ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:11 ,大小:59.69KB ,
资源ID:40312      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-40312-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(高二英语寒假作业第十二天.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

高二英语寒假作业第十二天.docx

1、第十二天单句语法填空1、Weve been looking at the houses but havent found_we like yet.2、He is a very serious man. He_(rare) smiles.3、I can tell_his accent that he is from the south.4、I often_(agree) with him about what we ought to do,but we still get along quite well.5、Great changes_(take) place in our school in

2、 the past two years.阅读理解6、 Recent studies have shown that challenging your brain, by spurring (刺激) the brain to create new patterns, is very important to keep your brain active and healthy as you age. Lifelong learning is a health club for our minds, bodies and spirits. This is why we parents should

3、 also teach our children to be lifelong learners. Dr. Marilyn Price-Mitchell, an American psychologist, and youth development expert,shares some ways for us to do this.1.Ask questions. When your child asks you a question, dont answer it straight away. Instead, help him or her bring up “questions tha

4、t pique their curiosity.” This way, we help children make connections between what theyre learning at school and the world beyond their classroom. We also show them that learning does not, and should not, end when one is “done with school” its actually a lifelong process! 2. Let them fail. Our kids

5、love learning about different scientific concepts (概念) viaThe Magic School Busvideos on YouTube. And one of the characters, Miss Frizzle (the science teacher) always says this phrase: “Take chances, make mistakes, and get messy.” I always quote (引述) her when the kids say theyre afraid to do or learn

6、 something because they might do it wrong or make a mistake. If we dont allow our kids to fail, they wont be able to learn to “use mistakes and failures to make lifelong learning easier,” as Dr. Price-Mitchell says. 3. Learn through experience. This is very true for all of us, especially children. I

7、n the words of Dr. Price-Mitchell, “Learning through experience, not just from books, is one of the best ways to give the youth the skills they need for lifelong learning, living, and working in the 21st century.”Of course, we should also set an example for our children by learning continuously, and

8、 expanding our knowledge and experiences. 1.What does the underlined word “pique” in the text probably mean?A.Change.B.Awaken.C.Balance.D.Prevent.2.Whats the authors attitude to what Miss Frizzle always says?A.Worried.B.Doubtful.C.Uncaring.D.Supportive.3.Which of the following shows the importance o

9、f learning through experience?A.Learning is not childs play; we cannot learn without pain.B.It is not that Im so smart. But I stay with the questions much longer.C.If you dont learn to think when you are young, you may never learn.D.Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I

10、 learn.4.In which part of a newspaper will the text most probably appear?A.Health.B.Culture.C.Education.D.Popular science.7、 The history of vacuum cleaners (真空吸尘器) in the U. K. dates back to the early 1900s. Hubert Cecil Booth started the first vacuum cleaner company in the U. K. , known as the Brit

11、ish Vacuum Cleaner Company. It wasnt long, however, before William Henry Hoover, who had already experienced success with his vacuum cleaners in America, made headway in the vacuum cleaner market in the U. K. and became more successful than Booth. Hoovers vacuum cleaners in the U. K. became such a s

12、uccess that “to hoover” quickly became equal to vacuuming. Some of the earliest domestic vacuum cleaners in the U. K. used simple reusable cloth bag designs whereby the vacuum cleaner simply collected dust in the bag. Once the bag was full, you could empty and re-attach it to the vacuum cleaner. For

13、 decades after their introduction, vacuum cleaners in the U. K. were a luxury item that only the upper class could afford. After World War , however, they became common among the middle class. This was especially true for vacuum cleaners in the U. K. , because the popularity of carpets means sweepin

14、g is not an easy or effective means of carpet cleaning. In 1952, Hoover made the Constellation available to the public for the first time. Hoover designed it so that people could place the vacuum cleaner in the center of the room and then work around it. After about 20 years of selling these vacuum

15、cleaners in the U. K. , Hoover stopped the Constellation in 1975. Advances to upright and cylinder vacuum cleaners in the U. K. continued, enabling vacuum cleaners to become more efficient and effective. The 1990s saw the introduction of the first bagless domestic vacuum cleaners in the U. K. Despit

16、e the fears that consumers would not be prepared to accept the high price, bagless vacuum cleaners became a big success in the U. K. As for the future, vacuum cleaners in the U. K. are expected to become even more energy-efficient.1.What can be inferred from the first paragraph?A.Hoover entered the

17、U. K. vacuum cleaner market before the 1900s.B.Hoovers vacuum cleaners were more advanced than Booths.C.Hoovers vacuum cleaners were very popular in the U. K. market.D.Vacuum cleaners were invented later in the U. K. than in America.2.What was the cloth bag on the earliest domestic vacuum cleaners u

18、sed for?A.Decorating the vacuum cleaners.B.Making the vacuum cleaners moreefficient.C.Lightening the vacuum cleaners.D.Collecting dust.3.What was the most remarkable characteristic of the Constellation?A.It was only used by the upper class.B.Its design allowed the user to work around it.C.It was upr

