ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:3 ,大小:64KB ,
资源ID:419862      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-419862-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2022春八年级英语下册 Module 8 Time off拓展阅读(新版)外研版.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2022春八年级英语下册 Module 8 Time off拓展阅读(新版)外研版.doc

1、阅读文章For Schultz, a 77yearold man, this is a chance of a lifetime. Schultz is part of a group of around 50 Germans who are on a bus journey along the ancient (古老的) Silk Road. Speaking of his journey, he says: “I have been deeply interested in the Silk Road since I was a child, but now I finally have

2、a chance to experience it. ”The twomonth bus journey will take the group through Germany, Russia, and other 4 European countries. They will then enter China from the countrys western part. It will be an unforgettable memory for them. Nearly half of the 13,000kilometer trip will be inside China. From

3、 Xinjiang in the west to Shanghai in the east, the German visitors will see more than 20 Chinese cities. “We have managed the trip of the Silk Road for around 10 years. An increasing number of people, not only from Germanspeaking countries, have been joining us,” says Liu Guoqiang from China Tours.

4、Almost 26 million foreigners traveled to China in 2015, and about 5 million of them were from Europe. Beijing, Xian, Shanghai and the Changjiang River are traditional Chinese travel destinations for European tourists. Speaking of where he wants to go, Schultz says, “Compared with modern cities, the

5、culture in western China attracts(吸引)me more. ”As Shi Xiang, head of the China Tours, says, “Being a new brand to attract foreign visitors, the Silk Road is good for people to know more about China, especially the northwestern part of the country. ” (China Daily)试着做一做1. How will the group of around

6、50 Germans have the tour?A. By car.B. By train. C. By bus.D. By subway. 2. Where will the German group enter China?A. From the western part of China. B. From Beijing. C. From the eastern part of China. D. From Shanghai. 3. According to Liu Guoqiang, how long has China Tours managed the trip?A. For 2

7、6 months.B. For around 10 years. C. For 2 months.D. For about 20 years. 4. Whats the meaning of the word “destinations” in Paragraph 5?A. 标志B. 道路 C. 品牌D. 目的地5. Which is the best title(题目)for this passage?A. Silk Road: A fashionable way to buy silkB. Silk Road: An old brand to attract ChineseC. Silk

8、Road: A new way to learn about ChinaD. Silk Road: A better chance to see modern cities答案1. C点拨:细节理解题。从第一段“Schultz is part of a group of around 50 Germans who are on a bus journey along the ancient Silk Road. ”可知,包括Schultz在内的大约50个德国人沿着古丝绸之路进行了公共汽车之旅。故选C。2. A点拨:细节理解题。从第三段“They will then enter China fr

9、om the countrys western part. ”可知,这些人是从中国西部进入中国的。故选A。3. B点拨:细节理解题。从第四段“We have managed the trip of the Silk Road for around 10 years. ”可知,China Tours经营的丝绸之路之旅有大约10年了。故选B。4. D点拨:词义猜测题。从本句开头“Beijing, Xian, Shanghai and the Changjiang River”知,这些都是旅游者热衷旅游的地方,即旅游目的地。故选D。5. C点拨:标题归纳题。本文说的是很多欧洲人通过古丝绸之路来到中国,从中他们对中国有了很好的了解。即:丝绸之路是了解中国的一个新的方式。故选C。3

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1