ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:9 ,大小:3.46MB ,
资源ID:417862      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-417862-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019-2020学年高中英语 Unit 5 Meeting your ancestors Section Ⅰ Warming up Pre-reading, Reading and Comprehending练习 新人教版选修8.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019-2020学年高中英语 Unit 5 Meeting your ancestors Section Ⅰ Warming up Pre-reading, Reading and Comprehending练习 新人教版选修8.doc

1、Section Warming up, Prereading, Reading and Comprehending. 用所给词的适当形式填空1.We are working on the_(assume) that everyone invited will turn up.2.We made a careful_(analyse) of the problem.3.A green banana is not_(ripen) so we cant eat it.4.The boy who got lost in the forest had to eat unripe fruits to pr

2、event_(starve).5.As is known to us all, _(accurate) is of great importance in the study of science.6.My sister is 165_(metre) tall with long beautiful hair.7.If your knife isnt_, you need a knife_to_it. (sharp)8.Hes about to commit suicide when hes_(interrupt) by an old man who says his name is Smit

3、h.9.I have been so busy that I havent had time to clear up the place which is so_(mess).10.The town is so beautiful!I just love it.Me too.The character of the town is well_(preserve).答案1.assumption2.analysis3.ripe4.starvation5.accuracy6.centimetres7.sharp;sharpener;sharpen8.interrupted9.messy10.pres

4、erved. 短语选填care about; suffer from; look like; show around; compare.with.; keep out; at most; cut up; regardless of; on the assumption that1.Studies have shown that vegetarians seldom_heart diseases.2.From your appearance, you_more_your mother.3.I will continue to pursue my dream_a lot of failure.4.

5、She is_an apple with a knife.5.We are working_the conference will take place as planned.6.The night was too cold outside, and the poor man tried to_the cold_by closing the door hard.7.The dog owners usually_much_their pets.8.There are ten guests_who will attend this party.9.Having_the program_that o

6、ne, he decided to have the former one carried out.10.Those tourists were being_the Revolutionary Resort.答案1.suffer from2.look;like3.regardless of4.cutting up5.on the assumption that6.keep;out7.care;about8.at mostpared;with10.shown around. 句型转换1.A.We realized that we had lost a chance.B.We_that we ha

7、d lost a chance.2.A.I met him for the first time in a hotel.B._in a hotel_I met him for the first time.3.A.This kind of coth washes easily.B.This kind of cloth is_.答案1.were aware2.It was;that3.easy to wash限时30分钟. 阅读理解AArchaeologists have discovered the ruins of an 800yearold Aztec pyramid in the hea

8、rt of the Mexican capital that could show the ancient city is at least a century older than previously thought.Mexican archaeologists found the ruins, which are about 11 metres high,in the central Tlatelolco area,once a major religious and political centre for the Aztec elite(上层集团).Since the discove

9、ry of another pyramid 15 years ago, historians have thought Tlatelolco was founded by the Aztecs in 1325, the same year as the nearby twin city of Tenochtitlan, the capital of the Aztec empire.The Spanish seized Tenochtitlan in 1521 to found Mexico City, conquering the Aztecs.The pyramid newly disco

10、vered last month as part of an investigation begun in August, could have been built in 1100 or 1200, indicating the Aztecs began to develop their civilization in the mountains of central Mexico earlier than believed.“We have found the stairs of this, much older, pyramid.The (Aztec) time line is goin

11、g to need to be revised,” archaeologist Patricaia Ledesma said at the site on Thursday.Tlatelolco, visited by thousands of tourists for its preHispanic ruins and colonialera Spanish church and convent, is also infamous for the 1968 massacre of leftist students by state security forces there, days be

12、fore Mexico hosted the Olympic Games.Ms Ledesma and the archaeological groups coordinator, Salvador Guilliem, said they would continue to dig and study the area next year to get a better idea of the pyramids size and age.The archaeologists also have detected a sculpture that could be of the Aztec ra

