1、英语路漫漫其修远兮 吾将上下而求索人教版 必修5The United KingdomUnit 2话 题 导 入(2015新课标D)Choose Your OneDay Tours!Visit the city with over 2,000 years of history and Bath Abbey,the Royal Crescent and the Costume Museum.Stonehenge is one of the worlds most famous prehistoric monuments dating back over 5,000 years.Tour ABath
2、&Stonehengeincluding entrance fees to the ancient Roman bathrooms and Stonehenge37 until 26 March and 39 thereafter.Tour BOxford&Stratford including entrance fees to the University St Marys Church Tower and Anne Hathaways house32 until 12 March and 36 thereafter.Oxford:Includes a guided tour of Engl
3、ands oldest university city and colleges.Look over the“city of dreaming spires(尖顶)”from St Marys Church Tower.Stratford:Includes a guided tour exploring much of the Shakespeare wonder.Tour CWindsor Castle&Hampton Court including entrance fees to Hampton Court Palace34 until 11 March and 37 thereafte
4、r.Includes a guided tour of Windsor and Hampton Court,Henry s favourite palace.Free time to visit Windsor Castle(entrance fees not included)With 500 years of history,Hampton Court was once the home of four Kings and one Queen.Now this former royal palace is open to the public as a major tourist attr
5、action.Visit the palace and its various historic gardens,which include the famous maze(迷宫)where it is easy to get lost!Tour DCambridge including entrance fees to the Tower of Saint Mary the Great33 until 18 March and 37 thereafter.Includes a guided tour of Cambridge,the famous university town,and th
6、e gardens of the 18th century.文章大意:本文介绍了四个旅游目的地。从价格到参观的内容,说明非常详细,四个地方都以英国的游览胜地为主。1Which tour will you choose if you want to see Englands oldest university city?ATourA.BTourB.CTour C.DTour D.答案:B 细节理解题。根据原文Tour B中Oxford:Included a guided tour of Englands oldest university city and colleges可知为B。2Which
7、 of the following tours charges the lowest fee on 17 March?AWindsor Castle&Hampton Court.BOxford&Stratford.CBath&Stonehenge.DCambridge.答案:D 细节理解题。根据每一部分的价格介绍:Tour A到3月17日为37,Tour B为36,Tour C为37,Tour D为33,故选D。3Why is Hampton Court a major tourist attraction?AIt used to be the home of royal families.BIt used to be a wellknown maze.CIt is the oldest palace in Britain.DIt is a worldfamous castle.答案:A 细节理解题。根据Hampton Court was once the home of four Kings and one Queen判断答案为A。
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有