ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:41 ,大小:184.50KB ,
资源ID:396846      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-396846-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(新教材2020-2021学年人教版英语高中选择性必修三课件:课时素养评价 UNIT 1 USING LANGUAGE .ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

新教材2020-2021学年人教版英语高中选择性必修三课件:课时素养评价 UNIT 1 USING LANGUAGE .ppt

1、三 Unit 1Using Language【语用训练】.单词拼写1.Before I conclude my letter,I am _(谦逊的)to invite you to my 2.birthday party next week.2.His greatest ambition was to serve his country as a successful _(国民的)servant.3.Parades and fairs,eating in restaurants,shopping are a _(永恒的)part of the festive celebrations.4.Th

2、ere is a visit to an exhibition of the works of one of the most interesting _(当代的)artists.humblecivilpermanentcontemporary5.Numerous choices were offered,including a beautiful gift and a _(纪念的)tree.6.Making a film out of a best-selling computer game can _(确保)a large audience.7.The visit to Qi Baishi

3、s _(展览)has inspired me greatly.8.It is very important to learn the _(艺术的)handwriting of characters.9.I kicked the ball so hard that it flew right onto a _(花瓶)and broke it.10.And teachers should praise and encourage rather than _(批评)students.memorialguaranteeexhibitionartisticvasecriticize.单句语法填空1.Th

4、ere are also other things _(consider),such as electric2.wiring and plumbing.2.All of us walked in step,_(follow)our monitor who was holding our class flag.3.Unfortunately,the global population _(decline)by 30%over the last few years.4.I am the student _(represent)of our English course and have hoste

5、d several English singing competitions.to be consideredfollowinghas declinedrepresentative5.Clay Figurine Zhang has a variety of themes,which have gained wide _(recognise).6._(enter)into this competition is by invitation only.recognitionEntry.完成句子1.We should care for them and try our best to help th

6、em,_2._.我们应该关爱他们,并尽全力帮助他们,使他们的生活更容易。2.Thank you ever so much for the charming vase.Im sure it will _.非常感谢你这个迷人的花瓶。我确信它会使我的房子恢复生机。3.He would like to _ a small point.他喜欢就一个小点展开详述。making their lifeeasierbring myhouse to lifeexpand on4.It is really _,and Im looking forward to your coming.它很值得参观,我期待着你的来临

7、。5.Paper-cutting _Chinese traditional culture.剪纸是中国传统文化的代表。6.It is reported that the number of people buying at physical stores is _ _.据报道在实体店购物的人的数量在下降。worthy of being visitedis representative ofon thedecline【主题阅读】.阅读理解A(2020保定高二检测)A photography exhibition by French artist San Bartolome entitled Mo

8、on Door Dreamers opened in the 798 Art Zone in Beijing on December 10,2011,presenting a cross-cultural perspective(视角)on ordinary life in the capital city.Bartolome took these photos in August 2008,and produced a video named Two Worlds,One Dream.These works were displayed in Pingyao,an ancient city

9、in Shanxi Province,under the title Beijing Midsummer Night Dream inSeptember 2010.The moon doors serve as a keyhole through which one can catch a glimpse of a slice of Beijing life.He got his inspiration from one cycling trip to the southeastern suburb of Beijing,where he discovered a peculiar stree

10、t along which a gray brick wall was built to cover the shabby bungalows.These cabins were mostly rented by migrant workerspeddlers,craftsmen,grocers and innkeepers.Born in 1950,Bartolome has worked as a photographer,stage director,artistic manager,writer and diplomat.A noted Sinophile,Bartolomefrequ

11、ently visits China for photographic subjects.In the fall of 2003,he joinedthe French Embassy in Beijing as a cultural attache.His work experience in China from 2003 to 2015 further enhanced his awareness of and love for China.Bartolome not only loves Chinese culture but also the Chinese people.He th

12、inks that Chinese people are kind,welcoming and diverse.Back from his bike ride to southeastern Beijing,he decided to shoot pictures about ordinary urban lifestyles.He observed dwellers carefully and made friends with them.After about 30 days and nights that he spent with these common migrants,he cr

13、eated a number of portraits.Meanwhile,he learned more about those rural migrants who earn their living in a city with which they are unfamiliar.He adopted an optimistic perspective to shoot the sights,and he borrowed the title of one of William Shakespeares comedy works:A Midsummer NightsDream.【文章大意

14、】本文主要叙述了法国艺术家圣巴托洛姆在北京798艺术区举办的名为“月亮之门梦想家”的摄影展,以跨文化视角呈现了北京的普通生活以及拍摄的原因。1.What is the main purpose of the exhibition?A.To present Bartolomes photographic skills.B.To tell us Bartolomes work experience in Beijing.C.To show us Bartolomes optimistic view on ordinary life in Beijing.D.To build a cross-cul