13、in god Tlaloc, or of the god of the sky and earth Tezcatlipoca.In addition, the dig has turned up five skulls and a series of rooms near the pyramid that could date from 1431.“What we hope to find soon should tell us much more about the society of Tlatelolco,” said Ms Ledesma.Mexico City is littered

14、 with preHispanic ruins.In August, archaeologists in the citys crimeridden Iztapalapa district unearthed what they believe may be the main pyramid of Tenochtitlan.The Aztecs, a warlike and religious people who built monumental works and are credited with inventing chocolate, ruled an empire stretchi

15、ng from the Gulf of Mexico to the Pacific Ocean and encompassing much of modernday central Mexico.1.The latest discovery would show that Tlatelolco was probably built about_.A.in 1431B.in 1225C.in 1325 D.in 1521解析推理判断题。依据文章第一段可知,该金字塔的发现使墨西哥的建都历史提前一个世纪,又结合第三段第一句话,所以答案为B。答案B2.The following sentences a

16、bout the Aztec empire are true EXCEPT_.A.it was a religious empireB.it was once a powerful empireC.Tlatelolco was its capitalD.it was once under the control of Spanish解析细节理解题。依据文章第三段“the same year as the nearby twin city of Tenochtitlan, the capital of the Aztec empire”可知,首都是Tenochtitlan,而非Tlatelolc

17、o。答案C3.We can know that_according to the passage.A.the civilization of the Aztec began in central MexicoB.archaeologists are preparing to dig up other structures beside a pyramidC.archaeologists have known the actual size of the pyramid clearlyD.the Aztec rain god is Tezcatlipoca解析推理判断题。由文章第三段的“The

18、Spanish seized Tenochtitlan in 1521 to found Mexico City, conquering the Aztecs.”和第四段可知答案为A。答案ABWhen youre looking forward to taking a holiday in Egypt, youre certainly not short of choices.The country has so many to see that youll probably not want to limit yourself to just one city.HurghadaA Water

19、 Sports ParadiseWith 250 hotels ranking from comfortable 3star hotels up to 5star accommodation, the main attraction of staying here is the activities in and on the warm waters.It has become an international centre for water sports, allowing visitors to take part in surfing, sailing and deepsea fish

20、ing.The waters are also home to a huge variety of coral and fish, making it a dream spot for diving.If all that isnt enough, Hurghada is home to some of the worlds finest underwater gardens.LuxorAn Openair Museum of Ancient HistoryFor those with an interest in Egyptian history, Luxor is an excellent

21、 place to stay and is built upon the site of the ancient Egyptian city of Thebes.If you make this the base for your Egypt holiday, youre basically staying in an openair museum!The modern city of Luxor has the ruins of Karnak.Across the Nile lie many more monuments, temples and tombs including the Va

22、lley of the Kings and the Queens.The Nile sailing is necessary for those with an interest in the countrys ancient history.CairoThe Capital CityFinally, of course, theres Cairo.Its definitely a starting point for most of Egypt holidaymakers.Cairooffers an excellent mix of culture, art, cooking and si

23、ghtseeing chances.With the famous pyramids, various temples and some fascinating museums, Cairo is a fantastic choice if you can come to the city.语篇导读本文是一篇应用文,讲述了几个埃及好玩的城市及它们的特色。4.Visitors flood to Hurghada mainly because it can offer them_.A.the funniest botanic gardensB.choices of water activities

24、C.a brief history of EgyptD.the mix of culture and art解析细节理解题。根据HurghadaA Water Sports Paradise中的“the main attraction of staying here is the activities in and on the warm waters”可知,这里主要吸引人的是其水里或水上的活动。故选B。答案B5.Which of the following cities do most tourists visit first in Egypt?A.Cairo. B.Luxor.C.Theb

25、es. D.Hurghada.解析细节理解题。根据CairoThe Capital City中的“Its definitely a starting point for most of Egypt holidaymakers.”可知,开罗一定是去埃及度假的游客最先游览的地方。故选A。答案A6.This passage is most probably taken from_.A.a historical document B.a science magazineC.a travel guide D.a book review解析文章出处题。根据第一段可知,本文介绍了几个埃及好玩的城市,所以应该

