ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:25.23KB ,
资源ID:392792      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-392792-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021-2022学年新教材高中英语 Unit 5 POEMS Section D Using Language(Ⅱ)课后巩固提升(含解析)新人教版选择性必修第三册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021-2022学年新教材高中英语 Unit 5 POEMS Section D Using Language(Ⅱ)课后巩固提升(含解析)新人教版选择性必修第三册.docx

1、UNIT 5POEMSSection DUsing Language() & Assessing Your Progress必备知识基础练.单词拼写1.W he goes,he can adapt himself to new circumstances.2.Officials have lost no time in expressing their concern and (悲伤) over this incident.3.With a 3D printer,a cook can print (复杂的) chocolate sculptures for decoration on a we

2、dding cake.4.The survey found a wide (变化) in the prices charged for canteen food.5.King was a worldwide symbol of non-violent protest against (种族的) injustice.6.Racism is a deeply rooted (偏见) which has existed for thousands of years.短语填空put up,keep up with,start with,relate.to,make great contribution

3、s,make a living1.The world has been developing very fast,and every country must the time.2.Do you mind if I just the few formal questions please?3.Most people have not thought of diabetes as a disease environmental exposure.4.Mike insisted that he was right and that we should our tent.5.Many people

4、who live along the coast in fishing industry.6.Yuan Longping have to our country and his achievements are worthy of the highest praise.单句语法填空1.When I passed the playground,I saw the kids (play) football.2.Do you think you could hold on that report for the next day or two?3.Our caf offers a complete

5、menu of lunch and snack options,in addition seasonal specials.4.We should put aside our differences and discuss the things we have common.5.If you (come) five minutes earlier,you would have met the famous singer.6.These rhyming words sound nice and make the poem (please) to hear.7.Can you imagine it

6、 looks like if people print cartoon pictures in the ladys bag?8.The witness appeared to have difficulty in (remember) what has happened.关键能力提升练.阅读理解If youre walking through Boston during a downpour,you might see a poem appear before your eyes.Titled “Raining Poetry”,this art installation was a colla

7、boration,which needs efforts between the nonprofit Mass Poetry and the city of Boston.The first poems were installed to honour the start of National Poetry Month.Several more were added since then.The poems are invisible during dry and sunny weather,but they appear like magic once raindrops start fa

8、lling from the sky.“We want to bring poetry to the people,” said Sara Siegel,program director for Mass Poetry.The poems were selected by Danielle Legros Georges,Bostons poet laureate(桂冠诗人).Scattered throughout the city,Georges selected the poems mainly based on their relationship to Boston.Another f

9、actor was their general themes of water and rain.The poems were installed by members of the Mayors Mural Crew,an organisation that introduces young artists to the process of creating public art.The poems can be fixed to the sidewalk in minutes.It will wear away in six to eight weeks.However,the city

10、 of Boston and Mass Poetry plan on carpeting city sidewalks with more poems.“Its a public art project,as the poems are and will be installed in public sites in Boston,and meant for everyone,” Georges said.“I think this is a wonderful way to bring poetry to the people.”The poems appear throughout the

11、 city.While all of the poems currently installed are written in English,Siegel hopes to add new ones in many languages.“Our hope is in the next two years everyone in the state will encounter a poem in their daily lives at least once or twice a month,” Siegel told Guerra.“This is a fun and unusual wa

12、y to bring poetry to the people.”1.What does the underlined word “collaboration” in Paragraph 2 mean? A.Wonder.B.Success.C.Challenge.D.Cooperation.2.Why are a lot more poems fixed to the sidewalk of Boston?A.To inspire people to show interest in poetry.B.To let people experience the power of poetry.

