ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:35 ,大小:424KB ,
资源ID:401261      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-401261-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(广东省深圳市某发展有限公司2015届高考英语二轮(原创版)复习课件:阅读综合训练--(三).ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

广东省深圳市某发展有限公司2015届高考英语二轮(原创版)复习课件:阅读综合训练--(三).ppt

1、(A)A.attend a special training B.battle against violence and terrorismC.import from Europe D.encourage the police to fight1.Over four thousand police dogs will be arranged to _.B 细节理解题。根据第一段第一句中的 to fight violent and terrorist activities可知。2.The underlined word“canine”in Paragraph 4 most probably me

2、ans _.A.test B.police C.dog D.trainingC 词义猜测题。根据该词所在句的下一句After passing assessment tests,the dogs will be certified and arranged on tasks.可推出。A.According to Cong Min,more police dogs are in need.B.Different dog species are used as police dogs in China.C.The number of terror-related incidents is going

3、 down.D.Old or injured police dogs will be taken good care of.3.Which of the following statements is NOT true?C 细节理解题。根据第五段第一句The country is faced with an increasing number of terror-related incidents nationwide.可知C选项going down相悖,故选C。A.To find out the suspects.B.To sniff out signs of criminal activi

4、ty.C.To bring people out of danger.D.To help the police cope with urgent events.4.What do the dogs also do after special training apart from conducting patrols?D 细节理解题。根据第七段第一句Dogs with special training will also work with officers to handle emergencies.可知。A.More dogs involving in security forces.B.

5、Police and police dogs against terrorists.C.The process of training police dogs.D.Training officers and their canine partners.5.What is the main idea of the passage?A 主旨大意题。通读全文可知,本人主要是讲越来越多的警犬参与到安全部队中来协助警察,并在反恐反暴行动中发挥着重要的作用。文章侧重讲的是警犬以及它们的作用。故A项最符合文章主旨。import vt.进口counterterrorism n.反恐怖主义far from en

6、ough 远远不够upgrade vt.提升;升级assessment test 评估测试suspicious adj.可疑的certify vt.授予证书explosive device 爆炸装置clear away 消除;清除the Ministry of Public Security 公安部助读强化(B)a.Mom came to comfort Jeremy.b.Jeremy was attacked by the dog.c.Tara came to the rescue of Jeremy.d.A dog escaped its home through an open gate

7、.e.Tara returned to her family to check on Jeremy.1.Which is the correct order of the following events?A.c-b-d-a-e B.d-b-c-e-aC.a-d-b-e-a D.d-b-c-a-eD 篇章结构题。通读全文,根据文章故事的发展和描述顺序可知D为正确选项。2.The underlined word in Para.4 means _.A.camera B.cat C.dog D.carB 词义猜测题。根据上下文逻辑以及本句The video shows the fearless f

8、eline jumping on the dog with enough force to push him away from the boy.可推知,这里应该指的是cat(Tara),故选B正确。A.It lived in the neighborhood of the boys home.B.It lost the fight against the boy at the beginning.C.It was chased away by the cat of the boys family.D.It kept trying to attack others after it was c

9、aptured.3.Which of the following is NOT true about the dog?B 细节理解题。A项可从第一段after he was violently attacked by a neighbors dog得知;C项可从第四段Tara then chases(追逐)the dog away from the driveway with its leg between its tail.得知;D项可从第八段it continued to be aggressive after it was arrested得知。而B项与文章信息不一致,故选B。A.the

10、 fights between cats and dogs can be violentB.every family should raise a cat as soon as possibleC.a cat could really have a family-oriented mind setD.cats are generally more violent than dogs in a way4.It can be inferred from the passage that _.C 细节理解题。根据文章倒数第二段,从父亲所说的话(It just shows how much she r

11、eally has a family-oriented mindset.)可知,这只猫确实具有家庭意识,故选C正确。其他选项均无法从原文中推断出来。A.the Internet B.a book on catsC.a guidebook on family safety D.a newspaper5.The passage is most probably taken from _.A 细节理解题。根据文章尾处For pictures,click here(点击此处)可以得知这篇短文摘自网络。故选A正确。astonishing adj.惊人的fearless adj.无畏的bound vi.跳

12、跃upload vt.上传mean adj.卑鄙的encounter n.遭遇arrest vt.逮捕;捕捉family-oriented adj.顾家的aggressive adj.攻击性的additional damage 附加伤害;更大的伤害助读强化(C)A.teach knowledge of a subject B.create and spread knowledgeC.develop the students moral quality D.record the history of the country1.Before the 1850s,the colleges in th

13、e United States aims to _.C 细节理解题。根据第一段第二句中的 whose primary concern was to shape the moral character of their students.可知答案选C正确。2.Between midcentury and the end of the 1800s,why did young Americans go to Germany?A.A different kind of university had developed in Germany.B.They wanted to become preside

14、nts of respectable colleges.C.They liked Germany more than their own country,the US.D.They felt upset about home education and needed better study.D 细节理解题。根据第二段第四句Between midcentury and the end of the 1800s,more than 9,000 young Americans,dissatisfied with their training at home,went to Germany for

