ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:25.60KB ,
资源ID:392894      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-392894-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021-2022学年新教材高中英语 WELCOME UNIT Section A Listening and Speaking练习(含解析)新人教版必修第一册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021-2022学年新教材高中英语 WELCOME UNIT Section A Listening and Speaking练习(含解析)新人教版必修第一册.docx

1、WELCOMEUNITSectionAListeningandSpeaking课后篇巩固提升必备知识基础练.单句语法填空1.We need to promote an open exchange ideas and information.答案of2.During his many (lecture),he discusses his experiences and how they have changed his point of view.答案lectures3.He showed up late for (register).答案registration4.The crew are o

2、f different (nation) and have no common language.答案nationalities5.He wears (design) clothes and drives an old car.答案designer6.His statues stand on different university (campus).答案campuses7.He had little (form) schooling when he was young.答案formal8.Students have to register the new course by the end

3、of April.答案for9.As far as I know,the course is designed beginners.答案for.短语填空on campus,so far,first of all,write down,take notes1.Did you the telephone number of that restaurant?答案write down2.Students are used to seeing all sorts of promotions .答案on campus3.My aim was to determine what I should do ne

4、xt.答案first of all4.Do you usually in class with a pen or pencil?答案take notes5. we havent been able to find anything,but were still researching.答案So far.完成句子1.我不知道你想要的是这个。I didnt know .答案what you want is this2.这方法是专为小组活动设计的。The method specifically in small groups.答案is;designed for use3.在哪儿能够把我的美元换成英镑

5、呢?Where can I ?答案exchange my dollars for pounds4.我需要在线上注册这项服务吗?Do I have to ?答案register for this service online5.请写下这本书中你喜欢的单词或句子。you like in this book.答案Write down the words or sentences6.他各门功课都学得好,尤其是数学。He does well in all his subjects,in maths.答案above all7.首先,你该知道什么工作适合你。,you should know what job

6、 suits you.答案First of all8.他无法表达内心的感受。He could not express .答案what he felt关键能力提升练.阅读理解AMy high school life has been filled with many ups and downs,whether it was social or academic.Even though my current high school was not my first choice,I never regretted attending Southside High School.“Since you

7、 have chosen it,then it is the best for you,” said my parents.Up until the junior year I did not realize my capabilities (能力) as a student.Being in the IB Program,I was told that my junior year would be the toughest in all the years of high school.With this “little” piece of information,I walked int

8、o my junior year,scared of my grades.As weeks went by,I started to believe that the junior year was not as hard as everyone had said,but I was wrong.My grades were rapidly declining(下降) and by the end of the first term I had had five Cs in seven of my classes!I could not believe itI did not want to

9、believe it.I tried my best to get my grades up myself without any help from anyone,but my pride just made my grades worse.And I had to miss out on one of the most important speech and debate competitions all year:States.I was heartbroken.I realized that I could not survive my junior year on my own,s

10、o I had to get help fast.Once I got a tutor,my grades went from Cs,Ds,and even some Fs,to nothing but As and Bs.I slowly started to gain my confidence back in all of my classes and even myself.By the time the third and fourth quarter came around,I had been on the honor roll twice,and I was receiving

11、 awards from speeches and debates,tennis and school.Southside has taught me to always keep my head up and never give up on myself no matter what life throws at me.I am proud to be a Southside Tiger.【语篇导读】这是一篇记叙文。文章讲述了作者步入高中后从成绩退步到成绩优秀的过程,感悟到了要勇敢面对挑战的道理。1.What can we learn from the first paragraph?A.

12、The writer always thought Southside High School was the best.B.The writers parents persuaded her into attending Southside High School.C.The writer has met many challenges since she attended high school.D.Life has become easier since the writer came to Southside High School.答案C解析细节理解题。根据第一段第一句“Myhigh

13、schoollifehasbeenfilledwithmanyupsanddowns,whetheritwassocialoracademic.”可知,无论是社会活动还是学业,“我”的高中生活都充满了起伏,所以自从上高中以来“我”面临了很多挑战,故选C项。2.How did the writer feel when she walked into her junior year?A.Excited.B.Worried.C.Curious.D.Uninterested.答案B解析细节理解题。根据第二段中的“Iwalkedintomyjunioryear,scaredofmygrades.”可知,

14、当作者进入高中时,非常害怕自己的成绩,所以应该选B项。3.Why was the writers study worse and worse?A.She didnt work hard enough.B.She didnt ask others for help because of her pride.C.She missed many important speeches.D.No one would like to help her.答案B解析细节理解题。根据第二段中的“Itriedmybesttogetmygradesupmyselfwithoutanyhelpfromanyone,b

15、utmypridejustmademygradesworse.”可知,作者尽全力提高成绩,不寻求任何人的帮助,但是这种骄傲让作者的成绩更差了,故选B项。4.What important lesson has the writer learned at Southside High School?A.Students should face challenges bravely.B.Students should be careful in choosing school.C.Students should be proud of their school.D.Students should b

