1、WELCOMEUNITSectionCDiscoveringUsefulStructures&ListeningandTalking课后篇巩固提升必备知识基础练.翻译句子1.我头疼。答案My head aches.2.我们都拥有相同的机会。答案We all have the same chance.3.他在危险前保持冷静。答案He kept calm in the face of danger.4.请递给他一本书。答案Please hand him a book.5.我看到他进入了大厅。答案I saw him enter the hall.完成句子1.他们每天都练习说英语。(动词-ing形式作
2、宾语)They practice every day.答案speaking English2.这种茶闻起来很诱人。(主系表结构)The tea .答案smells inviting3.这次活动给我留下了好印象。(主谓宾宾结构)The activity .答案left me a good impression4.我们发现他们在田间劳动。(主谓宾+动词-ing形式)We found them .答案working in the field5.这个我们必须保密。(名词作宾语补足语)We must .答案keep it a secret.指出它们分别属于简单句中的哪一种1.Our country co
3、nsumes a large number of plastic bags.答案主+谓+宾2.The super-thin bags are the main source of white pollution.答案主+系+表3.We should encourage people to carry cloth bags.答案主+谓+宾+宾语补足语4.The new rule came out.答案主+谓5.Environmental groups welcome the new rule.答案主+谓+宾6.They cant stop using plastic bags.答案主+谓+宾7.
4、Shops dont offer free plastic bags to their consumers.答案主+谓+直接宾语+间接宾语8.Chinese consumers have gotten used to free plastic shopping bags.答案主+谓+宾关键能力提升练.阅读理解Unlike most Chinese high school students,seniors in Canada can choose the courses they would like to take by themselves.However sometimes they ca
5、nnot take the course they want to take due to different reasons like schedule conflicts.Take me for example.At the end of last semester(学期),my adviser told me the two classes I had chosen for this semester took place during the same period,which meant that I had to give up one of them.She recommende
6、d (建议) that I take the course called life management.I had never heard of that kind of course in China so I just followed her advice.On the first day of school,I found out that life management is an open class and every student is able to take the course.The teacher of the class told us honestly tha
7、t this is an easy course that can increase our average score.It was really different from what I had expected.So I planned to drop the class.Then came the question:Could I change the class?In fact,students are able to change classes within the first month of the semester.During that month,theres oft
8、en a long queue(队) at the office door and a lot of students want to switch courses.After the first week,I looked through courses that were available for me.I had two choices:biology and chemistry.Chemistry is for college students who would like a collection of degrees in one specific area after high
9、 school.After having discussions and making choices,I switched my class from life management to grade 11 university-level biology.Although biology is quite difficult for me because of the many difficult words I have to use and understand,I will still try my best.To be honest,quite a lot of students
10、want to change classes because they want easier courses.But I think challenging myself is always the best choice.I would rather get a lower mark in a course I can really learn from than get high scores in an easy open class.【语篇导读】本文是一篇说明文。文章作者以自己的经历为例,讲述了加拿大学生对课程的选择,这个选择可能很难。1.According to the text,
11、if one takes “life management”,he can .A.learn much he is interested inB.plan his life wellC.become quite different from othersD.get high marks答案D解析推理判断题。根据第三段中的“Onthefirstdayofschool,Ifoundoutthatlifemanagementisanopenclassandeverystudentisabletotakethecourse.Theteacheroftheclasstoldushonestlythatt
12、hisisaneasycoursethatcanincreaseouraveragescore.”可知,如果一个人上“lifemanagement”,他能得到高分数。故选D项。2.We know from the passage that within the first month of the semester .A.any students can switch coursesB.few students follow the adviserC.teachers choose students who they think have talentsD.teachers refuse th
13、e students hating their courses答案A解析细节理解题。根据第三段中的“Infact,studentsareabletochangeclasseswithinthefirstmonthofthesemester.Duringthatmonth,theresoftenalongqueueattheofficedoorandalotofstudentswanttoswitchcourses.”可知,在学期的第一个月内,任何学生都可以换课程。故选A项。3.Why did the writer finally choose biology?A.Because it was
14、easy for him to get a high score.B.Because he wanted to do as other students did.C.Because he wanted to challenge himself.D.Because his teacher advised him to.答案C解析细节理解题。根据最后一段中的“Ithinkchallengingmyselfisalwaysthebestchoice.”可知,作者最后选择生物是为了挑战自己。故选C项。4.What is the best title for the text?A.Studying Hard Abroad.B.Choosing Can Be Tough.C.Courses in Canadian Schools Are Difficult.D.Courses in China High Schools Are Easier.答案B解析主旨大意题。根据第一段内容可知,本文讲述的是学生对课程的选择可能很难。故选B项。
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有