ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:9 ,大小:55.50KB ,
资源ID:403250      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-403250-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020版外研版英语(新教材)新素养导学必修一课时素养评价 十八 UNIT 6 DEVELOPING IDEAS WORD版含答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020版外研版英语(新教材)新素养导学必修一课时素养评价 十八 UNIT 6 DEVELOPING IDEAS WORD版含答案.doc

1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价 十八Unit 6Developing ideas. 根据汉语提示写出正确的单词1. The students like to study living (活着的)things. 2. Many people think e-books will replace(替换)traditional books in the future. 3. Its quite a good story but it needs time before we can publis

2、h(发表) it. 4. Only expert(专家的) actors can master these activities. 5. This offer is for a limited(有限的) period only. 6. He and the others go back to their rented(租来的) rooms. 7. These tables are made of recycled materials(材料). 8. Children should be taught how to enjoy beauty(美)around. 9. He stopped fig

3、hting with the firm for his own benefit(利益). 10. They crossed a narrow(狭窄的)passage and walked in a cave. . 完成句子1. That result can only have a positive effect on (有积极影响)the world around us. 2. With another assistant to join in the experiment, Mr Smith may spend more time on teaching(花更多时间教学). 3. Ther

4、es nothing better than spending money(比花钱更好的). 4. That it will affect the real economy is no longer in doubt(怀疑). 5. Do not leave the house with the lights on(灯亮着). 6. She said good bye with tears in her eyes(眼含泪花). 7. He was lying on the bed with all his clothes on(穿着衣服). 8. All the afternoon he wo

5、rked with the door locked(门锁着). 9. With so many people to help us(这么多人帮我们), we are sure to finish it on time. 10. I wont be able to go on holiday with my mother being ill(我妈妈生病了). . 阅读理解AA young painter had just completed a beautiful painting. To get peoples opinions about his painting skills, he pu

6、t his painting at a crossing on a busy street and put up a board that read, “ Gentlemen, I have painted this piece. Since Im new, I might have made some mistakes in my work. Please put a cross wherever you see a mistake. ”When he came back in the evening, he was completely shocked to see that the wh

7、ole painting was filled with crosses. He ran to his master and said to him, “Im useless and if this is what I have learned to paint, Im not worth teaching. ”The master smiled and said, “Ill let you know that you are a great artist. Now go to paint the same painting again and give it to me. ”Then the

8、y went to the same street the next morning and put the same painting exactly at the same place. Now the master took out another board which read, “Gentlemen, I have painted this piece. I might have made some mistakes in my painting. I have put a box with colors and brushes just below. If you see a m

9、istake, pick up the brush and correct it. ” Two days later, they came back to the place. The young painter was surprised to see that actually there was not a single correction. If you want to help people improve their behavior, youd better learn how to help people change their behavior, attitudes an

10、d skills. Also, always remember not to judge yourself by someone elses criticism(批评), because you are the best judge to judge yourself. 【文章大意】本文通过介绍一位年轻的画家两次征求人们对自己作品的意见, 告诉我们一个道理: 如果你想要帮助人们改善他们的行为, 你最好学习如何帮助人们改变他们的行为、态度和技能。1. Why did the young painter put his painting on a busy street? A. To let ot

11、hers know he was skillful. B. To make money by selling his painting. C. To get others ideas about his painting skills. D. To let his teacher know he was a good student. 【解析】选C。推理判断题。根据第一段 To get peoples opinions about his painting skills, he put his painting at a crossing on a busy street and put up

12、 a board that read, 可知, 这位画家把作品展示于繁忙的十字路口, 是为了得到大家对他绘画技能的评价。故选C。2. How might the young painter feel when he saw the crosses on the painting? A. Proud. B. Excited. C. Sad. D. Moved. 【解析】选C。推理判断题。根据第二段When he came back in the evening, he was completely shocked to see that the whole painting was filled

13、 with crosses. 可知, 这位画家看到自己作品中画满了叉, 他很震惊, 会感到难过。故选C。3. How did the master help his student know he was a great painter? A. By teaching the student more painting skills. B. By asking people not to put any crosses on the painting. C. By painting a different painting himself and putting it on the stree

14、t. D. By putting up a board with different words beside the same painting. 【解析】选D。细节理解题。根据第四段Now the master took out another board which read, “Gentlemen, I have painted this piece. I might have made some mistakes in my painting. I have put a box with colors and brushes just below. If you see a mist

15、ake, pick up the brush and correct it. ”可知, 大师在同样的画旁边的板上写了不同的话语, 这次画家的作品上没有任何勾画, 大师通过这种方法让年轻的画家明白自己是一位出色的画家。故选D。4. What is the best title for the text? A. Be Proud of YourselfB. Learn How to HelpC. Dont Judge Other PeopleD. Never Give Others Crosses【解析】选B。主旨大意题。根据最后一段If you want to help people impro

