ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:13 ,大小:33.38KB ,
资源ID:40303      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-40303-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(高二英语寒假作业第二十六天.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

高二英语寒假作业第二十六天.docx

1、第二十六天单项选择1、English is one of _ spoken in the world.A.the import languageB.the most important languagesC.most important languageD.the most important language2、I am willing to pay _ for the book because it is fairly useful to me.A.twice as muchB.twice so muchC.as much twiceD.so much twice3、Paper produ

2、ced every year is _ the worlds production of vehicles.A.the three times weight ofB.three times the weight ofC.as three times heavy asD.three times as heavier as4、With a school built in the village, the children neednt climb the mountain for study.A.atB.forC.overD.in 5、I was watching the clock all th

3、rough the meeting, as I had a train _.A.catchingB.caughtC.to catchD.to be caught阅读理解6、 The following are the best restaurants to dine out with your parents in San Francisco. Maybecks Marina 3213 Scott St. Telephone(415) 400-8500 What do you get when you mix amazing foods with a pleasant atmosphere?

4、The perfect place for family dinner. Maybecks homemade pastas will transport you to the Italian countryside but the fried chicken brings you right back down to earth. Its a great meal in a peaceful setting that everyone will be sure to remember. Liholiho Yacht Club Nob Hill 871 Sutter St. Telephone

5、:(415)440-5446 Sometimes , dinner with the parents can be a little bit self-serving. Like making a reservation (预约)at the place youve been dying to go to for months. Theyll enjoy Liholihos fine design and the creative dishes like togarashi popcorn and roasted octopus. Youll have a delicious dinner a

6、nd catch up with your parents two birds ,one stone. Mason Pacific Nob Hill 1358 Mason St. Telephone(415)374-7185 If your parents enjoy a classic dining experience ,this tiny American restaurant is a bit fancy, but the food is just as good as the atmosphere. And theyve got great wine. Heirloom Caf Mi

7、ssion 2500 Folsom St. Telephone:(415) 821-2500 One good tip for deciding on the place to take your parents to dinner: listen to their opinions. If they love a restaurant and keep telling you to go to it, chances are you should book a table for all of you. For yours truly, that is Heirloom Caf. The f

8、ood is always fresh, the atmosphere is clean but relaxed and the service is always friendly.1.What can you enjoy at Maybecks ?A.Some creative dishes.B.Delicious fried chicken.C.Different homemade foods.D.Foods from the Italian countryside.2.What do the “two birds” refer to?A.The food and the atmosph

9、ere.B.Liholihos fine design and parents.C.Togarashi popcorn and roasted octopus.D.Delicious foods and the time spent with parents.3.Where should you go if you want to have some good wine?A.Maybecks.B.Mason Pacific.C.Heirloom CafD.Liholiho Yacht Club.7、 On February 3,1931 the peace of New Zealands Ha

10、wkes Bay region was destroyed when the area was hit by the worst earthquake in New Zealands history.At 10:46am on that summers day,the quake hit with a magnitude of 7.9 on the Richter scale(里氏震级).The centre of the quake lied some 15 to 20 kilometers north of the two main centers,Napier and Hastings.

11、The quake lasted for two and a half minutes.Many people died in the earthquake. A fire broke out immediately after the quake.The fire started in a chemists shop and spread quickly.Then the Fire Department in Napier came to help,but they were at a loss to control the fire as a result of losing their

12、water supply.However,the water supply in Hastings,was still usable,allowing them to fight back against the fire. The force of the earthquake destroyed many of the citys famous landmarks(地标).Chunks of the coastline were thrown into the sea.Napiers Bluff Hill,a popular tourist spot,was completely dest

13、royed and thrown into the waters below. Most of the major buildings in the city were completely destroyed.Roads and communications across the whole area were cut.People were afraid to enter their homes for days and found shelters at the local Motor Camp or on the beach.There were about 150 aftershoc

14、ks(余震)in the 24 hours after the main shock.Over the next 2 weeks,there would be 525 such aftershocks.1.The worst earthquake took place in New Zealand_.A.at nightB.in the morningC.at noonD.in the afternoon2.The firefighters in Napier failed to put out the fire probably because_.A.there was no usable

15、waterB.they couldnt get close to itC.the flames spread too quicklyD.The wind was very strong3.The last two paragraphs mainly tell us that_.A.there were many places of interest in New ZealandB.the earthquake damaged the city seriouslyC.many famous landmarks were thrown into the seaD.people were afrai

