1、Module 6The Worlds Cultural HeritageSection Introduction & Vocabulary and Reading.单句语法填空1Im quite in agreement (agree) with your decision.2This country needs investment (invest) in education.3She is doing a course to sharpen (sharp) her business skills.4Everyone is willing to contribute food and clo
2、thes to the homeless people.5Peoples awareness (aware) of environmental protection should be raised.6Chemicals can preserve food from decay but they are bad for our health.7My proposal (propose) is that we should send a few students to help the other groups.8Not only did he turn up late, but he also
3、 forgot his books.9His mother recommended that he (should)_take (take) a holiday.10The cooling wind swept through our bedroom windows, making (make) air conditioning unnecessary.短语填空apart from, of vital importance, contribute to, if not, in danger, be listed as, get involved, cause damage to1The sym
4、bolism of every gesture will be of_vital_importance during the short state visit.2The pipeline accident can cause_damage_to the people and equipment around.3He got_involved in a heated argument.4If they arrive before I leave, well and good. If_not,_the responsibility will be mine.5All of us will str
5、uggle fairly hard to survive if we are in_danger.6Apart_from some spelling mistakes, the composition is fairly good.7Natural disasters have obviously contributed_to the continents economic crisis.8Her death would be_listed_as an accident.完成句子1I find the picture of_great_value (很有价值)2I recommended pu
6、tting_up (搭帐篷) before dark.3The poem made_a_contribution (做贡献) to the reform.4. Apart_from (除了) a bunch of flowers, he bought a necklace for his wife.5The river is two_hundred_meters_in_length (有200米长)6I listed_all_the_things (列出单子) that needed to be bought.完形填空The first time Luca heard about the Is
7、land Of Inventions, he was very young. _1_, the island attracted him and _2_ him deeply. Then he started to search for _3_ which might lead him to that place of wonder. He read hundreds of books and he arrived at quite a clear _4_ of what the Island Of Inventions was like. It was a _5_ place,where a
8、ll the great wise men of the world would meet to learn and _6_ useful things together. To get to the secret land, you had to have created something for human beings. Only then could you receive the special _7_.To get the chance, Luca made every new idea he got into an invention. He would _8_ someone
9、 who could help him when he didnt understand something. Soon he met other _9_ people,brilliant inventors too. These young inventors also dreamed of being sent “the letter”. As time passed, the _10_ of not being sent the letter didnt make them give up. They worked even more _11_ together. Their inven
10、tions became known throughout the world, and they managed to _12_ every aspect of life. But even after all that, no invitation came. One day, Luca, already very _13_, was speaking with a brilliant young man who had written to him to try to _14_ the group. Luca said, “Im _15_ that some day you would
11、receive an invitation and.” Surprised, the young inventor _16_ Luca,“What? You mean this isnt really the Island of Inventions? Isnt the _17_ you sent me the real invitation?”And,as old as he was, Luca looked around him, and _18_ that his dream had become true in his own house. He also realized that
12、no island could _19_ that would be better than where he was now. Then Luca was overjoyed to tell the young man that he had always been on the _20_.1A.HoweverBTherefore CMoreover DOtherwise答案与解析:A联系上下文可知,此处说的是:听说发明之岛时,Luca还很小,但这个岛却吸引了他。2A.affected Bpleased Cdamaged Dimpressed答案与解析:D发明之岛给Luca留下了深刻的印象。
13、3A.scholars Bcourage Cinformation Dmaps答案与解析:C根据后文“.which might lead him to that place of wonder. He read hundreds of books.”可知,Luca寻找能够引导他到达发明之岛的信息。4A.message Bidea Csignal Dphoto答案与解析:B根据前文“He read hundreds of books.”和后文“It was a _5_ place, where all the great wise men of the world would meet to l
14、earn and _6_ useful things together.”可知,通过阅读大量书籍,Luca对发明之岛有了一个清晰的概念。5A.secret Bstrange Clone Dfantastic答案与解析:A根据后文“To get to the secret land.”可知,发明之岛是个神秘的地方。6A.live Bcreate Ccompete Dexplore答案与解析:B来自全世界伟大的智者们在这里学习、发明。7A.invitation Bgift Caward Dticket答案与解析:A根据第二段“But even after all that, no invitati
