ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:31.88KB ,
资源ID:415175      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-415175-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019版英语人教版必修5训练:UNIT 2 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019版英语人教版必修5训练:UNIT 2 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx

1、Unit 2The United KingdomSection Warming Up,Pre-reading,Reading & Comprehending一、单词拼写1.Greatly to your (赞扬),you helped the woman find her son.答案:credit2.They are (不乐意的) to face facts.答案:unwilling3.Can you tell me how many students our class (组成)of?答案:consists4.The hotel has a restaurant for the guest

2、s (方便).答案:convenience5.He wants to (澄清)it wasnt he who did it.答案:clarify6.The beautiful scenery (吸引) many tourists every year.答案:attracts7.I find playing golf a very (令人愉快的) activity.答案:enjoyable8.The company offers a (全国范围的) delivery service.答案:nationwide9.(分裂),we fall;united,we stand.答案:Divided二、用

3、适当的介词填空1.How many main areas can England be divided ?答案:into2.When people refer England,Wales is included as well.答案:to3.When were England and Wales joined Scotland?答案:to4. example,Northern Ireland,England and Scotland have developed different educational and legal systems.答案:For5.The Normans left c

4、astles and introduced words food.答案:for6.Please send her the book your convenience.答案:at7.How many members does the committee consist ?答案:of8.Will it be convenient you to be here at 5 p.m.?答案:for三、用方框中所给短语的适当形式填空attract sbs attentionleave outfor conveniencebe unwilling todivide intoto ones creditbre

5、ak away from consist of1.The American southern states wanted to the Union.答案:break away from2.Water hydrogen and oxygen.答案:consists of3.The cake was three pieces.答案:divided into4.,the two groups have been treated as one in this report.答案:For convenience5.He help me,for he was too busy then.答案:was un

6、willing to6.,he managed to arrive on time even if it was raining heavily.答案:To his credit7.The new play has .答案:attracted my attention8.She the date in the letter.I dont know when he will come back.答案:left out四、用所给单词的适当形式填空1.He has (clarify)the difficult problem by giving a full explanation.答案:clari

7、fied2.It is (convenience)for you to get there by boat.答案:convenient3.The whole nation (unite)together and got through the difficulty.答案:united4.The beautiful scenery made his stay there (enjoy).答案:enjoyable5.I wonder if you have any interest in (architect).答案:architecture6.(rough)speaking,there were

8、 about 100 people attending the exhibit.答案:Roughly7.His private (collect)is very precious.答案:collection8.If you are (willing),dont hesitate to say no.答案:unwilling9.The place is so (attract)that many people come to visit it.答案:attractive五、完成句子1.这个队由20名男孩组成。This team twenty boys.答案:consists of2.为了方便,他

9、搬到了学校居住。 ,he moved to his school.答案:For convenience3.我知道这座房子在他的名下。I know this house is .答案:to his credit4.他上周的确完成了任务。He the task last week.答案:did finish5.每年这个城市都能吸引成千上万的游客。Every year this city can tourists.答案:attract thousands of六、阅读理解(2018全国高考)Languages have been coming and going for thousands of y

10、ears,but in recent times there has been less coming and a lot more going.When the world was still populated by hunter-gatherers,small,tightly knit(联系) groups developed their own patterns of speech independent of each other.Some language experts believe that 10,000 years ago,when the world had just f

11、ive to ten million people,they spoke perhaps 12,000 languages between them.Soon afterwards,many of those people started settling down to become farmers,and their languages too became more settled and fewer in number.In recent centuries,trade,industrialisation,the development of the nation-state and

12、the spread of universal compulsory education,especially globalisation and better communications in the past few decades,all have caused many languages to disappear,and dominant languages such as English,Spanish and Chinese are increasingly taking over.At present,the world has about 6,800 languages.T

13、he distribution of these languages is hugely uneven.The general rule is that mild zones have relatively few languages,often spoken by many people,while hot,wet zones have lots,often spoken by small numbers.Europe has only around 200 languages;the Americas about 1,000;Africa 2,400;and Asia and the Pa

14、cific perhaps 3,200,of which Papua New Guinea alone accounts for well over 800.The median number(中位数) of speakers is a mere 6,000,which means that half the worlds languages are spoken by fewer people than that.Already well over 400 of the total of 6,800 languages are close to extinction(消亡),with onl

15、y a few elderly speakers left.Pick,at random,Busuu in Cameroon(eight remaining speakers),Chiapaneco in Mexico(150),Lipan Apache in the United States(two or three) or Wadjigu in Australia(one,with a question-mark):none of these seems to have much chance of survival.1.What can we infer about languages

16、 in hunter-gatherer times?A.They developed very fast.B.They were large in number.C.They had similar patterns.D.They were closely connected.答案:B解析:推理判断题。根据第一段中的“When the world was still populated by hunter-gatherers.they spoke perhaps 12,000 languages between them”可知,在依靠狩猎和采集生活的时代,人们使用的语言种类很多。2.Which

17、 of the following best explains“dominant”underlined in paragraph 2?A.Complex.B.Advanced.C.Powerful.D.Modern.答案:C解析:词义猜测题。根据上文提到的“.all have caused many languages to disappear”和下文的“such as English,Spanish and Chinese are increasingly taking over”可知,英语、西班牙语和汉语正在逐渐取代一些语言。由此可猜测该词的意思是“占优势的”,所以选C项。3.How ma

18、ny languages are spoken by less than 6,000 people at present?A.About 6,800.B.About 3,400.C.About 2,400.D.About 1,200.答案:B解析:细节理解题。根据第三段的第一句“At present,the world has about 6,800 languages”和最后一句中的“is a mere 6,000,which means that half the worlds languages are spoken by fewer people than that”可知,B项正确。4

19、.What is the main idea of the text?A.New languages will be created.B.Peoples lifestyles are reflected in languages.C.Human development results in fewer languages.D.Geography determines language evolution.答案:C解析:主旨大意题。通读全文可知,在依靠狩猎和采集生活的时代,语种众多。但是随着工业化、贸易、全球化等的发展,许多语种消失了。由此可知,人类的发展导致了语种的减少,所以选C项。七、语篇填

20、空Once there lived a rich man who wanted to do something for the people of his town.But first he wanted to find 1. they deserved his help.In the centre of the main road into the town,he placed a very large stone.Then he 2.(hide) behind a tree and waited.Soon an old man came along with 3.(he) cow.“Who

21、 put this stone in the centre of the road?” said the old man,but he did not try to remove the stone.Instead,with some 4.(difficult)he passed around the stone and continued on his way.Another man came along and did the same thing;then another came,and another.All of them complained about the stone bu

22、t did not try to remove 5.6.(lately) in the afternoon a young man came along.He saw the stone,7.(say)to himself,“The night 8.(be)very dark.Some neighbours will come along later in the dark and will fall against the stone.”Then he began to move the stone.He pushed and pulled with all his 9.(strong)to move it.How great his surprise was at last!10. the stone,he found a bag of money.答案:1.whether2.hid3.his4.difficulty5.it6.Late 7.saying8.will be9.strength10.Under

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1