ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:19.81KB ,
资源ID:408214      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-408214-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年高中英语 Unit 1 Living well Section Ⅲ— Grammar习题(含解析)新人教版选修7.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年高中英语 Unit 1 Living well Section Ⅲ— Grammar习题(含解析)新人教版选修7.docx

1、Unit 1 Living wellSection Grammar课后篇巩固提升一、句型转换1.It is impossible that a child can lift such a heavy box.It is impossible such a heavy box.答案for a child to lift2.It happened that you had known each other before.You happened each other before.答案to have known3.It was said that he had been told about th

2、e news.He was said about the news.答案to have been told4.The teacher made the student stand all the time.The student all the time by the teacher.答案was made to stand5.They saw her enter the room.She enter the room by them.答案was seen to二、完成句子1.他太激动了,以至于说不出话来。He was .答案too excited to say any word2.我们知道她研

3、究这个问题有好几年了。She is known on the problem for many years.答案to have been working3.他好像正在吃什么东西。He seems something.答案to be eating4.她觉得有必要重申她的立场。She found reassert her position.答案it necessary to5.我从家里一路走到图书馆,不料图书馆已经关门了。I walked all the way from home to the library, it closed.答案only to find三、阅读理解A(2019北京)By

4、the end of the century,if not sooner,the worlds oceans will be bluer and greener thanks to a warming climate,according to a new study.At the heart of the phenomenon lie tiny marine microorganisms(海洋微生物) called phytoplankton.Because of the way light reflects off the organisms,these phytoplankton crea

5、te colourful patterns at the ocean surface.Ocean colour varies from green to blue,depending on the type and concentration of phytoplankton.Climate change will fuel the growth of phytoplankton in some areas,while reducing it in other spots,leading to changes in the oceans appearance.Phytoplankton liv

6、e at the ocean surface,where they pull carbon dioxide(二氧化碳)into the ocean while giving off oxygen.When these organisms die,they bury carbon in the deep ocean,an important process that helps to regulate the global climate.But phytoplankton are vulnerable to the oceans warming trend.Warming changes ke

7、y characteristics of the ocean and can affect phytoplankton growth,since they need not only sunlight and carbon dioxide to grow, but also nutrients.Stephanie Dutkiewicz,a scientist in MITs Center for Global Change Science,built a climate model that projects changes to the oceans throughout the centu

8、ry.In a world that warms up by 3 ,it found that multiple changes to the colour of the oceans would occur.The model projects that currently blue areas with little phytoplankton could become even bluer.But in some waters,such as those of the Arctic,a warming will make conditions riper for phytoplankto

9、n,and these areas will turn greener.“Not only are the quantities of phytoplankton in the ocean changing,”she said,“but the type of phytoplankton is changing.”And why does that matter?Phytoplankton are the base of the food web.If certain kinds begin to disappear from the ocean,Dutkiewicz said,“it wil

10、l change the type of fish that will be able to survive.”Those kinds of changes could affect the food chain.Whatever colour changes the ocean experiences in the coming decades will probably be too gradual and unnoticeable,but they could mean significant changes.“Itll be a while before we can statisti

11、cally show that the changes are happening because of climate change,”Dutkiewicz said,“but the change in the colour of the ocean will be one of the early warning signals that we really have changed our planet.”1.What are the first two paragraphs mainly about?A.The various patterns at the ocean surfac

12、e.B.The cause of the changes in ocean colour.C.The way light reflects off marine organisms.D.The efforts to fuel the growth of phytoplankton.答案B解析主旨大意题。根据文章前两段的内容可知,这两段主要介绍了海洋颜色发生变化的原因。所以选B项。2.What does the underlined word“vulnerable” in Paragraph 3 probably mean?A.Sensitive.B.Beneficial.C.Significa

13、nt.D.Unnoticeable.答案A解析词义猜测题。根据下一句“Warming changes key characteristics of the ocean and can affect phytoplankton growth”可知,浮游生物容易受到气候变暖的影响,vulnerable的含义与sensitive最为接近。所以选A项。3.What can we learn from the passage?A.Phytoplankton play a declining role in the marine ecosystem.B.Dutkiewiczs model aims to

14、project phytoplankton changes.C.Phytoplankton have been used to control global climate.D.Oceans with more phytoplankton may appear greener.答案D解析细节理解题。根据第四段第四句“But in some waters., a warming will make conditions riper for phytoplankton, and these areas will turn greener.”可知在某些海域,气候变暖给浮游生物提供更成熟的条件,而这些

15、水域将会变得更绿。所以选D项。4.What is the main purpose of the passage?A.To assess the consequences of ocean colour changes.B.To analyse the composition of the ocean food chain.C.To explain the effects of climate change on oceans.D.To introduce a new method to study phytoplankton.答案C解析写作意图题。通读文章的第一段以及最后一段的内容可知,作者

16、写这篇文章的主要目的就是解释气候变化对海洋的影响。所以选C项。BSince the 1970s,scientists have been searching for ways to link the brain with computers.Brain-computer interface (界面) (BCI) technology could help people with disabilities send commands to machines.Recently,two researchers,Jose Milan and Michele Tavella from the Feder

17、al Polytechnic school in Lausanne,Switzerland,demonstrated(展示) a small robotic wheelchair directed by a persons thoughts.In the laboratory,Tavella operated the wheelchair just by thinking about moving his left or right hand.He could even talk as he watched the vehicle and guided it with his thoughts

