ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:11 ,大小:83.50KB ,
资源ID:402982      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-402982-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年外研版英语选修7素养评价:MODULE 6 INTRODUCTION .doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年外研版英语选修7素养评价:MODULE 6 INTRODUCTION .doc

1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价十六Module 6Introduction & Reading and Vocabulary. 根据汉语或者首字母提示, 写出所缺单词1. Last month, the doctor strongly recommended(建议) that the patient take a good rest. 2. It is convenient for people to use computers thanks to the evolution(演变) of

2、 the computer. 3. The book is one of the most precious(珍贵的)gifts I have received. 4. The government has taken measures to maintain(维持) the prices of the food. 5. Experts often propose(建议) that people should take more exercise. 6. Not only did they invest time and money in the project, but also their

3、 love. 7. To protect the endangered animals, a lot of natural reserves have been set up in the past few years. 8. No reference to their existence appears in any literature of the period. 9. The Great Wall is on the World Heritage list. 10. It is estimated that the number of the infected with COVID-1

4、9 has reached more than 70 thousand. . 用适当的介词填空1. The problem to be discussed at the meeting tomorrow is of vital importance. 2. Nobody knows how to protect this species in existence better. 3. Apart from two men on watch in the engine-room, everyone else was asleep. 4. Many precious animals in that

5、 country are in danger and need to be preserved. 5. Weeds cause damage to the old temple. 6. The naughty boys are hard to take care of. 7. If nothing is done to repair the site, it could be removed from the list. 8. His attendance attributes to our finishing the work on time. 9. It is flexible in le

6、ngth. 10. Many men including Jack volunteered to help. 完成句子1. The house is large and difficult to maintain. 这个房子很大, 不容易养护。2. Perhaps this book will prove to be of much use/very useful to you in your studies. 也许这本书将会证明它对你的学习非常有用。3. My parents recommend that I (should) go home earlier after school. 父母

7、建议我放学后早点回家。4. Not only does he have to type out the answer on a computer, but he also gets the computer to translate it into sounds. 他不仅要把答案在计算机上打出来, 而且还要让计算机把答案变成声音。5. It has been proved that he went to America in 1939, when the Second World War broke out. 已经证实, 他在1939年去了美国, 在那一年爆发了第二次世界大战。. 阅读理解AA

8、n ancient Egyptian mummy thought to be that of Pharaoh Ramses has returned home after more than 140 years in North American museums. The body was carried off the plane in Cairo in a box covered with Egypts flag. The Michael Carlos Museum gave it back after tests showed it was probably that of the ma

9、n who ruled 3, 000 years ago. The US museum had acquired it a few years before from a Canadian museum, which in turn is thought to have bought it from Egyptian grave robbers in 1860. The mummy was welcomed back home with songs and military band music during a ceremony at the national museum in Cairo

10、. Zahi Hawass, head of Egypts Supreme Council of Antiquities(文物最高委员会), traveled from the US with the body and said it would be moved next year to the Luxor Museum in southern Egypt. “We are not 100% sure that the mummy is that of Ramses . ”said Mr Hawass. “But we are 100% sure that it is of a king.

11、”Atlantas Michael Carlos Museum acquired the mummy in 1999, but offered to return it after hitech scanning(扫描)equipment indicated it was likely to be that of Ramses . The museum website said it had been acquired from the Niagara Falls Museum. It is thought a Canadian collector bought the mummy for t

12、he Niagara Falls Museum around 1860 from an Egyptian family which had stumbled on(偶然发现)a tomb filled with royal mummies at a site near Luxor. Mr Hawass praised the handover as“a great civilized gesture”. And he appealed to other world museums to return Egypts antiquities, particularly the Rosetta St

13、one in the British Museum and the Bust of Nefertiti in the Berlin Museum. 【文章大意】 本文介绍了埃及珍贵文物Ramses 木乃伊重返埃及的历史过程。1. Just before the handover, Ramses mummy was kept in _. A. the Luxor MuseumB. the Michael Carlos MuseumC. the Niagara Falls MuseumD. a Canadian museum【解析】选B。细节理解题。从第二段的第一句“The Michael Car

14、los Museum gave it back after tests showed it was probably that of the man who ruled 3, 000 years ago. ”可知答案为B。2. Which is the correct order of the following events according to the passage? a. The mummy returned home. b. The mummy was kept in the Niagara Falls Museum. c. Egyptian grave robber sold

15、the mummy. d. A Canadian collector bought the mummy. e. The mummy was kept in the Michael Carlos Museum. A. cdebaB. cbedaC. adcbeD. cdbea【解析】选D。细节理解题。通读全文可得出事实的先后次序和来龙去脉, 可得知答案选D。3. Which of the following statements is TRUE according to the passage? A. All the Egypts antiquities have returned home a

16、fter the handover. B. Niagara Falls Museum is an Egyptain museum. C. Buying the mummy from the Egyptian family was a civilized gesture. D. Ramses mummy had been kept in Canada for more than a century. 【解析】选D。推理判断题。根据第四段“Atlantas Michael Carlos Museum acquired the mummy in 1999. ”和“a Canadian collect

17、or bought the mummy for the Niagara Falls Museum around 1860 from an Egyptian family. ”可推断答案为D。4. What would be the best title for the passage? A. The History of Ramses MummyB. The Handover Ceremony of Ramses Mummy from CanadaC. The Returning of Ramses Mummy to its Homeland EgyptD. The History of th

18、e Royal Family of Ramses 【解析】选C。主旨大意题。第一段的第一句是说埃及珍贵文物Ramses 木乃伊重返埃及, 全文主要是围绕这一主题进行阐述的。所以答案选C。B(2020安顺高二检测)The Yangtze River, the biggest river in China, starts with the Tuotuo River at the Roof of the World, Qinghai-Tibet Plateau, takes in countless rivers, and flows eastward across the inner part o

