ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:20 ,大小:237.50KB ,
资源ID:401258      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-401258-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(广东省深圳市某发展有限公司2015届高考英语二轮(原创版)复习课件:阅读理解--高度仿真练析-说明文-(七——九).ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

广东省深圳市某发展有限公司2015届高考英语二轮(原创版)复习课件:阅读理解--高度仿真练析-说明文-(七——九).ppt

1、(七)A.all the girl students who cant go on their dietB.those who cant control their eating properlyC.those who want to become thin by eating lessD.some fat ladies who go on their diet properly1.According to the passage,the problem of eating disorder happens among _.B 推理判断题。第一段后半部分说,饮食没有规律的患者并非只有肥胖的人,

2、还包括减肥者以及暴饮暴食者,故C、D错误。此外,这种现象并非发生在所有女生身上,故A也错误。因此答案选B(最具有概括性)正确。A.we shouldnt eat too much any more B.we shouldnt get too thin or too fatC.how terrible eating disorder is D.how eating disorder happens2.In the second paragraph,the author tells us that _.C 推理判断题。根据第二段,尤其是最后几句These diseases are bad for

3、the body.It takes from three to five years to recover.Sometimes people die.可知,饮食没有规律不仅可以导致厌食症或贪食症,最严重的可以导致死亡。故选C正确。其他三项都是该段所包含的其中一层意思,犯了“以偏概全”的错误。A.She thinks highly of their figures and appearance.B.She actually prefers being thinner to being fatter.C.She thinks it isnt normal for girls to be like

4、them.D.She encourages other girls to follow their examples.3.What is the guest speakers opinion about thin models on the magazines?C 作者观点题。根据第三段,尤其是根据“Do you think this is normal?”Her answer was no.判断,演讲者认为杂志上那些瘦骨嶙峋的体型是不正常的。故选C正确。A.She must be very fat and healthy.B.She might be a little thin and un

5、fit.C.She must have a beautiful body shape.D.She has a body shape she is satisfied with.4.What can we infer about the authors figure?D 推理判断题。根据第三段尾句so I felt that I dont need to worry about my body shape.以及第四段判断,作者对自己的体型比较满意。A、B两项是无中生有,C项添枝加叶。故答案选D正确。5.What would be the best title for the passage?A.

6、Beauty Starts From the Inside OutB.A Speech on Eating DisordersC.Eating Disorders Are Very Serious for Some WomenD.Eating Disorders Are Known as Anorexia and BulimiaA 主旨大意题。作者通过参加一个讲座了解到饮食失调已经成为当今健康问题,分析一些人饮食失调的原因,并指出饮食失调对健康极为不利,从而告诉读者“美”并不完全来自外表,并在最后一段点题“Beauty starts from the inside out”,即“由内到外的美才

7、是健康的”,故选A。B项是第一段的内容之一。C项是全文的内容之一。D项是第二段的内容之一。助读词汇professional n.专业人员positive adj.积极的throw up 呕吐huge amounts of 大量的eating disorders 饮食失调body shape 身形;身材be impressed with 对印象深刻from the inside out 由内而外(八)A.where people interrupt their educationB.where people have access to educationC.where people learn

8、 informal knowledgeD.where people make friends and surprises1.According to the popular belief in the USA,school is a place _.B 细节理解题。根据文章第一段首句It is commonly believed in the United States that school is where people go to get an education.可知,在美国,人们通常认为上学是为了受教育。故选B正确。A.It is much more open-ended and a

9、ll-inclusive.B.It can take place anywhere.C.It is a life-long process and interruption.D.It is a detailed and serious process.2.What can be described about schooling in the passage?D 细节理解题。根据文章第二段尾句Schooling,on the other hand,is a specific,formalized process的specific与formalized和答案D中detailed与serious

10、process同义。故选D正确。A.limited B.coverall C.specific D.general3.The underlined word in Para.2 can be most probably replaced by _.B 词义猜测题。根据关键词broad以及上文,尤其是Education is much more open-ended and all-inclusive than schooling.可知,本段主要讲的是education是如何的广泛、包罗万象、无疆界,再根据include构词法知识可知,inclusive意思理应是“广泛的、包含一切的”之意。斟酌

11、选项,A、C、D均不符合语境逻辑,只有B项最合适。coverall意为“无所不包的、包罗万象的”。A.explaining B.reasoning C.making comparison D.giving examples4.The passage is mainly developed by _.C 篇章结构题。通读全文,根据文章Nevertheless,Whereas,on the other hand等关键词不难得知作者用比较方式,阐述了education与schooling的区别。故选C正确。A.Schooling and Education B.Formalized Schoolin

12、gC.All-inclusive Education D.The Good and Bad of Schooling5.What is the best title for the passage?A 主旨大意题。通读全文可知,文章主要讲述的是上学与受教育之间的区别。故选A最佳。选项B、C、D均过于片面。助读词汇nevertheless adv.然而whereas conj.然而formalized adj.形式化的assigned adj.指定的slice n.片段alphabet n.字母表open-ended adj.开放式的know no bounds无限;不知限量be occupie

13、d in 忙于;从事于range fromto 从到不等(九)A.She was a psychiatric doctor.B.She was addicted to watching TV.C.She tried to persuade the author.D.She disliked using mobile phone.1.What do we know about the authors mother in Paragraph 1?C 细节理解题。根据第一段She has been complaining about及Now,she has got the experts to ba

14、ck her up.可得知,作者的母亲尝试说服她(远离手机),D项为干扰项,作者母亲抱怨她一直玩手机不代表母亲讨厌用手机,故选C。2.The underlined word in Paragraph 3 is closest in meaning to _.A.necessary B.independent C.similar D.convenientA 词义猜测题。由第三段可知,本段主要讲述作者是如何的对手机上瘾,如何的脱离不了手机。此外,根据后半句that I would feel really inconvenienced if I were unable to connect to t

15、he Internet可推知,手机对于作者来说是不可或缺的。故选A正确。3.Why did the author regard smart phone as threatening the safety?A.Because her father broke his toe in a car accident.B.Because she had a car accident for using smart phone.C.Because a woman hurt her pelvis for using cell phone.D.Because she didnt notice the guar

16、drail when driving.B 细节理解题。由关键信息threatening the safety可将信息定位于原文第四段I drove my car into the expressway guardrail(护栏)last year while using my phone.我在开车时由于看手机,撞上了高速公路的护栏,可得知我因为玩手机曾经发生过车祸,故选B。A.The author prevented her daughter from using iTouch.B.Playing cell phone does an effect on childrens health.C.

17、The authors daughter was addicted to playing iTouch.D.Cell phone promotes children to finish their homework.4.What can we infer from the last paragraph?B 推理判断题。由最后一段I do concern that she is a bit overweight and near-sighted可得知作者担忧自己小孩的肥胖和近视,可推断如果小孩一直玩手机的话会影响他们的身体健康,故选B。A.The Balance Between Phone an

18、d LifeB.The Fight Against Online AddictionC.The Advantages of Using CellphonesD.The Problems Caused by Using Phones5.Which of the following is the best title of this passage?A 主旨大意题。根据全文大意:手机给作者带来便利的同时也影响了健康甚至是生命安全,说明现代人普遍离不开手机,呼吁大家不要过度沉迷其中,即平衡好手机与实际生活之间的关系,故选A。define vt.定义;认定expressway n.高速公路digital adj.数字的symptom n.症状post vt.张贴;发布accompany vt.陪伴back up 支持separate from 与分开;脱离now and then 时不时地psychiatric disorder 精神疾病助读强化

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1