ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:28 ,大小:501.50KB ,
资源ID:397084      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-397084-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(新教材2020-2021学年外研版英语高中选择性必修2课件:UNIT 6 PERIOD 1 STARTING OUT .ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

新教材2020-2021学年外研版英语高中选择性必修2课件:UNIT 6 PERIOD 1 STARTING OUT .ppt

1、Unit 6 SurvivalPeriod 1Starting out&Understanding ideas语篇研读课自主素养储备.新词相知连线相匹配的英语释义。答案:mit5.estimate6.appreciate7.crucial8.restricta.to feel grateful for somethingb.to do something wrong or illegalc.activity that involves breaking the lawd.to make an approximate calculation or assessment of somethinge

2、.a district on the edge of a city or large townf.wanting to eat,drink or have more food than you needg.to keep something within fixed limitsh.very important or significant.短语熟记选择恰当的短语补全下列语境。in ones way;have no choice but to;out of reach;under construction;fit in with;get a taste for;crash into;amoun

3、t to 1.Nothing would stand _if he made up his mind.2.Keep battery _of children.3.He will _our organization sooner or later.4.The plane was going to _a gas station,but turned in time.in his wayout of reachfit in withcrash into5.It has not been decided which plan to be adopted,therefore,we _wait.6.The

4、 number of new homes _fell to a 17-year low in September.7.We wanted him to go up and _what it is like at a top club like Liverpool.8.These payments and future combined investment could _$20 billion.have no choicebut tounder constructionget a taste foramount to.课文浅触1.What is the meaning of the title

5、 The Wild Within?_.2.How do the animals live in cities according to the passage?_Wild animals adapt to urban living and survive in the citiesThey have changed their living habits to fit in with cities and found plenty to eatin the gardens and the leftovers.Step 1Pre-readingHumans think of cats as fu

6、zzy and cute.Birds and small mammals have a vastly different perception.Domestic cats kill between 1.4 and 3.7 billion birds and between 6.9 and 20.7 billion mammals each year,according to a study published in Nature Communications.The study indicated that both un-owned and owned cats are responsibl

7、e for a far greater number of bird and mammal deaths than previously estimated.探究素养提能What do you know about cats as killers?_ In fact,cats especially un-owned cats are dangerous killers for birds and smallmammals.People should not abandon cats casually.Step 2While-reading.Read the passage and answer

8、 these questions1.List the famous animals living in cities._ 2.Why are the cities suitable for the animals?_ 3.Why do so many birds crash into windows?_Chacma baboons in Cape Town,foxes in London,mountain lions in SanFrancisco and wild pigs in Hong Kong.Because cities have greener spaces,less predat

9、ors and plenty of food.Because they are unable to distinguish between blue sky and glass.Fill in the form about the city foxesFoxes in Londoncan be seen all over London1._and in daylight.get a taste for the 2._ cuisineSuch as 3._,lamb kebabs and garlic bread.At nightmulticulturalhamburgers.Sentence

10、explanation句意:这种说法背后的一种理论是,_。这些鸟类尚未改变使它们穿越拥有高楼大厦的城市的迁徙路线句意:_,可以肯定的是,因为这通常是它们生存的一种手段,所以它们可能会与我们同在。不管这些物种进入我们城市的背后原因是什么Fill in the form1Lead inCrime committed by animals2What pushed the animals out of their natural habitats?1._ development,2._ change and so on.3&4How can the animals survive in the cit

11、ies?Appealing 3._,out of reach from natural 4._ and 5._ of food to eat.Urbanclimatespacespredatorsplenty5Disadvantage for animalsModern things like 6._ buildings affect their natural habitats.6ConclusionShare our 7._ 8._ with animals harmoniously.high-riseurbanhabitatsStep 3Post-reading.Try to fill

12、in the blanks about the passage Scenes like animal theft in Cape Town are now common all over the world.Most of us would 1._ that 2._ development and climate change are 3._ for this.In fact,4._ our cities become greener,they offer 5._ appealing spaces for animals.They can find fewer predators 6._ mo

13、re food in cities.But it is still dangerous for animals to live in cities.For example,millions of birds die 7._ window impacts each year becauseassumeurbanresponsibleasincreasinglyandfromthey are 8._ to distinguish between blue sky and glass.9._ they adapt to urban living,its important for our human

