ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:10 ,大小:85.50KB ,
资源ID:417089      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-417089-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新教材外研版英语必修第三册课后作业:UNIT 2 MAKING A DIFFERENCE 单元素能自测 WORD版含解析.DOC)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新教材外研版英语必修第三册课后作业:UNIT 2 MAKING A DIFFERENCE 单元素能自测 WORD版含解析.DOC

1、高考资源网() 您身边的高考专家单元素能自测.完形填空I felt like a good mother on that summer morning. Id _1_ up early, made a picnic lunch, gathered my threeand fiveyearold daughters into the car, drove to my friends house, packed her and her _2_ into the car, and drove an hour and a half to the shore where we _3_ our picni

2、c cloth on the sands by 10 am.Soon the girls began running. About 50 yards from us, a man, maybe _4_ his late 50s, was fishing. The girls stood next to him and watched with their mouths open _5_ he cast the lines. He smiled at them. They all ran back to us except my threeyearold Drew, who, _6_, just

3、 seated herself next to the white bucket where the man was probably planning to put the fish he caught.However, suddenly a _7_ came to my mind. Is it dangerous for Drew to stay there with the stranger? Good moms should also teach daughters that the world is dangerous. Then, I watched them like there

4、 was a hidden _8_ in the lifeguard chair filming the man as Americas Most Wanted. Every few minutes, I looked to my fiveyearold to make sure she hadnt been swept out to sea, then back to Drew to make sure there was no _9_ between her and the stranger.When I looked at Drew again, she had started _10_

5、 with the man. She was probably telling him where we lived and how her father was away on _11_. He nodded. She kept talking. He nodded again, then they laughed.A few seconds later, she ran back to us, with a toy fish in her hand. It must have been something _12_ he used for bait (饵). The three other

6、 girls were _13_, so they didnt try to hide how eager they were to have one.Just when I was at a loss, there he was: the man, standing right next to us. He was holding three more toy fish. He handed them to each of the girls. By their faces, I realized that he was _14_ a warmhearted man, meaning no

7、harm at all.“Thank you,” I said, realizing that yes, there is evil in this world.but there is also good, and _15_ in strangers, and lessons for mothers to learn that only threeyearolds could teach them.本文是一篇记叙文。作者和一个朋友在一个暑假的上午带孩子们去海滩玩耍。作者对陌生人心存警戒防备之心,但自己的女儿却毫无顾忌地与陌生人交谈,最后四个孩子都与那个陌生人交谈,并且陌生人给了四个孩子玩具玩

8、,作者心存感激,认为世上不是只有坏人,但更多的是好人。1A.settledBwokenCrisenDturned解析:考查动词。A.settled解决,定居;B.woken醒来;C.risen升高,站起来;D.turned使变成。由下文made a picnic lunch可知,此处是说早早醒来为野餐做准备。故选B。答案:B2A.daughtersBsonsCniecesDnephews解析:考查名词。A.daughters女儿;B.sons儿子;C.nieces侄子;D.nephews外甥。此题是上下文语境题。由下文 Soon the girls began running.可知,此处是da

9、ughters,故选A。答案:A3A.expandedBcoveredCspreadDincreased解析:考查动词。A.expanded扩大;B.covered覆盖;C.spread铺平;展开;D.increased增长。由下文our picnic cloth on the sands可知,是把野餐布铺开,spread有“铺平,展开,延展”的意思。故答案为C。答案:C4A.inBonCatDof解析:考查介词。由下文his late 50s可知,是“在他五十多岁的时候”,in ones 50s“在某人50多岁”,固定表达,故选A。答案:A5A.whileBasCthoughDif解析:考查

10、连词。A.while当时候(常与延续性动词连用);B.as当时候(表示同时进行的动作);C.though尽管;D.if如果。此题是上下文语境题。由上文The girls stood next to him and watched with their mouths open以及下文he cast the lines可知,此处表示“当他的时候”,且cast the lines是短暂性动作,故选B。答案:B6A.otherwiseBthereforeCinsteadDbesides解析:考查副词。A.otherwise否则;B.therefore因此;C.instead代替,反而;D.beside

