ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:23.88KB ,
资源ID:395365      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-395365-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(WELCOME UNIT READING AND THINKING——2022-2023学年高一英语人教版(2019)必修第一册同步课时训练 WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

WELCOME UNIT READING AND THINKING——2022-2023学年高一英语人教版(2019)必修第一册同步课时训练 WORD版含解析.docx

1、Welcome Unit Reading and Thinking2022-2023学年高一英语人教版(2019)必修第一册同步课时训练一、填空1.His first speech as president made a strong _ (印象) on people.2.Doctors are trying to _ (集中注意力) more on prevention than on cure.3.I went to the _ (讲座) he gave at the African Institute.4.We _ (交换) addresses and mobile phone numb

2、ers.5.He _ (注册) for a class in design.6.Although he only joined the firm last year, hes s_ to me already.7.I was so sure that our _ (实验) was going to succeed, but something went wrong at the last moment.8.He is loved and remembered as a great actor who could inspire people with great _ (信心).9.The go

3、al is to _ (探索) and develop a new health care system.10.Youve put me in an _ (令人尴尬的) position.11.Going to hospital can be very _(frighten) for a child.12.It was quite _ (annoy) that my laptop kept shutting itself down.13.The accident was really _ (frighten) and people _ (frighten) at it.14.His behav

4、iour was really _ (annoy), and his mother got _ (annoy) at it.15.Before _ (graduate),students exchange wishes with each other.二、阅读理解16.One of my wonderful memories is about a Christmas gift. Unlike other gifts,it came without wrap (包装).On September 11th, 1958, Mum gave birth to Richard. After she br

5、ought him home from hospital, she put him in my lap, saying, “I promised you a gift, and here it is. ” What an honor! I turned four a month earlier and none of my friends had such a baby doll of their own. I played with it day and night. I sang to it. I told it stories. I told it over and over how m

6、uch I loved it! One morning, however, I found its bed empty. My doll was gone! I cried for it. Mum wept and told me that the poor little thing had been sent to a hospital. It had a fever. For several days, I heard Mum and Dad whispering such words as “hopeless” “pitiful”and “dying”,which sounded omi

7、nous. Christmas was coming. “ Dont expect any presents this year,” Dad said, pointing at the socks I hung in the living room. “If your baby brother lives,thatll be Christmas enough. v As he spoke, his eyes filled with tears. Id never seen him cry before. The phone rang early on Christmas morning. Da

8、d jumped out of bed to answer it. From my bedroom I heard him say, “What? Hes all right?” He hung up and shouted upstairs. “The hospital said we can bring Richard home!” “Thank God!” I heard Mum cry. From the upstairs window,I watched my parents rush out to the car. I had never seen them that happy.

9、 And I was also full of joy. What a wonderful day! My baby doll would be home. I ran downstairs. My socks still hung there flat. But I knew they were not empty;they were filled with love!1. What happened to the author on September 11th, 1958?A. He got a baby brother.B. He got a Christmas gift.C. He

10、became four years old.D. He received a doll.2. What does the underlined word “ominous” in Paragraph 3 probably mean?A. Impossible.B. Boring.C. Difficult.D. Fearful.3. Which word can best describe the feeling of the father when Christmas was coming?A. Excitement.B. Happiness.C. Sadness.D. Disappointm

11、ent.4. What is the passage mainly about?A. A sad Christmas day.B. Life with a lovely baby.C. A special Christmas gift.D. Memories of a happy family.17. To most of us, school means classes, teachers, schedules, grades and tests. But for the children at Sudbury Valley School, Massachusetts, school is

12、very different. Firstly, there are no lessons. All the children, aged between 4 and 19, do whatever they want to. There are no teachers only staff members. The idea behind this is that you do not need to make children learn, because children want to learn anyway. You do not need to say to a three-ye

