ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:12 ,大小:150KB ,
资源ID:399322      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-399322-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019版高考英语阅读理解一轮练题1含解析.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019版高考英语阅读理解一轮练题1含解析.doc

1、2019版高考英语阅读理解一轮练题(1)李仕才ADear Parents:Im delighted that you are considering the British International School for your childrens education. Our school offers first class international education delivered by experienced, highly qualified and professional staff.We aim to provide a high quality British-s

2、tyle education characterized by:The arrangement of the English National Curriculum to meet the needs of international and local students and offering an insight into the local culture.High quality teaching provided by international and local staff.A broad personal development of students that encour

3、ages independence, confidence, tolerance, good manners and respect.A recognition of the school-parent partnership in the successful education of the children.An acknowledge that all students are individuals who deserve an environment to help realize their academic and other potential, thereby prepar

4、ing them for their chosen continued education and career.A safe, caring, happy and stimulating environment benefiting from high quality facilities.Our school provides an effective framework for education through a broad, balanced, and monitored curriculum. As students advance through the school, we

5、ensure that their needs are met through progressive teaching and learning. Although our curriculum is based upon the National Curriculum for England, it is adapted as appropriate, to ensure suitability for our diverse student body. Thus, we strive for the development of transferable skills through t

6、he years of school, as well as the acquisition of a broad body of knowledge.Students are given opportunities to develop many skills. These include skills in language, in science, technology and mathematics, in the aesthetic(审美的) and creative fields of music, drama and art, and in physical education.

7、We insist that students act in a responsible manner toward all members of society. Throughout the school, students are taught to distinguish between right and wrong and show consideration for others. The qualities of honesty, kindness and good manners are always encouraged. Our friendly atmosphere p

8、rovides a secure and happy environment in which children can grow and flourish as Individuals and valued members of the school family.1.What do you think the author is?A.A school principalB. An exchange student.C. An assistant professorD. An experienced lecturer.2.Why does the school change its curr

9、iculum when necessary?A. To develop some good students skills.B. To meet the needs of different students.C. To offer an insight into the local culture.D. To help students realize their potential.3.Which of the following about the students is NOT mentioned in the passage?A. MannersB. Self-disciplineC

10、. Qualities.D. Independence.4.What is the purpose of the passage?A. The author thinks schools and parents play an important role in teaching.B. The author is stressing that responsibility is the most important thing for a student.C. The author is encouraging more parents to send their children to th

11、is school.D. The author implies students become valued people without a friendly atmosphere.【文章大意】这是一篇英国国际儿童教育学校的招生广告,介绍了这所学校的教育目标、课程设置、教学理念等信息。1.A 【解析】推理判断题。文章以第一人称来叙述,实际上是英国国际儿童教育学校的招生广告,所以可推测这是学校的一位领导。故选A。3.B 【解析】细节理解题。根据文章中“A broad personal development of students that encourages independence, c

12、onfidence, tolerance, good manners and respect. The qualities of honesty, kindness and good manners are always encouraged.”可知,A、C、D三项内容都在文章中提到了。故选B。4.C 【解析】推理判断题。这是一篇英国国际儿童教育学校的招生广告,介绍了这所学校的教育目标、课程设置、教学理念等信息;再根据“Dear Parents:”可知,其目的在于希望更多的家长把自己的孩子送来学习。故选C。B(2015南宁第二次适应性测试)LSE Summer School, located

13、in the heart of London, is the largest university summer school in Europe.Our courses are suitable for those who are at, or are about to start university.Our school will begin accepting applications in March 2017.CoursesAccounting,Finance,Law,Economics,Business and International Relations.DatesSessi

14、on One: 6 26 July; Session Two: 27 July 14 August. _RatesThe student rateThe standard rateOne Session1,7752,500Both Session 2,9754,250The student rate applies to all fulltime students who are studying at a university or college anywhere in the world.Accommodation is not included.In addition, a 50 ap

15、plication fee must be paid when submitting your application._Applicant_requirementsIf you have studied in the UK, you dont need any additional English qualifications.Students from other countries will generally not require a visa to study at our school.However, you will enter the UK as a “Student Vi