11、s此外,而且。由上下文语境可知Drew没有回来,而是坐在水桶旁。故选C。答案:C7A.feelingBwarningCgreetingDsaying解析:考查名词。A.feeling感情;B.warning警告;C.greeting问候;D.saying谚语。由下文Is it dangerous for Drew to stay there with the stranger? Good moms should also teach daughters that the world is dangerous.可知,此处是指作者作为妈妈,想起了一个警告,担心女儿的安全,心里警觉起来,故选B。答案

12、:B8A.recorderBradioCcameraDcomputer解析:考查名词。A.recorder录音机;B.radio收音机;C.camera照相机;D.computer电脑。由I watched them like there was a hidden _8_ in the lifeguard chair filming the man可知,此处是说“我观察他们,像有一个隐藏的相机”,下文filming“录制,拍摄”也是提示,故选C。答案:C9A.treatmentBcontactCagreementDlink解析:考查名词。A.treatment治疗;B.contact联系,接触

13、;C.agreement协议;D.link联系。由then back to Drew to make sure there was no _9_ between her and the stranger.可知,此处是说“我担心她和陌生人有接触”,故选B。答案:B10A.quarrelingBarguingCdebatingDchatting解析:考查动词。A.quarreling争吵;B.arguing争辩;C.debating辩论;D.chatting聊天。由下文She was probably telling him where we lived and how her father wa

14、s away on _11_. He nodded. She kept talking. He nodded again, then they laughed.可知,此处是说他们正在聊天,故选D。答案:D11A.vacationBbusinessCleaveDshow解析:考查名词。A.vacation假期;B.business生意;C.leave许可,休假;D.show显示,表演。由下文her father was away on _11_.可知,是“她父亲在出差”,on business有“忙业务,做生意;出差”的意思。故选B。答案:B12A.whatBwhichCthatDwhere解析

15、:考查定语从句。由It must have been something _12_ he used for bait(饵)可知,先行词something在从句中作宾语,因something是不定代词,所以关系代词只能用that。故选C。答案:C13A.movedBdisappointedCfrightenedDinterested解析:考查形容词。A.moved感动的;B.disappointed感到失望的;C.frightened感到害怕的;D.interested感兴趣的。由下文how eager they were to have one.可知,此处是说“她们感兴趣”,故选D。答案:D1

16、4A.usuallyBspeciallyCactuallyDfinally解析:考查副词。A.usually通常;B.specially特殊地;C.actually事实上;D.finally最后。由下文a warmhearted man, meaning no harm at all.可知,此处是说“他实际上是一个热心,没有恶意的人”。故选C。答案:C15A.careBdevotionCfaithDkindness解析:考查名词。A.care关心;B.devotion奉献;C.faith信仰;D.kindness善良。由作者的经历可知,陌生人也有善意,故选D。答案:D.阅读理解I recent

17、ly came in contact with celebrity magazines. My family isnt one to give money for pictures of skinny, drunk celebrities with paragraphs about their relationships and shopping cart times. Thus, I was excited to finally get a chance to read about other peoples attractive yet troubled lives.Right away

18、I noticed how each magazine seemed to be a copy of the other. They had headlines and pictures that were almost the same. Still, the pictures of perfectly constructed faces with cute designers outfits going on with their daily lives made me read on.Wait, celebrities taking their dogs for walk? Spendi

19、ng an afternoon at a park? All of these things seemed so ordinarythings my own family and I do together often. I suddenly realized how unextraordinary the people in these magazines were. They are simply normal people who happen to have a cool job and much money. For some reason, pictures of them doi

20、ng things like buying milk at a store appeal to millions of readers. Then, when these regular people mess up, their mistakes are painted onto hundreds of newspapers and Internet sites.What if every time we made a mistake, it was made public? Have you ever failed a test? Imagine seeing pictures of yo

21、u on the front of a newspaper with headlines like, “Regular Schooling Isnt Enough”. Youd be embarrassed. Now, Im not necessarily taking the celebritys side. Im more realizing the fact that these people we were crazy about are just ordinary human beings with many photographs following them around. Ro

22、le models? Id think not. Personally, Id rather look up to people in any community who have accomplished a lot instead of an ordinary person walking his dog in Berverly Hills.本文属于夹叙夹议文,讲述作者通过阅读时尚杂志,发现明星只不过是受大家关注的普通人而已,而作者更喜欢的是做了大事的普通人,因而呼吁我们应该正确看待明星。1What do we know about the authors family?AThey adm

