ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:31.96KB ,
资源ID:409121      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-409121-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年高中英语北师大版必修一习题:3-3LESSON 3 WEDDINGS WORD版含答案.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年高中英语北师大版必修一习题:3-3LESSON 3 WEDDINGS WORD版含答案.docx

1、Lesson 3Weddings课后篇巩固提升一、用所给词的适当形式填空1.There is a back (enter)to the house.答案entrance2.Wed love to accept your (invite)to visit you some time.答案invitation3.The school sees its job as preparing students to make a (contribute)to society.答案contribution4.Theyre expecting a large (attend)at the meeting.答案

2、attendance5.Her calm (receive) of the bad news surprised her friends.答案reception6.They had been a happy couple and,as far as she knew,there had been nothing wrong with their (marry).答案marriage二、单句语法填空1.Nobody in the office has received an invitation the party.答案to2.There are certain jobs that are st

3、ressful, the ones in business or the police.答案like3.She ran across an old friend the entrance of the library.答案at4.The man reception says theres a call you.答案at;for5.This task was so difficult that I asked an extra two weeks to finish it.答案for6.After the last round of talks,they were still unable to

4、 agree a number of points.答案on7.You will never know what she went to educate her children.答案through三、完成句子1.你不必通过知道作者的名字找一本书。你可以通过标题找到那本书。You dont have to know the name of the author to find a book. by the title.答案You can find the book2.你不可能饿了你在两个小时前刚吃完午饭!You alreadyyou had lunch only two hours ago!答

5、案cant be hungry3.小时候,我被告知禁止玩火柴。When I was young,I was told that I .答案mustnt play with matches4.勤奋的人可能成不了伟大的科学家,但伟大的科学家一定是勤奋的人。A hard-working man ,but a great scientist a hard-working man.答案may not become a great scientist;must be5.哈里感觉不舒服。他昨天晚上在聚会上一定喝了很多酒。Harry is feeling uncomfortable.He at the par

6、ty last night.答案must have drunk too much四、阅读理解(思维品质,文化意识)导学号98574028An old story goes that once there were four single men,leading very boring lives.None of them were married,or had lovers,or did anything exciting.They just sat around all day and played mahjong(麻将).One day they played mahjong from 1

7、1 in the morning until 11 at night.During the game,no matter who won,the winning card was always the “four columns”card(the card shows four independent,parallel columns is two lines).Even more of a coincidence(巧合),it was November 11,or 11/11.In order to commemorate(纪念)the day,they nicknamed it Singl

8、es Day.Singles Day was first celebrated at various universities in Nanjing,capital city of Jiangsu Province during the 1990s.It got the name Singles Day because the date was comprised of four “ones”.These college students had since graduated,and carried theirs university tradition into society.Singl

9、es Day is now a special day for all fashionable youths.The main way to celebrate Singles Day is to have dinner with your single friends,but its important that each person pay their own fee to show their independence.People also hold “blind date” parties in an attempt to bid goodbye to their single l

10、ives.Many singles also choose to say goodbye to their single lives on this day.Many people attend “blind date” parties and many people choose to marry on this day.In addition to meaning “singles”,the four “ones”of the date can also mean “only one” as in “the only one for me”.Some people will use thi

11、s date and this meaning to tell their special ones that they are the only “one” in their heart.1.Singles Day got its name because .A.the persons who played mahjong were four singlesB.the date was comprised of four “ones”C.only singles celebrated the dayD.it was first celebrated at universities in Na

12、njing答案B解析细节理解题。由第二段第二句“It got the name Singles Day because the date was comprised of four ones.”可知选B项。be comprised of意为“由组成”。2.Which of the following is NOT true?A.Singles Day was first celebrated in Nanjings universities.B.Many singles choose Singles Day to say goodbye to their single lives.C.The

13、only way to celebrate Singles Day is to have dinner with your single friends.D.It was these college graduated students that carried their universities tradition into society.答案C解析推理判断题。由文章第三、四段可知,单身朋友在一起吃饭是主要的庆祝方式,但不是唯一的,还可以约会等。所以C项说一起吃饭是“唯一的庆祝方式”是不对的。3.We can infer from the passage that .A.the four

14、 singles did not get marriedB.Singles Day receives great popularity among young peopleC.when having dinner,one pays the fee for all his friendsD.on Singles Day many people attend parties where blind people are present答案B解析推理判断题。文中没有明确说明这四个单身朋友后来是否结婚,排除A项;由第三段可知,他们聚餐各付各的钱,排除C项;“blind date”指的是以前没见过面的男

15、女约会,与D项的blind people不同,再排除D项。4.What is the best title for the passage?A.The Origin of Singles DayB.How to Celebrate Singles DayC.Singles DayD.Say Goodbye to Singles Day答案C解析标题归纳题。本文主要介绍的是光棍节的起源和庆祝方式,而A、B、D三项都是C项中的一个方面。五、语篇填空(语言能力)导学号98574029It was already late when we started for the next town,which

16、,according to the map,was about fifteen miles away on the other side of the hill.There we felt sure that we 1.(find)a bed for the night.Soon darkness fell after we left the village,2. unluckily we met no one when we drove fast along the narrow(狭窄的)road which 3.(lead)to the hill.As our car climbed 4.

17、(high),it became colder and the rain began to fall,making it difficult 5.(see)the road.After we had traveled for about twenty miles,there was still no sign(迹象)of the town which was 6.(poor)marked on the map.We were beginning to get anxious when the car suddenly stopped.A quick 7.(examine) showed tha

18、t we had used up(用完)the gas.Although we had little food left,we decided to spend the night in the car.With our meals 8.(finish),I tried to go to sleep at once,but John,9. was a poor sleeper,got out of the car after a few minutes and went 10. a walk up the hill.There,he found the lights of the town i

19、n a valley below.答案1.would find2.but3.led4.higher5.to see6.poorly7.examination8.finished9.who10.for六、书面表达 (语言能力)假如你是李华,你的美国笔友Tom给你写信,想了解你校中学生的课外活动。请根据下列提示,写一篇100词左右的信。1.有很多兴趣小组,还有乐队和很多体育运动队,学生可根据个人爱好参加。2.学生们每天都参加活动,最受人喜欢的活动是球类运动。3.越来越多的学生参加英语角,因为这对英语学习很有好处。注意:1.可以适当增加细节,以使行文连贯;2.文章开头和结尾已给出,不计入总词数。De

20、ar Tom,Im glad to receive your letter.Now Ill tell you something about our after-class activities._Im looking forward to hearing from you soon.Yours,Li Hua【参考范文】Dear Tom,Im glad to receive your letter.Now Ill tell you something about our after-class activities.We have a lot of interest groups,such a

21、s maths,computer,English,singing and dancing.We also have a music band,and some sports teams.Students can be members of any group according to their interests.Every day at this time,we enjoy ourselves by taking part in all kinds of after-class activities.The most popular ones are ball games and the English corner.More and more students keep coming to the English corner because they find it a great help to their English study.Im looking forward to hearing from you soon.Yours,Li Hua

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1