16、ve their behavior, youd better learn how to help people change their behavior, attitudes and skills. 可知, 本文告诉我们一个道理: 如果你想要帮助人们改善他们的行为, 你最好学习如何帮助人们改变他们的行为、态度和技能。所以最佳标题是“学会如何帮助”。故选B。BArthur Bonner works with the Palos Verdes blue butterfly, once thought to have died out. Today the butterfly is coming

17、backthanks to him. But years ago if youd told him this was what hed be doing someday, he would have laughed, “Youre crazy. ” As a boy, he used to be “a little tough guy on the streets”. At age thirteen, he was caught by police stealing. At eighteen, he landed in prison for shooting a man. “I knew it

18、 had hurt my mom, ” Bonner said after he got out of prison. “So I told myself I would not put my mom through that pain again. ”One day he met Professor Mattoni, who was working to rebuild the habitat for an endangered butterfly called El Segundo blue. “I saw the sign Butterfly Habitat and asked, How

19、 can you have a habitat when the butterflies can just fly away? ” Bonner recalls. “Dr. Mattoni laughed and handed me a magnifying glass(放大镜), Look at the leaves. I could see all these caterpillars(蝴蝶的幼虫) on the plant. Dr. Mattoni explained, Without the plant, there are no butterflies. ”Weeks later,

20、Bonner received a call from Dr. Mattoni, who told him there was a butterfly needed help. That was how he met the Palos Verdes blue. Since then hes been working for four years to help bring the butterfly back. He grows astragalus, the only plant the butterfly eats. He collects butterflies and brings

21、them into a lab to lay eggs. Then he puts new butterflies into the habitat. The butterflys population, once almost zero, is now up to 900. For their work, Bonner and Dr. Mattoni received lots of awards. But for Bonner, he earned something more: he turned his life around. For six years now Bonner has

22、 kept his promise to stay out of prison. While hes bringing back the Palos Verdes blue, the butterfly has helped bring him back, too. 【文章大意】本文主要讲述了一个叫阿瑟的人通过养蝴蝶既拯救了蝴蝶, 又拯救了自己的故事。5. Bonner came to know the Palos Verdes blue after he. A. found the butterfly had died outB. won many prizes from his profe

23、ssorC. met Dr. Mattoni, a professor of biologyD. collected butterflies and put them into a lab【解析】选C。细节理解题。根据第四段的第一、二句话得知, 几周后阿瑟收到了教授的电话, 告诉他有一种蝴蝶需要他的帮助, 那就是他怎样遇到这种蝴蝶的。6. What does the underlined phrase “put through” mean in the Paragraph 2? A. Hurt. B. Recall. C. Remember. D. Experience. 【解析】选D。词义猜

24、测题。根据上下文语境得知。7. Which of the following would be the BEST title for the text? A. A Promise to MomB. A Man Saved by ButterfliesC. A Story of ButterfliesD. A Job Offered by Dr. Mattoni【解析】选B。主旨大意题。文章整体上讲述的是阿瑟从没有养蝴蝶时的糟糕生活到养蝴蝶后的转变。. 阅读填句Interruptions are one of the worst things to deal with while youre t

25、rying to get work done. 1. , there are several ways to handle things. Lets take a look at them now. 2. . Tell the person youre sorry and explain that you have a million things to do and then ask if the two of you can talk at a different time. When people try to interrupt you, have set hours planned

26、and let them know to come back during that time or that youll find them then. 3. . It can help to eliminate(消除)future interruptions. When you need to talk to someone, dont do it in your own office. 4. , its much easier to excuse yourself to get back to your work than if you try to get someone out of

27、 your space even after explaining how busy you are. If you have a door to your office, make good use of it. 5. . If someone knocks and its not an important matter, excuse yourself and let the person know youre busy so they can get the hint(暗示)that when the door is closed, youre not to be disturbed.

28、A. If youre busy, dont feel bad about saying noB. When you want to avoid interruptions at workC. Set boundaries for yourself as far as your time goesD. If youre in the other persons office or in a public areaE. Its important that you let them know when youll be availableF. It might seem unkind to cu

29、t people short when they interrupt youG. Leave it open when youre available to talk and close it when youre not【文章大意】本文主要告诉我们怎样避免在工作时被打断。1. 【解析】选B。空后面是一个完整的句子, 这说明填空处是一个从句, 然后根据前面的Interruptions可知选B。2. 【解析】选A。根据空后面的句点可知, 填空处需要一个完整的句子。根据下一句中的you have a million things to do可知youre busy。故选A。3. 【解析】选E。空前面一句提到, 有人想打断你时, 安排好以后见面的时间, 由此可知, 填空处表示让想打断你的人知道你什么时候有空很重要。故选E。4. 【解析】选D。空后面是一个完整的句子, 所以此处是一个从句, 根据空前面的提示词office可知选D。5. 【解析】选G。根据空前面的a door和本段最后一句中的the door is closed可知选G。关闭Word文档返回原板块

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1