ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:34.28KB ,
资源ID:408668      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-408668-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年高中英语 Unit 4 Sharing Section Ⅰ— Warming UpPre-readingReading & Comprehending课后习题(含解析)新人教版选修7.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年高中英语 Unit 4 Sharing Section Ⅰ— Warming UpPre-readingReading & Comprehending课后习题(含解析)新人教版选修7.docx

1、Unit4SharingSectionWarmingUp,Pre-reading,Reading&Comprehending课后篇巩固提升一、写作词汇预习Reading部分词汇,完成下列小对话或小语段。1.Why didnt you (参与) in our discussion (不久前的一天)?My father was sick and I had to look after him in the hospital.答案participate;the other day2.Im afraid I cant pay for my childrens (课本).Dont worry.Copie

2、s of the books will be given to them for free.答案textbooks3.Mom,can you give me some money to buy a (远的)control for my car?No,I cant give you before the end of the month.答案remote4.Whats the pupil like?Oh,he is a little too noisy,but (然而) he is a nice boy.答案otherwise5.Look!The worker is (除杂草) the gras

3、s by the (月台).答案weeding;platform6.To find more (相关的) information,please refer to the (每周的) news in the newspaper.答案relevant;weekly二、阅读词汇预习Reading部分词汇,指出画线部分的意思。December 5TuesdaySnowyIve been learning New Concept 1. English for a fortnight 2.,and I often go to Beijing for lectures.This morning,I went

4、 to Beijing by train as usual.I got off the train and saw some workers sweep the snow with brooms 3.In the distance,we could see the roofs 4. covered with snow.On the way to Beijing University,I sniffed 5. the grilled 6. duck.It was so tasty,but I dared not stop.I thought it was more important to at

5、tend the lecture.So I hurried up and got there on time.答案1.概念2.两周3.扫帚4.屋顶5.闻6.烤的三、单句填空1.Thanks for your letter, gave me much encouragement to do what I am doing.答案which2.The article (cover) robots is very popular with students.答案covering3.There will be some (equip) to be fixed at the corner.答案equipm

6、ent4.When (heat),the pot gave out a special sound.答案heated5.Education will make a difference the life of the children in the mountainous areas.答案to四、英汉互译1.Have you heard from Charles recently?答案你最近收到查尔斯的来信了吗?2.She is dying to go abroad for further study.答案她极想去国外深造。3.Im awfully sorry about that probl

7、em the other day.答案我对不久前某一天的那个问题感到非常遗憾。4.These facts are relevant to the case.答案这些事实和此案件有关。5.It took her a while to adjust to living alone.答案她过了一段时间才适应了独自生活。6.别把面包放在桌子上,它会干掉的。答案Dont leave the bread on the table;it will dry out.7.只有会员才有特权使用它。答案Only members have the privilege to use it.五、阅读理解A(2019北京)

8、Alice Moore is a teenager entrepreneur(创业者),who in May 2015 set up her business AilieCandy.By the time she was 13,her company was worth millions of dollars with the invention of a super-sweet treat that could save kids teeth,instead of destroying them.It all began when Moore visited a bank with her

9、dad.On the outing,she was offered a candy bar.However,her dad reminded her that sugary treats were bad for her teeth.But Moore was sick of missing out on candies.So she desired to get round the warning,“Why cant I make a healthy candy thats good for my teeth so that my parents cant say no to it?”Wit

10、h that in mind,Moore asked her dad if she could start her own candy company.He recommended that she do some research and talk to dentists about what a healthier candy would contain.With her dads permission,she spent the next two years researching online and conducting trials to get a recipe that was

11、 both tasty and tooth-friendly.She also approached dentists to learn more about teeth cleaning.Consequently,she succeeded in making a kind of candy only using natural sweeteners,which can reduce oral bacteria.Moore then used her savings to get her business off the ground.Afterwards, she and her fath

12、er secured their first business meeting with a supermarket owner, who finally agreed to sell Moores productCanCandy.As CanCandys success grows,so does Moores credibility as a young entrepreneur.Moore is enthusiastic about the candy she created,and shes also positive about what the future might bring

13、.She hopes that every kid can have a clean mouth and a broad smile.Meanwhile,with her parents help,Moore is generally able to live a normal teenage life.Although she founded her company early on in life,she wasnt driven primarily by profit.Moore wants to use her unique talent to help others find the

14、ir smiles.She donates 10% of AilieCandys profits to Big Smiles.With her talent and determination,it appears that the sky could be the limit for Alice Moore.1.How did Moore react to her dads warning?A.She argued with him.B.She tried to find a way out.C.She paid no attention.D.She chose to consult den

