1、 Section Integrating Skills & Cultural Corner课时作业.单句语法填空1The 2019 summer camp,consisting (consist)of 30 students,will start for Beijing and stay there for three weeks. 2It is certain that his son will take over his business when he gets old. 3Parents hope that their children can be educated in a rel
2、axing (relax)and active atmosphere. 4There is no need to_rush (rush)and its no use arriving there too early. 5Slavery was_abolished (abolish)in the US in the 19th century. 6There will be a huge parade in celebration (celebrate)of National Day before Tiananmen Square every year. 7(陕西卷)We would rather
3、 our daughter stayed (stay)at home with us,but it is her choice,and she is not a child any longer. 8I refuse to trade with that company again. They keep cheating us on the bill. 9The cakes made by mother were so tasty (taste)that I ate five within three minutes. 10It was in the schoolyard that I pic
4、ked up a notebook marked (mark)with the name and the class yesterday. . 单句改错1I gave up attempt to persuade him to continue with his studies. attemptattempting2Properly marking with numbers, the books can be easily found. markingmarked3Ive already seen that film, so Id rather to see another one. 去掉to
5、4This kind of food is a mixture making up of flour and water. makingmade5His explanation was more and less helpful to understand the question. andor.阅读理解AIts carnival season in Europe,a crazy time for parades,masks,music and dance. No one is sure where the tradition exactly comes from. But while its
6、 origin remains a mystery,this does not keep people from joining it. The Carnival of Binche,the most famous one that is staged in Belgium,has been announced as a masterpiece of the Intangible Heritage of Humanity by UNESCO. The event usually takes place during a Sunday,Monday,and Tuesday,with perfor
7、mers known as “Gilles” dressed in clownlike costumes,dancing and marching (行进)along the streets. During the parade,the Gilles throw oranges to the crowd as an act of wellwishing and it is considered rude to throw them back. Venice is said to be the birthplace of carnivals. In the city,the annual car
8、nival starts 58 days before Easter. It features various brightlycolored and wellmade masks. Every year,thousands of visitors go to the city to be part of the festive event. The Germans,always considered seriousminded,also have their carnivals. The Cologne Carnival is one of the largest,with Rose Mon
9、day as the best part. On Rose Monday Parade,lots of gifts are prepared for the people who join it. For this year, 300 tons of candies and more than 300, 000 souvenirs were thrown out of the various nicelydecorated floats (花车)to the crowd. The Nice Carnival in the southern French city of Nice lasts t
10、wo or three weeks from February to March every year. It features floats,music,dance performances and entertainment activities. The parade of lights and the final day carnival parade are the most exciting parts of the entire event. Compared to the Rio Carnival in Brazil and the Winter Carnival in Que
11、bec,Canada,the Nice Carnival has a special artistic touch,and it is one of the three major carnivals around the world. Carnivals were first organized in the Middle Ages. They were supposed to be a time of eating and drinking before the Easter fast (斋戒)Nowadays,they have been turned into winter touri
12、sm attractions for many European cities. 【解题导语】本文是说明文,介绍了欧洲一些有名的狂欢节。1What do we know about the Carnival of Binche? AIt begins 58 days before Easter. BIt falls on a Wednesday every year. CIt is an event that takes place in Belgium. DPeople throw candies to express good wishes. 解析:选C细节理解题。根据第二段的“The C
13、arnival of Binche,the most famous one that is staged in Belgium”可知选C。2According to the text,the Nice Carnival _. Ais held every two yearsBlasts more than one weekCtakes place in a German cityDis famous for its Monday Parade解析:选B细节理解题。根据倒数第二段的“The Nice Carnival in the southern French city of Nice las
14、ts two or three weeks from February to March every year. ”可知选B。3Which of the following carnivals provides gifts for people joining it? AThe Quebec Carnival. BThe Venice Carnival. CThe Rio Carnival. DThe Cologne Carnival. 解析:选D细节理解题。根据第四段的“The Cologne Carnival.lots of gifts are prepared for the peopl
15、e who join it. ”可知选D。4What would be the best title for the text? ACarnivals in EuropeBThe origin of carnivalsCFestivals across the worldDThe birthplace of carnivals解析:选A标题归纳题。第一段是文章的主题段,开头便点明了本文的主旨(Its carnival season in Europe,a crazy time for parades,masks,music and dance. )。接下来分别介绍了比利时班什狂欢节、威尼斯狂欢
16、节、德国科隆狂欢节、法国尼斯狂欢节。故A项作标题最合适。BWhen I was a boy we used to live across the road from a big hill with huge oak trees growing out of it. When winter arrived, thick and heavy snow would fall, and my two brothers would grab their sleds heading over to the hill for a day of fun. I remember watching them wi
17、th envy because I was still too small to go sledding. Finally, one winter I was considered big enough and joined my brothers as they carried their sleds up the long hill and prepared to ride down it. The first few trips I rode with one of my brothers had the time of my life. It was so exhilarating w
18、hen the wind whipped across my face as I flew down the hillside on the wooden sled. Near the end of the day I was too overjoyed when my oldest brother decided to let me try riding the sled all by myself. I climbed on it full of excitement and lay on my stomach. Then with one big push my brother sent
19、 me down the snowy hillside. I was doing pretty well too until I hit an old stump hidden by the snow and went off course,straight towards one of those big oak trees. My heart pounded in my chest and I could hear myself screaming. At the last possible second I rolled off and the sled crashed into the
20、 tree. I could hear my brothers running down the hill yelling, “You have to steer(操控)!You have to steer!”Sadly, that wasnt the last time I failed to steer when some obstacle knocked me off course in my life. Many times problems,troubles, and my own failures have sent me crashing into the trees of an
21、ger,frustration, and despair. I am still learning that life isnt always safe sledding. I am still learning that it is up to me to steer myself back to love, back to kindness,back to goodness,and back to God. Life is a trip, but no one ever said it was a smooth ride. Steer well then. Steer straight.