26、出现在旅游指南上。故选C。答案C. 阅读填句(七选五)Study for an approaching examStudying hard for a few days can be tiring, but it always pays off!Most people can clearly recall the fear they felt when they realized that an exam was near.If youre in this situation, dont worry.Many people have proven that there is still eno

27、ugh time to study, if you do it properly.Here are some strategies to help you.Calm down!Fear will only make your situation worse._1_Many times, fear can even hurt your chances of doing well in the exam.If you are nervous, take deep breaths, and tell yourself that you can do this.Study the most impor

28、tant topics first.Exams usually cover a few main ideas, concepts, or skills.When you are short of time, focus your energy on the key areas.Review the highlighted topics in textbooks and the parts your teacher stressed repeatedly._2_Determine what topics you dont know enough about._3_The parts you kn

29、ow more about still need reviewing, but they will come to you more easily.So try to focus on the more challenging topics._4_You wont get extra points by going it alone.Classmates can be helpful in studying, and choose someone who will be able to help you.Ask for help from your parents, brothers or s

30、isters._5_Form a study group, not only do you have additional help, you also have the advantage of studying with people you know well.A.Do more study on these topics.B.Studying together can be helpful.C.They may really appreciate being asked.D.This way, you will for sure get a better grade.E.You wil

31、l be focusing on the horror, not the coming exam.F.They are all clues as to what are really the vital topics.G.Realize that lastminute studying is not the best way to study.答案15EFABC. 语法填空I remember the occasion when mother sent me to the main road, about twenty yards away from our house, to invite

32、a passing group of seasonal workseekers for a meal.She_1_(instruct) me to take a basket along and collect dry cow dung(牛粪) for making a fire.I was then to prepare the meal for the group of workseekers._2_thought of making an open fire outside at midday, and_3_(cook) in a large threelegged pot in tha

33、t intense heat, was sufficient to upset even an angel.I did not manage to hide my feelings from my mother and, after serving the group, she called me to the veranda(走廊)_4_she usually sat to attend to her sewing and knitting._5_(look) straight into my eyes, she asked “Why did you get angry_6_I reques

34、ted you to prepare a meal for those poor people?”_7_(regard) my attempt to deny her blame, using the heat of the fire and the sun as an excuse for my rude behavior, my mother gave me a firm look, _8_(say), “You cannot detect what trouble may lie ahead of you.”I_9_(sudden) realized that if I had refu

35、sed to offer this group of people a meal, _10_would be impossible that in my travels some time in the future, I would get these individuals help.1.解析考查谓语动词。本空在主语后,空格处需填谓语动词,整篇文章用的是一般过去时,因此应填动词的过去式。答案instructed2.解析考查冠词。本空在名词前,填定冠词the,表示特指。答案The3.解析考查非谓语动词。由空格前的and可知,本空与前面的短语“making an open fire outsi

36、de at midday”并列,作介词of的宾语,因此填cooking。答案cooking4.解析考查定语从句。此处为定语从句,先行词为the veranda,关系词在从句中作地点状语,因此填关系副词where。答案where5.解析考查现在分词。本空应填现在分词looking,作状语,表示伴随状况。母亲直视着我的眼睛,问我为什么因帮助别人而闷闷不乐。答案Looking6.解析考查状语从句。根据句意可知,空格处需填连词when,连接时间状语从句,意为“当的时候”。答案when7.解析考查介词(短语)。结合语境可知,此处应填介词短语regardless of“不顾,不管”。答案Regardless of 8.解析考查现在分词。say与my mother之间存在主谓关系,应用现在分词作状语,表示伴随状况。答案saying9.解析考查副词。空格在动词前,应填副词suddenly作状语,修饰动词。答案suddenly10.解析考查代词。代词it用作形式主语,代替后面的that引导的主语从句。答案it

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1