ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:9 ,大小:60KB ,
资源ID:419669      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-419669-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019-2020学年高二英语外研版必修5随堂练习:MODULE4 CARNIVAL WORD版含答案 (2).doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019-2020学年高二英语外研版必修5随堂练习:MODULE4 CARNIVAL WORD版含答案 (2).doc

1、 Module4随堂练习1、The custom,_(date) back to six hundred years ago, is still celebrated in many parts of China.2、In order to avoid_(confuse), more policemen came to the stadium to keep order.3、As many people do, you often pretend_(do) work when actually you are just wasting time online.4、More expressway

2、s _(build) in Sichuan soon to promote the local economy.5、Susan comes from a rich family and is well-educated, so she always treats others_(elegant).6、If nothing_(do),the oceans will turn into fish deserts.7、I have bought two ball pens, but neither of them_(write) well.8、The noodles which_(keep) in

3、the kitchen cupboard didnt go bad.9、There will be a huge parade in_(celebrate) of National Day every year.10、We would rather our daughter(stay) at home with us, but it is her choice, and she is not a child any longer.11、Parents hope that their children can be educated in a_(relax) and active atmosph

4、ere.12、Slavery_(abolish) in the U.S. in the 19th century.13、Paul doesnt have to be made(study). He always works hard.14、He said the work_(finish) in half an hour with the help of classmates.15、At present, lots of food, water, tents and medicine(transport ) from all over China and other parts of the

5、world to the earthquake-stricken areas.16、The New Year is a time for celebration for almost everyone of the world. In Britain,people go to pubs and nightclubs to dance the old year away, and to welcome the new one at midnight. In recent yearns, street parties have become more popular. Thousands of p

6、eople gather in squares,main streets or on the river banks to listen to bands playing and to see fireworks displays. For people who stay at home,most are attracted by the special,live New Year shows on TV. They are waiting for the countdown,along with the presenters,from 60 to 1 as the last second o

7、f the old year away and the bells of the New Year are rung. In Scotland, people visit their neighbors and drink, dance on New Years Eve. If youre invited to a Scottish home that night, its important to know what to bring with you: a lump of coal,some shortbread and some whisky. The coal shows warmth

8、, so youre wishing the people you visit will have enough heat in the coming year. The shortbread represents food, so youre hoping that the people will have enough to eat in the new year. Some Scots call whisky “the water of life”, so when you hand over your bottle to your hosts, it means you want th

9、em to have enough to drink over the next 12 months. And theres one more key task you still have to perform if you can. The first person to knock on a neighbors door is supposed to be a tall, dark, and handsome man who will bring good luck to the household. But what if thats not you? Well, dont ring

10、the bell just yet. Wait a while and the right person is sure to turn up soon!1.What is the best title for this passage?A.Seeing the old year off in Britain.B.Celebrations of a Scottish New Year.C.Visiting Scottish homes on New Years Eve.D.Sending good luck in the New Year.2.Why do visitors take thin

11、gs to a Scottish home on New Years Eve?A.To share good food and warmth.B.To help those poor families.C.To send best wishes to the families.D.To show richness and generosity.3.The phrase “the right person” in the last sentence refers to “_.A.the presenter of a special TV showB.a tall, dark and handso

12、me manC.a man with coal, shortbread and whiskyD.your neighbor4.We know from the passage that_.A.British people hate to think of the old year and wish to dance it away quicklyB.street concerts have become more popular on New Years EveC.British people let off fireworks in public places to celebrate th

13、e New YearD.people stay at home doing nothing but wait for the bell of the New Year to ring17、 Nowadays, people in China are increasingly interested in celebrating foreign festivals, especially those western festivals. A survey conducted recently by sina. com showed that among the 18,222 people surv

14、eyed, 63. 90% said celebrating Christmas is just another way of recreation, nothing serious, while 17. 85% surveyed considered the festival as a fashion act, showing they were not out. These two parts clearly indicate the general opinion of the young. 10. 45% of the people involved said the celebrat

