ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:4 ,大小:35KB ,
资源ID:401981      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-401981-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(八年级英语下册 Module 9 Friendship Unit 1 Could I ask if you’ve mentioned this to her(第2课时)同步训练 (新版)外研版.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

八年级英语下册 Module 9 Friendship Unit 1 Could I ask if you’ve mentioned this to her(第2课时)同步训练 (新版)外研版.doc

1、Unit 1Could I ask if youve mentioned this to her?第二课时.用所给单词或短语的适当形式填空 she, encourage, regret, find out, join in1We _ planting trees last weekend.2Have you _ why he was late?3The girl enjoyed _ playing in the water.4 Our head teacher always _ us to solve problems by ourselves.5When I knew what had ha

2、ppened, I _ telling him the truth(真相).根据汉语意思完成句子6我和我的笔友一直保持着联系。I have _ _ _ with my pen friend all the time.7汤姆想知道他是否能和我交朋友。Tom wanted to know _ he could _ _ _ me.8在这所学校里,没有你,我会感到孤独。 I will _ _ _ you in this school.9我对他的成功感到十分有把握。I _ very _ _ his success.10上周我和我的学生产生了矛盾。Last week I _ a _ _ my studen

3、ts.补全对话,有两项是多余的A: Hello, this is Lily. Is that Wendy speaking? B: Yes, this is Wendy.A: Im a little sad. Can you help me?B: Of course. 11._ A: Three days ago, I met a foreign boy in the English corner. He is so friendly. B: 12._A: Yes, I was too nervous to talk to him. Im afraid to talk to strangers

4、. B: Did he laugh at you?A: 13._ But I hit the door when I walked out. How embarrassing(尴尬的)! B: 14._ You are a clever girl. Do more practice and try to talk to him next time. A: OK. 15._B: Youre welcome.ANo, he didnt.BSounds terrible, but dont be sad.CThanks very much.DI want to make friends with h

5、im.EWhat happened?FYes, he has.GDid anything bad happen to you?.阅读理解When I was in school, I got into an argument(争吵) with a boy in my class.I thought that “I” was right and “he” was wrongand he thought that “I” was wrong and “he” was right. The teacher decided to teach us a lesson.She brought us up

6、to the front of the class and placed him on one side of her desk and me on the other. There was a large round object on her desk. It was black. But when she asked the boy, he answered, “White.”I couldnt believe it! Another argument started, this time about the colour of the object.The teacher told u

7、s to change our places. Then she asked me, “_” I had to answer, “White.” It was an object with two differently coloured sides.From his side it was white. From my side it was black.Sometimes we need to stand in other persons shoes and look at the problem through their eyes.()16.Who taught the writer

8、a lesson?AHis classmate. BHe himself. CHis teacher. DHis mother.()17.How did the writer feel when the boy said the object was white?ASurprised. BWorried.CHappy. DAngry.()18.Which of the following can be put in “_”?AIs your answer right?BDo you think he is right?CWhat colour is the object?DWhat do yo

9、u think of the object?()19.What can we learn from the story?AWe must believe in ourselves and speak out the fact.BNever have an argument with our friend in front of teachers.CTeachers are always cleverer than their students.DWe need to look at a problem from others views(角度)答案.1.joined in2.found out

10、3herself4.encourages5.regretted.6.stayed in touch7if/whether; make friends with8feel lonely without 9feel; sure of10had; problem with.1115EGABC.主旨大意 本文是一篇记叙文。文章主要讲了“我”和同学互相不认同彼此,经常争吵,老师告诉我们从不同的角度看问题这一哲理。16C由第二段最后一句“The teacher decided to teach us a lesson.”可知,是老师给作者上了一课。 故选C。17A由第四段第一句“I couldnt believe it!”可知,“我”在听到他的答案后是难以置信的、惊讶的。 故选A。18C19D由最后一段“Sometimes we need to stand in other persons shoes and look at the problem through their eyes.”可知,我们要学会站在别人的角度上看问题。 故选D。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1