ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:72.51KB ,
资源ID:418272      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-418272-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新教材英语北师大版必修第三册练习:UNIT 7 SECTION Ⅳ GRAMMAR WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新教材英语北师大版必修第三册练习:UNIT 7 SECTION Ⅳ GRAMMAR WORD版含解析.docx

1、高考资源网() 您身边的高考专家SectionGrammar一、单句语法填空1.When you get there,you can take you like.2.It worried the woman a bit her hair was turning grey.3.How we understand things has a lot to do with we feel.4.He was fired from the factory.That was he was too lazy.5.To my surprise,the small village is no longer it

2、used to be.6.Her words made me recognise silly mistakes I had made.7.The most important thing is you should put your heart into it.8.It remains to be seen the old couple will enjoy their journey.9.the young man had resigned from the company made us surprised.10.His suggestion was we should have an a

3、ssistant.There is too much work to do.二、完成句子1.你是否将支持我们并不重要。It doesnt matter .2.我不知道这次怎样才能找到方法帮她走出困境。I wonder.3.让她生气的是,她儿子考试又一次不及格。was that her son failed the exam again.4.问题是,这个男孩不想和任何人聊天。The problem is .5.她无法接受这个事实:她的儿子沉迷于电脑游戏。She couldnt accept the fact .三、阅读理解ASince 1904,Ravinia Festival has been

4、 Chicagos “sound of summer”,a place where you can meet up with your friends,have a wonderful time and hear some of the greatest music in the world.Weve got stars on the stage and stars in the sky,and its all within your reach.But theres more to Ravinia than merely the worlds greatest music.For as ma

5、ny people who walk through Ravinias gate each summer,there are just as many ways to enjoy what we call “The Ravinia Experience”.For some,it all starts with a picnic picked up along the way,greeting your friends at your favourite spot on the lawn.RaviniaDiningWhether you want to add a bottle of wine

6、and some cheese to your picnic on the lawn or sit down to a meal,Ravinia has a wide variety of choices and we welcome you to explore them all.RaviniaGiftsThere are two locations for your shopping convenience!Visit our Main Store in the Dining Pavilion.There you will find different CDs,jewelry,games

7、and more.Or fill your more immediate needs at the shop located behind the Martin Theatre.HowtoBuyTicketsOnlineTickets for the season begin to go on sale online on Tuesday April 25.Ravinia Festivals online ticketing makes ordering tickets for your favourite performances easier than ever before.It is

8、available 24 hours a day on the website.Click on the date of your choice to select an event,select your seats and add it to your ticket order.Once you have selected all the events you wish to attend,simply enter your payment information and submit your order.ByPhonePhone sales for the season start o

9、n Monday May 22.Order tickets by phone by calling 847-266-5100.MondayFriday:10:00 am5:00 pmSaturday/Sunday:Closed1.It can be inferred that Ravinia Festival is .A.a yearly music festivalB.a celebration of old folk musicC.a big food party with music performancesD.a traditional holiday with music and f

10、ood2.If you buy tickets online for the festival,you can .A.choose where to sitB.get some discountC.decide the time of any performanceD.change the date of an event after payment3.If you want to experience Ravinia Festival,you can.A.go to Chicago in AprilB.make a call at weekendsC.go to Chicago in the

11、 summerD.visit the website before AprilBThe painter Georgia OKeeffe was born in Wisconsin in 1887 and grew up on her familys farm.At seventeen she decided to be an artist and left the farm for schools in Chicago and New York,but she never lost her contact with the land.Like most painters,OKeeffe pai

12、nted the things that were most important to her,and nearly all her works are simplified portrayals (描绘) of nature.OKeeffe became famous when her paintings were discovered and exhibited in New York by the photographer Alfred Stieglitz,whom she married in 1924.During a visit to New Mexico in 1929,OKee

13、ffe was so moved by the bleak(荒凉的) landscape and broad skies of the western desert that she began to paint its images.Cows skulls and other bleached bones found in the desert figured prominently in her paintings.When her husband died in 1946,she moved to New Mexico permanently and used the horizon l

14、ines of the desert,colourful flowers,rocks,barren hills,and the sky as subjects for her paintings.Although OKeeffe painted her best-known works in the 1920s,1930s and 1940s,she continued to produce tributes to the western desert until her death in 1986.OKeeffe is widely considered to have been a pio

15、neering American modernist painter.While most early modern American artists were strongly influenced by European art,OKeeffes position was more independent.She created her own vision and preferred to view her painting as a private effort.Almost from the beginning,her work was more identifiably(可识别地)