15、ion of a religious western festival with so much enthusiasm is absolutely ridiculous pursuit of foreign goodness. Only 7. 80% of the people define Christmas as a kind of festival colonization (殖民). The arising of celebrating foreign festivals clearly has something to do with the advancement of China

16、s economy. In my point of view, Christmas and other festivals celebrated in China have difference from the origin. They have lost their religious background and turned into a big occasion to have fun and enjoy life. Shop owners pockets are filled, the publics hunger for happiness is filled, and that

17、 is enough. Foreign festivals in China are more like carnivals giving people pleasure and enjoyment. The crisis of traditional Chinese festivals that are losing their attraction may be linked to the culture tradition and background of the festivals. Most Chinese festival culture is related more or l

18、ess to real life. The country is based on its people while the people are relied on their food. But the western culture shows much of romance. Some festivals have their religious background while others have much to do with culture and people. At this point, food seems to be too plain. Flowers and c

19、hocolate are more welcomed. Foreign festivals in China today are celebrated for fun. They give people opportunities (机会) to relax and celebrate, to show appreciation and gratefulness. The acceptance of foreign festivals generally depends on the openness of the public, the familiarity with the wester

20、n culture, and most importantly, on peoples economic status.1. From the survey we know that among the people surveyed .A.most think celebrating foreign festivals is ridiculousB.many fear that traditional Chinese festivals will disappear soonC.some think that celebrating foreign festivals is a sign o

21、f foreign goodness chasingD.half think celebrating foreign festivals makes people not go out of fashion2.The writer thinks that foreign festivals celebrated in China .A.have lost their religious backgroundB.are the same as those celebrated in the WestC.can give more fun than traditional Chinese fest

22、ivalsD.may reduce the hunger of public people3.What is the main difference between foreign festivals and traditional Chinese ones?A.Foreign festivals can make Chinese shop owners pockets full quickly.B.The food at foreign festivals is too simple.C.Chinese festivals always have something to do with c

23、ulture.D.Foreign festivals are romantic while traditional Chinese ones are connected with reality.4.Which of the following may NOT be the reason why so many people accept foreign festivals?A.People can relax themselves.B.People can show their thanks to others.C.Foreign festivals have longer historie

24、s than Chinese ones.D.People have known more about the western culture.18、假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一条横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词。2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。As is known to we all, America

25、s national pastime is baseball. It has played in the country since the first settlers arrive. It was a national ball what was liked by many Americans at that time. Although baseball possibly developed from an English game, it is now thought of like an American sport. From the Little League to the Ma

26、jor League, player of all skill levels enjoy testing their power on the “ Field of Dreams”. Famous players, exciting music but the standard stadium food of hot dogs, popcorn and peanuts are popularly among Americans. In a fact, Americans make go to the baseball game a favorite summer outing for many

27、 Americans nowadays. 答案以及解析1答案及解析:答案:dating解析: 2答案及解析:答案:confusion解析: 3答案及解析:答案:to be doing解析: 4答案及解析:答案:will be built解析:考査时态和语态。句意:为了促进当地的经济发展,四川很快将修建更多的高速公路。从该句的时间状语soon可知要用将来时态;并且expressway与build为动宾关系,因此要用被动语态。故该句应用将来时的被动语态,即will be built。 5答案及解析:答案:elegantly解析: 6答案及解析:答案:is done解析: 本题考查时态和语态。句意:

28、如果什么措施都不采取的话,海洋将会变成鱼类的沙漠。在含有时间、条件状语从句的主从复合句中,主句为一般将来时,从句用一般现在时;再根据语境可知此处应用被动语态,故填is done。 7答案及解析:答案:writes解析: 8答案及解析:答案:had been kept解析: 9答案及解析:答案:celebration解析: 10答案及解析:答案: stayed解析: 考查虚拟语气。句意:我们宁愿我们的女儿和我们一起待在家里,但这是她的选择,她已经不再是孩子了。 would rather后面的宾语从句用虚拟语气,如果从句表示与现在、将来事实相反,用一般过去时;如果与过去事实相反,用过去完成时。 1