15、tural communication bridge between China and France.【解析】选C。推理判断题。根据第一段中的“presenting a cross-cultural perspective on ordinary life in the capital city”以及最后一段“He adopted an optimistic perspective to shoot the sights”可知,这次摄影展用一种跨文化视角来展示北京的普通生活,他采用一种乐观的视角拍摄这些场景。由此推断出摄影展向我们展示圣巴托洛姆对北京普通生活的乐观态度。分析选项可知C项符合题

16、意,故选C。2.What inspires Bartolome to shoot pictures about ordinary urban styles?A.His bike ride to southeastern suburb of Beijing.B.His work experience in the French Embassy in Beijing.C.His visit to the ancient city of Pingyao.D.Shakespeares comedy work:A Midsummer Nights Dream.【解析】选A。细节理解题。根据第三段中的“H

17、e got his inspiration from one cycling trip to the southeastern suburb of Beijing.”以及第六段“Back from his bike ride to southeastern Beijing,he decided to shoot pictures about ordinary urban lifestyles.”可知他(拍摄)的灵感来自一次去北京东南郊的骑行之旅回到北京之后,他决定拍摄一些关于普通城市生活方式的照片。可知,是他骑自行车去北京东南郊的经历激励他拍摄普通城市的生活。分析选项可知A项符合题意,故选A。

18、3.What does the underlined word“Sinophile”in Paragraph 4 refer to?A.A successful artist.B.A cultural attache.C.A person of status.D.A fan of China.【解析】选D。词义猜测题。根据第四段画线词“Sinophile”后的内容可知,圣巴托洛姆为了这些摄影主题经常访问中国。2003年秋,他以文化专员的身份加入了法国驻北京大使馆。从2003年到2015年,他在中国的多年工作经历让他加深了对中国的认识和热爱。由此可知,他是一个热爱中国的人,喜欢了解中国,是一个“

19、中国迷”。分析选项A.A successful artist成功的艺术家;B.A cultural attache文化专员;C.A person of status有地位的人;D.A fan of China中国迷。由此可知D项符合题意,故选D。4.What does the text mainly talk about?A.A French artist tells Chinese stories with his camera.B.A French artist frequently visits China for photography.C.Migrant workers live a

20、 simple but happy life in Beijing.D.Moon Door Dreamers can serve as a window to display China to the world.【解析】选A。主旨大意题。本文第一段叙述了法国艺术家圣巴托洛姆在北京798艺术区举办的名为“月亮之门梦想家”的摄影展开幕,以跨文化视角来展示在北京的普通生活。接着叙述了为什么拍摄中国普通城市的生活,他用摄影机拍摄他在中国的经历来表现他对中国的热爱。由此可知本文主要叙述了一个法国艺术家用他的相机讲述中国故事。A项符合题意,故选A。B A primary school art teach

21、er has received a good deal of praise since her daughter posted photos of her special school project online.Rebecca Bonner teaches at Mcauliffe Elementary School in Highland Village,Texas.In total,she hosts art classes for about 580 students who are aged from 3 to 11 years old.Bonner always tries to

22、 encourage her students to be creative by telling them to“turn their mess-up into a dress-up”.So as a way of giving an example of her words,she invited all of her students to draw freely on a white dress that she brought to school.For two weeks,the young students usedtheir pens to add their own litt

23、le designs to the dress.The art teacher then showed their work by proudly wearing the dress for a school art show.Her students were not the only ones happy to see their art come to life.Bonners 20-year-old daughter Charlece Lake was so moved by her mothers project.Charlece took some photos of Bonner

24、 wearing the dress and posted them to Twitter,saying that her mom was“the cutest art teacher ever”.Since posting the pictures,they have been shared thousands of times.Though Bonner was surprised that her project had been widely known,she said that she was happy for the chance to serve as a good role

25、 model for art.“Im not worried about being famous of anything like that but I do think its great topromote(推广)the arts,because art is not common among primary schools,”Bonner said.“I think its really important for kids to have that place to create,and that freedom(自由)to create,”she added.【文章大意】文章主要讲

26、述了一位老师让孩子们在白裙上随意作画,她的女儿把照片发到网上的故事。5.What did Rebecca Bonner ask her students to do?A.Wear beautiful clothes for an art show.B.Draw whatever they like on a dress.C.Bring white dresses to school.D.Design their own clothes.【解析】选B。细节理解题。根据第二段的she invited all of her students to draw freely on a white dre

27、ss that she brought to school.可知,她邀请她的所有学生自由地在她带到学校的白裙子上绘画。B.Draw whatever they like on a dress.(在裙子上随意画画)符合以上说法,故选B。6.Why did Charlece Lake post photos of her mother online?A.She wanted to promote the arts.B.She wanted her mother to be famous.C.She was proud of what her mother had done.D.She wanted

