ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:11 ,大小:38.24KB ,
资源ID:40313      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-40313-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(高二英语寒假作业第十六天.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

高二英语寒假作业第十六天.docx

1、第十六天单句改错1、And with help of the teachers we have made great progress in English._2、Once he can do that naturally and can swim without fear,the child can master the technique and push him forward through the water._3、If you do your best,youll be worse off than when you started._4、I dont know the write

2、r, but I have heard from him._5、In factories,robots will be used to perform some dangerous jobs avoid accidents._阅读理解6、 The famous website known as Facebook began as a Harvard University dropouts hobby. It was once limited to university students, but it has now become the largest social networking w

3、ebsite in the world. It is a good way for old friends to find each other and for new friends to meet. Facebook was started in 2022 and was then a site that only students with an email address ending in “edu” could join. It was like being part of a huge but exclusive club. College students throughout

4、 the USA joined the website to create large networks. As Facebooks popularity grew, its founder, Mark Zuckerberg, realized even more people would love to sign up for the service. In 2022, Facebook opened its membership to anyone with an email address. Facebook experienced another increase in its pop

5、ularity. In just minutes, anyone can sign up for the service and start enjoying photos or videos. Most new members also enjoy searching for friends they lost touch with years ago. Whether they knew each other from elementary, middle, high school or college, people around the world reconnect using Fa

6、cebooks simple tools. Facebook also includes many specialized features. Members write on a friends “wall”, a special part of each persons page. Friends post short public messages on each others “walls”, or they can send private (私密的) “messages”. Facebook members also “poke (戳)”each other. Sending a“

7、poke”to a friend is like saying“Im thinking of you”. Like a real-life poke, a “poke” on Facebook shows you want someones attention. Members also send “gifts”.“Gifts” are little icons (图标) of things you might really give. Members can buy these icons at a low price and send them, showing their appreci

8、ation.1.What does the underlined word “exclusive” in Paragraph 2 mean?A.Available only to some people.B.Teaching you something modern.C.Strange and difficult to understand.D.Supporting new ideas and methods.2.How did Mark Zuckerberg increase Facebooks popularity?A.By advertising it online.B.By worki

9、ng with schools.C.By making it open to any email user.D.By sharing students photos and videos.3.Paragraph 3 mainly talks about .A.some ways of using Facebook?s toolsB.what people can learn from FacebookC.how people make friends on FacebookD.some features that make Facebook popular4.If a Facebook mem

10、ber wants to get noticed by a friend, he can .A.send a“gift”B.send a“poke”C.write on the“wall”D.send long“messages”7、 Drugs have for years been one of the number one destroyers of people s lives, as well as their families. People who do these drugs might not even realise that what theyre doing has c

11、hanged the lives of not only themselves, but of the people closest to them in their lives. People on drugs have usually become addicted because of the fact that theyve used drugs in the past and have always used drugs to deal with their problems. Finally, they have no other way to deal with their pr

12、oblems and go to other drugs to deal with the feelings caused by these life problems. There are several ways to do away with drug addiction. The first step, as Im sure you have heard hundreds of times,is to realise that theres a problem. If there are people in your life taking drugs, youll need to l

13、et them know that its hurting more than just themselves. Once youve gotten them to realise this, if possible, youll need to help them. Youll need a way to work out the problems that pull them towards drugs, or to create something else that will keep these people away from drugs. Sometimes other drug

14、s are in line. For example, most heavy drinkers are affected by depression(抑郁症). Over 40% of Americans are affected by depression, and over 60% of the male population of these people have turned towards drinking to deal with their problems related to depression. This greatly increases the chances of

15、 abuse(虐待), as well as many other horrible effects of alcohol. When someone becomes addicted to any drug, youll need to deal with it immediately. Its better to deal with the problem before it turns into one which cannot be controlled. The best thing you can do for yourself is to get help from anyone

16、 else or the people within your family before you turn to any drugs.1.We can learn from the passage that those addicted to drugs_.A.are mainly heavy drinkers or heavy smokersB.have more problems than others to deal withC.are used to using drugs to deal with problemsD.dont know how to get help from t

17、heir families2.What should you do first to help someone deal with drug addiction?A.Let him know that drug addiction is harmful.B.Help him get away from depression.C.Keep him away from alcohol.D.Create something interesting.3.According to the passage,some American men would like to drink probably bec

18、ause_.A.they lived in hard lifeB.they are abused at homeC.their children are naughtyD.they want to deal with their problems4.What does the author mainly advise us to do in the last paragraph?A.Be always ready to help others.B.Enjoy the help from our family members.C.Keep away from bad habits and ill

19、 feelings.D.Help others break away from drugs as early as we can.完形填空8、阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。 Imagine that youre a whale, about 25 feet long and weighing thousands of pounds. You can 1 as fast as 35 miles per hour and may travel 100 miles in a day. The entire 2 is your home.