23、ire celebrities very much.BThey often buy celebrity magazines.CThey are not interested in celebrities.DThey are curious about the life of celebrities.解析:推理判断题。根据第一段My family isnt one to give money for pictures of skinny, drunk celebrities with paragraphs about their relationships and shopping cart t

24、imes.可知,作者家人对明星的八卦新闻不感兴趣,故选C。答案:C2What does the author think of celebrities?AThey live happy life.BThey seldom do usual things.CThey deserve peoples admiration.DThey are just ordinary people like us.解析:细节理解题。根据第三段中I suddenly realized how unextraordinary the people in these magazines were. They are s

25、imply normal people who happen to have a cool job and much money.可知,在作者看来,明星都是些普通人,故选D。答案:D3Who is most likely to be the authors role model?ACelebrities who live ordinary life.BCommon people who do great things.CExtraordinary people who accomplish a lot.DPeople who make great contributions to commun

26、ities.解析:推理判断题。根据最后一段中Personally, Id rather look up to people in any community who have accomplished a lot instead of an ordinary person walking his dog in Berverly Hills.可知,作者更喜欢把虽然普通,但有成就的人当作榜样,结合选项可知选B。答案:B4What is the authors purpose in writing the text?ATo describe the actual life of celebritie

27、s.BTo ask us to be realistic about others mistakes.CTo show peoples different attitudes towards celebrities.DTo advise us to have a right attitude towards celebrities.解析:推理判断题。根据最后一段中Im more realizing the fact that these people we were crazy about are just ordinary human beings with many photographs

28、 following them around. 可知,在作者看来,名人只不过是受大家关注的普通人,需要正确的态度看待,故选D。答案:D.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。“Hey!” the voice called from behind me. “Are you a girl or a duck?” I ignored the comments because I knew they were from the mean girl, Betsy. I ran to my class, causing my sligh

29、t limp(跛行)to become even more apparent. Already, I could see that things would be different here. At my old school, I had a group of friends to protect me. However, in this new school, I was on my own. I took my place in the first row of desks and I was grateful for alphabetic seating. My last name

30、came at the beginning of the alphabet and Betsys last name came at the end. As the weeks went on, though, I made friends with two girls named Fran and Lisa who sat near me in class. Whenever Betsy made one of her remarks, they would wave it off and tell me to ignore her.Still, I hated that I didnt w

31、alk like everyone else. I didnt like not being able to run as fast or as straight as the other kids and I didnt like getting picked last for teams in gym class. Mostly, though, I really hated it when people like Betsy made negative remarks about how I walked.One day, our teacher asked us to change s

32、eats. “Class,” our teacher addressed us one morning, “youve been in the same seats for a full semester and youve become friendly with the students around you. Now its time to change seats and make some new friends.” The class let out a collective moan(抱怨). As she assigned the new seating, Fran, Lisa

33、, and I looked at each other and waited for our names to be called. We didnt want to be separated. And we especially didnt want to sit anywhere near Betsy. Finally, Betsy sat directly behind me.I knew this wasnt going to be good and I soon discovered I was right. Betsy often leaned into my back: “Qu

34、ack, quack!” When I ignored her, she kicked my seat. When that didnt work, she poked(戳)me. This went on daily until one morning I simply refused to go to school. I told Mom what had happened at school.Paragraph 1:My mother sat me down and began to talk. “Look,”_she_held_my_hand_“there_will_always_be

35、_mean_people_like_Betsy_in_this_world._That_is_hard_to_change._But_you_can_change_the_way_you_handle_them._Have_you_ever_heard_of_the_saying_Treat_them_with_kindness?”_I_shook_my_head._“Its_simple._Just_show_your_kindness_to_the_girl_now_and_then._If_she_drops_her_pen,_pick_it_up_and_hand_it_to_her.

36、_Things_like_that._Just_be_nice_to_her.”Paragraph 2:Then one day I did what my mother taught me and amazing things happened. Our_teacher_announced_seriously_that_there_would_be_an_exam_the_next_morning._As_Betsy_was_not_good_at_study,_I_offered_to_help_her_review._Betsy_was_surprised_but_grateful._She_said_shyly,_“Youre_so_nice._I_truly_regret_making_those_rude_remarks_on_you._Can_we_be_friends?”_I_was_glad_that_I_had_followed_my_moms_advice._It_was_just_what_I_needed,_and_probably_just_what_Betsy_needed,_too.高考资源网版权所有,侵权必究!

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1