22、Steer your soul towards the light and the love that are all meant for us. 【解题导语】作者小时候有一次滑雪时差点撞到橡树上,但在最后一刻,作者翻滚到雪地里才得以化险为夷,同时他学到了一个人生道理:学会自我掌控。5What do we know about the author when he was very young? AHe lived on a big hill with huge oak trees on it. BHe was frightened to go sledding with his brothe
23、rs. CHe longed to go sledding with his brothers. D. He carried his brothers sleds as they went sledding. 解析:选C细节理解题。根据第一段第三句 “I remember watching them with envy because I was still too small to go sledding. ”可知,作者因为年龄太小不能去滑雪,只能嫉妒地看着哥哥们玩。据此可知,作者小时候很渴望和哥哥们一起滑雪,故C项正确。6Which of the following can replace
24、 the underlined word “exhilarating” in Paragraph 2? Adelightful BterrifyingCordinary Dviolent解析:选A词义猜测题。根据第二段第二句 “It was so exhilarating when the wind whipped across my face as I flew down the hillside on the wooden sled. ”可知,这句话描述的是作者第一次滑雪时在木雪橇上从山上冲下去,风从脸上刮过时的快感。根据第一段作者渴望滑雪的描述再结合下文中的 “overjoyed”可知,
25、作者玩得很开心,据此可以判断,画线词意为 “令人愉快的”,故A项正确。7Why did the author fall off his sled? ABecause his sled crashed into an oak tree. BBecause he lost control of his sled. CBecause his brother pushed it so hard. D. Because the hillside was snowy. 解析:选B推理判断题。根据第二段中的 “I was doing pretty well.one of those big oak tree
26、s. ”可知,作者撞到了雪地里的一个树桩,然后径直撞向一棵大橡树,再结合该段中的 “At the last possible second.the tree. ”可知,作者在快要撞到橡树的那一刻从雪橇上翻滚下来,从而避开了危险。据此可以判断,作者从雪橇上掉下来是因为他失去了对雪橇的控制,故B项正确。8What does the author mean to tell us? ALosing control of a sled can be dangerous. BCourage and determination can change ones life. CLife can be contr
27、olled by oneself. DLife is a mystery full of coincidences. 解析:选C推理判断题。通过全文再结合文章最后一段的前两句 “Life is a trip, but no one ever said it was a smooth ride. Steer well then. ”可知,作者认为人生的旅程不是一帆风顺的,应该学会掌控生活。据此可以判断,本文旨在告诉读者,人生是可以由自己掌控的,故C项正确。. 七选五How Not to Be AwkwardNot all of us are outgoing and ready to take
28、the world by storm. _1_ This usually happens when a person is still in his or her teen years and going through the socialization (社会化)process. So,what can a person do to overcome this tendency to be awkward?Lets try to find answers to the question. Stay in shape and dress up wellSometimes,awkwardnes
29、s could be due to being overweight. When you are large in size,you tend to get very selfconscious. So,in order to avoid this,get into the habit of exercising every day. _2_ If you look as if you have just stepped out of a 1980s film when actually it is 2017,there is no doubt that you are bound to fe
30、el awkward about yourself. Be optimisticAnother effective tip on how not to feel awkward is to always keep a smile on your face. _3_ On the other hand,a smiling,happy and positive person is appreciated by everybody. So,smile when you meet acquaintances or even strangers,say a cheerful “Hi!” and auto
31、matically some of your awkwardness will disappear completely!Participate in team activitiesThis one really helps. Awkwardness generally develops when a person remains isolated from others. So in order to change this situation,join groups. _4_ Joining people for book reading as well as debates will h
32、elp remove your awkwardness. Choose any activity that you like,such as playing team sports or joining a dance class,and soon you will find your comfort level around people increasing day by day!Develop your personalityBeing a bookworm or an Internet addict will not get you anywhere. For selfimprovem
33、ent, take up a hobby that adds meaning to your life. Learn singing or try adventure sports. _5_ALearn how to end a conversation. BSecondly,have appropriate clothes on. CFor instance,if you are a readinglover,join a book club. DIf you look sad,nobody will actually like being with you. ESomething as s
34、imple as listening to music will do wonders too. FMany of us are shy and may even feel isolated from others. GAwkwardness could arise because you do not have anything in common to talk about. 【解题导语】本文介绍了在社交中如何不尴尬的方法:保持体形并穿着得体、乐观、参与团体活动、培养个性。1解析:选F上一句 “Not all of us are outgoing and ready to take the
35、 world by storm. ”意为:并不是我们所有人都是外向且准备好在这个世界上大获成功的。因此此处应进一步说明这种情况,故选F(我们当中有许多人是害羞的甚至可能感到与他人隔绝)。2解析:选B该段的小标题表示 “保持体形以及穿着得体”,又因该空前面三句已经具体叙述保持体形的原因及方式,因此此处应叙述另一方面:穿着得体,故选B。3解析:选D结合下一句 “On the other hand,a smiling,happy and positive person is appreciated by everybody. ”可知,此处应叙述与这句话相反的情况,故选D。4解析:选C结合上一句 “So in order to change this situation,join groups. ”可知,此处应举例说明,故选C。5解析:选E结合上文中的 “For selfimprovement,take up a hobby that adds meaning to your life. Learn singing or try adventure sports. ”可知,E项 “Something as simple as listening to music will do wonders too. ”与上文存在逻辑上的衔接,故选E。
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有