ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:10 ,大小:209KB ,
资源ID:401520      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-401520-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019高考英语一轮优练题Unit2TheOlympicGames含解析新人教版必修2.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019高考英语一轮优练题Unit2TheOlympicGames含解析新人教版必修2.doc

1、Unit 2 The Olympic Games李仕才(必修2Unit 2)【短文语法填空】根据短文内容,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Different people like different lifestyles. Here are two examples.Brian Blakey,who is a couch potato,1.likes(like)doing the following things every day.After waking up,he doesnt get up immediately.Instead,he turns 2.on

2、the television and spends sixteen or seventeen hours a day 3.watching(watch) TV.4.In addition,he goes out to walk his dog 5.named(name) Tina every afternoon.It is because he has a good wife who 6.is_working(work) outside to make money that he can live this lifestyle.They dont have much money,but the

3、y are happy. Bob Black,who is a workaholic,likes being busy.Normally,he gets up very early and he is always the first person 7.to_get(get) to the office. For him,every minute of the day 8.is_filled(fill) with urgent matters.He gets home 9.so late that his wife and children are already 10.asleep(slee

4、p),but he likes this lifestyle.阅读理解APolo(马球) is a sport which has been played for centuries throughout Asia and the Middle East.However,it spread slowly across Asia,where it was played by kings and people of high rank.The West was introduced to the sport when the British took political control over

5、India,and they quickly spread the sport around the world.Numerous forms of polo have appeared,including on bicycles,camels,and for the brave of heart,elephants.The origins of the sport appear to lie in Persia,and the game has been played there for at least 2,000 years,as artwork and contemporary wri

6、tings indicate.The name originates in Pakistan,where it means “ball” in Balti,a language native to that area.There are two teams of three to four people in a game of polo,depending on the size of the field and the style of game being played.Each player has a long,flexible mallet(球棍) which is used to

7、 hit a ball.The aim is to drive the ball through the opposing teams goal.Polo is played in brief periods called chukkas;each chukka lasts seven minutes,and play can be fierce and violent.By tradition,horses are replaced at each chukka,ensuring that they stay fresh and fit.The horses used in the spor

8、t are called poloponies,which is a misnomer since ponies are small horses,but they are full-sized horses.In all cases,horses are selected for speed,ability,and obedience(顺从).A good horse is capable of stopping in a very small area,working with other horses and riders,and moving quickly with the flow

9、 of play;championship horses can be sold at a good price.1.We can infer that in ancient Asia,polo was mainly played by .A.artistsB.writersC.the upper classD.people living on the plain2.Where is the probable birthplace of polo?A.India.B.Persia.C.Britain.D.Pakistan.3.Whats Paragraph 3 mainly about?A.T

10、he rules of polo.B.The development of polo.C.The equipment used when playing polo.D.The matters needing attention when playing polo.4.What does the underlined word “misnomer” in the last paragraph mean?A.A funny tale.B.An old tradition.C.A different species.D.An unsuitable name.BGerman artist HA Sch

11、ult is an unusual artist who uses trash (废物)to make sculptures.“We are living in the time of garbage,” says Schult.“I created a thousand sculptures of garbage.They are a mirror of ourselves.” Here,Schult was talking about his 1,000 trash sculptures in the form of humans.He first exhibited them in 19

12、96 in the western German state of North RhineWestphalia.“They are social sculptures,” he explains.“They are not only sculptures for the eyes.They are sculptures to spread the idea that we live in a time of garbage.” So far,Schults social sculptures have been on show in Paris,in Moscows Red Square,on

13、 the Great Wall of China,and in the desert next to the Pyramids of Giza near Cairo.HA Schults work is unforgettable.Although his work has had a big influence on the art world,Schult remains modest about his creations:“Artists have to learn every time.We are not important.All that counts is the time

14、in which we are living.”Trash art has been around for years.But it seems that only the popular artists are regarded as true artists when working with trash.Why cant common people be considered artists when they use the same things and change them into some form of personal art?Maybe its because we a

15、ll have our own preset ideas of what art is and isnt,or whom artists are or should be.You can be an artist like Schult if you try.Look at used metal cans.What might be done with them?Imagine them in any number of new uses,or imagine them simply as an art form.What about boxes or clothing? Boxes can

16、usually serve as new storage containers and houses for pets.And clothing?Imagine taking old clothes and turning them into hats or hanging organizers.1What do we know about Schults sculptures?AThey served as garbage containers.BThey reflected environmental issues.CThey were first shown in Paris,Franc