20、Now picture yourself as the 3 whale living alone in a small pool. You cannot dive 4 or swim great distances. There is nothing much to do 5 circle the small pool day after day. Now imagine you are an elephant living in a close family group. Members of the family 6 each other while traveling long dist

21、ances to find the large quantities of food needed to 7 the family. Now picture yourself 8 in a trailer(拖车) or train moving from city to city. You are 9 to perform tricks like standing on your head - things youd 10 do in the wild. For many years, people watched the whales and elephants 11 in circuses

22、(马戏团) and marine(海洋的) parks. But now people are speaking up for the 12 . They are saying that they deserve to live a more 13 life and not be used for entertainment. And people - and some companies - are beginning to 14 . In March 2022, Ringling Bros and Barnum & Bailey 15 that they would no longer u

23、se elephant acts in their circuses. And on May 1, 2022, the elephants performed their last 16 . One year later, SeaWorld Theme Parks announced that it would gradually 17 using shows featuring whales performing silly 18 . The announcements by Ringling Bros and SeaWorld are first steps in putting an e

24、nd to using wild animals for 19 . These decisions were made as a result of many people speaking out loud and clear that 20 animals deserve to live free.1.A.runB.swimC.walkD.sail2.A.worldB.houseC.oceanD.pool3.A.sameB.lastC.nextD.real4.A.firstB.deepC.quicklyD.carefully5.A.soB.orC.andD.but6.A.watch out

25、 forB.keep up withC.look forward toD.break away from7.A.helpB.saveC.trainD.feed8.A.restingB.sleepingC.standingD.travelling9.A.encouragedB.advisedC.forcedD.reminded10.A.stillB.onlyC.neverD.seldom11.A.practicingB.performingC.celebratingD.competing12.A.circusesB.parksC.animalsD.people13.A.colorfulB.mea

26、ningfulC.naturalD.healthy14.A.listenB.lookC.examineD.review15.A.predictedB.imaginedC.explainedD.announced16.A.dutyB.functionC.showD.operation17.A.denyB.considerC.discussD.stop18.A.tricksB.mistakesC.gamesD.rules19.A.educationB.entertainmentC.explorationD.experiment20.A.livingB.rareC.trappedD.wild语法填空

27、9、阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。 Young sunflowers face the sun as it rises in the east and follow it across the sky until it sets in the west. Why does this happen? A team of scientists has finally been able to figure _how and why young sunflowers move. Older sunflowers always face east. Howev

28、er, as it _(turn) out, an internal(内部的)clock helps young sunflowers track the sun so that they can grow better. US biologist Stacey Harmer and her colleagues had it _(explain) in a recent paper published in the journal Science on Aug. 5. _(depend) on the time of day, certain growth genes seem to wor

29、k to different degrees on different _(side) of young sunflowers stems(茎). The east side of their stems grows faster during _day, causing the stems to _(gradual) bend from east to west. The west side grows faster at night, preparing them for the next morning. All this move is highly _(benefit) to sun

30、flowers. The team found that flowers kept away from the sun had leaves _were 10 percent smaller on average. According to Harmer, sunflowers which _(face) with the sun receive more bees and other insects because they like warm flowers.短文改错10、下面短文中有10处语言错误。请在有错误的地方增加、删除或修改某个单词。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出

31、该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每句不超过两个错误;2.每处错误及其修改均只限一词;3.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。 I brought Rose to home five years ago. My neighbor, Mrs. Black, fell in love with her immediate she saw her. Two years ago, however, Mrs. Black gets cancer. Having treated in hospital, she decide

32、d to receive treatment at home. Since my husband and I were busy with our works, we seldom went to see her. Sadly, Mrs. Black passed away three months ago. To our surprised, her husband came to thank us for keep Rose one day. He said in the past several months, Rose went to accompany his wife every

33、day before my husband and I went to work. With her around, his wife felt so warm but wasnt in so much painful. 答案以及解析1答案及解析:答案:And with help of the teachers we have made great progress in English.解析:句意:在老师们的帮助下,我们在英语方面取得了巨大进步with the help of sb.( = with ones help)是固定短语,意为“在某人的帮助下”。 2答案及解析:答案:Once he

34、 can do that naturally and can swim without fear,the child can master the technique and push forward through the water.解析:句意:一旦这个孩子能够自然地那样做且游泳时不害怕,他就能掌握这项技能,然后他自己就能自如地在水里游泳了.谓语动词push的宾语与主语是同一主体,应该用反身代词作宾语. 3答案及解析:答案:If you do your best,youll be off than when you started. 4答案及解析:答案:I dont know the wr

35、iter, but I have heard him. 5答案及解析:答案:In factories,robots will be used to perform some dangerous jobs avoid accidents.解析:句意:在工厂里,为了避免事故,机器人将被用来做一些危险的工作,分析句子结构可知,此处为不定式短语to avoid accidents作目的状语. 6答案及解析:答案:1.A; 2.C; 3.D; 4.B解析:1.根据第二段第一句中的“only students with an email address ending in educould join”可知