15、tists.答案B解析推理判断题。根据第二段的第五句“Soshedesiredtogetroundthewarning,WhycantImakeahealthycandy.”可知,摩尔想找到一种两全其美的方法。所以选B项。2.What is special about CanCandy?A.It is beneficial to dental health.B.It is free of sweeteners.C.It is sweeter than other candies.D.It is produced to a dentists recipe.答案A解析细节理解题。根据第三段的第一句

16、“Withherdadspermission,shespent.togetarecipethatwasbothtastyandtooth-friendly”可知,她所建立的公司生产的糖对孩子们的牙齿有好处。所以选择A项。3.What does Moore expect from her business?A.To earn more money.B.To help others find smiles.C.To make herself stand out.D.To beat other candy companies.答案B解析细节理解题。根据最后一段的第三句“Moorewantstouse

17、heruniquetalenttohelpothersfindtheirsmiles.”可知,摩尔想利用自己的技能帮助其他人找到微笑。所以选B项。4.What can we learn from Alice Moores story?A.Fame is a great thirst of the young.B.A youth is to be regarded with respect.C.Positive thinking and action result in success.D.Success means getting personal desires satisfied.答案C解

18、析推理判断题。通读全文可知,摩尔的成功源于她积极的想法和行动。故选C项。BOnce upon a time,a rich man hired a great mathematician(数学家).The rich man wanted the mathematician to find the best way for him to make the greatest profit in everything he did.The mathematician was shut away for months in his study before finally believing he ha

19、d found the solution.One night he appeared at the rich mans house,with a big smile on his face.“I found it!” he said.“My calculations are perfect.”The rich man was going on a long journey the next day,and didnt have time to listen.He promised the mathematician he would pay him double if he would tak

20、e charge of his business while he was away,and put the new calculations into practice.Excited by his new calculations,the mathematician was pleased to accept.When the rich man returned months later,he found that all his possessions had gone.Angry,he went to ask for an explanation from the mathematic

21、ian.The mathematician calmly told him what he had done.He had given everything away to people in the village.The rich man couldnt believe it,but the mathematician explained it further.“For months I analysed how a rich man could gain the greatest benefit,but what I could do was always limited.Theres

22、a limit to how much one man can do by himself.Then I understood the key was that many people could help us to achieve the aim.So the conclusion was that helping others was the best way to get more and more people to benefit us.”Disappointed and very angry,the rich man stormed off,regretting to have

23、lost everything to the stupid plan of a mad man.Over the next few days,the rich man saw the full results of what the mathematician had calculated.Wherever he went he was received with great honour,and everyone was willing to help him in whatever way they could.He realised that his not having anythin

24、g had given him much,much more.5.The rich man wanted the mathematician to help him to .A.find a solution to his businessB.find more people to honour himC.calculate his possessionsD.make the most money答案D解析细节理解题。根据第一段第二句可知,富人雇用数学家是想让他帮忙找到最好的方法来获取最大的利润。6.Before his journey,the rich man .A.had a long t

25、alk with the mathematician B.knew what the mathematician had achievedC.showed his trust in the mathematicians calculationsD.wanted the mathematician to give everything to people答案C解析细节理解题。根据第二段可知,在富人出远门之前,数学家要和他汇报自己的研究结果,可是富人没有时间听,同时承诺会给他双倍的工资,说明富人对数学家是很信任的。7.What did the mathematician do when the r

26、ich man was away?A.He made even more money for the rich man.B.He put his calculations into practice.C.He sold all the rich mans possessions to other people.D.He did what the rich man had told him.答案B解析细节理解题。根据第三段可知,在富人离开期间,数学家将他之前的研究结果付诸实践。8.How might the rich man feel about the mathematicians metho

27、d finally?A.Satisfied.B.Angry.C.Sad.D.Disappointed.答案A解析推理判断题。根据文章最后一段,数学家将富人的财产赠予人们,富人因而受到人们的厚待,得到大家的帮助,所以他不是失去了很多而是收获了更多。因此,富人最终是感到满意的。六、语篇填空In order to know a foreign language thoroughly,four things are necessary.Firstly,we must understand the language when we hear 1. spoken.Secondly,we must be a

28、ble to speak it correctly with confidence and without hesitation.2.(third),we must be able to read the language,and fourthly,we must be able to write it.We must be able to make sentences that are 3.(grammatical) correct.There is no easy way to success in language learning.4. good memory is of great

29、help,but it is not enough only 5.(memorise)rules from a grammar book.It is not much use learning by heart the long list of words and 6.(they) meaning,studying the dictionary and so on.We must learn by 7.(use) the language.If we are satisfied with only a few rules we have memorised,we are not really learning the language.“Learn through use” is a good piece of 8.(advise)for those 9. are studying a new language.Practice is important.We must practise speaking and 10.(write)the language whenever we can.答案1.it2.Thirdly3.grammatically4.A5.to memorise6.their7.using8.advice9.who10.writing

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1