16、d to enter their homes for sleep4.Whats the best title for this passage?A.The 1931Hawkes Bay earthquakeB.New Zealands two citiesC.The great fire after the great earthquakeD.The citys famous landmarks完形填空8、 Have you ever been falling asleep at work? Were you just getting 1 no matter what you did or h

17、ow many cups of 2 you had? Well researchers have shown that taking one to two power naps during your 3 can improve your performance and make you sleep even 4 at night. What is a power nap 5 ? A power nap is a short nap,which means 6 20 minutes. Twenty minutes might not seem like a long enough amount

18、 of time for you to fall asleep. Maybe youve 7 taking a nap before, or you have probably tried 8 for only two hours. When you woke up you might have felt much worse than 9 you went to bed. This is caused by the fact that your brain is still asleep. The twenty-minute nap is perfect because it 10 you

19、to go into the more shallow type of sleep, which is very 11 and can help improve your memory. Researchers have found that it is 12 the first few minutes of sleep that people start to relax and 13 certain brain waves that are refreshing for you and your body. You can take a nap any time you want to.

20、14 going outside to smoke a cigarette or buy biscuits during your 15-minute break, 15 taking a nap in your chair? Its simply a matter of 16 your eyes and relaxing. Or you can 17 it right after your lunch break. Try not to nap too soon before you need to sleep for the night. This will 18 you falling

21、asleep quickly.I hope all of these 19 will be helpful and that you will enjoy the 20 of taking a power nap everyday.1.A.awakeB.asleepC.aliveD.alike2.A.waterB.coffeeC.beerD.wine3.A.holidayB.weekdaysC.weekendsD.day4.A.betterB.worseC.longerD.less5.A.absolutelyB.generallyC.actuallyD.sincerely6.A.more th

22、anB.no more thanC.less thanD.no less than7.A.delayedB.imaginedC.riskedD.tried8.A.practisingB.performingC.studyingD.sleeping9.A.beforeB.untilC.sinceD.after10.A.forcesB.remindsC.allowsD.promises11.A.disturbingB.astonishingC.refreshingD.entertaining12.A.throughoutB.withinC.beyondD.towards13.A.throw awa

23、yB.change intoC.turn toD.give off14.A.Instead ofB.Except forC.Regardless ofD.Thanks to15.A.how comeB.what ifC.how aboutD.what for16.A.shuttingB.wideningC.fixingD.raising17.A.developB.repeatC.doD.decide18.A.keepB.stopC.findD.send19.A.plansB.tipsC.gamesD.designs20.A.convenienceB.atmosphereC.comfortD.b

24、enefits短文改错9、假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。 My classmates and I decide to do something for our coming graduation. After the heated discus

25、sion, we agreed on making a video to record their school life experiences. Material collecting took us a whole weekwe interviewed our teachers or took pictures of almost every aspect of our school life. Edit the interview videos and pictures were tough. We debated about what to put into the video. S

26、ome compromises and arguments were unavoidable, but the video turned out to be perfectly. Several days later, when the video played at the graduation ceremony, it was well received. The students and teachers had a great time. That surely gave us a great sense of achievements.读后续写10、阅读下面短文,根据所给情节进行续写

27、,使之构成一个完整的故事。 Have you ever had to overcome an extreme challenge in your life? My teenage years had been insane. From schoolwork to athletics, I had always been running around. Everything was so difficult. Throughout my hectic teenage years I have been faced with many extreme challenges that have re

28、quired extreme focus and hard work to overcome. If it hadnt been for hard work, none of these challenges that I faced would have been conquered. Two years ago, when I was a freshman in high school, I dealt with an extremely significant injury. This took place in my tennis tournament in Januaty. In t

29、he climax of my match, I jolted my back to the left andsoon after felt a sharp, painful shock run through my spine. I knew at that difficult moment I seriously injured my back. I was rushed off the court and my parents made an appointment with an orthopedist (矫形外科医生) for the next morning. I walked i

30、nto the office extremely nervous and suffering from excruciating pain. My tennis season for school started in three months and I absolutely needed to build up the strength. After about twenty minutes of waiting in the office, which felt like an eternity, the doctor walked in to examine my X-rays. Wi

31、th a sorrowful face, the doctor looked into mine and my mothers eyes and said, There is a 50/50 chance that Lucas will be able to participate in this yearns tennis season. Lucas broke his L5 vertebrae in his lower back. My heart dropped and I felt a sadness come over me. The doctor said that I would