16、sitor”Course changes are permitted before the start of the programme and within three days of the session._Contact_hours_and_teaching_methods LSE Summer School courses are fulltime and normally consist of 48 hours over the threeweek period, taking the form of 36 hours of lectures and 12 hours of cla

17、sses.Lectures, attended by all students, take place in either the morning or afternoon supplemented by small onehour classes of approximately 15 students. _Assessment_and_examinationsAssessment for LSE Summer School is based on the results of either two written examinations,or a final written examin

18、ation and assessed work.Examinations are required and no exception can be made for any reason.Successful students are awarded a certificate and transcript.If you have any questions, please click here to see our frequently asked questions or contact us.【解题导语】本文对LSE暑期学校的课程、费用、申请要求等方面进行了介绍,以吸引更多的学生前来学习

19、。1. You will probably find the passage_. Ain a magazine Bin a newspaper Cin a textbook Don a website解析:选D。推理判断题。根据文章的最后一段“If you have any questions,please click here to see our frequently asked questions or contact us.”可知,此文可以在网站上看到,即D项正确。2According to the text, Jack, a fulltime student in London, w

20、ill at least pay _for his onesession programme in LSE Summer School.A1,775 B1,825C2,500 D2,550解析:选B。数字计算题。根据表格可知:一个学期的学费至少为1 775英镑,又根据下文的“In addition,a 50 application fee must be paid when submitting your application.”可知,杰克至少要花费1 825英镑,即B项正确。3. From the text we learn that_.Astudents may have lecture

21、s at night at timesBthe two programmes are only designed for foreign studentsCstudents who have passed the required examinations will get a certificateDa visa and fluent spoken English are required to study in LSE Summer School解析:选C。细节理解题。根据Assessment_and_examinations下的“Examinations are required and

22、 no exception can be made for any reason.Successful students are awarded a certificate and transcript.”可知,通过考试的学生可以拿到证书,即C项正确。4. For what purpose is the text written? A. Attracting students to attend the programmes in LSE Summer School. BIntroducing some famous teachers and courses in LSE Summer Sch

23、ool. CGetting students to know more about the programmes in the UK. DOffering some cheaper courses for students from the UK.解析:选A。写作意图题。综合全文可知,本文旨在吸引学生参加LSE暑期学校的项目,即A项正确。CSamuel Osmond is a 19yearold law student from Cornwall,England.He never studied the piano.However,he can play very difficult musi

24、cal pieces by musicians such as Chopin and Beethoven just a few minutes after he hears them.He learns a piece of music by listening to it in parts.Then he thinks about the notes in his head.Two years ago,he played his first piece Moonlight Sonata (奏鸣曲)by Beethoven.He surprised everyone around him.Am

25、azed that he remembered this long and difficult piece of music and played it perfectly,his teachers say Samuel is unbelievable.They say his ability is very rare,but Samuel doesnt even realize that what he can do is special.Samuel wanted to become a lawyer as it was the wish of his parents,but music

26、teachers told him he should study music instead.Now,he studies law and music.Samuel cant understand why everyone is so surprised.“I grew up with music.My mother played the piano and my father played the guitar.About two years ago,I suddenly decided to start playing the piano,without being able to re

27、ad music and without having any lessons.It comes easily to meI hear the notes and can bear them in mindeach and every note,”says Samuel.Recently,Samuel performed a piece during a special event at his college.The piece had more than a thousand notes.The audience was impressed by his amazing performan

28、ce.He is now learning a piece that is so difficult that many professional pianists cant play it.Samuel says confidently,“Its all about super memoryI guess I have that gift.”However,Samuels ability to remember things doesnt stop with music.His family says that even when he was a young boy,Samuel hear

29、d someone read a story,and then he could retell the story word for word.Samuel is still only a teenager.He doesnt know what he wants to do in the future.For now,he is just happy to play beautiful music and continue his studies.1What is special about Samuel Osmond?AHe has a gift for writing music.BHe

30、 can write down the note he hears.CHe is a top student at the law school.DHe can play the musical piece he hears.2What can we learn from Paragraph 2?ASamuel chose law against the wish of his parents.BSamuel planned to be a lawyer rather than a musician.CSamuel thinks of himself as a man of great mus