17、e.DThey were to raise economic awareness.2HA Schults artistic works also get the message across that an artist must _.Abe socially responsibleBbe as modest as possibleCmake garbage recyclableDtake diverse artistic forms3According to the last 2 paragraphs,the author probably agrees that _.Ait takes t

18、alent to be a trash artistBpreset ideas are important to artistsCtrash art cant be seen as a real art formDaverage people can also make trash artists4Which of the following is the best title for the text?ACould You Be a Trash Artist?BWhat Are Social Sculptures?CDo You Know about Trash Art?DHow Can W

19、e Deal with Used Cans?【解题导语】本文主要讲述了一位德国艺术家利用垃圾创造艺术作品的故事,并以此鼓励读者行动起来,为环保出一份力。【难句分析】All that counts is the time in which we are living.分析:本句是一个复合句。that引导定语从句,在从句中作主语,修饰先行词All;in whichwhere,引导定语从句,在从句中作状语,修饰先行词the time。译文:重要的是我们所生活的时代。1B考查细节理解。根据第二段中的“They are sculptures to spread the idea that we live

20、 in a time of garbage”可知,Schult的作品反映了环境问题,故选B。A项错在Schult的作品是用来当垃圾桶的,这一信息文章并未提及;C项错在Schult的作品首次是在法国巴黎展出,这与第一段最后一句“He first exhibited them in 1996 in the western German state of North RhineWestphalia”不符;D项错在Schult的作品是为了提高人们的经济意识,这与其环保思想相悖,故排除。2A考查推理判断。根据第三段最后一句“All that counts is the time in which we

21、are living”和第二段的整体内容可推知,Schult的作品同样传递了这样一个思想,即艺术家除了自己的艺术追求之外,也应该有社会责任感,故选A。3D考查推理判断。根据最后一段第一句“You can be an artist like Schult if you try”可推知,作者认为普通人也可以利用周围的废物或者垃圾而成为一位艺术家,故选D。4A考查标题判断。文章最后一段第一句“You can be an artist like Schult if you try”点题,再结合全文内容可推知,本文主要通过讲述一位艺术家利用垃圾创造艺术作品的故事,激励人们行动起来,为环保作贡献,人人都可

22、以成为一位艺术家,故A项最适合做文章标题。.完形填空(2016山西考前质检)The worst problem with our current economic crisis is the strong sense of worry.It is eating people alive.Worry affects our children,our marriages,our 1,and our sense of security.We have chosen to tell our four children,aged three to thirteen,when we do not have

23、 enough money,and 2 which bills we have to pay with Daddys paycheck.We let them know that its 3 to get everything they want right now.They have 4 us.They 5 ask what bills we have to pay for a particular week.We 6 them to act upset or worried.7,we are learning from their reaction.Sometimes the child

24、8 the parents.Now instead of telling me what they want,they say,“Mom,when will we have 9money to get.”I pull out change and we 10 it to see if we can get Frosties(粟米片)at Wendys.Fast food was something they took for granted,but now it is11.They are making wish lists and 12 birthday and Christmas mone

25、y for toys or games.We spend more time together as a family.We make popcorn,turn off the lights,and watch movies together,13 our evenings.We are happy to see our children are born craftsmen(手艺人) and their imaginations are 14.Our children have been so conditioned to have masterpieces at their fingert

26、ips.Boxes are a huge 15 at our house.They turn into airplanes,Star Wars figures,and anything else you can imagine.We live paycheck to paycheck,but somehow we 16 the difficulties.Our children may not have a college 17,but they will certainly understand what hard work is and get what they need.They wi

27、ll truly understand 18 it means to have a happy family.And 19,at the end of each day,they will know they are 20,and that doesnt cost a thing!1.A.affectionsB.careerC.familiesD.business2.A.complainB.explainC.warnD.declare3.A.possibleB.vitalC.convenientD.hard4.A.frightenedB.amazedC.entertainedD.delight

28、ed5.A.evenB.stillC.everD.yet6.A.forbadB.gotC.expectedD.wished7.A.MoreoverB.MeanwhileC.BesidesD.However8.A.teachesB.rescuesC.trainsD.develops9.A.easyB.littleC.enoughD.big10.A.countB.judgeC.figureD.keep11.A.usualB.regularC.unfamiliarD.special12.A.receivingB.savingC.borrowingD.raising13.A.spendingB.con

29、sumingC.enjoyingD.wasting14.A.freshB.endlessC.lastingD.limited15.A.hitB.styleC.objectD.issue16.A.put awayB.get intoC.come acrossD.get over17.A.fareB.costC.chargeD.fund18.A.thatB.whatC.howD.which19.A.after allB.in allC.all overD.at all20.A.protectedB.guardedC.lovedD.defended. 短文改错(2016湖北七市4月联考)Dear J