16、 American than other painters in its special treatment of colour,light,space and natural forms.4.Alfred Stieglitz .A.was a film directorB.married OKeeffe in 1924C.died in 1986D.became famous when his paintings were exhibited in New York5.Which of the following is most similar to OKeeffes relationshi

17、p with nature?A.A photographers relationship with a model.B.A writers relationship with a publisher.C.A students relationship with a book.D.A carpenters relationship with a hammer.6.Which of the following is NOT mentioned as an influence on OKeeffes paintings?A.Her life in the countryside.B.Her life

18、 in the West.C.The works of European artists.D.The appearance of the natural landscape.7.The main idea of this passage is that .A.OKeeffe was a different modern American painterB.OKeeffe was the best painter of her generationC.OKeeffe liked to paint what was familiar to herD.OKeeffe used colours and

19、 shapes that are too simple四、七选五阅读理解Are you afraid of failure?However,only by overcoming fear of failure can we achieve success in life.Here are some tips on how to remove fear and focus on success:Understand that at times you make mistakes.1 Before any of us learned how to walk,we crawled(爬行).We go

20、t up,fell down and got up again.We continued the process until we could walk quite well.2 Instead,view it as a stepping stone.Make certain that you learn from failure and then use what you have learned in future situations.Refuse to consider failure a character weakness.Doing so will only prevent yo

21、u from achieving future success.Remember that failure has produced many successes.3 Albert Einsteins teacher told him to quit school and said,“Einstein,you will never achieve anything!” Beethovens music teacher said he was hopeless to become a composer.Henry Fords first two car companies failed.Appr

22、eciate the benefits of failure.Ralph Waldo Emerson said,“All life is an experiment.The more experiments you try,the better you make.” Its hardly possible for someone to achieve success for the first time he tries.4Believe in yourself.Rather than give up when things dont work out,take it as a chance

23、to build perseverance(坚持不懈).Remind yourself how many failures became successful because they wouldnt give up.5A.Dont take failure personally.B.Work hard and try to avoid failure.C.Realise that you are human and humans make mistakes.D.Believe that youve got what it takes to work through the difficult

24、 times.E.Making the same mistake again can lead to the failure in your future work.F.Consider how many people in history had failed before they became successful.G.In other words,your chances of getting things right on the first try are little.五、短文改错Visiting friends is one of the most common thing i

25、n our daily life.Usually,it is politely to call a friend before your visit,so close friends often drop in on each other without calling.Some people like surprise visits from their friends,but some people did not.In the USA,those people dont like surprise visits may tell his friends to call before th

26、ey come.This is acceptable because the most people are very busy.Drop in at a busy time can cause problems for the person visiting and the person visited.Its a good idea to ask a friend if he or she mind your just dropping in without calling.What you arent sure whether your friends welcome surprise

27、visits,call first.答案:一、1.whatever2.that3.what4.because5.what6.what7.that8.whether9.That10.that二、1.whether you will support us or not2.how I can find a way to help her out this time3.What made her angry4.that the boy doesnt want to chat with anyone5.that her son was addicted to computer games三、1.A推理判

28、断题。根据第一段前三句“Since1904,RaviniaFestivalhasbeenChicagossoundofsummer.ButtheresmoretoRaviniathanmerelytheworldsgreatestmusic.”和“ForasmanypeoplewhowalkthroughRaviniasgateeachsummer”可知,RaviniaFestival是一年一度的芝加哥音乐节,让人们欣赏各种美妙的音乐。故A项正确。2.A细节理解题。根据HowtoBuyTicketsOnline部分第二段第一句“Clickonthedateofyourchoicetoselec

29、tanevent,selectyourseatsandaddittoyourticketorder.”可知,通过网络购票,你可以选择座位。故A项正确。3.C细节理解题。根据第一段中的“ForasmanypeoplewhowalkthroughRaviniasgateeachsummer,therearejustasmanywaystoenjoywhatwecallTheRaviniaExperience.”可知,芝加哥音乐节RaviniaFestival每年夏天都举行,如果想去体验RaviniaFestival,可以在夏天去芝加哥。故C项正确。4.B细节理解题。由第二段第一句中的“.AlfredStieglitz,whomshemarriedin1924.”可知B项正确。5.A推理判断题。根据第一段最后一句可知,OKeeffe的作品基本都是自然界的真实写照,可见她与自然的关系是描写者与描写对象的关系。A项与之类似。6.C细节理解题。从最后一段第二句可知,OKeeffe有自己独立的绘画风格,没有受到欧洲画家的作品的影响。7.A主旨大意题。最后一段是整篇文章的主题段,综述了OKeeffe是一位与众不同的美国现代派画家。四、1.C2.A3.F4.G5.D五、Visiting friends is one of the most common - 5 - 版权所有高考资源网

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1