14、 beings 10._ get a better understanding of these animals in cities.unableHoweverto.Continuation exercise In your opinion,how can we humans live with animals in cities?_Of course,we humans should live in harmony with animals in cities.Moreand more cities begin to provide shelters for animals without

15、owners like catsand dogs.For the birds,we should not disturb their living.Children should beeducated to love birds instead of killing them.If we encounter a cat or dogwithout an owner,we should protect it,find something to feed it or give it somewater.【主题情境思考】Suppose you are the headteacher of your

16、school,there are some stray dogs in the campus,what will you do about them?_ Dogs are friends to us human beings.Firstly,I will educate the students tolove and respect the dogs in the campus.Secondly,stray dogs may be dangerousto students.I will ask workers to gather them to a certain place and prov

17、ide foodand shelters for them.I think people and dogs can live in harmony in the campusif we respect and love each other.阅读理解Many of the Earths creatures die because of humans choices.These choices have nothing to do with food or shelter or anything else that helps humans survive.What kills millions

18、 of animals all over the world is that humans want to make money by doing so.People use parts of animals for everything from hats to handbags,from jewelry to ashtrays and to make powders that supposedly improve a persons life.Deciding that a species is endangered and protecting it by law are not alw

19、ays enough.People who kill wildlife illegally rarely get caught.课时素养达标During the late 1980s,saving elephants became a popular cause.Wildlife protection groups made sure everyone saw pictures or films of elephants with their faces cut off for their ivory.These groups also proved that certain populati

20、ons of elephants were decreasing.As a result,most people stopped buying objects made of ivory.Laws against poaching(偷猎)were made stronger.Many countries made importing ivory illegal.Killing elephants for their ivory became more risky and less profitable(有利可图的).However,concern for certain species wil

21、l become weak after a while.In the late 1970s,people protested(抗议)against the killing of seal babies.Everyone was shocked to see young seals being killed in their icy habitat.The cruel activity stopped.But ten years later,the number of seal babies killed was higher than ever.Other animal protection

22、movements have come and gone,such as saving the whales and protecting dolphins.The whale population appears to have increased for now.And the laws are finally changed in America to protect the dolphins that swim with tuna fish in parts of the Pacific Ocean.In the years to come,peoples attention will

23、 probably turn to some other endangered species.Plenty of them urgently need attention.During this time,will the elephants be forgotten?1.What leads to the disappearance of millions of animals?A.The growing human population.B.Humans hope for making a fortune.C.Humans too much need for wild food.D.No

24、t having enough laws on wildlife protection.【解析】选B。细节理解题。根据第一段最后一句“What kills millions of animals all over the world is that humans want to make money by doing so.”(世界上数百万动物死亡的原因是人类想赚钱。),可知,人类希望发财导致了数百万动物的消失,文中“kills millions of animals”(数百万动物死亡)和问句中的“the disappearance of millions of animals”(数百万动物的

25、消失)相呼应;文中“humans want to make money”(人类想赚钱)和B选项“Humans hope for making a fortune”(人类希望发财)相呼应。2.Why are seal babies mentioned in Paragraph 4?A.To show the effort to protect seal babies.B.To show an increasing number of seal babies.C.To show the decrease of worry about certain species.D.To show people

26、s protest against the killing of seal babies.【解析】选C。细节理解题。根据第四段第一句“However,concern for certain species will become weak after a while.”(然而,对某些物种的关注会在一段时间后减弱。),可知,第四段提到了海豹宝宝,目的是表明对某些物种的担忧减少了。文中的“concern for certain species”与C选项中“worry about certain species”相对应;文中的“become weak”和C选项中“the decrease”相对应。3

27、.What does the author mean by using the underlined sentence?A.Humans should choose some rare animals to protect.B.Attention must be paid to saving some endangered wildlife.C.Success has been achieved in quite a few cases of wildlife protection.D.Concern and movements for animal protection should be

28、always kept.【解析】选D。推理判断题。根据倒数第二段中的“Other animal protection movements have come and gone.”(其他动物保护运动来了又去)和最后一段第一句“In the years to come,peoples attention will probably turn to some other endangered species.”(在未来的几年里,人们的关注可能会转向其他一些濒危物种。)可知,对动物的保护运动和关注一直在改变,那么在人们关注其他濒危物种时,大象会被遗忘吗?可以推断,作者说这句话的意思是,对动物保护的关注和行动应该一直保持下去。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1