31、ical ability.DSamuel studies law and music on the advice of his teachers.3Everyone around Samuel was surprised because he_.Areceived a good early education in musicBplayed the guitar and the piano perfectlyCcould play the piano without reading musicDcould play the guitar better than his father4What

32、can we infer about Samuel in Paragraph 4?AHe became famous during a special event at his college.BHe is proud of his ability to remember things accurately.CHe plays the piano better than many professional pianists.DHe impressed the audience by playing all the musical pieces.5Which of the following i

33、s the best title of this passage?AThe Qualities of a MusicianBThe Story of a Musical TalentCThe Importance of Early EducationDThe Relationship between Memory and Music答案:【语篇解读】本篇为写人的记叙文。19岁的法律系学生Samuel Osmond是一个音乐天才。以前他从没有学过音乐,但是他可以弹钢琴,并且经常弹奏名家名曲,人们对此很吃惊。是什么造就了这一传奇?赶快来阅读一下吧。1D解析:细节理解题。由第一段中However,h

34、e can play very difficult musical pieces by musicians such as Chopin and Beethoven just a few minutes after he hears them.可以知道,他的特别之处在于他听了曲子之后就能演奏出来,故选D项。文章没有说他有创作音乐的天赋,也没有说他能写下他听到的音符(只是说“记住”),更没有提到他是法学院的优等生,因此可以排除其他选项。2B解析:细节理解题。由Samuel wanted to become a lawyer as it was the wish of his parents.可以

35、知道,他想成为一名律师(也是他父母的愿望),而不是一名音乐家,故选B项,可排除A项;由.but music teachers told him he should study music instead.可以知道,音乐老师想让他放弃法律专业,学习音乐,因此排除D项;由.but Samuel doesnt even realize that what he can do is special.可以知道,他并不认为自己是音乐天才,因此排除C项。3C解析:细节理解题。由第三段中.without being able to read music and without having any lesso

36、ns.可以知道,他看不懂乐谱,没有上过音乐课,却能够弹钢琴,这让人们很惊讶。4B解析:推理判断题。由第四段中Samuel says confidently,“Its all about super memoryI guess I have that gift.”可以知道,他对自己非凡的记忆力感到骄傲,故选B项。文章说到人们对他的记忆力留下深刻印象,但是不能说他一举成名,因此排除A项。5B解析:主旨大意题。全文讲述了一个只靠记忆就能演奏非常复杂的名曲的音乐天才。C项有一定的干扰性,Samuel早年受过音乐的熏陶,但是文章的重点不是讲述早期教育的重要性,因此可以排除。D(2016西宁三校联考)In

37、dia is a country with 1.2 billion people,of which 30% still live in poverty,and 56% of the workforce is engaged in agriculture even though it contributes only 18% of GDP.Reforming Indias economy will therefore require more than just the relaxation of business regulations; it will require a massive r

38、eallocation of labor and the retraining of farm workers for other professions through better education and vocational training.In addition,only 29% of women in India are in the workforce even though they make up 50% of the population,which represents the severe underuse of a valuable resource,and a

39、barrier to progress.The government with Modi as the Premier will have to create a basic construction to correct the problem of these inefficiencies.It is also important to note that the reorganization of Indias labor force will take years,if not decades,to produce results for the economy.All this ca

40、n push returns down for investors in the short and medium term.Another major challenge for Indias free market experiment will be the foundation of BJP (人民党),which has its roots in religion.Free market economics cant work properly without a truly free society,and the conservative social and political

41、 philosophies (思想体系) of Modis party could prevent that from happening. The rural base of the BJP also creates another risk for the agenda of the government.While Indias poor people will certainly benefit from economic reform,they are also the easiest to be exploited by some corporations and may requ

42、ire statesponsored welfare for existence.This creates an obvious contradiction for the government and a real free market in India.To lift the country economically,capitalist principles must be accepted completely,but without state control,Indias poor and middle class may be left behind.【解题导语】本文主要介绍了

43、印度的政治环境以及目前所面临的经济改革问题。1To change Indias economy more effectively,_.Abusiness regulations should be restrictedBfarm workers deserve retraining and reallocatingCmore people should be engaged in agricultureDwomen make up 50% of the workforce解析:选B。细节理解题。根据文章第一段的“it will require a massive reallocation of