32、 be sitting out of physical activity for two and a half to three months. Those three months were the longest three months of my life. I was so eager to get back to practices for the season.Every day, I would think about how it was going to be when I was fully healthy. I asked myself, Am I going to b

33、e out of shape? Should I even play this year? I probably wont have a successful season. From that dreadful day on, I decided thatI was going to put in the work to be back in top form and have a successful season.注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键

34、词语。Paragraph 1: AfterI got the all clear from my orthopedist l was going to get to work. _Paragraph 2 :My hard work proved to be very effective._ 答案以及解析1答案及解析:答案:B 2答案及解析:答案:A 3答案及解析:答案: B解析: 句意,每年生产的纸张数量是世界车辆生产重量的3倍。“A is倍数+the weight of B”(A是B的几倍重),这是固定用法,故选B。考点:考查倍数的表达。点评:这类固定结构就如同数学中的公式,一定要牢记,并能

35、在理解的基础上很好的运用。 4答案及解析:答案: C解析: 句意:因为村子里面建了一个学校,孩子们不必再翻过山去上学了。用over“翻过,越过”,at“在地方”,for“为了”,in“在里面”,所以选C。 5答案及解析:答案:C解析:句意:在整个会议期间我一直在看钟表,因为我要去赶火车。根据上文判断出as引导原因状语从句,根据have在本句中,词义为“有”,根据固定结构somebody have something to do某人有某事要做(在本句中to do由主语完成),根据句意判断出本句符合本结构。故选C。 6答案及解析:答案:1.B; 2.D; 3.B 7答案及解析:答案:1.B; 2.

36、A; 3.B; 4.A解析:本文主要介绍的是新西兰的霍克斯湾在1931年所发生的一次严重的地震.这次地震造成了财产的大量的损失以及人员的伤亡,海岸线被破坏了,旅游景点也破坏了、城市以及道路都遭到严重损失,给人们生活带来极大不便.1.B.细节理解题.根据第一段中的第二句At 10:46 am on that summers day, the quake hit with a magnitude of 7.9 on the Richter scale(里氏震级)可知,在新西兰那次最严重的地震是在上午发生的.故选B.2.A.细节理解题.根据第二段第三句中的they were at a loss to

37、 control the fire as a result of losing their water supply可知,Napier的消防员们无法将火扑灭主要是因为他们没有水.故选A.3.B.段落大意题.根据最后两段Chunks of the coastline were thrown into the sea.Napiers Bluff Hill,a popular tourist spot,was completely destroyed and thrown into the waters belowMost of the major buildings in the city wer

38、e completely destroyed.Roads and communications across the whole area were cut.People were afraid to enter their homes for days and found shelters at the local Motor Camp or on the beach.可判断出,这两段主要介绍的是这次地震对这个城市所造成的严重破坏.海岸线被破坏了,旅游景点也破坏了、城市以及道路都遭到严重损失,给人们生活带来极大不便,结合选项,故选B.4.A.标题概括题.根据文章内容可判断出,本文主要介绍的是

39、新西兰的霍克斯湾在1931年所发生的一次严重的地震.A项体现了本文的核心,适合用作本文的标题.故选A. 8答案及解析:答案:1.B; 2.B; 3.D; 4.A; 5.C; 6.B; 7.D; 8.D; 9.A; 10.C; 11.C; 12.B; 13.D; 14.A; 15.C; 16.A; 17.C; 18.B; 19.B; 20.D解析:1.不管你做什么,也不管你喝多少杯咖啡(coffee),你依然昏昏欲睡(asleep)。2.根据常识可知喝咖啡能提神.3.研究表明,白天小憩有助于你的表现,也能让你夜晚睡得更香。此处的during your day与句尾的at night是相对而言的.