30、ane,Hows everything going?Im glad to have met you and become friend with you.I miss you very well and thus Im writing to tell you anything about my new life at college.My new school is so beautiful as a huge garden.There are green grass and colourful flowers everywhere.My teachers are all kind and I

31、 believe,with time go by,Ill make a great progress.My classmates are very friendly and I made many new friends here.I feel that my new life is very excited,but I also realize that it is full of challenges.Ive decided to work hard so that Ill have a brightly future.Of course,Ill also do more exercise

32、 to keep fit.Im looking forward to your reply.Yours sincerely,Tom考点规范练(必修2Unit 2)【短文语法填空】.A【解题导语】本文是说明文。文章简单介绍了马球运动。1.C细节理解题。根据第一段中的“.it spread slowly across Asia,where it was played by kings and people of high rank.”可知,在古代亚洲,马球运动局限于上层阶级。2.B细节理解题。根据第二段中的“The origins of the sport appear to lie in Per

33、sia.”可知答案。3.A段落大意题。第三段介绍了马球运动的参赛人数、比赛用具、时间等,因此本段主要介绍了马球运动的比赛规则。4.D词义猜测题。根据本句中的“.ponies are small horses,but they are full-sized horses.”可知,马球运动中使用的马都是正常大小的马,因此用“小马”称呼它们显然是“不合适的”。B.【解题导语】本文为记叙文。作者通过将经济危机的事实告诉孩子们,从而让他们懂得拥有一个幸福的家庭意味着什么。1.C担忧影响着我们的孩子、婚姻、家庭(families)和我们的安全感。families与孩子、婚姻属于语义上并列关系,故选C项。2

34、.B当我们没有足够的钱时,我们要告诉孩子并向他们解释(explain)必须用爸爸的薪水支付哪些账单。故选B项。3.D因为经济危机,作者家庭生活困难,她让孩子们知道现在他们很难(hard)得到他们想要的东西。故选D项。4.B根据下文中的“They 5 ask what bills we have to pay.”和learning from their reaction可知,孩子们的表现让作者感到惊讶。故选B项。5.A孩子们甚至会问作者一周必须要支付什么账单。故选A项。6.C根据语境可知,此处指作者预计(expected)孩子们会表现得很担忧。故选C项。7.D根据空后的we are learni

35、ng from their reaction可知,此处表示转折。句意:然而,我们却从他们的反应里学到了一些东西。故选D项。8.A根据上一句可知,有时孩子会教给父母一些东西。故选A项。9.C根据上文中的we do not have enough money可知,此处指足够的钱。故选C项。10.A作者拿出零钱数一数看能不能买一些粟米片。故选A项。11.D以前孩子们把快餐认为是理所当然的,现在却觉得很特别。故选D项。12.B他们会制作愿望清单并且把生日和圣诞节的钱积攒起来买玩具。故选B项。13.C我们会做各种各样的事情来享受(enjoying)我们的夜晚。故选C项。14.B根据语境可知,我们很高兴看

36、到我们的孩子是天生的手艺人而且他们的想象力是无限的(endless)。故选B项。15.A根据下文内容可知,孩子们有无限的想象力,家里的箱子很受他们的欢迎,这些箱子可以被做成各种各样的东西。hit“很受欢迎的人(或事物)”。故选A项。16.D根据but的转折及空前的“We live paycheck to paycheck.”可知,此处表示但是我们克服了困难。put away意为“把收起来”,get into意为“进入”,come across意为“偶然遇到”,get over意为“克服(困难)”。故选D项。17.D我们的孩子可能没有上大学的基金,但是他们肯定会懂得努力工作是什么,并且会得到他们

37、想要的东西。故选D项。18.B分析句子成分可知,understand后跟宾语从句,且从句中的means缺少宾语,故选B项。19.A句意:毕竟在每天结束的时候,他们知道他们被家人爱着,并且这不要任何代价。故选A项。20.C参照第19题解析。.短文改错Dear Jane,Hows everything going?Im glad to have met you and become with you.I miss you very and thus Im writing to tell you about my new life at college.My new school is beauti

38、ful as a huge garden.There green grass and colourful flowers everywhere.My teachers are all kind and I believe,with time by,Ill make a great progress.My classmates are very friendly and I made many new friends here.I feel that my new life is very ,but I also realize that it is full of challenges.Ive decided to work hard so that Ill have a future.Of course,Ill also do more exercise to keep fit.Im looking forward to your reply.Yours sincerely,Tom

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1