13、ar-old, Go to explore your environment. You cant stop them! says Daniel Greenberg, a founder of the school. But if you make children do what you want all day, they will lose all taste for learning. At Sudbury Valley School, you will permit children to talk, read, paint, cook, work on computers, stud

14、y French, play the piano, climb trees, or just run around. Two boys spent three years just fishing! The other way that Sudbury Valley School is different is that the children can decide the rules. Every week, there is a school meeting where both children and staff have one vote eacheven the four-yea

15、r-olds. They decide the school rules, how to spend the school budget, and even which staff they want and do not want any more. When the school first opened in 1968, people said it would never work. But today, the school has 200 students, and 80% of its students go on to college. Even the two boys wh

16、o went fishing all the time have successful careers today. One of them is a musician and the other is a computer scientist. 1.What is the main topic of the article?A.An unusual school.B.Childrens hobbies.C.A school without rules.D.Education in the US.2.What does the school believe?A.Teachers cannot

17、teach children well.B.Children learn best when they do what they want to do.C.Learning is for adultschildren should only play.D.Children should only learn about one thing at a time.3.What does Daniel Greenberg say about three-year-olds?A.They love learning.B.They are very naughty.C.They want to be o

18、utside all the time.D.They are too young to learn anything.4.Who has the most power in the school meetings?A.The older children have more power than the younger children.B.A child has more power than an adult.C.The younger children have more power than the older children.D.Everybody has equal power.

19、答案以及解析1.答案:impression2.答案:concentrate3.答案:lecture4.答案:exchanged5.答案:registered6.答案:senior7.答案:experiment8.答案:confidence9.答案:explore10.答案:awkward11.答案:frightening解析:考查词性转化。句意:对一个孩子来说, 进医院是很可怕的。表示令人害怕的要用frightening。12.答案:annoying解析:考查形容词。句意:我的笔记本电脑一直自动关机, 真让人恼火。annoying令人恼火的; annoyed感到恼火的。13.答案:fright

20、ening; were frightened14.答案:annoying; annoyed15.答案:graduation16.答案:1.A 2.D 3.C 4.C解析:1. A 细节理解题。根据第二段中的“On September 11th, 1958, Mum gave birth to Richard.she put him in my lap, saying, I promised you a gift, and here it is. ” 可 知,在1958年9月11日这一天,作者得到了一份特殊的 礼物弟弟理查德,故选A项。2. D 词义猜测題。根据“Mum and Dad whis

21、pering such words as hopeless* pitiful and dying ” 可知,作者 听到爸爸妈妈小声地提到了“不抱希望的”“可怜的”“垂 死的”等字眼,这让作者有一种不祥的预感,作者担心弟 弟理查德会出事.故选D项。3. C 细节理解题。根据第四段中的“As he spoke, his eyes filled with tears. Id never seen him cry before.” 可知, 父亲第一次在作者面前流泪,说明父亲因为理查德的病情 而变得很难过,故选C项。4. C 主旨大意题。根据第一段中的“One of my wonderful memor

22、ies is about a Christmas gift.” 可知,文章 讲的是作者的一段美妙的记忆,这段记忆是关于他的弟弟 理查德的,根据“a Christmas gift. Unlike other gifts.” 可知,本文主要讲的是一份特别的圣诞礼物,故选C项。17.答案:ABAD解析:1.主旨大意题。文章主要介绍了Sudbury Valley School不同寻常的地方:学生不用上课,可以随心所欲地做自己想做的事, 可以参与学校制度的制定。这样的学校确实罕见。2.推理判断题。由第二段可知,被动学习只会让学生失了兴趣,只有让学生做他们自己想做的事,他们才会学得最好。3.细节理解题,第二段中,Daniel Greenberg的话是对you do not need to make children learn, because children want to learn anyway的进一步说明,由此可知A项正确。4.细节理解题。从倒数第二段第二句Every week, there is a school meeting where. have one vote each even the four-year-olds.可知D项正确。5

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1