13、C.To make poetry come into peoples daily life.D.To honour the start of National Poetry Month.3.What kinds of poems are preferred as “Raining Poetry”?A.Those about public art.B.Those related to English.C.Those linked with Boston.D.Those about water and rain.4.How long can the poems probably exist in

14、the sidewalk?A.About six days.B.About a month.C.Several minutes.D.About seven weeks.书面表达假定你是李华,你的美国笔友 Peter发来邮件说他对中国古诗很感兴趣,请你给他写一封邮件推荐一本学习中国古诗的书并给他一些建议。内容包括:1.推荐的书及建议原因;2.如何购买。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯;3.信的开头已给出,不计入总词数。Dear Peter,Im delighted to know you are interested in classical Chinese poetr

15、y.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。One day,six-year-old Pete stepped out of his house to buy a lollipop(棒棒糖).It had rained all night long.But now the sun was shining,and the wind was blowing all over the pavements,blowing the rain away.Pete got on his tricycle(三轮脚踏车) and rode away.He felt ex

16、cited since this was the first time he had gone to a shop on his tricycle.“Ill ride through every puddle (水坑),” he said to himself.He rode right through the first puddle,and splashes of water flew up in the air.But when he looked around,the puddle was still there.Behind his tricycle was a long black

17、 line.His front wheel had made it when it came out of the puddle.Pete noticed it and he was pleased.“I meant to do that,” he laughed.(But he hadnt really.) So he rode right through the next puddle,and his black line shone behind him.But now,when he looked around,instead of one black line,there were

18、three,because this puddle was a very big one,and all three of the wheels had gone right into it.“Im an engine-driver,” cried Pete.“And those are my railway lines.Oooo!”And he pedalled through every puddle he could see.Sometimes it was a small puddle,and then there was only one railway line.And somet

19、imes it was a middle-sized puddle,and then there were two railway lines.And sometimes it was a very big puddle,with a lot of sky in it,and then the whole tricycle went through it,and there were three railway lines.Suddenly Pete remembered that he was going to the shop on the corner to buy a lollipop

20、.He put his hand in his pocket to make sure his two pennies were still there.One of them,two of them.Pete felt each of them with his fingers.“It was good of me to remember,” he told himself.“Im a very good rememberer.”注意:续写词数应为150左右。As he stopped for a break,a little cat came out of a house.Just the

21、n a lady ran out of the house.Section DUsing Language() & Assessing Your Progress.1.Wherever2.griefplicated4.variation5.racial6.prejudice.1.keep up with2.start with3.related to4.put up5.make a living6.made great contributions.1.playing2.to3.to4.in5.had come6.pleasing/pleasant7.what8.remembering.【语篇解

22、读】本文是一篇说明文。文章介绍了在波士顿的人行道上,人们可以在下雨天看到诗显现出来。1.D词义猜测题。根据画线词后面的定语从句可知,这个艺术装置是Mass Poetry和波士顿市共同合作完成的。故collaboration的意思是“合作”,和cooperation意思相近。2.C细节理解题。根据第三段第一句“We want to bring poetry to the people, said Sara Siegel,program director for Mass Poetry.”可知,诗歌被安装在街道上是为了让诗歌进入人们的生活。3.C细节理解题。根据第三段倒数第二句“.Georges

23、selected the poems mainly based on their relationship to Boston.”可知,和波士顿相关的诗是首选对象。4.D细节理解题。根据第四段中的“It will wear away in six to eight weeks.”可知,诗歌可以在人行道上存在6到8周。.Dear Peter,Im delighted to know you are interested in classical Chinese poetry.At your request Id like to recommend Learn Chinese through Ta

24、ng Poetry to you.Its a collection of famous Chinese poetry written during the Tang Dynasty which is the golden age of Chinese poetry.Intended for beginners,the book mainly focuses on poems that are easy to understand.And colourful pictures in the book make learning fun and interesting.Whats more,the

25、 book offers English translations of all the poems which I think will be of benefit to you.The book is readily available online.If youd like,I can mail you a copy.I wish you great pleasure in learning Chinese poetry.Yours,Li Hua.As he stopped for a break,a little cat came out of a house.The cat ran

26、up to Petes tricycle,doing a funny little dance,and Pete laughed at it.“You funny little cat,” he said.“You funny one.” But the cat didnt know anything about tricycles.It suddenly put out a paw and played with the tricycle wheel,and the wheel hurt the paw.With its injured paw,the cat ran into the ho

27、use.And Pete was worried about the hurt little cat and sat quite still.He was very upset.Just then a lady ran out of the house.She asked Pete what happened to her little cat.Pete explained to her that her cat was trying to play with his tricycle only to hurt itself.Even though it was not his mistake,Pete made an apology.The lady was moved by his honesty and sincerity,and invited him to see her three lovely cats.For Pete,the trip to the shop was a really good experience because he not only saw three lovely cats but also met a very nice lady.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1