C项.3.根据下文I can tell you about one young couple可知,下文是通过举例介绍人们跳舞的原因,故选A项.4.根据上文的They arrive at the class in low spirits and they leave with a smile.可知,他们情绪低落地来到班里,带着微笑离开。该空承接上文,E选项看起来舞蹈完全改变了他们的心情。切题,故选E项。5.根据下文的I find it hard to stop!可知,作者发现很难停止跳舞。该空引出下文,F选项我一直练习,即使当我特别累的时候。切题,故选F项.
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有