19、ight and it had a cylinder added to it.D.Its price was extremely high at the time.4.We can learn from the passage that bagless vacuum cleaners _.A.were so popular that they could fulfill all U. K. customers demandsB.were the most energy-efficient vacuum cleanersC.were not accepted by U. K. customers

20、D.were expensive when they made their first public appearance in the U. K.完形填空8、 It happened to Susan Black in a cold winter. Everything seemed in a 1 those days. Both her parents suffering from depression,sending for a 2 became a common practice. As a woman in her 40s,it was a 3 job to be a teacher

21、 of 30 first-graders, who were always 4 ,and shed tried all sorts of methods, but 5 to get them quiet in class. Misfortunes were 6 one after another. After a long and tiring day at work, Susan dragged herself along, 7 towards the parking lot. She came to the car, only to find she had locked her keys

22、 and cell phone inside. 8 kicking the tyre of the car, she sensed tears 9 her cheeks. “ Whats wrong?”a voice was heard. Susan looked up, and saw a young man with a 10 at his side. Susan stopped weeping and explained her situation, adding that 11 she called her husband, he wouldnt bring her the spare

23、 car key,since he was working at the 12 end of the town and it was still not time to 13 the days work. “Call your 14 and tell him Im coming to get the key, the young man handed Susan his phone. “But thats a nine miles round trip.” said Susan. “Theres no time for 15 Ill be back as soon as possible.”

24、Two hours later, the motor rider returned with a big smile and 16 face,key in hand. Susan 17 some money,but he refused. Lets just say I needed the 18 , with those words, like a 19 in the movie, he rode off into the sunset. For Susan,the “cowboy” not only fetched the key, but 20 her day, or rather, w

25、armed the long and cold winter days.1.A.battleB.rowC.messD.hurry2.A.workerB.psychologistC.policemanD.lawyer3.A.toughB.rareC.boringD.rewarding4.A.kindB.quickC.happyD.noisy5.A.at heartB.in vainC.on purposeD.with ease6.A.coming trueB.piling upC.going wellD.running out7.A.lookingB.marchingC.yellingD.hea

26、ding8.A.MildlyB.RandomlyC.SuddenlyD.Wildly9.A.streaming downB.flowing pastC.showing upD.casting away10.A.bicycleB.carC.motorbikeD.taxi11.A.even ifB.unlessC.just asD.whenever12.A.wideB.deepC.farD.long13.A.endB.forgetC.give upD.put off14.A.friendB.familyC.daughterD.husband15.A.waitingB.hesitationC.tra

27、velingD.delivery16.A.charmingB.sweatingC.worryingD.encouraging17.A.receivedB.sharedC.offeredD.loaded18.A.exerciseB.helpC.rewardD.lesson19.A.young manB.strangerC.motor riderD.cowboy20.A.keptB.burntC.fixedD.built短文改错9、假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处

28、加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。 Ive learned from the newspaper my company is looking for a clerk. Im very interesting in the job and Id like to apply for at the position. First of all, allow me introduce myself. I have jus

29、t graduated from senior high school and take the College Entrance Examination. I want to find an part - time job in the summer. Im 18 years old and have a good knowledge of English. In fact, I won the first prize in the English speech competition hold in our school last year. Beside, Im quite easy -

30、 going and therefore very popular among my classmate. I sincere hope you can give me a chance. Im looking forward to your early reply.书面表达10、假定你是李华,你的美国笔友Peter邀请你下周去他们学校参加文化交流活动,并向外国朋友介绍中国的传统绘画。但你忙于准备国庆节演出,不得不谢绝。请根据下面要点用英语写一封信,内容包括:1.谢绝邀请及理由;2.推荐朋友李明参加,并说明原因。注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Peter

31、,_Yours,Li Hua 答案以及解析1答案及解析:答案:one解析:句意:我们一直在看房子,但是还没有找到一套我们喜欢的。设空处表示“一套房子”,属于“一类中的任何一个”,符合不定代词one的用法。 2答案及解析:答案:rarely 3答案及解析:答案:by 4答案及解析:答案:disagree 5答案及解析:答案:have taken 6答案及解析:答案:1.B; 2.D; 3.D; 4.C 7答案及解析:答案:1.C; 2.D; 3.B; 4.D解析:1.体裁:说明文题材:介绍说明主题:真空吸尘器的历史【语篇导读】本文介绍了真空吸尘器的发展历史。推理判断题。根据文章第一段最后一句.

