ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:14.66KB ,
资源ID:408701      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-408701-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年高中英语 Unit 5 First aid Grammar课时作业1 新人教版必修5.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年高中英语 Unit 5 First aid Grammar课时作业1 新人教版必修5.docx

1、Unit 5 First aid Grammar课时作业. 单词拼写1. You can join the class if your parents_ (赞成). 2. _ (技术上)the building is a masterpiece, but few people like it. 3. The army will help the police in the peacekeeping_ (过程). 4. She was an extremely_ (有天赋的)poet. 5. Robera had made an_ (约会; 约定)with the head of the Dra

2、ma Club. 6. I spent all afternoon_ (擦亮)the silver. 7. His father was a_ (高级的)officer at the bank. 8. The_ (主要的)idea of this project was to earn more money for their company. 9. We all know GPS can give us_ (精确的)location. 10. A pocket_ (版本)of the dictionary will come out soon. 答案:1. approve 2. Techni

3、cally 3. process 4. gifted 5. appointment 6. polishing 7. senior 8. chief 9. accurate 10. edition. 选词填空senior to, make an appointment with, approve of, ahead of, in process, to ones delight, last of all, get absorbed in, pass. . . on to, feel guilty of1. After the senior editor read the article, he_

4、 it_ the copy-editor. 2. John is three years_ Jack. 3. _, the article was read by the chief editor, and approved. 4. After the earthquake, the construction work is_. 5. As soon as he opened the novel, he_ it quickly. 【知识拓展】形容词化的过去分词, 通常失去被动的含义, 表示主语存在的状态, 可以是表语、状语、补语、定语, 我们最熟悉的词莫过于interested对感兴趣的。英语

5、中这样的词很多, 有些还能用被动的意思理解。例如: She was absorbed in the book. 她被这本书吸引了。/她专心于这本书。比较常见的有: amused(高兴、开心的); astonished(惊异、吃惊的)annoyed(厌烦的); addicted(有瘾、上瘾的); amazed(惊奇的); absorbed(专心于的, 全神贯注于的); accustomed(惯常的、通常的; 习惯的、适应了的); born(出生的); bored(烦恼的); broken(破碎的、碎了的); confused(混乱的、乱七八糟的; 困惑的); dressed(表衣着情况)deli

6、ghted(快乐的); devoted(热爱、忠实的; 专心于的; 献身于的); excited(激动的); exposed(暴露的、无遮蔽的); frightened(受惊吓的、害怕的); faced with(面对); hidden(藏着的、藏好的); injured(受伤的、受到伤害的); lost(消失、丢失、迷路的); moved(感动的); mixed(掺杂的、混合的); pleased(高兴的); puzzled(迷惑的、困惑的); seated(坐着的); satisfied(满意的); surprised(吃惊、惊讶的); tired(疲劳、厌烦的); terrified(害

7、怕、恐惧的); worried(担心的); worn(out)(用旧的、磨坏的; 筋疲力尽的、憔悴的)。6. _, the day turned out fine. 7. No teacher can_ cheating on exams. 8. I still_ things I said to my mother when I was a boy. 9. Id like to_ the doctor. Im not quite myself these days. 10. The project was completed_ the schedule. 答案:1. passed; on t

8、o 2. senior to 3. Last of all 4. in process 5. got absorbed in6. To our delight 7. approve of 8. felt guilty of 9. make an appointment with 10. ahead of. 单句语法填空1. Some scientists say that the tomato is_ (technical)a fruit, although it is eaten as a vegetable. 2. He is considered to be a_ (gift)manag

9、er, one with a quick mind and good humor. 3. An old man asked Tom which_ (edit)of a newspaper he would like to read. 4. People can_ (accurate)judge 90 percent of a strangers personality simply by looking at the persons shoes. 5. He is senior_ me, though he is younger. 6. _ it is snowing, we shall no

10、t go to the park. 答案:1. technically 2. gifted 3. edition 4. accurately5. to 6. As IV. 阅读理解A newspaper, published usually on a daily or weekly basis, has the main function of reporting news. Many newspapers also furnish their readers with other pieces of useful information, such as weather reports, T

11、V program broadcast, and other kinds of information. They provide commentary on politics, economics, art and culture. In nearly all cases and in different degrees, newspapers depend on commercial advertising for their income. A survey said that nearly six out of ten adults in the United States and C

12、anada read a newspaper every day, and seven out of ten read a paper each weekend. By the time they see a newspaper, most people have already heard about breaking news stories on TV or on the radio. Readers depend on newspapers to provide detailed information and analysis(分析)which TV and radio almost

13、 dont offer. Newspapers not only tell readers that an event has happened but also help readers understand what led to the event and how it will affect the world. The members of a large newspaper work under the nonstop pressure of deadlines to bring news to readers as quickly as their minds, bodies a

14、nd the technology they use permit. Reporters, photographers, artists, and editors find the materials and form articles and graphics(图片)sometimes in just a few hours. Page designers combine articles, photos, advertisements, and eye-catching headlines into the page layout(版面), then quickly print the p

15、aper out. Printing system may work through the night to print out more than 60, 000 copies per hour. 【语篇概述】本文介绍了报纸的内容和作用。1. The underlined word “furnish” in Paragraph 1 means“”. A. offerB. reviewC. foundD. produce【解析】选A。词义猜测题。根据第一段第二句Many newspapers also furnish their readers with other pieces of us

16、eful information. . . 可知很多报纸也为读者提供其他有用的信息。2. What can we learn from the passage? A. All the income of a newspaper comes from ads. B. Canadians depend on newspapers more than Americans. C. The staff of a newspaper must meet deadlines from time to time. D. Only by reading the newspaper can readers get

17、 the latest news. 【解析】选C。细节理解题。由最后一段第一句The members of a large newspaper work under the nonstop pressure of deadlines to bring news to readers as quickly as their minds, bodies and the technology they use permit. 可知报纸的员工会不时地赶期限。3. According to the passage, what affects the pace of a newspapers publication? A. The editors. B. The printers. C. Its human resources and technology. D. The reporters. 【解析】选C。细节理解题。根据最后一段可知报纸的工作人员和技术会影响报纸出版的进度, 故选C。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1