15、advanced study.可知答案选D正确。3.The underlined phrase in Para.2 can be most probably replaced by _.A.learning without thinking B.learning by questioningC.learning without hesitation D.learning by imaginingA 词义猜测题。根据下画线部分后面的were replaced by the German method of lecturing可推知,肯定是不好的东西才有可能被代替。斟酌四个选项,显然A正确。也可用

16、“代入法”解题。4.What are students expected to do based on the new rules in US universities?A.They should have a belief in religion.B.They should train and learn by rote.C.They should present their talent in the subject.D.They should learn to question,analyze and do research.D 细节理解题。根据第二段最后一句With the estab

17、lishment of the seminar system,graduate students learned to question,analyze,and conduct their own research.可知答案选D正确。5.What might be the best title of the passage?A.Advanced study in Germany B.Modern American UniversitiesC.Presidents of US Universities D.New Education in the WorldB 主旨大意题。通读全文可知,本文由美

18、国旧式大学谈到现代美国大学的体制,因此主要讲的是美国现代大学体制的形成和发展。故选B正确。采用“反向思维”来做此类题是上上之选,“反向思维”即利用这四个标题,可以分别写出什么样的文章?显然,选项B是我们最有可能写出原文的标题。establishment n.建立curriculum n.课程primary concern 主要关心的事transforminto 把转变成pass sth.on 传递下去be composed of 由组成academic achievement 学术成就course offerings 课程设置elective system 选修制度shape the mora

19、l character 塑造品德助读强化(D)A.occupied violently B.bought quicklyC.developed gradually D.published widely1.The underlined phrase“snapped up”in Paragraph 1 probably means _.B 词义猜测题。结合句意,“当他的自传(Have Patience for Time)在六月份出版时,“粉丝”在它出版后的一个星期内就买了200,000本书”。由此可知B为最佳选项。A.The celebrities fans.B.The publishers gr

20、eat promotion.C.The books quality.D.The celebrities manners.2.What mainly accounts for the popularity of books by celebrities?A 推理判断题。根据文章第二段首句“noticed the power of fans in promoting books”可推知A项正确。A.people can get a ticket by submitting orders on lineB.the book,Ben Se,kept its great popularity for t

21、wo weeksC.the books popularity is more because of the number of the authors fansD.the authors fans are the only reason for a books popularity3.From the passage,we can know that _.C 细节理解题。根据第二段最后两句可知“不是说在网上提交订单可以得到票,是指在网上买两本书的人可以得到签名会的入场券”,由此可知排除A。根据第三段首句,可以排除B。根据第三段最后一句“Fans are an important buying

22、force for celebrity books,but also because Le has many fans.”可以知排除D,而选C正确。A.social media is the most important in promoting booksB.the celebrities influence on fans is vital in promoting booksC.the books quality doesnt matter if the celebrities are popularD.publishers must be capable if books are to

23、 be successful4.It can be inferred from the last paragraph that _.B 推理判断题。促销名人书籍最重要的不是社会媒体而是他的“粉丝”,故排除A。根据最后一句,可知,如果想继续买得好,书的质量也很重要,所以排除C、D。从最后一段最后一句中的it is easier for publishers to rely on celebrities influence on fans to promote books可推断出选项B正确。A.How to Sell Books B.An Introduction to Le Jias Book,

24、Ben SeC.How to Influence the Fans D.The Power of Fans in Promoting Celebrities Books5.What is the best title for the passage?D 主旨大意题。根据文章大意可知“粉丝在促销名人书籍时有很大的作用”。故选D最合适。promote vt.推销;促销commentator n.评论员go wild 发狂entertainment industry 娱乐界come out 出版dating show 相亲节目raise funds for 为筹集资金marketing manage

25、r 市场部经理viral marketing 口碑营销communication channel 沟通渠道助读强化信息匹配1.Im always misunderstood by my friends because I cant explain my meaning clearly.I have tried my best to express my thoughts,but it does become worse and worse.My tutor told me maybe I can use my body language when I express myself.D 共同关键

26、词为body language。2.When someone holds eye contact with you for an extended period of time(15+seconds),how do you feel?I am aware that some people find direct eye contact intimidating,while others see it as the person showing them respect.What is your point of view?E 题目关键词eye contact,该学生不确定长时间眼睛接触的意义,

27、寻求帮助,对应E图片的文字eye contact。3.I am always busy and my mobile phone rings up constantly when I talk with other people,which really disturbs me,because they said I didnt put them on my heart.What should I do?Any suggestions would be great.C 题目关键信息mobile phone rings up constantly和they said I didnt put the

28、m on my heart,对应C图片的文字If the phone rings。4.I need to present a speech.It can be an interview,skit,etc.But I am working by myself,what are the points that I should pay attention to?I dont really like speaking in front of the audiences,and I dont want to just read off a paper.Please give me some advic

29、e!Thanks.B 题目关键信息present a speech,该学生要发表演讲,寻求帮助,对应B图片的文字when you are presenting a speech。5.I do want to be an attentive listener,but when a person is talking for a long time,the more I try to be attentive,the more I am distracted by what I should be looking at,so I end up fidgeting,and then the person probably thinks Im not paying attention.Any tips?F 题目关键词attentive listener,对应F图片的文字 Be attentive when listening。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1