32、made headway in the vacuum cleaner market in the U. K. and became more successful than Booth.可知,胡佛的真空吸尘器在英国市场取得了进展,且比布思的更成功。由此可推测,胡佛的真空吸尘器在英国市场很受欢迎。故选C项。2.细节理解题。根据文章第二段第二句. used simple reusable cloth bag designs whereby the vacuum cleaner simply collected dust in the bag. 可知,吸尘器上的布袋是用来收纳灰尘的。故选D项。3.细

33、节理解题。根据文章倒数第三段中的Hoover designed it so that people could place the vacuum cleaner in the center of the room and then work around it.可知,Constellation型号的最大特点是使用者可以绕着它使用。故选B项。4.细节理解题。根据文章倒数第二段最后一句Despite the fears that consumers would not be prepared to accept the high price, bagless vacuum cleaners bec

34、ame a big success in the U. K.可知,无布袋真空吸尘器刚在英国上市时非常昂贵。故选D项。 8答案及解析:答案:1.C; 2.B; 3.A; 4.D; 5.B; 6.B; 7.D; 8.D; 9.A; 10.C; 11.A; 12.C; 13.A; 14.D; 15.B; 16.B; 17.C; 18.A; 19.D; 20.C解析:1.下文提到苏珊的麻烦事很多,父母抑郁、工作吃力、车钥匙被锁等,所以in a mess(团糟)符合语境2.父母均患有抑郁症,所以要经常请心理学家来,故B项正确.3.下文提到,30个一年级的孩子非常吵闹,她尝试了各种方法都无法让他们安静下来

35、,所以作为教师的工作对于苏珊来说很艰难 (tough)。rare稀有的,罕见的;boring乏味的,无聊的;rewarding有益的,有报酬的。4.由to get them quiet in class 可知这些一年级的孩子们很吵闹。5.根据转折语气可推断此处意为“她尝试了各种方法让他们安静下来,但却是白费力气”。in vain徒劳,白费力气。6.根据文章内容可知,苏珊不幸的事情一件接着一件。短语pile up (堆积)符合语境 come true实现;go well进展顺利;run out耗尽, 用完。7.苏珊在工作了漫长、劳累的一天后,拖着疲倦的身体前往停车场。 head towards前

36、往某地。8.结合文章内容可知,苏珊生活、工作本来就遇到了很多不顺心的事情,现在车钥匙和手机又被锁在了车里,所以失控地(Wildly)踢着汽车轮子,并流下了泪水。mildly温和地;randomly随意地.9.由tears和cheeks可知A项正确.指流下了泪水。stream down沿着流下。10.根据下文the motor rider可知这个年轻人骑着摩托车。11.根据语境可知此处引导让步状语.意为“即使她给丈夫打电话, 他也不会来给她送备用汽车钥匙12.根据下文But thats a nine miles round trip.可知,丈夫工作的地方很远,故C正确。13.根据语境可知,丈夫工

37、作的地方遥远,而且现在还不是下班或者工作完成的时间,所以不会来给她送钥匙,故end(结束)正确14.根据文章中的husband可知答案,年轻人让苏珊给丈夫打电话, 他要去那里取钥匙。15.根据苏珊说的话,可知她对年轻人骑摩托车去取钥匙的事情有所犹豫,因为路途遥远,所以年轻人告诉她不要犹豫了,故hesitation 正确,16.因为路途遥远,所以年轻人骑摩托车取钥匙回来会汗流满面,故 B项正确,charming有魅力的,迷人的;sweating流汗的;worrying令人担忧的;encouraging鼓舞人的。17.由but he refused可知苏册给年轻人钱,但是他拒绝了。receive收

38、到;share分享;offer给予,提供;load装载,承载。18.年轻人骑摩托车走了很远的路途取钥匙,并且拒绝报酬,由此推断年轻人说自己需要这种“锻炼(Merrise ) ”。help帮助;reward报酬;lesson教训,课.19.由最后一段的“cowboy”可知苏珊认为年轻人像电影中的牛仔 样。20.年轻人的善举温暖了漫长而寒冷的冬天,事实上也整理了苏珊不顺心的一天。fix修理;整理。 9答案及解析:答案: Ive learned from the newspaper company is looking for a clerk. Im very in the job and Id l

39、ike to apply for at the position. First of all, allow me introduce myself. I have just graduated from senior high school and the College Entrance Examination. I want to find part - time job in the summer. Im 18 years old and have a good knowledge of English. In fact, I won the first prize in the Eng

40、lish speech competition in our school last year. , Im quite easy - going and therefore very popular among my . I hope you can give me a chance. Im looking forward to your early reply. 10答案及解析:答案:Dear Peter, Im Li Hua. Thanks a lot for your invitation to your cultural exchange program. I really want

41、to accept it and take this opportunity to introduce the traditional Chinese painting to foreign friends, but Im sorry to tell you that I cant. the reason is that I am occupied preparing performance for the coming National Day. I strongly recommended my friend Li Ming, who is the most suitable person

42、 to take my place next week. He began to learn paining at an early age and has a good knowledge of the traditional Chinese painting, which, along with his active personality and perfect spoken English, will help make your activity a success. Sorry again for any inconvenience caused by my absence. Best wishes.Yours,Li Hua 11

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1