36、,在成立之初,脸书只允许部分人使用,因此具有排外性。exclusive独有的,排外的。故选A。2.根据第二段最后两句“In 2022, Facebook opened its membership to anyone with an email address. Facebook experienced another increase in its popularity.”可知,脸书获得广泛使用源于其扩大了用户群。故选C。3.根据第三段介绍了它的几点功能,如:快速登录享受脸书提供的各种服务、新会员可以通过脸书找到老友等。故选D。4.由最后一段中的“a pokeon Facebook show

37、s you want someones attention”可知,脸书上的“戳”表示你想引起某些人的注意。故选B。 7答案及解析:答案:1.C; 2.A; 3.D; 4.D解析:1.细节理解题。根据第二段第一句可知,对毒品上瘾的人总是通过吸毒来解决问题,即“他们习惯了通过吸毒来解决问题”。2.细节理解题。根据第三段最后两句可知,首先要让他认识到毒瘾是有害的。3.细节理解题,根据第五段第三句可知,有些美国男人饮酒足因为他们想解决与抑郁症有关的问题。4.细节理解题。根据最后一段中的关键词 immediately和该段第二句可知,本段中作者主要建议我们尽早帮助别人摆脱毒品。 8答案及解析:答案:1.

38、B; 2.C; 3.A; 4.B; 5.D; 6.A; 7.D; 8.D; 9.C; 10.C; 11.B; 12.C; 13.C; 14.A; 15.D; 16.C; 17.D; 18.A; 19.B; 20.D解析:1.根据上一句中的whale可知,这里指鲸鱼一小时能“游(swim)”35英里。3.根据下文中的small pool可推测,本段比较了“同一条(same)”鲸鱼以整个“海洋(ocean)”为家和生活在一个小池子里的两种状态。5.根据上文中的small pool可知,生活在小池子里的鲸鱼既不能潜入水中“深处(deep)”,也不能游很远的距离,“除了(but)”在池子里转圈圈,无事

39、可做。6.根据上句中的a close family group可知,家庭成员之间很亲密,互相“照顾(watch out for)”。7.根据本空前的food可知,这里指寻找食物“喂养(feed)”整个家庭。8.根据本空后的moving from city to city可知,这里指大象坐着拖车或火车从一个城市“到(traveling)”另一个城市。10.根据本句中的perform tricks like standing on your head可知,大象被“逼着(forced)”做一些它们在野外“永远不(never)”会做的把戏,比如倒立。11.根据本空后的circuses and mari

40、ne parks可知,多年来,人们都会在马戏团和海洋公园看鲸鱼和大象“表演(performing)”。12.根据下句内容可知,现在人们站出来为这些“动物(animals)”说话。13.根据本空后的not be used for entertainment可知,人们认为这些动物应该过更“自然的(natural)”生活,而不是被用来娱乐大众。14.根据下文内容可知,一些组织已经开始采取行动取消动物表演,因此说一些人和公司正在“听取(listen)”这些意见。15.本段中的announced提示了本题答案。16.根据上句中的they would no longer use elephant acts

41、 in their circuses可知,这里指大象完成了它们的最后一场“表演(show)”。17.根据上文内容可知,海洋世界主题公园也宣布要逐渐“停止(stop)”动物表演。18.第二段中的perform tricks提示了本题答案。19.根据上文内容可知,这里指不再把动物用作“娱乐(entertainment)”。20.根据本空后的live free可知,很多人表示“野生(wild)”动物应该自由自在地生活。 9答案及解析:答案:out; turns; explained; Depending; sides; the; gradually; beneficial; that/which;

42、are faced解析:1.figure out想出,断定,是固定短语。此处指科学家们得到了答案,故填out。2.和主语it 一致,动词也用第三人称单数,故填turns。3.此处是have stk done的用法,表示“使某事被做”,用过去分词。故填 explained。4.句中主语growth genes和动词depend是主动关系,此处作状语用动词-ing形式,故填Depending。5.side是可数名词,由different修饰用名词复数,指不同的侧面,故填sides。6.此处特指白天,用定冠词the,故填the。7.此处修饰动词bend用副词,指逐渐弯曲,故填gradually。8.

43、此处作系动词be的表语用形容词,be beneficial to“有益于”,故填 beneficial。9.句中包含定语从句,先行词是leaves指物,在定语从句中做主语,故填that/which。10.face作动词时常常使用被动结构,后面接with,强调面对的状态。be faced with“面对,面临”,和先行词sunflowers致,故填are faced。 10答案及解析:答案: I brought Rose to home five years ago. My neighbor, Mrs. Black, fell in love with hershe saw her. Two y

44、ears ago, however, Mrs. Black cancer. Having treated in hospital, she decided to receive treatment at home. Since my husband and I were busy with our , we seldom went to see her. Sadly, Mrs. Black passed away three months ago. To our , her husband came to thank us for Rose one day. He said in the past several months, Rose went to accompany his wife every day my husband and I went to work. With her around, his wife felt so warm wasnt in so much . 11

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1