19、f China. With a total length of more than 6, 300 kilometers, it marches toward the East China Sea, singing the songs of the four seasons with its waves. The Yangtze River, only next to the Amazon and the Nile, is a cradle that breeds the ancient civilization(文明) of the Chinese nation. The Three Gorg

20、es have showed the magic workings of nature with their beautiful mountains and waters. The peaks and rocks on the two sides are telling us the history of the region in the past billion years. Every year, many visitors around the world are attracted by the charming thousand-year-long history of the r

21、egion, the great ancient relics of human civilization, and the mysterious folk tales. Sandwiched between the mountains, the Three Gorges run across Fengjie and Wushan Mountain in Sichuan Province and Badong, Zigui and Yichang in Hubei Province, extending 193 kilometers long to include Qutang Gorge,

22、Wu Gorge and Xiling Gorge. The City of White Emperor in Fengjie is an important passage of the west part of the Three Gorges. Nanjinguan in Yichang is an important gateway of the east part. Along the banks of the Yangtze River, the high peaks, overhanging rock towers, rise into the clouds, dangerous

23、 cliffs seem to reach the sky, waterfalls are spraying and sparkling, clouds and thin fogs are curling, rapids and torrents are boiling. On the whole, Xiling Gorge is dangerous for its shallow shores and rapid currents. However, Yichang is regarded by most people as the best start point to tour the

24、Three Gorges. 【文章大意】本篇是说明文, 介绍了孕育中国古代文明的发源地长江, 滚滚长江东逝水, 大自然巧夺天工的三峡则是长江上不可不提的风景。5. The Yangtze River is important to Chinese people, mainly because _. A. it extends its way from the west to the east of ChinaB. the ancient Chinese civilization began hereC. the scenery on both sides is very beautifulD.

25、 the Three Gorges are located on it【解析】选B。细节理解题。根据第一段的最后一句可知长江孕育了中国的古代文明。故选B。6. We can see the Three Gorges _. A. on Qinghai-Tibet PlateauB. in Hubei ProvinceC. in Sichuan ProvinceD. both B and C【解析】选D。细节理解题。根据第三段的第一句Sandwiched between the mountains, the Three Gorges run across Fengjie and Wushan Mo

26、untain in Sichuan Province and Badong, Zigui and Yichang in Hubei Province可知在湖北和四川都可以游览三峡。故选D。7. According to the passage, which of the following statements is NOT true? A. The Three Gorges have a total length of 193 kilometers. B. The shapes of the Three Gorges are like sandwiches. C. The Three Gor

27、ges are famous for beautiful scenery and relics. D. The Xiling Gorge is very dangerous for ships to sail. 【解析】选B。细节理解题。分析第三段的第一句话可知“三峡在层峦叠嶂的山峰之间”并不是说它的形状像三明治。8. As a tourist, youd better go to _to start your trip to the Three Gorges. A. NanjinguanB. WushanC. BadongD. Zigui【解析】选A。细节理解题。根据最后一段中的Nanjin

28、guan in Yichang is an important gateway of the east part. 可知选A。. 阅读填句(2020北京高二检测)On a hot summer day, there are few things that are more wonderful than a nice cool pool. 1 And it is completely relaxing. Of course, if you have children, there are certain measures you should take to keep them safe, wh

29、ether you have a pool in your backyard or you are going to a public pool. Go swimming together. No person should ever swim alone. Though many people do, the simple truth is that it only takes a second for people to become injured or drown. 2 Having someone there with you can make the difference betw

30、een life and death. This is especially true for young children. If your children are under the age of 5, you should never allow them to swim out of arms length. 3 Kids love to chase one another through the water and to splash and jump around. But it is important to teach children not to jump on top

31、of one another and to watch their surroundings in the water, so that they do not accidentally knock into others, injuring them. Playing around in the pool is very interesting but dangerous. Keep it locked. If you have a pool, you must have a locking gate around your pool. 4 Keep the gate locked at a

32、ll times, even when you are in the pool. It is terrible for children to steal into the pool. Know the way out. 5 Make sure that they know where all ladders are and how to enter and get out of the pool properly. Although your children may be able to lift themselves out of the pool using the side, tha

33、t is not the safest way to go. A. Dont play around in the pool. B. Be sure to show all children the proper way to exit the pool. C. Swimming under water is forbidden in the pool. D. This is to prevent children from entering the pool without your permission. E. Slipping into the water seems like the

34、perfect way to deal with the heat. F. Something sad happens every year. G. Make sure kids know food should be eaten either before or after swimming. 【文章大意】介绍了夏季游泳如何确保孩子安全的几项措施。1. 【解析】选E。上一句提到夏天游泳是再惬意不过的事情, 空后的句子表明夏季游泳的好处, 故And之前的句子也应该是讲好处的内容, 分析选项可知选E。2. 【解析】选F。根据上一句“受伤或溺水的事很容易发生”和下文告诫一定要有人做伴, 可知这样的事情是常见的, 故选F。3. 【解析】选A。根据它的位置以及其他几段的段首句可知这是一个祈使句, 再结合空后“孩子们喜欢在水中嬉戏追逐”可知选A, 告诫不要在泳池中玩耍。4. 【解析】选D。上文提到了要锁上进入游泳池的门, 下文自然就会提到这样做的原因, 故选D。5. 【解析】选B。结合本段主题句和下一句“确保他们知道如何正确进入和从游泳池出来”可知要告诉孩子们离开泳池的正确的方法, 故选B。关闭Word文档返回原板块

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1