16、etter learn about life.答案A解析推理判断题。根据最后一段第一句“Southsidehastaughtmetoalwayskeepmyheadupandnevergiveuponmyselfnomatterwhatlifethrowsatme.”可推知,作者学到了无论生活里发生了什么,都要抬起头,永远不放弃自己,所以要勇敢地面对挑战,故选A项。BOn Friday,Shannon Grimm noticed that a 5-year-old girl,Priscilla,in her kindergarten class was really sad and depre

17、ssed at school,because she was teased by some students,who said that her short hair made her look like a boy.“What is a better way to show them that you can look any way and still be true to yourself than to cut my own hair?” Grimm said to herself.After thinking deeply,she decided to cheer the stude

18、nt up by showing support,so she chopped her waist-length brown hair into the same pixie cut as Priscillas.Walking into a grocery store or other public places with her new haircut did make Grimm feel awkward.However,she said the temporary discomfort was worth it because she was able to help Priscilla

19、 feel better about her appearance.“I dont want my students to ever feel like their confidence is down because of the way people look at them and say things to them,” Grimm said.At a school meeting last week,the little girl Priscilla presented Grimm with a medal for being her hero during a difficult

20、time.More important to Grimm,her creative way works out.“Whos beautiful?” Grimm asked Priscilla later.“Me,” the girl responded with a smile.Although Grimm said she missed her long hair,she said the experience had allowed her to better understand Priscillas feelings.“Sometimes you just have to experi

21、ence it.You have to teach them and show them that youre there for them.”Her hair will grow back,but Grimm said she hopes to give a more lasting lesson to her students.“It doesnt matter what haircut you have,” she said.“Youre beautiful no matter what.”【语篇导读】这是一篇记叙文。文章主要记叙了ShannonGrimm为了帮助幼儿园里的一个因为发型像

22、男孩而被人嘲笑的女孩,剪短了自己齐腰的头发。她想用这种方式来表示对女孩的支持,结果方法也确实奏效了,女孩恢复了自信。Grimm的行为说明她是一个有爱心的人。5.What made Priscilla teased by her classmates?A.Her ugly face.B.Her low grades.C.Her rude manners.D.Her boyish hairstyle.答案D解析细节理解题。根据第一段“OnFriday,ShannonGrimmnoticedthata5-year-oldgirl,Priscilla,inherkindergartenclasswas

23、reallysadanddepressedatschool,becauseshewasteasedbysomestudents,whosaidthathershorthairmadeherlooklikeaboy.”可知上周五,ShannonGrimm注意到幼儿园里一个5岁的女孩Priscilla在学校里非常悲伤和沮丧,因为她被一些学生取笑,他们说她的短发让她看起来像个男孩。由此可知,Priscilla的男孩发型让她被她的同学们取笑。故选D项。6.How did Grimm help Priscilla?A.By cutting her own hair.B.By presenting Pri

24、scilla medals.C.By praising Priscilla in class.D.By criticizing Priscillas classmates.答案A解析细节理解题。根据第二段中的“Afterthinkingdeeply,shedecidedtocheerthestudentupbyshowingsupport,soshechoppedherwaist-lengthbrownhairintothesamepixiecutasPriscillas.”可知经过深思熟虑,她决定通过表示支持来让这位学生振作起来,于是她把自己齐腰的棕色头发剪成了和Priscilla一样的短发

25、。由此可知,Grimm通过剪掉了她自己的头发来帮助Priscilla。故选A项。7.Why did the little girl answer that she was beautiful?A.She became a hero.B.She regained confidence.C.She deserved long hair.D.She had a heroic teacher.答案B解析推理判断题。根据第四段中的“MoreimportanttoGrimm,hercreativewayworksout.”以及第五段中的“Whosbeautiful?GrimmaskedPriscillal

26、ater.Me,thegirlrespondedwithasmile.”由此可推知,Grimm帮助Priscilla的创造性的方法起作用了,Priscilla不再沮丧和自卑,所以小女孩Priscilla回答说她很漂亮,是因为她恢复了自信。故选B项。8.What can be a suitable title for the text?A.A Depressed Little Girl.B.A Crying Little Girl.C.Short Hair,More Sadness.D.Short Hair,Loving Heart.答案D解析主旨大意题。文章主要记叙了ShannonGrimm为了帮助幼儿园里一个因为发型像男孩子而被人嘲笑的女孩Priscilla,剪短了自己齐腰的头发。她想用这种方式来表示对女孩的支持,结果方法也确实奏效了,女孩恢复了自信。Grimm的行为说明她是一个有爱心的人。由此可知,D选项“短的头发,有爱的心”最符合文章标题。故选D项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1