40、4.本文主要讲述的是小憩的好处,再结合上题解析可知答案为better.5.准确地说(actually),到底什么是小憩呢?该句起承上启下作用.6.这种小憩只有(no more than)20分钟;)故选B。误解分析: 该题容易误选D。实际上,no more than与short意义一致.7.这是由or连接的并列句,前后分句谓语都是tried。故由后一分句可判断答案.8.这几句是解释说明“nap”与“sleep”的区别。9.有时醒来,你会发现比睡之前(before)感觉更糟糕。10.该句是描述power nap的益处。allow sb. to do sth.意思是“允许某人做某事”,符合语意.1

41、1.20分钟的nap会让你感到清爽(refreshing),改善你的记忆力。12.前面提到,power nap时间很短,但效果奇佳。由此可知,睡眠最初几分钟效果是最佳的。13.小憩时,大脑释放出(give off)某种脑电波,让你感到神清气爽。14.15分钟休息时,不要(instead of)去吸烟,也不要去买饼干吃。就坐在椅子上,打个盹如何? 误解分析:该题容易误选B、C。instead of doing sth.意思是“而不是做某事”,符合语境。15.由上题解析可知,该空填how about,提出建议。16.打盹很简单,闭目(shut)养神即可。17.该句话中的do it指的是上文提到的t

42、ake a nap。18.不要在上床睡觉前打盹,这会让你无法入睡的。依据语境, 这里用stop sb. doing sth.结构,意思是“阻止某人做某事”。19.上面讲的都是有关nap的小贴士(tips)。20.纵观全文,讲的是为什么坚持小睡及小睡给身体带来的好处,因此选D。 9答案及解析:答案: My classmates and I to do something for our coming graduation. After heated discussion, we agreed on making a video to record school life experiences.

43、 Material collecting took us a whole weekwe interviewed our teachers took pictures of almost every aspect of our school life. the interview videos and pictures tough. We debated about what to put into the video. Some compromises and arguments were unavoidable, but the video turned out to be . Severa

44、l days later, when the video played at the graduation ceremony, it was well received. The students and teachers had a great time. That surely gave us a great sense of .解析:考査动词的时态。全文以一般过去时为主体叙事时态,故应将decide 改为 decided考查冠词。此处泛指“在一次激烈的讨论之后”,故应将the改为a。考查代词。此处指我们的校园生活经历,故将their改为our。考査并列连词。在肯定句中表示“和;并且”要用

45、and。考查非谓语动词。动名词作主语,故应将Edit改为Editing。考查主谓一致。动名词作主语,谓语动间用单数形式,故将were改为was。考查介词。动词debate后可接“疑问词+不定式”结构作宾语,故介词 about多余,应刪除。考查形容词。形容词作表语。考查动词的语态。when引导的时间状语从句中,主语the video和 play在逻辑上是被动关系,故构成被动语态。考查名词。a great sense of achievement是固定短语.意为“一种巨大的成就感。其中achievement是不可数名词。 10答案及解析:答案:Paragraph 1 : After I got t

46、heall clear from my orthopedist I was going to get to work. Practices were going to start in two weeks and I was determined to get back on the court. My hunger for success made me play and work out for two hours even day before the season. Through practices,I would hit the gym and try to build up th

47、e strength that I had before the injury.Paragraph 2: My hard work proved to be very effective. I had the most successful season of my career. I made it to the finals. Although I truly wanted to win, I knew that it was a great accomplishment for me to be in that position even not in the first place.

48、The injury was almost a good thing because I proved to myself that I am capable of achieving goals that I strive for, through hard work of course. That season was by far the most rewarding season of my career. I felt so accomplished at the end of the season. Hard work always pays off.(154 words)解析:审

49、题分析这是篇夹叙夹议的文章,前文讲述的是青少年时代的作者在学业和体育等方面都很困难,雪上加霜的是在一次网球比赛中他的背部受了伤;医生的诊断使他十分郁闷,但参赛的强烈欲望迫使他不断地进行康复训练而回到赛场前文的故事到此为止;根据续文第一段首句 AfterI got the “ all clear ” from my orthopedist I was going to get to work.可知,作者是要开始训练并准备回到赛场了,故本段可用画线词practice(训练),court(球场),build up the strength (增强体力)来构建故事情节回到球场去训练, 通过训练恢复到了

50、受伤前的体质等;根据第二段首句 My hard work proved to be very effective.可知, 作者可续写艰苦的训练有什么样好的效果,故successful season (成功的赛季),hard work(艰苦的努力)和freshman可用在此段追述故事和发表感想付出(hard work)总是会有回报的。高分揭秘习作者准确地把握了全文的主旨hard work always pays off,充分利用提示词和所给的各段首句所含的信息,展开丰富和合理的想象,构建了层次清楚、逻辑严谨、行文流畅、过渡自然的佳作;所用之词,含义丰富,韵味悠长;长句短语交互使用;这些都为习作增分添色,本题总分25分,本4作得分23分。 13

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1