ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:26.69KB ,
资源ID:392813      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-392813-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021-2022学年新教材高中英语 Unit 6 At one with nature Section A Starting out & Understanding ideas课后篇巩固提升训练(含解析)外研版必修第一册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021-2022学年新教材高中英语 Unit 6 At one with nature Section A Starting out & Understanding ideas课后篇巩固提升训练(含解析)外研版必修第一册.docx

1、Unit6AtonewithnatureSectionAStartingout&Understandingideas课后篇巩固提升必备知识基础练.单句填空1.She (wrap) the small red flag around her hair and smiled happily to me.答案wrapped2.He had lots of homework (complete),so he couldnt go out with us.答案to complete3.It is a game (design) for adults only.That is,children are n

2、ot allowed to play it.答案designed4.The custom has been passed down generation to generation.答案from5.As we all know,it is water and sunlight that develop the (crop).答案crops6.Drinking too cold or too hot water does harm our health.答案to7.They explained the reason to us they had hated us before.答案why8.(p

3、revent) is better than cure,so start looking after your heart now.答案Prevention9.One (tradition) belief about television is that it reduces a childs ability to think and to understand the world.答案traditional10.The village (attract) many visitors ever since.答案has attracted.短语填空feed on,plenty of,pass d

4、own,be home to,in harmony with1.The city a worker,a doctor and a teacher.答案is home to2.Man can be nature to share a common world.答案in harmony with3.We all walk upon the branches,and we all the tree.答案feed on4.The tradition has been for hundreds of years.答案passed down5.A growing child needs sleep.答案p

5、lenty of.完成句子1.你见过白雪覆盖下的高山吗?Have you ever seen the mountains ?答案covered in snow2.庄稼被洪水冲走了。The crops were by the flood.答案washed away3.他的童年是在父亲用石头垒起来的小房子里度过的。He spent his childhood in the small house with stones by his father.答案which/that was built4.我在我老师工作过的地方工作。It was where my teacher worked .答案that

6、 I work5.这就是那个传授了我们很多知识的老师。This is the teacher weve learned a lot.答案from whom6.顺着这条路一直走到邮局为止。Go straight down the road the post office.答案until you come to7.尽管他试了,但还是打不开门。,he failed to unlock the door.答案Although he tried8.前人栽树后人乘凉。One generation plants the trees shade another generation rests.答案under

7、 whose9.她做成这件事的方式给我留下了印象。I was impressed by she did it.答案the way in which关键能力提升练.阅读理解ALocated in the northeast of Guangxi Zhuang Autonomous Region in south China,Guilin is considered to be the pearl of Chinas thriving tourist industry on account of the natural beauty and historic treasures.Covering

8、an area of about 27,800 square kilometres(10,734 square miles),the city is rather compact when compared with other major travel destinations in the country.The eye-catching landscape in which the city is situated has a kind of magic that is all its own.The strangely shaped hills together with clear

9、waters and wonderful caves make the city such an appealing destination.It is an important cultural city with a history of more than 2,000 years,and has been served as the political,economic and cultural centre of Guangxi since the Northern Song Dynasty(960-1127).Its breathtaking scenery has attracte

10、d many famous poets and artists for thousands of years.Artists are able to find inspiration from the Karst mountains and the unmatched beauty of the Li River.Today Yangshuos nightlife has sprung up to keep pace with contemporary China.You can still catch a glimpse of Guilins yesteryear in the countr

11、yside where it has been and continues to be home to many ethnic minority groups.Every corner you look is picture postcards perfect!It is truly impossible to take a bad photo.There is an ancient saying here“East or west,Guilin scenery is the best”.The former US president Bill Clinton visited Guilin i

12、n 1998.He said,“I heard of the name of the Li River long ago.Today I visit the Li River.It is more vivid and genuine than what I thought before.Nowhere is like Guilin.It makes me think of the traditional Chinese paintings.”【语篇解读】本文是一篇说明文,描绘了桂林的青山绿水。1.What is the evidence that best supports “the pear

13、l of Chinas thriving tourist industry”?A.The natural beauty and historic treasures.B.The eye-catching caves and magic people.C.The clear hills and strangely shaped waters.D.The long history and famous poets and artists.答案A解析细节理解题。根据第一段第一句中的“onaccountofthenaturalbeautyandhistorictreasures”可知,桂林之所以被称为

14、“中国蓬勃发展的旅游业的明珠”,是因为其拥有的自然美景和历史瑰宝。故选A项。2.How long has Guilin been the political centre of Guangxi?A.1,127 years.B.1,061 years.C.1,998 years.D.2,000 years.答案B解析细节理解题。根据第一段中的“andhasbeenservedasthepolitical,economicandculturalcentreofGuangxisincetheNorthernSongDynasty(960-1127)”可知,桂林从北宋起就是广西的政治、经济和文化中心,