28、 to win her mother more support.【解析】选C。推理判断题。根据第三段的Bonners 20-year-old daughter Charlece Lake was so moved by her mothers project.Charlece took some photos of Bonner wearing the dress and posted them to Twitter,可知,她的20岁的女儿Charlece Lake 被她妈妈的工作感动,拍了照片发到推特上。由此推测她对妈妈所做的事情感到自豪。C.She was proud of what he

29、r mother had done.(她对妈妈所做的事情感到自豪)符合以上说法,故选C。7.What may be Rebecca Bonners best wish?A.Allowing students to create their own art works.B.Helping more students go to primary school.C.Becoming a good role model for art.D.Promoting the arts in primary schools.【解析】选D。推理判断题。根据最后一段的.I do think its great to

30、 promote the arts,because art is not common among primary schools.可知,她认为推广绘画艺术是很伟大的事情,因为绘画艺术在小学还没有普及。故推测Rebecca Bonner最好的愿望可能是推广绘画艺术。D.Promoting the arts in primary schools.(在小学推广艺术)符合以上说法,故选D。8.Whats the main idea of the text?A.A teachers photos became famous online.B.A teacher attended her schools

31、 art show.C.Mcauliffe Elementary Schools school project.D.Students like designing dresses for their teachers.【解析】选A。主旨大意题。根据文章的主要内容,尤其是第一段的A primary school art teacher has received a good deal of praise since her daughter posted photos of her special school project online(自从她女儿把她的作品发到网上以来,这位小学美术老师受到

32、了广泛的赞扬)可知,文章主要介绍了一位老师的画作在网上广受关注的故事。A.A teachers photos became famous online(一位老师的图片在网上很出名)符合以上说法,故选A。.阅读填句根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(2020临沂高二检测)Painting The art of creating pictures using colors,shapes and lines is called painting.Museums and galleries show the paintings of profession

33、al(专业的)artists.But painting is also a popular form of entertainment and creative expression.1Experienced painters usually use a brush to apply oil paints to a canvas cloth surface.Young painters usually use watercolors on pieces of paper.Very young children may use finger paints to create paintings.

34、Painters can use their art to express devotion to a religion,to tell a story,to express feelings and ideas,or simply to present a pleasing picture.Religious paintings often show a god or a scene from a sacred text(圣典).Other common subjects have been famous legends and events in history,as well as sc

35、enes from daily life.Artists also paint portraits(画像),or pictures of people.2All of these types of paintings show the human figure in some way.Some kinds of paintings do not focus on people.In landscape(风景)painting the focus is on scenes from nature.Artists also paint still objects such as fruits an

36、d vegetables.3Some artists communicate their ideas through pictures that do not represent any object.4Paintings dating back 15,000 years have been found on the walls of caves in France and Spain.5Samples of painted pottery(陶器)from at least 5,000 years ago have been found in China and Iran.The ancien

37、t Egyptians decorated their temples with beautiful paintings.People in ancient Greece painted decorative objects such as vases in addition to the walls of temples.A.These works are called still-life paintings.B.These works can communicate a special feeling.C.Humans have been making paintings for tho

38、usands of years.D.People of all ages create pictures using a variety of materials.E.Cave paintings generally show animals that early humans hunted.F.The design of a painting is the plan of its lines,shapes and colors.G.Sometimes artists make portraits of themselves,which are called self-portraits.【文

39、章大意】文章主要讲了绘画被各个阶层的人喜爱以及绘画的发展历史。1.【解析】选D。根据Experienced painters usually use a brush to apply oil paints to a canvas cloth surface.Young painters usually use watercolors on pieces of paper.Very young children may use finger paints to create paintings.可知,这里讲了不同绘画水平的人使用不同的绘画工具画画,故选D。2.【解析】选G。根据上文内容Relig

40、ious paintings often show a god or a scene from a sacred text.Other common subjects have been famous legends and events in history,as well as scenes from daily life.Artists also paint portraits,or pictures of people.介绍了各种风格的绘画,下文内容All of these types of paintings show the human figure in some way.抓住关

41、键词All of these types of paintings,可知这里应该填一种绘画风格,G.Sometimes artists make portraits of themselves,which are called self-portraits.(有时候艺术家画自己的肖像,这被称为自画像。)符合语境。故选G。3.【解析】选A。根据上句Artists also paint still objects such as fruits and vegetables.捕捉到关键词still objects“静止的事物”,与A选项中的still-life相呼应,故选A。4.【解析】选C。根据下

42、文内容Paintings dating back 15,000 years have been found on the walls of caves in France and Spain.提到绘画追溯到15 000年以前,可知上文会说人类绘画已经有成千上万年的历史,故选C。5.【解析】选E。根据上文内容Paintings dating back 15,000 years have been found on the walls of caves in France and Spain.捕捉到关键词caves,并且这句话的意思是绘画追溯到15 000年以前在岩洞墙上的绘画,所以接下来会谈论洞穴绘画的内容,故选E。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1