44、 labor and the retraining of farm workers”可知,需要重新分配劳动力和重新培训农民工,即B项正确。2Free market economics can function well with _.Atraditional social structuresBa society full of libertyCconservative political philosophiesDthe basic policy of BJP解析:选B。细节理解题。根据文章第三段的“Free market economics cant work properly witho

45、ut a truly free society”可知,自由市场经济能够正常运转需要一个真正自由的社会,即B项正确。3Under the control of the government,_ will benefit from the economic reform.Aboth commerce and industry Bboth state factories and local firms Cboth middle class people and poor people Dboth urban and rural areas解析:选C。细节理解题。根据文章最后一段的“While Ind

46、ias poor people will certainly benefit from economic reform”和“but without state control,Indias poor and middle class may be left behind”可知,经济改革将使中产阶级的人和穷人都受益,即C项正确。4The tone of the author towards Indias economic reform is _.Afavorable Bdisapproving Coptimistic Ddoubtful解析:选D。推理判断题。根据文章的第三段和第四段的“The

47、rural base of the BJP also creates another risk for the agenda of the government.”可知,印度的经济改革挑战巨大、困难重重,作者对其持怀疑态度,即D项正确。EIn the coming months,we are bringing together artists from all over the globe,to enjoy speaking Shakespeares plays in their own language,in our Globe,within the architecture Shakesp

48、eare wrote for.Please come and join us.NationalTheatreofChinaBeijing|ChineseThis great occasion(盛会) will be the National Theatre of Chinas first visit to the UK.The companys productions show the new face of 21st century Chinese theatre.This production of Shakespeares Richard will be directed by the

49、Nationals Associate Director,Wang Xiaoying.Date &Time:Saturday 28 April,2.30pm & Sunday 29 April,1.30pm & 6.30pmMarjanishviliTheatreTbilisi|Georgian One of the most famous theatres in Georgia,the Marjanishvili,founded in 1928,appears regularly at theatre festivals all over the world.This new product

50、ion of AsYouLikeIt is helmed(指导)by the companys Artistic Director Levan Tsuladze.Date &Time:Friday 18 May,2.30pm&Sunday 19 May,7.30pmDeafinitelyTheatreLondon|British Sign Language(BSL)By translating the rich and humorous text of LovesLaboursLost into the physical language of BSL,Deafinitely Theatre

51、creates a new interpretation of Shakespeares comedy and aims to build a bridge between deaf and hearing worlds by performing to both groups as one audience.Date &Time:Tuesday 22 May,2.30pm&Wednesday 23 May,7.30pmHabimaNationalTheatreTel Aviv|HebrewThe Habima is the centre of Hebrew-language theatre

52、worldwide.Founded in Moscow after the 1905 revolution,the company eventually settled in Tel Aviv in the late 1920s.Since 1958,they have been recognized as the national theatre of Israel.This production of Shakespeares TheMerchantofVenice marks their first visit to the UK.Date &Time:Monday 28 May,7.3

53、0pm &Tuesday 29 May,7.30pm1.Which play will be performed by the National Theatre of China?A.Richard.B.LovesLaboursLost.C.AsYouLikeIt.D.TheMerchantofVenice.答案:A解析:细节理解题。根据中国国家大剧院演出的介绍中的第三句可知,即将演出的是“莎士比亚的理查德三世这部作品”。故选A项。3.What is special about Deafinitely Theatre?A.It has two groups of actors.B.It is

54、the leading theatre in London.C.It performs plays in BSL.D.It is good at producing comedies.答案:C解析:细节理解题。根据DeafinitelyTheatre小标题下的第一句“BytranslatingtherichandhumoroustextofLovesLaboursLostintothephysicallanguageofBSL.”可知,DeafinitelyTheatre的特别之处是用英国手势语言表演,故选C项。3.When can you see a play in Hebrew?A.On Saturday 28 April.B.On Sunday 29 April.C.On Tuesday 22 May.D.On Tuesday 29 May.答案:D解析:细节理解题。根据文章最后一段中的“Date&time:Monday28May,7.30pm&Tuesday29May,7.30pm”可知,只有D项“5月29日,星期二”正确。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1