29、1答案及解析:答案:relaxing解析: 12答案及解析:答案:was abolished解析: 13答案及解析:答案: to study解析: 本题考查被动语态。句意:没有必要强迫保罗学习,他一直是努力学习的。make sb. do sth.是固定结构,用于被动语态时,省略掉的不定式符号to要还原。 14答案及解析:答案:would be finished解析: 15答案及解析:答案: are being transported 16答案及解析:答案:1.B; 2.C; 3.B; 4.C解析:1.标题归纳题。文章主要讲述了英国人庆祝新年的方式,其中拜亲访友也在其中,所以最好的标题是B;而A

30、、C和D只是其中的部分,不能作为文章的标题。2.细节理解题。文章倒数第二段具体描述了新年拜访亲朋好友时要带的东西和含义,每件都代表着拜访者美好的祝愿和祝福, the coal祝愿来年的温暖,the shortbread和whisky代表着饮食富足,因此选C。3.细节现解题。根据文章叙述的事实,这里的the person肯定是第一个敲门的人,也就是上文说的“a tall,dark,and handsome man who will bring good luck to the household。4.推理判断题。根据第二段的叙述可以看出,人们举行街道晚会庆祝新年的活动除了欣赏乐队演奏外,还可以欣

31、赏烟花,由此推断:人们会在公共场合燃放烟花以示庆祝,所以选C。 17答案及解析:答案:1.C; 2.A; 3.D; 4.C解析:1.细节理解题。A项只有10. 45%的人如此认为,most词错误;B项will disappear soon错误:D项只有17. 85%的人这么认为,很明显,half 词错误;依据文章第二段倒数第二句可知C项正确。2.细节理解题。依据文章第三段第三句They have lost their religious background and turned into a big occasion to have fun and enjoy life可知,A项正确;依据第

32、三段中的have difference from the origin可知B项错误;C项文章没有进行比较;D项文章用的是publics hunger for happiness is filled,而非饥饿。3.细节理解题。A项错误,文章第三段提及商家挣到了钱,公众的幸福感得到了满足,而并非外国的节日能够让店主的钱包迅速地鼓起来;B项too simple与原文不符;C项不是区別,两种节日都与文化有关。依据文章第四、五两段知,D项正确,两种节日的区别在于西方的节日浪漫而中国的节日则与实际生活密切相关。4.细节理解题。文章没有提及中国的节日与西方的节日相比谁的历史更悠久,故C项错误。 18答案及解

33、析:答案:As is known to all,Americas national pastime is baseball. It has played in the country since the first settlers . It was a national ball was liked by many Americans at that time. Although baseball possibly developed from an English game, it is now thought of an American sport. From the Little L

34、eague to the Major League, of all skill levels enjoy testing their power on the “ Field of Dreams”. Famous players, exciting music the standard stadium food of hot dogs, popcorn and peanuts are among Americans. In a fact, Americans make to the baseball game a favorite summer outing for many American

35、s nowadays.解析:1.As is known to sb.中to为介词,后面应该用宾格,故把we改为us。2.It指baseball,与play之间是被动关系,故在has后加been。3.since+时间状语从句中,从句用一般过去时,主句用现在完成时。故把arrive改为arrived。4.a national ball后跟定语从句,从句缺主语,故把what改为关系代词that/which。5.句意:虽然棒球可能是从英国发展而来的,但它现在被认为是一项美国的运动。think ofas“把.看作是.”。故把like改为as。6.根据此句中的their可知,主语不是一个人,故把player改为players。7.此处这几样东西为并列关系,故把but改为and。8.此句为系表结构,表语要用形容词,而不用副词。故把popularly改为popular。9.in fact为固定短语,意为“事实上,实际上”。故删除a。10.此句中go作make的宾语,故改为going。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1