15、也就是从960年起。故选B项。3.Why is Bill Clinton mentioned in the text?A.To indicate Guilin is home to ethnic minority groups.B.To show Guilin is separated from outside world.C.To support Guilins landscape is the best.D.To tell readers he is a former president.答案C解析推理判断题。根据第三段可知,例子是用来证明观点的,作者提到克林顿总统,就是为了证明桂林山水甲

16、天下。故选C项。BWhether you have a piece of land or a few pots on a balcony,plant a family garden:Youll all live more healthily!Gardening is an easy activity to share and youll harvest benefits along with your fresh vegetables,colourful flowers and aromatic herbs.Even better,you dont have to wait for your

17、plants to bloom to see those benefits.When parents and kids work together to plant and care for a garden,they can all enjoy these benefits.PhysicalactivityGardening and yard work are mild exercise,which we all need every day(for at least 30 minutes).While tending your family garden doesnt require th

18、e intense activity of,say,running or jumping,its still beneficial to your body.For one thing,research shows that once you start gardening,you usually continue for more than 30 minutes.And gardening combines delicate skill strengthening and stretching.Lowerstress,bettermoodGardening is excellent stre

19、ss relief for good reasons:enjoying fresh air and sunlight,performance of relaxing tasks and even contact with harmless bacteria in the soil that help release serotonin(血清素) in the brain.OutdoortimeChildren prefer spending a lot of time indoors,which can negatively affect their behaviour and health.

20、A family garden gets them outside enjoying and experiencing the natural world.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章说明了拥有家庭花园的几种好处。4.What does the author think of gardening?A.Too strong work.B.Proper exercise.C.Time waste.D.Special skills required.答案B解析细节理解题。根据Physicalactivity部分第一句可知,园艺和庭院工作是强度适中的锻炼,这些我们每天都需要(至少30分钟)。可见

21、,作者认为园艺工作是一种适当的锻炼,故B项正确。5.What fails to be the reasons for gardening to help fight stress?A.Keeping ones brain fit.B.Enjoying fresh air.C.Getting farming experience.D.Performing simple and easy acts.答案C解析细节理解题。根据Lowerstress,bettermood部分内容可知,园艺工作是极佳的压力释放方式,综合了下列原因:享受新鲜空气和阳光、从事放松的工作以及接触土壤中无害的细菌,有助于释放大

22、脑中的血清素。可见,文中提及了A、B和D三个选项,但未提及C项。6.What can be learned from the passage?A.Those who have plants on a balcony dont need a garden.B.Some bacteria help to build up ones brain.C.Gardening helps to drive cars.D.Bad behaviour results from staying indoors too long.答案B解析推理判断题。根据Lowerstress,bettermood部分内容可知,土

23、壤中的无害细菌有助于释放大脑中的血清素。可见,有些细菌对健脑是有帮助的,故B项正确。.七选五BeaGreenChildWhat does it mean to be green?“Green” is more than just a colour.1 Why green?Plants are green,and without them the Earth wouldnt be such a lovely home for us human beings.What can we do?Heres a four-step guide to being green.ReduceIt!2 For i

24、nstance,a shorter shower means you use less water and less fuel since your house uses fuel to run the water heater that warms up the water.ReuseIt!Sometimes people call ours a “throwaway society”.It means that were always throwing away old stuff and buying new stuff.3 For instance,if your baby broth

25、er becomes older and loses interest in his plastic basketball hoop (篮圈),why not give it to another family who has a little kid?RecycleIt!Recycling has never been easier.Many communities will pick it up right in front of your house and some towns even require it.Recycled goods go to a recycling centr

26、e,where they can be turned into new cans,bottles,and paper.EnjoyIt!Its true that rubbish and pollution are problems,but the Earth remains a huge and beautiful place thats ready for you to explore.4 Go for a hike,visit local nature centres and gardens,and climb up mountains.But before you travel the

27、globe,take a look at your own backyard.Is there a spot where you could plant a tree or put in a little fruit or vegetable garden?5A.It also means taking special steps to protect the environment.B.Many times,even if you no longer need something,someone else just might.C.You can start locally by visit

28、ing the naturally beautiful spots in your city.D.Turn off the water when youre brushing your teeth.E.Get out there and get your hands dirty.F.You can watch with pride as your tree takes root and your garden plants grow.G.When you use less of something,you do a good thing for the Earth.答案与解析【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍“绿色生活”的真正含义以及如何去践行绿色生活。1.A上文提到绿色不只是一种颜色,此处应选择进一步解释的句子,故选择A项。2.G根据小标题可知,此处应选择表达“减少使用”意思的选项,故正确答案为G项。3.B根据小标题以及下文的举例可知,有些东西自己不需要但也许别人需要,因此应选择与“重复使用”相关的选项,故正确答案为B项。4.C上文提到“地球等待你探索”,因此应选择与游览、旅游相关的选项,故正确答案为C项。5.F上文提出问题“你家后院有能种树或者果园和菜园的地方吗”,F项“你可以自豪地看着你种的树生根、园中的植物成长。”承接上文,符合语境。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1