ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:35.50KB ,
资源ID:394583      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-394583-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019高考英语(人教)一轮预热自练题选修6U1及答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019高考英语(人教)一轮预热自练题选修6U1及答案.doc

1、2019高考英语(人教)一轮预热自练题选修6U1及答案*阅读理解。One of my elderly patients who I only looked after for a day weaved an outfit for my to­be child and sent it by post to my work,which was quite unexpected,but so beautiful.Luckily she put her address on the envelope so I had the chance to send her back a small gi

2、ft to say thanks and wish her a good health. And then,the latest gift of love was from our cleaner at work.What a lovely soul!A lovely lady who cleans our work place in the mornings,and I usually only get the chance to say hello to her a couple of times a week and have small talks. Yesterday she lef

3、t an envelope for me with a card with wishes for me on the arrival of my baby,I was so touched that she actually got me a card,but I was totally dumbfounded when I opened it and saw a $100 note! She didnt have to do that,and it didnt feel right for me that she spent so much on mesomeone she hardly k

4、nows that well,so instead,Hubby and I decided we will give it all back to her in a different way.We bought her some small gifts:perfumes, chocolates,jewelry etc and will give it to her this week as the way to pay her back.Im also leaving work so its a beautiful way to give her something before leavi

5、ng. People like her just remind me that there are so many beautiful souls out there!1.Why did the patient send the author weaved clothes?A.She would have a baby.B.She could provide help.C.She begged her to do so.D.Her baby needed clothes.2.What made the author surprised when she checked the gift?A.T

6、he money.B.The card.C.The wishes.D.The envelope.3.The author and her husband bought the cleaner some gifts to_.A.satisfy her everyday needsB.encourage her to work betterC.show their great thanks to herD.return her money in another way4.How does the author sound when telling the story?A.Generous.B.Gr

7、ateful.C.Excited.D.Ashamed.参考答案: 1.A; 2.A; 3.D; 4.B解析: 1.推理判断题。根据第一段的One of my elderly patients who I only looked after for a day weaved an outfit for my tobe child可知,这位患者为作者即将出生的孩子织了一套衣服。2.细节理解题。根据第三段的I was totally dumbfounded when I opened it and saw a $100 note可知,作者对信封里的钱感到惊讶。3.细节理解题。根据第四段的We bou

8、ght her some small gifts:perfumes(香水),chocolates,jewelry etc and will give it to her this week as the way to pay her back可知,作者夫妇买这些礼物是想变相地归还这位清洁工的钱。4.意图态度题。根据全文的内容可知,作者对送给她礼物的两个人非常感激。*单句语法填空1It is time that we _ (adopt) different ways to solve the social problem.答案:adopted/should adoptIt is time tha

9、t sb. did/should do sth. “到某人该做某事的时候了”。2In the past 5 years a great deal of money _ (spend) improving the environment of the school.答案:has been spenta great deal of修饰不可数名词,作主语时谓语动词用单数形式,由时间状语“in the past 5 years”可知应用现在完成时,且spend和money存在逻辑上的动宾关系,应用被动语态,故填has been spent。3Many people lost their homes a

10、nd all their _ (possess) during the war.答案:possessionspossession “所有物;财产”,常用复数形式。4We aim _ finish the task by Friday.答案:toaim to do sth. 为固定短语,意为“力求做某事”。5Youd better take account of your ability before _ (attempt) to do such a business.答案:attempting该句中before为介词,故应填attempt的动名词形式作宾语。6Lincoln is regard

11、ed as one of the most inspiring _ (figure) in the world.答案:figures“one of名词复数形式”表示“其中之一”。7They appealed _ the graduates in the whole department to go to work in the places where conditions are hardest.答案:toappeal to sb. to do sth. “呼吁某人做某事”。8My job was to take care of these children until they could

12、 _ (adopt) into a good home.答案:be adopted在本句中,adopt意为“收养”,且和they存在逻辑上的动宾关系,故用被动语态。9The thief tried to break away _ the policeman, but he failed.答案:frombreak away from “脱离;摆脱;挣脱”。10_ your ticket, I wouldnt be able to go to the concert tomorrow.答案:Without设空处所在句为without引导的含蓄虚拟条件句。*完形填空。(2019石家庄市高中毕业班第二

13、次模拟)Something quite tragic(悲剧的)happened in our home.It had a _1_ effect on our lives.It _2_ the way we relax and even where we sit.There was no fire or flood.we _3_ our WiFi service,for over a week.I was raised in the preWiFi era,so I was relatively _4_ to the situation.My children,_5_,did not have

14、this training.When given the news that there was no WiFi in the house,their first _6_ was:“But,what will we do?”Fortunately,the TV still worked,although the children were _7_ to find that it had only 70 channels.For the children,a(n) _8_ challenge was homework,most of which is now given online.The l

15、ack of broadband seemed to provide a new _9_ of “the dog ate my homework”excuse.My daughter _10_ that one of her friends had her water supply temporarily _11_ due to a leak,but she thought that our lack of WiFi was _12_.“Because you can go to the shop and buy water,right?”My husband and I need the I

16、nternet to _13_ us to work at home.Luckily,Ive found out that these days you can go to the shop to _14_ WiFi.Although expensive,it allows you to set up your own WiFi network _15_.Buying 1 GB of data makes you view your broadband differently.I dont want to _16_ it like leaving a tap running.We log on