15、on came.”可知,为人类创造出一些东西后,你才会接到邀请。8A.catch up with Bget familiar with Cseek out Dpick up答案与解析:C根据后文“.who could help him when he didnt understand something.”可知,当Luca遇到不懂的地方,他会去找人寻求帮助。9A.pretty Bconfident Ccurious Dyoung答案与解析:D根据后文“These young inventors also dreamed of being sentthe letter”可知,很快,Luca结识了
16、其他出色的年轻的发明家。10A.disappointment Banxiety Cdissatisfaction Danger答案与解析:A根据后文“.not being sent the letter didnt make them give up”可知,没有接到邀请信,他们很失望,但他们没有放弃到达发明之岛的念头。11A.enjoyably Bclosely Ctiredly Dunwillingly答案与解析:B根据后文“Their inventions became known throughout the world.”可推知,他们不但没有放弃追求,反而更加精诚合作。他们的发明作品举
17、世闻名。12A.reflect Bimprove Crecord Dcontrol答案与解析:B根据第一段“.you had to have created something for human beings.”可推知,他们试图改善人们生活的方方面面。13A.weak Bworried Cold Dunsuccessful答案与解析:C根据第三段“And, as old as he was.”可知,Luca当时已经老了。14A.visit Bfind Cinterview Djoin答案与解析:D通过后文的对话可知,这位年轻人曾经给Luca写信,想加入到他们的团队中。15A.sure Bmo
18、tivated Cexcited Dsorry答案与解析:ALuca坚信这位年轻人会接到来自发明之岛的邀请。16A.reminded Binterrupted Ctold Dcriticized答案与解析:B根据前文“Im _15_ that some day you would receive an invitation and.”可知,这位年轻人打断了Luca的讲话。17A.book Bcase Cletter Dnote答案与解析:C根据后文“.you sent me the real invitation?”可知,此处说的是:邀请信。18A.admitted Bknew Crealiz
19、ed Dbelieved答案与解析:C根据后文“He also realized.”可知,此处说的是:Luca意识到他的梦想在自己的家里已经实现。19A.support Bappear Copen Dexist答案与解析:DLuca认为不存在一个岛,会比他的家还好。20A.final Bway Clist Disland答案与解析:DLuca告诉年轻人,自己一直在发明之岛。.阅读理解Willy, a merchant, returned home to his own country from a faraway continent, where he had succeeded to mak
20、e a small fortune by hard work. He found on arriving at the port that all his relatives were having a large party.He was in such a happy mood and in the joy of the moment, he did not even bother changing his grey flannel(法兰绒)suit which had become a little worn during the trip home.When he entered th
21、e brilliantly lit room, his relatives and friends gave him a rather cold welcome because they had noticed his modest suit and immediately imagined that he had come back a poor man.A young man who happened to be accompanying him was quite irritated at this and said to Willy, “What a wonderful recepti
22、on you have received from these people. They have not even the intention of shaking your hand after all these years that you have been away from home.” “Just wait and see!” whispered Willy, “They will soon change their looks!” Saying this he slipped a precious ring on his finger. All of a sudden the
23、 faces of all those present lit up and immediately Willy was surrounded by so many people that he didnt know what to do. A man shook his hand, a cousin threw his arms around him, and he had so many invitations from the people present that he thought that he would be unable to make any other appointm
24、ents for several years.“Has this beautiful, precious ring of yours the power of enchanting(施魔法)people?” asked the young man.“Oh, no!” replied Willy, “They see in this glittering diamond ring something that makes them think I am rich, and, unfortunately, they place wealth above everything else.”“What
25、 blind people!” exclaimed the young man. “It is not the ring that has drawn them to you but their desire for riches. Is it possible to appreciate more a piece of yellow metal surrounded by little stones than the goodness of my Lord?. And indeed how foolish are people who place their trust in riches
26、rather than in virtues!”1In what way did Willy go to attend the party held by his relatives and friends?AIn such a modest mood.BIn travelsoiled clothes.CWearing a precious jewel.DWithout being accompanied.答案与解析:B根据文章第二段内容“he did not even bother changing his grey flannel(法兰绒)suit which had become a l
27、ittle worn during the trip home.”可知。2The word “irritated” in the fourth paragraph is closest in meaning to “_”AexcitedBpleasedCangryDenvious答案与解析:C根据文章第四段内容“have not even the intention of shaking your hand after all these years that you have been away from home”应该判断出“irritated”是“生气的”意思。3According to
28、 the young man, people should _.Agive up all the physical wealthBappreciate more jewelry than goodnessCobserve carefully when judging a personDavoid being blinded by the desire for wealth答案与解析:D根据文章最后一段内容“What blind people”及“indeed how foolish are people who place their trust in riches rather than in virtues”可知。4Which can be the best title of the passage?AThe Diamond RingBThe Welcome PartyCThe Modest ClothesDThe Joyful Crowd答案与解析:A文章以钻戒为主线,表现了人们在对同一个人的前后态度的转变,故A项较合适。
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有