18、.“Our brain has billions of nerve cells.These send signals through the spinal cord (脊髓) to the muscles to give us the ability to move.But spinal cord injuries or other conditions can prevent these weak electrical signals from reaching the muscles,”Tavella says.“Our system allows disabled people to c

19、ommunicate with the external world and also to control devices.”The researchers designed a special cap for the user.This head cover picks up the signals from the scalp(头皮) and sends them to a computer.The computer interprets the signals and commands the motorized wheelchair.The wheelchair also has t

20、wo cameras that identify objects in its path.They help the computer react to commands from the brain.Prof.Milan,the team leader,says scientists keep improving the computer software that interprets brain signals and turns them into simple commands.“The practical possibilities that BCI technology offe

21、rs to disabled people can be grouped in two categories:communication,and controlling devices.One example is this wheelchair.”He says his team has set two goals.One is testing with real patients,so as to prove that this is a technology they can benefit from.And the other is to guarantee that they can

22、 use the technology over long periods of time.5.BCI is a technology that can .A.help to update computer systemsB.link the human brain with computersC.help the disabled to recoverD.control a persons thoughts答案B解析细节理解题。根据第一段可知,自20世纪70年代以来,科学家一直寻找途径能将人脑与电脑相连。BCI技术能帮助残疾人向机器发送指令。故此处B项正确。而C项只是部分正确,虽然能帮助残疾

23、人,但却不能帮他们康复。6.How did Tavella operate the wheelchair in the laboratory?A.By controlling his muscles.B.By talking to the machine.C.By moving his hand.D.By using his mind.答案D解析细节理解题。根据第三段可知Tavella只是思考动他的左右手就能操作这个轮椅。甚至当他观察这台机器时就能进行交流,也能用他的思想指导机器人工作。因此机器人是在人脑的思想支配下进行工作的。故D项正确。7.The team will test with r

24、eal patients to .A.make profits from themB.prove the technology useful to themC.make them live longerD.learn about their physical condition答案B解析推理判断题。根据最后一段第二句“One is testing with real patients,so as to prove that this is a technology they can benefit from.”可知,在患者身上进行实验是他们团队工作的一个目标,旨在证明这项技术对他们有益。故答案

25、选B项。8.Which of the following would be the best title for the text?A.Switzerland,the BCI Research CentreB.New Findings about How the Human Brain WorksC.BCI Could Mean More Freedom for the DisabledD.Robotic Vehicles Could Help to Cure Brain Injuries答案C解析主旨大意题。本文为科技说明文,开篇点题。介绍科学家研究的这项新技术BCI,对残疾人大有裨益。故答

26、案为C项。四、七选五阅读理解(2019浙江)Rock music consists of many different styles.Even though there is a common spirit among all music groups,they make very different music.1At that time the Beatles entered the world of music from Liverpool.After they were given an invitation to appear live on BBC,the Beatles quic

27、kly became famous in Britain with nationwide tours.By mid-1963,the Beatles had been extremely popular in England.2 They held large concerts and performed at clubs.They became the hottest thing on the pop music scene in England.They began as a modestly successful musician group and ended the year as

28、show business legends(传说).John Lennon and Paul McCartney were named composers of the year.3 They were not sure how the Americans would react to the new type of music.Beatlemania hit New York on February 7,1964.Hundreds of fans jammed the airport to greet them.4The concert was broadcast live and attr

29、acted the largest one night audience in the history of television up to that time.The Beatles were described as a British invasion(入侵) by local and nationwide newspapers at that time.Their victory in America was still remembered as a major turning point in the history of rock and roll.Thanks to the

30、Beatles,a lot of opportunities were opened up to new faces on the market.5A.They decided on a tour to the United States in 1964.B.Even their hairstyles became major trends at that time.C.Rock music developed in the 1950s and the early 1960s.D.However,their songs changed the lives of generations to c

31、ome.E.Many rock bands were able to follow in the footsteps of the Beatles.F.They appeared in the films A Hard Days Night(1964) and Help!(1965).G.They performed their first concert in America at CBS televisions 53rd street studio.答案15 CBAGE五、短文改错Dear Editor,Im a Senior 3 student.I often quarrel with

32、my mother about if I can watch TV after school.My mother insists that Senior 3 students are heavy burdened with school work and watch TV will definitely affect my study.She also thought it is bad for my eyes if I watch TV too often.But I really dont agree her opinion.I think its relaxed to watch TV

33、after a day of hard work.And it also keeps me informed of which is happening both at home and abroad.I do believe in it is helpful to my study.So I just cant persuade my mother.Would you please give me some advices?Yours,Liu Hong答案第二句:ifwhether第三句:heavyheavily;watchwatching第四句:thoughtthinks第五句:agree

34、后加with第六句:relaxedrelaxing第七句:whichwhat第八句:去掉believe后的in第九句:SoBut第十句:advicesadvice六、选词创境运用下列写作词汇,自己创设一个小语境,形成一个小语段。resign,profit,community,adequate,approval,graduation,all the best,never mind,meet with,congratulate参考范文My uncle resigned as a teacher and went into business.He once said to my aunt,“Neve

35、r mind.It wont take long to succeed,because I have adequate time and energy.”At last,my aunt had to show her approval and wished him all the best.In the south,my uncle met with an old classmate whom he had not seen after graduation.They both agreed to start a business.After years of hard work,they succeeded.They have made a profit of 500 million yuan and bought an apartment with a basement in the community.He said he didnt regret resigning his post,and my aunt also congratulated him on his great success.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1