17、 to the WiFi network and do what we have to do as _17_ as possible and log off.The changes that _18_ has created in our daily life have occurred without us really _19_.The _20_ part of our time without WiFi was seeing the children make forts(堡垒)out of the sofa cushions,which they havent done in year

18、s.1A.possible BmodestCpositive Dhuge2A.explored BchallengedCimproved Dguaranteed3A.received BbookedClost Dbought4A.addicted BaccustomedCadmitted Dattached5A.however BthereforeCotherwise Dbesides6A.impression BinspirationCresponse Drequest7A.excited BgratefulCembarrassed Ddesperate8A.avoidable Bmajor

19、Cenjoyable Dsimple9A.version BtranslationCdimension Dcollection10A.repeated BpromisedCobserved Dignored11A.fixed up Bcut offCused up Dlaid in12A.worse BbetterCclearer Dmore13A.force BencourageCremind Denable14A.look into Bsearch forCpurchase Dborrow15A.easily BsecurelyCfirmly Dconstantly16A.share Ba

20、nalyzeCstore Dwaste17A.steadily BquicklyCproperly Dsmoothly18A.technology BinformationCknowledge Dintelligence19A.reflecting BhearingCappreciating Dnoticing20A.rigid BtoughCbright Dnecessary【解题导语】本文是一篇夹叙夹议文,讲述了WiFi对“我”家生活的影响。【核心词汇】have an effect on对有影响temporarily adv.暂时地log on登录occur v发生1D根据上下文可知,家里

21、没有WiFi对我们生活的影响是巨大的(huge)。possible“可能的”;modest“谦虚的”;positive“积极的”。2B根据前一句“It had a _1_ effect on our lives”和下文的“But,what will we do”可知,平时家里离不开WiFi,现在没有了,当然对我们平时的生活方式产生挑战。explore“探索”;improve“提升”;guarantee“保证”。3C根据下文的“When given the news that there was no WiFi in the house”可知,我们家里失去(lost) WiFi一个多星期;rec

22、eive“收到”;book“订购”;buy“购买”。4B根据第二段第一句“I was raised in the preWiFi era”可知,“我”是在没有WiFi的时代长大的,因此对于没有了WiFi也是比较习惯的(accustomed),be accustomed to表示“习惯于”。5A根据上下文可推知,“我”习惯无WiFi的生活,但是孩子们不习惯。上下文是转折关系,因此选however。6C根据空后的“But, what will we do”可知空处指的是他们的第一反应(response)。7D根据上下文可知,没有WiFi只有电视,且电视频道只有70多个,孩子们很绝望。excited

23、“兴奋的”;grateful“感激的”;embarrassed“尴尬的”;desperate“绝望的”。8B根据本句的定语从句“most of which is now given online”可知,家庭作业应是孩子们的主要(major)挑战。avoidable“可避免的”;enjoyable“令人愉快的”;simple“简单的”。9A空后的“the dog ate my homework”表示“狗吃了我的作业”,此处表示没有网络是这种借口的一个新提法,故选A。10C根据空后的宾语从句“that one of her friends had her water supply temporar

24、ily_11_ due to a leak”可知,这些内容应该是女儿讲出来(observed)的。 repeat“重复”;promise“承诺”;ignore“忽略”;observe“观察,说,评论”。11B根据该空后的“due to a leak”可推知,水管漏水了,供水会被暂时中断(cut off)。12A根据上下文可知,女儿认为我们没有WiFi更糟糕(worse)。13D根据上下文可知,为了能够在家工作,丈夫和“我”需要互联网。enable sb.to do sth.表示“使某人能做某事”。14C根据下文的“Although expensive”可知,“我”去商店买(purchase)W

25、iFi。 look into“调查”;search for“寻找”;borrow“借”。15A根据语境可知,买了WiFi,“我”建立自己的网络就容易了。16D根据本句中的“like leaving a tap running(像让水管的水不停地流着一样)”可知,我们知道让水管的水不停地流着意味着“浪费”,故选D。17B根据上下文可知,当“我”上网做事时,“我”是尽快地做,as quickly as possible表示“尽快地”。18A根据语境可知,技术已经引起了我们日常生活的改变,这些改变在我们没有注意(noticing)的情况下发生了。19D参见上题解析。reflect“反思”;hear“

26、听到”;appreciate“欣赏”。20C根据该空后的“without WiFi was seeing the children make forts(堡垒)out of the sofa cushions,which they havent done in years”可知,没有了WiFi,孩子们可以在一起玩,这是愉快的(bright)事情。*单句改错1Many worldfamous paintings are in possession of the wealthy old man._答案:in后加thein possession of “拥有/占有”;in the possessio

27、n of “被占有/拥有”,一般物作主语。2Sport has become an important form of entertainment, appealed to both men and women._答案:appealedappealing现在分词短语在本句中作状语。3He is always very rude and that is because people tend to avoid him._答案:becausewhyThat is why . “那就是的原因”,此处强调结果,故用why。4We appreciate your apologies and goodwill, but we hope that you can figure a good way of settling the matter._答案:figure后加outfigure out在本句中意为“想出”。5Distance learning is being adopted as in several countries to help children in remote rural schools._答案:去掉asadopt在本句中意为“采纳”,为及物动词,故去掉as。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1